hemma hos världens bästa

Sitter i norrköping hos älskling. Har vart här sedan i fredags. Var med jakob på hans gym först då när jag kom, sen så gick vi på stan men jag hittade inte ett skit ;o jag som fått pengar och allt nu! varför?!?! Jag hade planerat att köpa värsta kläderna, men det finns inte ett skiit, varför? ahja, sen gick vi till jakob's kiosk och hjälpte hans pappa lite.. :) Sen jobbade vi någon timma, åt mat gjorde vi också! Det var riktigt efterlängtat (hade inte ätit frukost) Sen vid elva stängde vi. Och sen mötte vi upp jakobs kompisar så gick vi till mc och åt pommes. Sen efter det gick jag och jakob hem och kollade på tv. Jag somnade på en gång i soffan, sen vaknar jag av att älskling bar mig till sängen, han är en ängel! <3

Vaknde idag vid halv ett.. Sen åkte vi och köpte en dator till jakob (bortskämda unge) sen så har vi vart på stan och tagit en fika och bara myst. Sen senare på kvällen så var vi på internetcafet och hälsade på han kompisar och jag satt vid datorn lite, haha. Men nu har vi iaf kommit hem till jakob och nu vet jag inte riktigt vad som väntar. Hörde att jakob frågade sanna om hon hade någon bra film, så det kanske blir myskväll för våran del. Hoppas att ni alla mina vänner har det kul :) Men nu ska jag hjälpa jakob att skicka över saker från gamla datorn till nya. Uppdaterar sen!

Puss

sjutton så snygg jag blir idag!

SAME SAME SAME ON MEEEEEEE!!!!
Vafan har jag blivit så dålig på att uppdatera för?! fan, menmen.. Har haft lite annat för mig dom här sex dagarna jag inte skrivit. Jag har vart med min pojkvän, mina vänner och familj och så har jag vart på vingåkers marknad ;D haha! Det ni!

Och idag.. Fyller jag 17år! Hihi. :) Det har vart en bra dag, mycket skratt det gillar jag! Sofie hängde med mig efter skolan och hjälpte mig lite med tårtan, mitt mästerverk för sjutton! Ni ska bara veta hur god den var (a) jordubbstårta, my favorite!

Det jag har fått till min födelsedag:

Två addidaströjor (en rosa, en svart med guld)
Tre parfymer (lacoste, escada, bruno banani)
Presentkort Gina Tricot 500 ;-
Pengar
Fina rosor

Fast farmor och farfar har inte vart här än och grattat mig, får se vad jag får av dom :)
Jag är faktiskt jätte nöjd över det jag fick! Det var det jag önskade mig :)

Johanna Johnsson 17år, inte så pjåkigt va? ;)

Men nu ska jag sova faktiskt, Ha det bra!
Puss!

23'28

Nu har jag & mamma precis släppt av sofie på stationen, hon skulle åka tåg hem :) Vi har bara chillat faktiskt, vi gick ner på stan och träffade lite folk, sen har vi bara gått runt och snackat massa. Sen har vi vart hemma ett litet tag och snackat ännu mer skit! <3 haha! Men det har vart roligt ändo, en helt okej onsdagkväll för min del. Och nu ska jag städa rummet lite. Sen ska jag kanske slå på en film och bara slöa. Medans alla andra är ute och festar på lilllördagen ;) Haha!

Puss&Kram


-

Har precis ätit mat och kollat på tv med familjen. Och nu helt plötsligt blev min onsdagkväll planerad, sofie kommer in till stan och chillar gärnet med mig. :) Det ska bli najs! Sen får jag se vad vi hittar på.. Man vet aldrig vad som kan hända när det gäller oss två.. haha! Sitta och prata gamla minnen och bara ta det lungt kanske? Eller ja, vi får se.

Ja har kommit på en sak, fan vad många komplex jag har egentligen.. Helt sjukt :/
- min mage
- mina lår
- mina armar
- jag har för liten mun
- mina tänder


Ja usch.. Fan, en del kan man ändra på, andra saker inte.. Ahja, kanske dags att lära älska sig själv för den man är? Shit vad jag klagar hela tiden.. haha!

Som idag på idrotten, jag var inte med och fick då ut och gå med adam, elin och tommy. Dom gick upp iskogen, upp på ett berg, ÖVERALLT där jag typ inte ville gå. Jag kände mig som den där fina diva flickan, som klagade på allt. För det gjorde jag verkligen, jag klagade på precis allt! haha. Fan tillslut så tog jag av mig skorna, och mina fina vita tygskor var fulla med massa konstiga färger! Buhu säger jag bara. Johanna + skog = NEVER AGAIN!


möhippa

Hittade lite bilder från helgen, när vi var med jakobs syster på hennes möhippa. :) HAHA säger jag bara, så snygg man är!! Men sånt är livet, jag bjuder på bilderna. Det var en grymt rolig kväll kan jag bara påpeka och säga! :)






Här har vi självaste blivande bruden, världens bästa sanna! :)

hos mormor

Fan så irriterad jag blir, mina jeansleggings gick sönder förut, mellan benen. FAN säger jag bara, men som tur är så lagade mormor byxorna åt mig. Så nu är jag glad igen, har precis ätit här också, helt sjukt mätt alltså. Och snart så ska jag duscha elton, eller rättare sagt jag och mamma duscha elton. Får se hur det går.. :) Sen ska jag hem och bara kolla på tv och lata mig. Sen imorgon är det sista dagen som vi går iskolan, fan så skönt! Sen har vi ledigt resten av veckan, men jag ska faktiskt plugga som sjutton.

Sen på lördag blir det ju fest hos systrarna bredell. Det blir något att se framemot. :) Men nu ska jag äta mina goda chokladmuffins som mormor lagt fram till mig, (man passar ju på att tjocka på sig när man är här) haha!
Puss!

oldpic, som jag hittade på mormors dator.

...

Nu har jag precis kommit hem från skolan, ska nog faktiskt bara ta det lungt idag. Orkar inget annat :) Men det är skönt att bara vara hemma också. Ska ner på stan och visa mamma vad jag önskar mig av henne, :) vad säger jag inte. Men fint är det! Sen så ska jag bara chilla! Funderar på att dra på mig mjukiskläderna.. Men nu ska jag ta och städa rummet!


-


Alltså, det är ju jävligt roligt att kolla på dom seriöst.. Ett litet tidsfördriv sådär iskolan.
en sak till bara, alla vi vet att det är moas förebilder :)

@ school

Sitter iskolan nu och har svenska, men jag är redan klar så jag gör ingenting. Och nu sitter sofie och tjatar på mig att jag ska hjälpa henne med ett låttips, och bara för att jag inte svarar kallar hon mig hora (?) Hmm.. Din apa! Men nu ska jag ta och kolla på massa bloggar ist, det är roligt tycker jag.

Puss!

19 maj

Godmorgon allihopa. :)
Sovit skönt som sjutton inatt, och när jag kollade på mobilen så hade jakob ringt mig i natt och så kolla ja hur länge, i 40 min och jag kommer inte ens ihåg att han ringt (?) nu blir jag lite orolig.. Haha, vafan har jag sagt till honom? Det kommer bli intresant att höra från honom sen, haha. Men snart måste jag börja göra mig iordning. För jag lovade sofie att vara klar till tio. Sen får jag se om hon kommer hit eller om jag ska ner till stan, let's seee. :) Men nu ska jag äta frulle och sen ta på mig! Skriver när jag kommer hem från skolan

Ha en bra dag, Puss!

bara för att sofie hatar bilden, dampidampdamp.. :)

glömde en sak..

Glömde berätta en sak juu.. Fick min födelsedagspresent av älskling i helgen, eftersom vi inte kommer ses i helgen och sen så fyller jag ju. :) Så han ville ge mig det nu, jag fick tre parfymer av älskling!! Den nya lacoste, bruno banani och nya escada. Jag blev så himla glad. :) Han är bäst, tack ännu en gång hjärtat! Nu kommer jag lukta gott hela sommaren och tänka på älskling!

