midsommar

MIDSOMMARAFTON! :D
iordning gjord och klar, nu drar vi ut! Ses någonstans där ute i norrköping..
Och alla kära vänner, hoppas ni har skitkul på kullen <3



bara för att jakob var så liten och söt då :) haha! bbbbby <3

Natti Natti :)

Nu ska jag krypa ner under täcket och värma upp det till älskling kommer, <3 Men ni får sova så gott allihopa! Och en till sak .. GLAD MIDSOMMAR :)

bröllop :)

Hittade massa fina bilder på facebook på sanna (jakobs syster) när hon och jimmy gifte sig, och mashalla va fin hon var!! Finaste paret :) Enjoy! Jag kommer sakna sanna nu när hon flyttar, det kommer bli tomt, vem ska jag snacka tjejsnack med nu? :(


...

Jag är fortfarande vaken, det är fan helt otroligt.. Jag brukar jämt sova vid den här tiden, haha. Lite stolt över mig själv om jag får skryta lite! ;) Men jag håller på att kolla runt lite på internet oså, läser lite gossip and stuff. Haha, vad har hänt med mig? jag skriver engelska ord hela tiden, SKÄRPNING! jag är ingen jävla gangster, hah.

Nej, men usch vilka trååååkiga inlägg. Nu ska jag leta roliga bilder på jakobs dator som jag kan lägga ut! :)
Håll utkik (stavning?!)


!!

Long time ago sen jag uppdaterade, men jag har haft lite annat för mig. Sommarlovet har börjat och jag har mest chillat och umgåts med jakob, :) vilket jag gillar starkt! Sitter hemma hos han nu faktiskt, och eftersom jag har sån nörd till pojkvän när det gäller cs så tänkte jag, nej nu fan ska jag också pröva, så jag satte mig här i hans systers rum och började spela cs. Och jag kan inte sluta skratta, vad är det här?!?! hahaha! Iaf, imorgon är det midsommar och jag ska vara vart?! help me :( ahja.

Ska väl nörda vidare, so long.
Puss!

förlåt för dom starka orden

Jag knullar alla skisnackare, JAG PISSAR PÅ ER!!

i will never forget

Nu har jag precis duschat & tagit på mig mjukiskläder, det är så himla skönt! Det är en riktigt slödag idag.. Fy sjutton! haha. Men det var ritktigt kul igår alltså :) Tack allihopa, det måste göras om! Och vet ni en sak?

JAG HAR SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV! :D

Skolavslutning!!

Igår var det som sagt skolavslutningen och den kunde inte blivit bättre, allt tack vare mina brudar och allt annat roligt folk! Jag tänkte mest lägga ut bilder, jag menar bilder säger ju mer än tusen ord ;) Enjoy!

Torsdagskväll

Kom hem för ett tag sedan, har vart hemma hos madicken med matilda och sofia. Och jag vettefan var det var för fel på fia, hahaha. Hon garva 24/7. Man behövde inte säga något, hon skratta iaf. Jäkla sköning alltså. Sen så drog hon och då fick jag & matilda hälsa på lilla vovven, så jäkla söööööt! jag kunde inte slita ögonen ifrån den. Förlåt madicken om jag inte var så social med dig (aa) haha! Men så underbar hund!! ge mig, haha. Sen nu är jag hemma och ska snart duscha, sen så lägga mig faktiskt. Är jäkligt trött! Vilket jag hela tiden tycker jag ;o Men det ska det bli ändring på nu. För i övermorgon börjar sommarlovet!!


Torsdagseftermiddag

Den här dagen har vart ganska häktig om jag får säga det själv. Var ingen skola idag (eller ja, det var skola men frilufsdag) Och jag tror dessvärre att det inte var så många där. Iaf, jag vaknade runt halv elva tiden. Tog det ganska lungt, åt lite frukost oså. Sen runt tjugo i ett promenerade jag ner på stan och mötte upp sofie. Vi skulle nämligen kolla på lite saker. Det var helt okej, och vädret blev bara varmare och varmare hela tiden!! Sånt här väder vill jag ha på lördag! Inget jäkla regn, då blir jag sur. Iaf, sen så var vi på linden och city och lämnade tillbaka lite böcker och sånt som vi glömt. Sen gick jag hem och nu ska jag hjälpa mamma och städa. Sen ska jag iväg och träffa matilda :) Det jag fick med mig hem idag var: Lösnaglar storpack, ett jättefint guldarmband som jag ska ha till klänningen på lördag, en rosa väska från åhlens (också till skolavslutingen) rea 30 ;- och sen så köpte jag eller ja rättare sagt bytte jag ut ett halsband jag fått när jag fyllde år på topaz till en ny fris & company väska. Jag blev supernöjd!! Och allt jag köpte var nästan på rea, det gillar jag!