Har precis duschat nu också, grymt skönt. Och nu har jag smörjt in kroppen och faktiskt tagit lite av den nya parfymen bruno banani jag fick av jakob (a) Haha, bara för att det luktar gott. Och nu snart trooor jag faktiskt att jag ska ta och ta en kvälls/nattmacka. Får se hur jag gör!

Sofie har kommti till katrineholm, det märker man för nu fick jag ett sms där det stod: "vi har fått seven eleven i katrineholm wohoo :D" Haha, jag åkte tåg idag och inte fan såg jag att vi hade fått det? ;o Haha, im a little bit blind. Imorgon får jag träffa henne, wiiiie! Jag har saknat henne, skitungen <3

underbaraste helgen!! <3

FÖRLÅT!
jag veeet, sämsta uppdateringen på länge alltså. Men det kan nog bero på att jag har umgåts med världens underbaraste pojkvän i helgen, då vill man inte blogga. :) Ifredags vet ni ju redan vad vi gjorde. Det skrev jag ett inlägg om faktiskt. Och jag måste bara lägga till att det var mysigaste kvällen.. Sen på lördagen jobbade eftermiddagen och kvällen, sen när vi skulle stänga vid elva så var det ganska kallt ute och det var det ju inten är vi gick dit. Och jakob hade bara t-shirt på sig den apan.. Fan vad kallt det såg ut! :( Jag hade iaf jacka, annars hade jag dött! Men han höll i min hand hårt och kramade den och då sa han att det inte var kallt längre, min sötnos.

Sen när vi kom hem så duschade vi, och efter vi hade gjort det och precis satt oss vid tv'n för att kolla vem som vann (helt fel bidrag vann) så ringer sanna (jakob's syster) och säger åt oss att komma till hennes kompis, dom var på fest. Dom hade som en slags möhippa för henne eftersom hon snart ska gifta sig :) Och där var det drag kan jag säga, och drag blev det. Haha, det var riktigt kul faktiskt! Sen vid två tre så tog vi cyklen hem, det gick dock inte så bra.. Det var jag som fick cykla.. Haha! Men iaf, när vi kom hem så myste vi lite och sen så somnade vi. En lyckad lördag :)

Söndagen så vaknade vi ganska sent och åt frukost och bara tog det lungt, efter det så tog vi cykeln ner till stan och solade. När vi kom in på solariumet så sa dom; vill ni ha dubbelsolariumet? vafaaan tänkte jag, haha. Men vi tog det iaf, och när vi kom in det så var det två solarium bredvid varandra, fan vad jag garva. Ska vi ligga här och kolla på varandra när vi solar? Haha, jag kunde inte sluta skratta. Men vi solade iaf, och skönt som sjutton var det! Och under tiden vi solade kom det en låt på radion, och jakob började le och jag med sen tittade vi på varandra och log.. :) Det måste vara våran sång! Jag blir helt varm när jag hör den, och jag tänker faktiskt på jakob. Det var så klockrent ögonblick när vi båda kolla på varandra och log.. Fan vad jag älskar honom! <3 Efter att vi solat gick vi hem..

Sen någon timme senare skulle ju jag åka hem med halv nio tåget.. Vi cyklar, men får punka ;/ och om vi hade cyklat hade vi hunnit ner till stationen. Men INTE om vi gick.. Vilket vi var tvunga att göra, men vi skyndade oss så gott vi kunde. Men när vi kommer ner, så åker tåget framför mina ögon.. DAMN vad arg jag blev. Men vad ska man göra åt saken? Så det var bara att skita i att åka hem. För mamma kunde inte hämta mig och jakob's föräldrar kunde inte skjusa. Så jag och jakob gick till mcdonald och käka lite :) sen drog vi hem och spelade tvspel, hahah! Jävla boxningsspel! Men jag ägde honom, så jakob ville inte spela mer! haha, undra varför ;) Efter det duscha vi och sen somnade jag i hans famn framför tv'n. En perfekt helg med världens bästa kille <3

Och nu sitter jag här och bara tar det lungt, ska snart duscha faktiskt. Imorgon börjar jag egentligen inte fören fem över tolv. För det är nationella för dom andra, men jag ju inte det som sagt. Men jag måste säga vilken underbar helg jag haft!! Har ni haft en bra helg? :)

Nu ska jag lägga in låten som jag pratade om när ja och jakob solade, det måste vara våran låt!! <3
ni vet säker från vilken film den kommer ifrån, men det är så mycket ja och jakob låt!! fan jag ser framför mig när vi ligger där och bara ler mot varandra, underbart ögonblick!! my bby. <3

-

Godmorgon :)
Vaknade för en liten stund sen och har precis gjort mig iordning. Men jakob ligger kvar i sängen, slöfock.. Men jag masserade honom nyss, får väll hoppas på att han vaknar till av det .. :) haha! Snart ska vi väl äta frukost kan jag anta. Sen så ska vi åka ner till kiosken och jobba, eftersom jakob var tvungen att göra det idag.. Menmen! Sen ska vi sola, nice! Sen får jag se vad vi hittar på till kvällen. Men gårdagen på kvällen var underbar! varför tänker jag inte säga, men jag kan säga att det var verkligen helt underbart och mysigt. Men nu ska jag gå ut till dom andra i köket.

Puss!

Allt jag ville säga med det här inlägget var
j a g  h a r  v är l d e n s  b ä s t a  p o j k v ä n ♥
jag är lyckligast med dig!

at norrkan

Hej bloggen.
Skolan idag var helt okej, fick två till uppgifter klara! som ska vara inne nästa vecka, och jag brukar göra uppgifter dagen innan. Känner mig stolt :) haha! Efter skolan fick jag skynda mig hem, och duscha och fixa mig. För sen drog jag till norrköping och älskling på en gång. Åkte tåg med frida, lelle, matilda och aras. Sen mötte vi upp jakob och vi gick på stan ett bra tag, sen halv sex åkte dom hem. Och jag och jakob gick och åt på uteservering. Gott var det :) Och nu tar vi det lite lungt bara, får se vad som händer ikväll. Men jag uppdaterar sen.

Johanni♥Jakko

Go Azerbaijan!

GO GO GO GO GO ARASH!
i love the song, jag kan inte sitta still.

Och hon är ju så jäkla snygg!! :o Har ni sett hur hon rör sig i videon? Galet najs, nej jag är inte lebb för er som tror det, men jag tycker att hon ser riktigt bra ut och dansar härligt.  Arash är inte speciellt ful han heller ;)

-

Alltså urgulligaste bilden, :)

-

Nu har jag rakat benen, beeeebishud va! haha. Och så har jag precis kollat på Hjälp jag är med i en japansk tvserie. Dom är fan helt sjuka där, seriöst.. Haha! Och nu snart börjar andra semifinalen av eurovision, Och jag hoppas på att arash går vidare :) Men nu ska jag springa och kissa, trevlig information va? Nej, men jag uppdarerar sen!

here iam

Finaste låten, jag ryser hela låten. Det är sån kraft i låten, fy.. Och sötaste videon till också, det passa så bra in! Fast ni kan spola fram till när det gått 38 sek, för innan det är det bara ett långt förspel, så spola fram till 38 sek. Sen när 51 sek gått, kommer ni se SÖTASTE bilden, jag dör.. Kolla in den här:

nakenchock!

Ni har väl hört allt snack om nakenbilderna på rihanna? Och chris brown har rihannas trosor på huvudet.. Det är så mycket snack, men jag har faktiskt aldrig riktigt trott på det.. Men nu hittade jag en hemsida med rihanna naken.. Sen om det är hon vet jag inte, men man ser ju ansiktet på vissa bilder, så kan det vara hon? Jag vill helst inte lägga ut bilder i min blogg, så jag länkar er till sidan ist; http://www.imagehaven.net/gallery/J2BDTYQ3X6R8PF6GZGB597K6QXN05T

Jag vet inte vad jag ska säga, men det verkar ju som om det har blivit modernt att göra "home-videos och lägga ut naken bilder"

my day

Har nyss städat på mitt rum och dammat, för här hemma har vi storstädning. Skönt faktiskt, det luktar så gott i hela huset när man städat! :) Lämnde in tre uppgifter idag iskolan, sköönt. Sen så har jag inte gjort så mycket mer.

På långrasten vi hade idag, så hängde jag med moa ner på stan för att hon skulle köpa en tröja, vi gick in på åhlens och hitta tröjan, fanns bara en storlek av den hon skulle ha kvar.. Vilken tur, men tröjan var lite dyr och moa kom på ett smart sätt att få sänkt på (hahaha)
moa: Har du mycket brunkräm i ansiktet?
jag: Haha, va? Njae, jag vet inte.
moa: kom
så gick vi in i en provhytt, sen så drar moa tröjärmen i mitt ansikte så att det blev jätte brunt på tröjan
moa: shit, jag trodde det inte skulle bli så mycket..
jag: hahahahaah
och sen i kassan så VIPS så hade hon fått tröjan nersänkt med 10 %! Hahaha, det var lite roligt tycker jag! Moa har ju grymaste ideérna. haha! Sen har skolan enbart vart tråkig. Och nu idag så skulle jag kanske ha träffat matilda, men jag orkar inte. För jag ska städa och duscha och raka benen och allt. Och jag är så trött.. Men vi får ses en annan dag bby!

Och en till sak hände idag när jag gick hem från skolan.. Haha jag skrattar redan! Jag gick hem och så kom det en kille i kanske 18års åldern (?) Iaf, när han började komma närmare mig så såg jag hur mycket han kollade på mig och han släppte inte blicken ifrån mig heller. Sen så när han hade gått förbi mig precis, så vände jag mig bakåt och han kollade FORTFARANDE! Men det han inte såg var att det gick en äldre kvinna framför han och så BOM gick han in i henne.. Inte hårt så att hon fick ont, men HERREGUD vad jag skratta! Det gjorde min dag! hahaha.

Men nu måste jag sluta, ska hjälpa mammi lite grann. Sen ska jag äta :)
Ha en bra torsdags kväll!
Puss

Min lilla favorit


skolan

Hej Hopp! ;)
Nu sitter jag iskolan, sista lektionen. Jag längtar fruktansvärt mycket tills jag slutar, jag är helt slut i kroppen.. Fy sjutton! Men jag har tre uppgifter som jag nu ska skriva in på datorn och skicka i väg till respektive lärare. :) Spelade nyss biljard med sofia och madde. Det var första gången för mig. Fyfan, vet inte ens hur man håller i den där saken. Haha! Men det var kul iaf. Men nu måste jag börja arbeta. Skriver när jag kommer hem!

Puss


<3

Föresten, imorgon sticker min baby till sundsvall, hon ska åka tåg i sju timmar! ÅH, vad roligt. Speciellt för henns rumpeee ;) Men det jag ville säga var att jag kommer sakna dig masssssor, men lova att höra av dig ;)
MIN STEKARE:

;-

Ja, vad säger man? Jag funderar faktiskt på att krypa ner i sängen och sätta på en bra film. Det ligger två sötnosar i min säng redan och kurrar :) dom är så söta! Skulle kunna krama ihjäl dom.. Så jag antar att vi hörs imorgon allihopa! Fortsätt besök min blogg, det blir bara roligare med fler besökare varje dag :)
Godnatt :*

min dag

Hej bloggen :)
Idag var det första dagen iskolan för min del på en och en halv vecka. Skönt att vara tillbaka faktiskt! Det var ju nationella i matte i morse för alla ettor, jag gjorde det då inte. För jag var ju sjuk så länge under tiden jag hade körtelfeber ni vet? Så dom sa att jag aldrig skulle hinna göra alla prov klara fram till nationella, så jag ska göra längre fram någon gång, får fölängd studiegång i matte. Men jag hoppas det gick bra för alla andra :)

Efter skolan så kom mina saknade älsklingar matilda & frida och mötte upp mig på skolan, sen gick vi till sultans och dom åt paj! Sen gick vi till mcd och jag fick äta min efterlängtade mcflyrry marängswish! Och fyfan vad god den va! ;o Jag håller med dig sofie, smaklökarna tar ett litet extra skutt! haha :) Sen efter det sprang vi runt på stan lite och kikade lite på parfymer. Sen gick vi hem till mig och chillade, sen så sa mamma att vi skulle äta mcd.. Fan vad tjock jag känner mig! Men man lever bara en gång, right? Så då fick jag, tilda och frida skjuss ner dit av micke. Och vi kom ut med tre påsar mat. Haha, fyfan.. Efter det så har vi bara chillat, frida drog hem och jag & matilda poppa popcorn och snackade skit! :)
Och nu har jag precis duschat och tagit disken, och nu sitter jag här..

Ja, ungefär sådär har min dag sett ut i stort sätt. Väldigt trevlig om jag får säga det själv :)
Och nu sitter jag och skickar musik till sofie på msn, även fast jag sa att det skulle ta hundra år, men ungen är ju envis.. Hon var tydligen "tvungen" att ha musik, för hon ska åka tåg i sju timmar imorgon, stackars sofie's rumpaaaa. Men jag kommer sakna henne :( Men vi ska ses på en gång när hon kommer hem, ellerhur?

Men nu ska jag ta och göra lite andra saker. :)
P.S. i helgen kommer älskling, och jag är superlycklig!! <3

OCH så måste jag ju passa på att säga grattis mosen i min klass, 18 år idag! och grattis igen till förlovningen :)

l o v e

om jag bara hade en natt kvar att leva, skulle ja tillbringa den natten med dig jakob <3
...och det menar jag verkligen, du är helt underbar. vi, föralltid.


namnlös


 

Kevin Rudolf ft. Lilwayne - Let it rock
Kelly clarksson - My life would suck without you
Janet Leon - Heartche on the dancefloor
Eddy wata - The light
Pitbull - Ay chico


jag är inte kaxig, det är bara försvar.
jag är inte döv, hör bara inte på bullshiit.
jag snackar inte skit, säger bara sanning.
jag är inte egoist, bara självsäker.
jag är inte elak, bara ärlig.

-

Kollar på eurovision semifinal. Och en del bidrag fattar jag inte ens vad dom gör där (?) helt sjukt.. Men en del är helt okej! Hoppas sverige går vidare, inte för att jag är så in to eurovision. Men det vore ju kul om sverige är med iaf ;) Imorgon blir det skolan för min del, får se hur det går. Jag kan inte vara hemma längre va fan, det orkar jag inte. Efter skolan ska jag träffa min efterlängtade frida <3 och matilda kanske? :) Får se. Annars så händer det inte så mycket här i lilla kholm. 

Jag har tänkt på en sak, det här med rykten.. Alla har ju något slags rykte bakom sig.. Det kan man ju räkna ut, men vad är det man har för rykte? Det skulle faktiskt vara kul och veta, vad folk säger bakom ens rygg. En sak har jag iaf hört om mig "blattelover" Haha, ja skrattar bara åt det ordet. Men annat, det måste ju finnas något mer? Tell me. Jag vill veta! Och det vill säkert ni också, Kholm är ju största skitsnackarstaden, så det kan ju inte vara mycket possitivt man har bakom sin rygg. Det ska bli så skönt sen efter sommaren att flytta från den här äckelhålan (om vi nu kan flytta) SÅ jävla underbart det skulle vara seriöst. Komma till en ny stad och starta om på nytt. Hatar småstäder, alla känner alla och alla "vet" allt om alla. Nej fy! en klockren mening om kholm;

katrineholm stad ;
de du inte vet om dig själv, vet alla andra! Skitsnack går runt & runt för att man själv e avundsjuk. Man ska försöka sänka sitt motstånd med & leka tuff, när man i själva verket bara är en bluff ;). Skaffa er ett liv säger ja bara!
den passar grymt bra in, om ni frågar mig..


frizon

Har precis kollat klart på en grym film "Mr.Brooks" klockren film! Den borde ni verkligen se alltså, det är en thriller. Men så läskig tycker jag faktiskt inte att den är, och jag är skapligt rädd för filmer ;o så mitt tips till er, se den! Och nu gör jag typ inte ett skit, sitter och lyssnar på musik. Gick in på www.frizon.se det var ett tag sedan man var där inne, så laddade ner lite musik där ifrån. Dom kan faktiskt ha lite skön musik, två låtar som jag fastnade för faktiskt heter:

Så länge jag andas - Söder ft. Big
Är du en ängel - Atle


lovisas dag :)

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det lovisa's födelsedag!
HURRA HURRA HURRA!! :D
Grattis barndomsvännen min <3 i miss uuuu!