Men nu måste jag skynda mig!
Puss

Bästa jakob

Var och kollade på niornas bal förut, alla var jättefina! Och vilka fina klänningar alla hade!! Och pojkarna var riktigt stiliga må jag säga, haha. Var där med Lovisa och Vinterjackan Sofie ;) haha! Men nu har jag iaf kommit hem. Och jag la nyss på med jakob, jag skrämde han lite i telefon.. Haha! Jag skickade först ett sms; vad gör du? Men han svarade inte.. Och bara för att han inte svarade så tänkte jag jävlas lite med han.. Så jag skrev ett sms; jag måste prata med dig :/  Efter ca. 10 minuter ringer han och frågar vad det var jag ville prata om..

Jag: Jo, alltså.. Jag vill göra slut!
Jakob: jaja.. va rolig du är (?)
Jag: Nej, alltså jag är seriös jakob.. Det här funkar inte..
Jakob: Du skojar väl?
Jag: Nej, sluta säg att jag skojar.. Det blir bara jobbigare för mig. Tycker bara det är jobbigt att säga det här..
Jakob: Men...
Jag: Ah, jag vet.. Jag visste inte riktigt hur jag skulle säga det, Men.. ah!
Jakob: okej... (jag hööörde hur ledsen han bleev, haha)
Jag: Ja.. Men vi hörs säkert någon dag..
Jakob: Ja, men varför ska du göra slut? :( Gör det inte..
Jag: Jo, det här funkar inte.
Jakob: Okej.. ( Nu hörde jag nästan att klumpen i halsen satte sig på honom, så då kunde jag inte längre)
Jag: JAG SKOJA ÄLSKLING!
Jakob: FAN vad jag hatar dig, fan jag fick hjärtinfarkt av det där.. Fan va dum du är!
Jag: hahahaha, sötnooos.
Jakob: Fan, hela min mage blev konstigt :( DUMMER!

HAHAHAHAHAHAHAHA, alltså så söt han är!! Där fick han för att inte svara när jag smsar! ;) hahah! älskliiing <3 Skulle aldrig falla mig in att lämna honom, im in love with that guy :)

Johanna hjärta Jakob föralltid!


.

Har precis kommit hem från en ooooerhört jobbig dag (eller inte) vi gör tamesjutton ingenting iskolan längre. Nästan jobbigt faktiskt, haha. Alla böcker är inlämnade.. Så, ja.. vad gör man? Nej fy.. Som tur är är det bara imorgon kvar! Najs Najs :)

Aja, senare ikväll kanske det blir balen med lovisa och mamma. :) Om mamma vill åka till vingåker vill säga. Men nu ska jag städa upp på mitt rum!

Puss

Godnatt min skatt!

Nej hörreni, nu väntar sängen.. Det är ju faktiskt en dag imorgon också! Men sen är det inte långt kvar fören jag kan vara uppe huuuur länge jag vill! Åh, vad jag älskar sommarlov!! :) Men vi hörs imorgon.

Puss&Godnatt.

soffan

Nu har jag precis duschat och smörjt in kroppen, mycket skönt. Sofie klagar på att jag duschar för mycket, haha. Men jag kan inte gå och lägga mig utan att ha duschat.. Det bara är så ;p Iaf, pratade med den pajjasen i telefon förut och jag måste säga att hon är lite rolig när det gäller att lägga på, det är bra om man ens hinner säga hejdå till henne.. Fan va fort det går typ såhär är det
Jag - Ah, men då hörs vi imorgon då.
Sofie - ah *klick*

HAHAHA, seriöst. Jag överdriver inte, hon är SÄMST på att säga hejdå! men you know what? i love her anyway.