Lovisa är snyggingen till vänster, ;) <3

-

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Tja var e du?

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Nej hjärtat spara ist :)

3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Har du drick att sälja? :)

4.
Vilket sms blev du mest berörd av?
johanniiiii

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
ja det är klart, varför frågar du ens idiot?

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
jag vet ej habibi

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
godnatt hjärtat

8.
Vad vill du höra mest av allt?
okej :) ligger och kollar på tv! :)

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
tönt kom till skoolan ;)

10.
Din romantiska replik?
det lungt sötis, puss puss!

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Jo jag tänkte bara höra med dig hur du mår..

12 maj

Godmorgon!
Mamma väckte mig imorse, hon är också hemma idag. Hon har också blivit förkyld, jag har smittat henne :(( Så idag ska vi kolla på film och bara ta det lungt, men först ska vi åka till willys och handla lite saker. Men jag uppdaterar under dagen! :)

Lägger ut en bild som sofie gjorde om på mig, jag gillar den faktiskt :) Tack sofie! <3



shower

Vad gör ni gott folk? Själv lyssnar jag på musik och läser massa bloggar, tar det lite lungt. Och ska snart faktiskt duscha, skönt. Sen efter det sätter jag mig här igen antagligen eller så sätter jag på en film, får se vad jag känner för just då.

Duschen next ;*

shorty

Någon busringde nyss hem till oss, och jag svarade. Det ända denna personen gjorde, var konstiga ljud.. Det lät som om han/hon snöt sig (?) mycket moget! Ahja, det har inte hänt så mycket på min måndag, det kanske ni märker eftersom det ända jag har att skriva om är någon tönt som busringer? haha! Men bra musik, det lyssnar jag iaf på!

Im at war - Sean kingston ft. Lil wayne
Glow in the dark - Chris brown
Centerfold - K.Drew (Nexus Remix)
Body that - Nexus Remix
Get the feeling (Barremix) - The DEY
Real niggas - Young Breed, Brisco & IceBerg
Temted to touch - Rumpee ft. Daddy yanke
Mulata - Geno ft. Los Rakas

Mitt tips: Sätt på eran favorit låt, skruva upp nästan lite för högt, stäng in er på rummet och bara släpp loss, släpp alla tankar, just dance! Som mottot låter: "Dance like no one else see you"

hot latino dancehall, sexyy!

Jakob min älskling visade mig den skönaste låten jag någonsin hört, jag går i gång på den som faaaen! Jag säger bara hot latino dancehall! NJUT! <3
 

-

Idag har hostan minskat litegrann.. Men den finns fortfarande! Så idag har jag mest tagit det lungt, men jag har också faktiskt möblerat om lite på mitt rum, inte mycket men lite. Det var behövligt. Jag tycket mitt rum såg så tråkigt ut, så jag gjorde en liten förändring. Och nu har jag nyss kollat klart på jalla jalla. En favorit i repris! Jag kan inte sluta älska filmen, jag tänker på jakob när jag ser filmen. För det filmen var en av dom första vi såg tillsammans, och jag kom ihåg att han satt och översatte åt mig när dom snackade arabiska, han var så söt! :) haha.

Och nu får jag skäll av min lillebror, han står och skriker åt mig att jag tagit hans 15kr! Vad ska jag med 15kr till? jävla snorunge! Han kanske ska lägga pengar på ett ställe där han kommer ihåg vart han lägger dom, men såklart när jag nu vart hemma hela dagen tar han för givet att jag  tagit hans pengar, suck.

-

Nu har jag skurit upp en apelsin och hämtat nya veckorevyn. Så nu ska jag hoppa ner i sängen. Men först ska ja smörja mina fötter med den festaste salva ni någonsin kommer träffa på! haha.

Godnatt :)

talang

Alltså, sötaste ungen! Och skönaste låten, tycker jag. Den är så söt! Skaplig stolt syster jag hade vart!


...

Sitter på msn och pratar med älskling, han har camen på för första gången på hur länge som helst, jag fick tjata ett tag men sen satte han på den. Och ett litet plus fick jag också, han satt i bar överkropp ;) det ni! dreggel dreggel, haha driver! Nej men annars så lyssnar jag på musik och bara tar det lungt, ska väl snart hoppa ner i sängen. uppdaterar sen! :)

tro

Den här låten påminner så himla mycket om när jag och sofie började umgås, speciellt sommaren 2005.. Haha! <3

systrar i vått och torrt

Allt började här.. året var 2005 och jag och sofie var sötast på jorden, seriösast också!


Nu är året 2009.. Och jag måste säga, vi har blivit fulare genom åren ;) haha, eller vad säger du sofie?




Det jag vill säga är att jag hoppas jag aldrig förlorar dig, du är den jag verkligen litar på. Du gör min dag sofie, bäst är du! och jag älskar dig sis! <3 ja kommer aldrig glömma dikterna vi skrev på din gamla dator du hade på ditt rum om varandra, vi satt en hel kväll och bara skrev saker. Och brevet du skrev på en papperskartong till mig, dikterna jag skrev till dig. Allt vi gjorde tsm, allt vi har gjort tsm, allt vi kommer göra tsm ligger tätt intill mitt hjärta. Du är en stor del i mitt liv, jag kan inte annat än le när jag tänker på allt vi gått igenom, bråkar vi någon gång blir vi sams efter 5 min. Det är bara så, det ska vara du och jag! bästa vänner livet sa vi då, och så ska det bannemig vara resten av livet. hjärta

-

Nej, nu blir det varm oboy och rostade mackor.. Jag kan inte hålla mig!! haha. Imorgon fyller min farmor år och jag ska dit och fira henne, få träffa släkten också, det var ju ett tag sedan.. Och jag saknar min kusin sandra otroligt mycket. Bara inte en speciell person är där med en annan viss person, det pallar jag inte! Men köket - here i come!

hej

Nu har en söndag gott, en helt vanlig och tråkig söndag. Jag har tagit hand om mig själv idag, hemmaspa sitter ju aldrig fel som sagt :) Och nu springer jag mellan tv:en och datorn. Finns inget direkt kul på tv'n. Och inte heller något speciellt intresannt på datorn. Så jag springer imellan, haha. Men jag funderar på att skära lite grönsaker och göra lite dipp och sätta på en film.. Får se hur jag gör, uppdaterar uppenbarligen sen :)

-

Nu är jag klart, och fy sjutton vad fräsch jag känner mig!! Som en ny människa, Hela kroppen är babylen. Och jag kan inte annat än älska det. Mina fötter har jag tagit hand om också, för er som inte vet har jag problem med mina fötter. Får hälsprickor jättelätt. Och har haft problem med det hela livet, men nu vettni. The problem is gone!! Dom är också som babylen hud. :) Det gillas starkt, och jag vet en till som kommer gilla det ;) Men nu ropar mamma, det blir lasange idag! Det kan ju inte bli bättre, lasange och massssa grönsaker :) Puss på den här söndagen!

spatajm

Nu har jag busat med katterna, fikat lite med mamma och kollat på talang. Och nu ska jag göra mitt egna lilla spa. Ska sätta på the voice, sen kör jag!

-

Godmorgon bloggen.
Natten har varit lite bättre än igår. Jag vaknade bara två gånger inatt och fick hostattack, ikväll kanske jag bara vaknar en gång (?) hope so! eller ja, helst vaknar jag inte någon gång.. Men ni fattar vinkeln kanske? Annars då? Vad händer i mitt liv idag? Jag ska bara stanna hemma (fortfarande) har ju inte blivit frisk än, och det vill jag vara innan jag går utanför dörren. Men jag har bestämmt mig att jag ska ha ett litet hemmaspa. Med masker i ansiktet, raka benen, måla naglarna och lite sånt smått och gått. :) Det ser jag framemot. Men jag ska nog nu faktiskt försöka äta något, har ju inte ätit frukost än!!

Puss

godnatt

Nej, nu orkar jag inte vara uppe längra. Ögonen hänger inte riktigt med längre, haha. Så jag lägger mig för kvällen och drömmar mig bort i drömmarnas land!

..och innan jag lägger mig vill jag bara säga att jag har världens bästa pojkvän, du äger älskling - du äger mig och mitt hjärta!


remix

En skön mix, på love dont let me go med david guetta. Jag brukar få höra den ganska ofta hos jakob när han tränar. Haha :) Här kommer den iaf, lite sådär på nattkvisten


till sommaren

Jag kom på en sak som jag verkligen längtar tills i sommar..
The voice'09!! Alltså, förra årets drag - DAMN, det var helt sjukt galet. Men det här året ska lätt bli galnare tycker jag! Ska försöka få med mig alllllla brudar, desto fler man åker desto roligare är det ju faktiskt! Så hela min familj ska med, right? Bara känslan av att stå där bland allt folk, nog för att det bara var fjortisar och blattar.. Men iaf, haha. Sjukt kul! Om ni inte vart där, ÅK DIT!  Det är något som ni kommer minnas för livet, jag ryser i kroppen när jag tänker på känslan och allt skrik. Åh herregud, Ge mig sommar och the voice!! <3

Andra planer i sommar då? förutom the voice.. Absolut inga faktiskt, helt konstigt.. :/ Men jag tar dagen som den kommer, förmodligen kommer jag jobba också såklart, umgås med vännerna, grilla, bada och festa i mängder!! och bara njuta av sommarvärmen, som jag verkligen hoppas är heeeela sommarlovet nu. Inte bara några soliga veckor i juli.. Nejnej, jag vill ha sol och värme hela sommarlovet!


music is my passion

Hittade lite skön musik nu när jag kollade runt, lyssnar på radiostationen www.thevoice.se - That's good shit!!

Jai ho - The pussycat dolls
When it was good - Flipsyde
Heartche on the dancefloor - Janet Leon
Ay Chico - Pitbull
The queen - Velvet
Svennebanan - Promoe
Fire burning - Sean Kingston
Goodbye - Kristinia Debarge
Shake ya tail feather - Nelly ft. P.diddy & Murphy Lee

Lägger ut dom två favoriterna just nu i högtalarana;

funlight

Jahapp, då var filmen slut och nu sitter jag här. Lyssnar på lite musik och bara tar det lungt, är inte ett dugg trött faktiskt. Och jag är fruktansvärt törstig!! Måste springa och ta något att dricka, en iskall fanta skulle inte sitta fel alltså. Men jag satsar på ett glas fun light. Den saften gillar jag starkt! Mina katter körs race i mitt rum, snart ligger allt ner.. Och det GÅR inte att få stopp på dom, dom är för snabba eller är det jag som är seg (?) Iaf, jag låter dom hålla på tills dom inte orkar längre, då jävlar.. Haha! Men nu ska jag ta och gå och blanda ihop ett glas saft till mig.

se upp för dårarna

Robinsson är slut, och efter att ha tittat en gång ville jag ha ut en person på en gång, angela. Och vilken tur att hon åkte ut!! Jag tyckte hon var falsk och enbart tjatig om mat hela tiden (?) jag förstår väl att dom är hungriga, men vafan.. Förstår varför hon åkte ut.

Men nu är det "Se upp för dårarna" på tv. :) Jag har sett den filmen förut, och jag tycker faktiskt den är bra. Så nu ska jag bänka mig framför tv'n. Uppdaterar sen.

shake ya tail feather

Alltså, jag kan inte annat än säga att jag ÄLSKAR den här låten, yummmmmie.

.

Dålig uppdatering dom senaste två dagarna.. Jag vet det! Men jag vet faktiskt inte varför jag inte gjort det, inte haft någon ork till det bara helt enkelt. Mamma är förvånad över att jag inte börjar bli bättre, det borde man blivit efter en vecka's förkylning. Men inte jag, nejnej.. Jag hostar mer och värre än vad jag gjorde i början av veckan. Snart kommer väl halsonten också smygandes.. Mamma har någon konstig hostmedicin som det är morfin i. Som hon tycker jag ska ta, tjenaaaaa lite småttnerdrogad? Haha. Men om jag vill ha bort hostan, kanske det är det ända som hjälper?

Nu snart börjar iaf robinsson. Har aldrig sett det programmet faktiskt, för jag har jämt gjort något annat under den tiden det sänds. Men nu när jag är sjuk, kan jag ju lika gärna passa på och mysa ner mig i soffan med familjen och bara chilla. Lite tända ljus och grönsaker med dipp, det blev pricken över i:t eller vad säger ni? ;)



Sofie Bredell Rudin ♥ Johanna Johnsson

-

Godmorgon.
Natten har vart fördjävlig!! Jag har vaknat 3 gånger och bara panikhostat, hostat tills jag inte får luft längre, det var riktigt hemskt faktiskt. Och så fort jag andades in igen, så började jag hosta igen. Men efter ca 10 min hostande, somnade jag igen.. Fan, alltså borde inte det här gett sig nu?

8 maj

Godmorgon!
Vknade nyss och jag har fortfarande ont i magen, vafan är felet? :/ Så jag har precis proppat i mig en värktablett. Förut när jag försökte prata så hade jag ingen röst. Helt konstigt, ja har verkligen gått och blivit sjuk vafan ;o usch! Men nu ska jag försöka äta lite frukost, får se hur mycket jag får i mig den här gången..

Puss

;o

Hon gör den så fruktansvärt bra!!

 

ojoj

Jakob kunde inte ringa just nu, och jag vill inte lägga mig ner då, för då kommer jag bara bli trött.. Så jag satte mig här igen och kollade runt lite. Gick in på veckorevyn.se och läste lite. Och ifrån veckorevyns hemsida hittade jag en rolig sida, med massssssa olika helt sjuka sexställningar (och, jag vet att alllllla gillar att läsa om sex, så var inte blyga och förneka det ;)) Jag lovar, det är dom sjukaste ställningarna jag någonsin sett, haha. Gå in och kolla det är skapligt många kan jag säga; http://www.sexinfo101.com/sexualpositions.shtml
Haha, nu ska jag se vad jag kan hitta för annat roligt på internet (tänk inte porrigt nu)

godnatt min skatt

Nej, nu ska jag krypa ner under täcket och be älskling ringa mig, sen ska jag prata i telefon med han hela natten, myyyyyys! Så vaknar jag imorgon och är heelt frisk (hoppas jag)

Godnatt :)

skönaste bilden, haha.

ey, yoo <3

Jag saknar sofie!! :(( busfie <3
"my sister from another mother"


klagomål

Kollade på tv nyss med mammi, "hjälp jag är med i en japansk tv-show" fan vad överdrivna japaner är, herregud.. jag menar inte att alla är det, men programledarna på tvprogrammet (?) skjut er!!

Magen har inte blivit speciellt bättre, lite kanske. När minuten kommer så gör det inte lika ont som det gjorde förut, men det gör ont fortfarande.. Tabort det?! Åh, jag pratade med mamma förut och vi kom på att det är alltid jag som blir sjuk. Är det inte det ena så är det de andra.. Jag fattar inte, en hel vecka har jag vart hemma nu och jag ska vara hemma imorgon med tycker mamma så att jag blir frisk. Men bara för att det handlar om mig, skulle det inte förvåna mig om jag inte blir frisk! Jag bokstavligen hatar att vara sjuk, skulle vilja gå till skolan. Men ändo, det är ju inte direkt kul att gå runt sjuk iskolan, allt blir bara så jobbigt då..

Jag hatar att bärbara datorn jag fick av jakob gick sönder.. Jävla fläckt alltså!! Fatta om jag hade haft den, legat i sängen med tända ljus, radio och bara chillat vid datorn eller kollat på en film på datorn! Men inte sjutton går det nu, Nej för jag har ingen bärbar dator!

Oj, vilket klag-inlägg det här blev nu då.. Haha! Men ibland måste man få ut lite ilska! ;)

Om du vore en ny hamburgare på McDonalds skulle du heta McLäcker!

Läste dessies blogg och hon hade lagt ut dom konstigaste, fulaste och sötaste raggningsreplikerna på sin blogg, jag var tvungen att sno listan. check it out, haha;

1. Får jag låna din telefon? Jag lovade min kompis att jag skulle ringa när jag träffade min drömkvinna.

2. Om du vore en ny hamburgare på McDonalds skulle du heta McLäcker.

3. Jag har skydd, har du säng?

4. Finns det en livboj här i närheten? Jag håller på att drunkna i dina ögon.

5. Vet de om i himlen att en av deras änglar har rymt?

6. Jag är en sofistikerad sexrobot som sänts tillbaka från framtiden för att förändra ödet för en lyckligt utvald kvinna.

7. Med tanke på vilken effekt du har på mina nedre regioner, antar jag att ditt namn är Viagra.

8. Du är så söt att jag får hål i tänderna.

9. Jag gillar inte porrfilmer. Det känns så orealistiskt när folk är så där dåligt utrustade.

10. Var dina föräldrar utomjordingar? För din skönhet är inte av denna världen.

11. Vet du var närmaste sjukhus ligger? Jag tror att jag stukade foten när jag föll för dig.

12. Om skönhet vore vatten, skulle du vara en ocean. Låt mig segla på ditt vackra hav med mitt kärleksfartyg.

13. Grattis! Du har korats till den vackraste personen i rummet. Vinsten är en natt med mig.

14. Fryser du? För du är väldigt lättklädd i mitt huvud.

15. Rösterna i mitt huvud befallde mig att prata med dig.

16. Min morot skulle passa bra i ditt trädgårdsland.

17. Hej där sexbomb, får jag desarmera dig?

18. Hur vill du ha dina ägg imorgon bitti? Kokta, stekta eller befruktade?

19. Du skulle se mycket bättre ut om du gick ner ungefär ett och halvt kilo. Alltså ungefär lika mycket som dina skor och kläder väger.

20. Du som har så små och söta skor måste väl vara rätt lättfotad?

21. Jag jobbar som blixtlåsinspektör.

22. Min flickvän har precis gjort slut, för att jag tillfredsställde henne så mycket att hon aldrig orkade gå till jobbet.

23. Jag kan ta med dig jorden runt på mitt privata jetplan och sedan har jag en rymdraket i byxorna som kommer att få dig att nå kosmiska höjder.

24. Angelina Jolie sa att jag var den bästa som hon någonsin haft.

25. Ursäkta, jag kunde inte låta bli att lägga märke till att du inte lade märke till mig.

26. Nu behöver du inte gå hem själv.

27. Du har så vacker hy. Jag brukar sy mina egna skinnkläder.

28. Hjälp, jag kvävs! Fort, ge mig mun-mot-mun-metoden!

29. Jag är en utomjording. Mitt uppdrag på den här planeten är att para mig med en av er sort.

ajj!

Alltså min mage.. Den är heeelt fuckt up, Jag får ont i mellanåt hela tiden. Jag har ont kanske i en minut, sen går det över sen har jag inte ont på ca 15 min. Sen kommer det tillbaka igen, vad fan är felet? Och när den där minuten kommer, så krampar jag verkligen, fyfan vad ont det gör :(( Så mamma funderar på att ta med mig till sjukhuset, men jag hoppas på att det går över snart. Tog en stark värktablett nyss, och jag hoppas den hjälper..

Nu tänkte jag lägga ut lite bilder på mig & jakob, för idag firar vi faktiskt 1år & 2månader tillsammans :)


våran första puss-bild tsm, taget sommaren 08. :)

Hemma hos frida på fest. :) hösten 08

Hemma hos Millan på chillkväll, sommaren 08. :)

Innan vi skulle till vingåker och träffa sofie. :)

you make me happy, honey.
det ska vara du&jag, föralltid.
världens finaste jakob yacoub ♥
7/3 - 08, förallllllltid. ♥
jag älskar dig över hela mitt hjärta!

svenne banan

Ja, men kolla vad jag lyckades med. En liten omförvandling på min blogg, jag är sämst på att göra designer men jag ville bara göra något annat. Får se hur länge jag har det här.

Den här låten gick jakob och sjöng på hela helgen sist jag var hos honom. Jag höll på att döda den, sjukt jobbig låt. Men på något sätt diggar jag den faktiskt (?)
 

@ mormor&morfar

Nu har jag precis ätit mat och efterrätt. Inte för att jag fick så mycket i mig, för jag mår så sjukt illa och jag har så sjukt ont i magen.. Jag vill inte!!! :( En sak är bra iaf, jag har hittat mina presenter som jag ska få av mormor och morfar när jag fyller år ;) haha. Jag vet nu vad jag kommer få, och det är precis det jag önska mig, yes! :) Lite smått glad nu va? haha. Hittade lite cambilder som jag tagit med mormors cam, lägger ut några "snygga" bilder, haha.




snygg ha? haha.
PUSSS

-

Nu kära läsare, ska jag ta på mig och gå utanför ytterdörren på tre dagar!! helt sjukt :o jag ska nämligen åka ner till mormor och äta mat och efterrätt, mormor tyckte synd om mig för att jag är sjuk och hade gjort jätte goda och sega chokladmuffins, min favorit! Så där kommer jag spendera min torsdagkväll. :) Bara jag inte får panik när ja kommer utanför dörren för att jag känner frisk luft ;) haha. Nejdå, så ska vi inte vara nu. Men jag måste säga en sak, fan vad jag saknar tjejerna i skolan och alla andra brudar!!! fan jag har inte träffat dom på jättelänge nu juuu :( jag vill bli frisk!! Men nu måste jag skynda mig, mamma kommer snart och hämtar mig. :)

Kram änglar

tidsfördriv

SEX/KÄRLEK

1. Är du singel nu? - nej
2. Föredrar du långa eller korta förhållanden? - långa!
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? - har redan ett seriöst förhållande
4. Har du kört oskyddat nån gång? - ja
5. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - yes
6. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - ja
7. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - haha, ja det har jag
8. Haft sex på fyllan? - nä
9. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? - ah
10. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? - absolut
11. Sparat något från ett gammalt förhållande? - yes
12. Somnat gråtande pga kärleken? - jotack
13. Varit på en blind date? - haha, nej
14. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? - är inne i det längsta nu, 1år & 2 mån
15. Har du någonsin varit kär? - ja :) är det nu.

KOMPISAR
1. Har du nån bästa vän? - ja
2. Är du ofta med dina vänner? - så ofta jag hinner & kan
3. Vad brukar ni hitta på? - väldigt olika
4. Bästa minnet med nån vän? - åh, massor! sommaren05' med sofie var ju inte helt fel
5. Kan du vara dig själv med dina kompisar? självklart!
6. Har du hatat din bästa vän? - men aldrig!
7. Litar du på din bästa vän? - ja, det gör jag
8. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? - ja
9. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? - ja, men inte av elaka saker
10. Vart bor din(a) bästa vän(er)? - katrineholm, vingåker
11. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? - nej
12. Har du ljugit för någon kompis någongång? - alla ljuger vi ibland :)
13. Har någon kompis ljugit för dig någongång? - ja
14. Ljuger du för dina vänner ofta? - nej såklart inte ofta
15. En vän som du känt sen du var liten? - Lovisa & Jenny :)

SISTA SOM
1. Du fick en puss av? - jakob :)
2. Sov med dig i samma säng? - jakob
3. Du delade ett riktigt skratt med? - Sofie på msn, haha.
4. Du gick på bio med? - oj ;o det var så länge sen, kommer inte ihåg!
6. Du gick på stan med? - sofie eller frida ;o
7. Delade en pizza med dig? - mamma :)
8. Du ringde? - jakob
9. Skickade ett sms till dig? - sanna
10. Du kramade? - mamma
11. Gjorde dig lite besviken? jakob..
12. Gjorde dig mycket besviken? - jadu, det kommer jag inte ihåg
13. Du skrev med på msn? - matilda
14. Du snackade skit om? - haha, bra fråga du..
15. Du åkte bil med? - micke
16. Gav dig en komplimang? - min mormor, haha ;D
17. Du kollade på film med? - själv, haha.
18. Du åt med på resturang?- mamma, micke och bror
19. Betalade något åt dig? - jakob
20. Grät inför dig? -  jakob

BOENDE
1. Bor dina föräldrar tillsammans? - nej
2. Om inte vem bor du mest hos? - mamma
3. Har du eget rum? - yes
4. Egen dator? - no
5. Egen tv? - yes
6. DVD? - yes
7. Boxer? - yes
8. Internet? - yes
9. Vilka färger går i ditt rum? - rött, beiget.
10. Har du stor golvyta? - njaaaae
11. Får man plats att sova fler än en i din säng? - ja, den har plats för två ;D
12. Är köket stort? -nej det är det inte, haha
13. Ismaskin?  nej
14. Micro? - yes
15. Glass i frysen just nu? - ja maaaars!
16. Fler än ett badrum? -ja :)
17. Badkar eller dusch?  - dusch :D
18. Tvättstuga? - jao ;)
19. Balkong? - ja
20. Bra grannar? - ehm.. Nej!

DIVERSE
1. Favoritfärg? - röd & rosa
2. Mobiltelefon? - sonyericsson ngnting men den funkar :D
3. Skola och program? - Linden, HP.
4. Oskuld? - nä
5. Senaste filmen du såg? - bad boys 2
6. Senaste låten du lyssnade på? - sean kingstons nya ngnting
7. Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen: Nu är jag 9år :)
8. Vad åt du till middag igår? - kycklingfile och pomfrites
9. Har du duschat idag? - klart!
10. Vad var det senaste du sa till din mamma? - godnatt
11. Vad var det senaste din mamma sa till dig? - godnatt :)


one week

Hej bloggen :)
När jag vaknade kännde jag mig faktiskt piggare än vad jag gjort dom andra dagarna, men sen efter att jag gått upp och rört lite på mig så kom allt tillbaka.. Har pluggat lite matematik än så länge, Fick panikont i magen förut, jag kunde inte stå rakt. Det bara vek sig i magen på mig.. Skitläskigt, sen efter ca 10 min så gick det bort på en gång, skitkonstigt..

Iaf, just nu sitter jag och kollar på oneweek.se funderar på att beställa hem ett sånt paket, det verkar faktiskt bra. Och man får ju pengarna tillbaka om man inte går ner i vikt. Så ja funderar på att pröva det. Ska nog faktiskt beställa det när jag får pengar. :)

-

Jahapp, vad säger man? min dag har bestått av plugg, sova och snyta mig. Kul dag va? Nja, det kan jag inte påstå. Och så har jag fått mer söta anonyma kommentarer :) Jag njuter vill jag bara upplysa er om! PUSS PÅ ER! Allt bottnar egentligen i avundsjuka skulle jag kunna misstänka. Men fortsätt, som sagt jag får bara fler besökare! Men fan, jag funderar på att gå och lägga mig, för jag bara hostar, nyser, snyter mig m.m. Så jag drar mig nog till sängen.

GODNATT + ett litet plus i kanten till dom anonyma :) stå på er!!


6/5

Godmorgon läsare :)
Vaknde för en halvtimma sen kanske, har precis ätit frukost. Min täppta näsa är värre idag! Så typiskt. Snyter mig hela tiden.. Men nu ska jag faktiskt ta tag i pluggandet igen, vill bli klar idag med alla uppgifter. Hoppas att jag lyckas! Skriver senare. Mamma kommer hem på lunchen, jag har lovat att laga mat åt henne tills dess. Får se vad jag hittar på. :)


fett läskigt

Grymt läskig sak hände nyss.. Jag fick ett sms av jakob där det stod: okej. Och då tänkte jag för mig själv "vadå okej?" jag hade inte ens smsat med honom innan.. Sen ringer han till min mobil
och frågar: Vad är det?
Jag helt chockad: Va?
Jakob: Ja, du skickade ju ett sms om att jag var tvungen att ringa
Jag: VA?! skämtar du med mig?
Jakob: Nej?
Jag: Jag har inte skrivit något sms :o Vad står det som jag "skickat"?
Jakob: Det står "Jakob ring mig fort, det är viktigt"
Jag: Eh?! Men jag har ju inte skickat något
Och för att vara riktigt säker på att jag inte skickat något jag glömt bort kollar jag på skickade medelanden, men inte fan finns det något sms till jakob där det står ring mig fort.. Fett läskigt om ni frågar mig.. Hur i helsike kunde det där hända?! Kan någon förklara det för mig?...

godnatt

Nej jag sitter här och gäspar som trötter i snövit. Nu går jag och lägger mig, Sovgott allihopa. :)

Natti Natti :)

-

Favoriterna


just nu:
är det fotboll på tv, arsenal och manchester united. Just nu 0-3 till united och nyss gjorde snyggingen själv mål ;) Och då menar jag såklart c.ronaldo! Men jag hejjar inte på dom här kuklagen, utan det ska vara real madrid <3

världens godaste popcorn

Men åh! så HIMLA trög jag är, det var ju sista gången förra veckan i andra avenyn. Vafan lyssnar jag med? arslet?! jag kollade ju för sjutton på programmet då, som tur är påminde mamma mig om det förut.. Herregud! Över till en annan sak, jag gör världens godaste popcorn!! Ja poppade ju popcorn till andra avenyn men det var ju inget. Så jag lämnade mina popcorn på vardagsbordet och då kom mamma och hennes pojkvän och frågade om jag inte skulle ha dom? jo, snart sa jag. Men när jag kom tillbaka var dom slut?! haha. Mammas pojkvän ba; Du gör väldigt goda popcorn måste jag säga! mamma nickade med och skrattade lite. Det sket jag i, jag gick och duschade men då öppnar mamma dörren och frågar Hur många minuter satte du popcorna på? hahahaha, efter jag svarat kommer hon in igen och frågar; saltade du dom? Allt det här måste ju betyda att jag gör världens godaste popcorn!! haha.

suck

Har jag missat något?! :o ingen andra avenyn idag juuuuuu! Jag som poppat popcorn och allt! Va sjutton.. Fan va irriterad jag blev nu! Jag hade ju längtat efter att få se andra avenyn! Jaha, vad gör jag nu då?

popcorn

Nu ska jag faktiskt poppa popcorn, även fast jag lovade mig själv att hålla igen.. Men det är faktiskt andra avenyn nu snart och då måste man äta popcorn till det :) Täppt i näsan som sjutton är jag, jag vet inte vad jag ska göra :o det är sjukt jobbigt alltså! Jag vill inte ha pollen!!! Ihelgen när jag var hos jakob kunde vi inte kyssas mer än 2sek fören jag var tvungen att hämta luft.. Haha, det är helt sjukt! Men nu ska jag poppa popcorn :)

i miss

jag saknar 9F!! <3
och det gamla gänget.. :)
















-

Nu har jag bestämt mig vad jag ska önska mig i födelsedagspresent (jag brukar få det jag önskar mig, vilket jag hoppas jag får iår också)

Addidaströja
Presentkort på Gina Tricot
Lösnaglar
Pengar till att fixa håret
Två olika parfymer (har inte valt vilka än, ska på stan iveckan och bestämma)
Presentkort på Hm
Pengar

Det är min önskelista för iår. :) Jag vet redan nu några saker säkert, men vad får ni se ;) Iaf, vad har jag gjort nu? Inte så mycket faktiskt. Lyssnar mest på musik och tar det lungt. Smsar lite med jakob.. :) Ska snart ta och gå och duscha, sköönt säger jag bara. Har typ hundra snorpapper bredvid mig, jag har snytit mig hela dagen idag. Så att min näsa är helt röd :( det gör ont som tusan. Men det är väl bara att stå ut antar jag. Dagens ros går iaf till vädret, det regna idag, yes! Vilket gör att pollen snart är borta?

födelsedag

Fick ett samtal från mormor nyss, och hon undrade vad jag önskar mig när jag fyller år.. Suck, jag hatar att säga vad jag önska mig. Men jag vill ju heller att hon ska gå och köpa något helt i onödan som jag aldrig kommer använda? Så nu får jag ta tag i det också.. Suck, snart ringer väl farmor också.. Men en person kommer inte ringa, och jag vet vem ;) men..

Har ni några tips vad man kan önska sig?

omg

Nu har jag verkligen pluggat stenhårt i flera timmar. Har fått fyra uppgifter klara. Känner mig riktigt nöjd faktiskt :) Har två kvar att göra, dom gör jag lite senare. Ska ta en lite paus nu. Och nu när jag kommer tillbaka till datorn har jag fått en söt lite anonym kommentar igen. :) i love it! Denna gång handlar kommentaren om dikten till rasisterna och nasisterna

Anonym:
d enda du älskar me dom e att du får kuk

Ja, vad säger man? hahaha.. Vet du det du skrivet av egen erfarenhet eller? Det är så himla kul! Ni är så sjukt patetiska, men det som är det roliga är att jag har en sida där jag kan ta reda på vart ifrån ipadressen kommer. :) vilken stad och så. Så snart kommer det läcka ut vem och vilka det är, synd va älsklingar? svartsjuka och patetiska horungar. Men som sagt, kul att ni hittat hit till min blogg :) välkommen åter! Och.. Keep talking - you're making me famous baby! 

Nu ska jag ta och äta något, PUSS!

pluggtajm

Nej hörreni, nu ska jag ta mina skolsaker sätta på bad boys 2 och plugga framför tv'n. Och vet ni? Jag har fått jätte ont i halsen nu.. Det svider när jag sväljer! Tänk om jag fått svin-influensan eller vad det heter? :o haah.

Lägger in en bild på jakob, min söta.

...

Godmorgon gott folk :)
Sovit gott? Det hoppas jag. Det har iaf jag gjort, drömde en riktigt bra dröm som jag önskar skulle bli sann en vacker dag. Men jag säger inte vad för dröm, ni får gissa er till ;) Jahapp, ringde och väckte älskling förut. Lite smått elakt att ringa klockan elva och väcka honom, för han gick inte och la sig fören klockan tre i natt. Men, han blev inte så sur mer glad av att vakna av min röst sa han. Idag då? Ska jag plugga massor, för jag vill ha med mig en stor bunt imorgon till skolan där jag kan lämna in massa uppgifter! Det skulle vara grymt najs. Så idag blir det plugg till 100 % . Men nu ska jag ta på mig.

Kram


så jäkla sant!

din demokrati är grekisk,
dina Siffror är arabiska,
dina bokstäver är latinska,
din pizza är italiensk,
din nazism är tysk
din kunskap är från mellanöstern,
dina bestick är kinesiska,
din ideologi är europisk,
ditt skattesystem är islamisk,
din hund e utländskt,
dina bananer e från afrika,
din moped är japansk,
din vodka är estnisk,
dina mattor är persiska
din choklad är colombiansk,
din kebab är turkisk,
din freestyle är koreansk,
din parfym är fransk,
din mobil är finsk,
din öl är dansk,
dina skor är thailändska,
dina semestrar tillbringar du i
spanien, grekland, tunisien eller thailand.
och ni hatar blattar (?) 
utan dem hade ni fortfarande vart i stenåldern era idioter!

anonyma sötsaker

Nu har jag fått dom coooola anonyma kommenterarna till min sida, wohooo! Ni är efterlängtade kan jag säga ;) Jo, jag skrev ju ett inlägg innan valborgsbilderna att jag ville gå ner i vikt och att jag skulle göra det nu genom att ut och springa och äta varma koppen, garva åt mig.. Men jag vet att det funkar och jag blir mätt på det, that's it. Iaf, då fick jag en söt liten anonym kommentar;

Anonym:
bra! du behöver gå ner i vikt faktiskt

Smart tjej/kille.. Var det liksom inte det jag snackade om i inlägget att jag ville gå ner i vikt? Men sen måste dom påpeka det IGEN. För att jag ska veta säkert att jag behöver (?) Hmm.. Jag kan inte annat än garva åt er, seriöst. Men det mest mogna är ju faktiskt att ni vågar skriva erat namn ;) Fjantar! Allt för att försöka knäcka en annan människa, när ni i själva verket mår piss själva? Men mig knäcker ni inte.. Sorry :) Men fortsätt att kommentera och besök min blogg, får bara fler besökare & ett gott skratt om dagen!

valborg-bilder

Tänkte slänga in lite bilder från valborg. :)










Enjoy :)

-

Jahapp, vad händer då gott folk? själv gör jag inte ett skit faktiskt. Kollar runt lite på bloggar och annat skit. Är sjukt sugen på att gå ut och springa, men inte fan går det med den här förkylningen.. Imorgon ska jag gå till ica och köpa "varma koppen" ska leva på den nu i några veckor, sen ut och springa massa.. Bra va? haha.. Är man desperat att gå ner i vikt så är man, och ni som säger att det inte funkar så.. Jo det gör det! det vet jag, För jag känner en person som gjort det. Och visst funkade det på henne, och då ska det banne mig funka på mig också! Inga mer cheesburgare, det lär bli svårt.. HAHA! Men jag ska hålla ut..

Nu ska jag hjälpa mamma att ta disken, sen plugga lite mattematik. Och så lägger jag upp en ny skön låt som sean kingston gjort.

-

Att det aldrig kan ge sig.. Näsan rinner hela tiden, ögonen kliar och nu helt plötsligt har jag fått hosta också. Jävla pollen alltså, jag hoppas på en riktigt stor regnskur som spolar bort all pollen, för jag pallar inte mer snart. Så därför var jag hemma från skolan idag, får hoppas att jag kan gå imorgon. Bäst att sova med stängt fönster inatt va? haha.. Glömde stänga det igår kväll.. Kan kanske det bero på varför jag var hemma idag..

I helgen när jag var i norrköping så shoppade jag lite, fick med mig en söt rosa stickad kofta från gina och en rosa längre linne från cubus och ett par skiiitsnygga leggnings från gina som jag velat haft länge, Hittar inte kläderna på hemsidan.. Men tightsen ser ut som slitna jeans.. eller så kan man ju inte säga ;p det är hål iaf på hela benen. Skitsnygga enligt mig :) Menmen, nu ska jag kolla på lite kläder.

måndag

Hej bloggen.
Just nu händer det inte så mycket, jag har precis ätit två ägg. Och har pluggat lite, och nu tar jag en paus. Gjorde om min blogg på en sida man kunde hämta hem några få gratis blogg designer. Och den här får duga så länge.

Idag då? händer inte ett skit.. Jag ska bara vara hemma faktiskt, lyssnar på lite musik nu också. Just nu är det sean kingston's nya, det gillar jag. Justja, måste ner i tvättstugan och hänga min tvätt.

Puss

eurovision

Jag hejjar lätt på Finland i eurovision, go go go go (y'

RSS 2.0