fjortis hej&hå :*

j a k o b  y a c o u b ♥
han är världens finaste, och bara min. :*

världens bästa lillebror

Tog med lillebrorsan ut på moppen, han har tjatat nu länge om att han vill köra. Så vi åkte först upp till willys och köpte lite choklad, sen så åkte vi till ett ställe och han fick köra. Och man såg i hans ögon hur kul han tyckte det var!! Och det var så himla kul att se, för min lillebror är inte ute så ofta. Han gillar mer att sitta inne och spela tvspel och jag vet inte allt vad det är. Därför var det så kul att se honom såhär glad! Han var som en treåring på julafton :) Han gasa på som sjutton kan jag säga, knappt jag vågar åka sådär, haha. Sen så när han åkte förbi mig så log han och gjorde "rock-tecknet" eller hur ska man säga? Ah, ni kanske fattar iaf. Den här lilla svängen med min lillebror gjorde min dag! Och om jag tänker efter, så har jag faktiskt världens bästa lillebror!

onödigt

Sitter hemma hos mormor igen, dom bjöd på mat ikväll :) Det blev kalopps. Ingen favorit, men det är helt okej :) Jag försöker få till någon bra bild och header på bloggen. Men jag blir tamesjutton aldrig nöjd!! Ahja, den får vara tills vidare. Detta var ett fruktansvärt onödigt inlägg ;o haha!

suck

Var inne och kollade på alla fina kommentarer som therese har fått.. Usch, tårarna kommer fram när man sitter där och läser.. Kan inte fatta att folk kan göra sånt här? Usch, och dom som gjorde det var 16 (?) vet dom ens vad döda är eller? Åh, ett skott i huvudet på dom alltså. Sen såg jag en kommentar som gjorde mig så jävla arg.. Hur har folk mage till att kommentera sånt här?

Postat av: Therese

Hej, jag vill tacka för er uppmärksamhet men måste bara säga att jag förtjänade det här, Tim tog mig i tvåan, det är en synd, nu befinner jag mig i helvetet.

Så var inte ledsna, var glada för att ni slipper mig istället. =)

Therese, i will never rest in peace, det här är verkligheten.

Detta ska föreställa therese själv som har kommenterat, den idioten som har skrivit det här mår fan inte riktigt bra, om man vore smart så skulle man ta ipadressen ifrån där personen skrivit detta och dunka lite vett i huvudet på den.. Åh, så jävla arg jag blir! Man slutar fan aldrig förvånas, det finns fan människor till allt!

Tisdag eftermiddag

  • Huvudvärk
  • Trött
  • Seg
  • Fryser

Ja, ungefär så känner jag idag. Men idag ska jag plugga klart det allra sista och leta fram alla böcker och lämna in dom imorgon. Jag börjar räkna ner nu.. Det är bara 3dagar kvar!! Är det bara jag som längtar eller?


down

bästa låten :))
 

sommarlovet är påväg

Nu har jag fikat klart och nu ska ja börja dra mig hemåt. Måste städa rummet, sen ska jag ta på mig massa med kläder, för fy sjutton vad kallt det är!! Och det här ska vara början av sommaren? Jag börjar bli orolig över hur vädret kommer vara på skolavslutningen.. Men jag håller tummen för sol och värme!! Sen är sommarlovet här! Men nu måste jag dra mig.

Kram

Jag har dissat sofies header och gjort en egen, jag tycker den blev lite sommrig blev den inte det? haha. Ja prövade mig fram lite, och nu kan jag faktiskt ganska mycket om hur man gör om bloggar. Haha, det ska jag ta vara på. Ändrade stil också, tyckte den här var lite cool. Men nu ropar mormor, jag ska ut och fika med dom på balkongen. Mys!

Puss ♥

RIP :(

Jag tycker det är så hemskt det som hänt stackars 16åriga therese.. Jag tycker ni alla borde skriva något fint i hennes blogg, även fast vi inte känner henne! Varför händer sånt här? Vart sjutton är världen på väg? HON VAR JU BARA 16 :(
http://thresrojo.blogg.se/
Jag lider med hennes nära och kära, RIP :(

Läs mer om vad som hände här; http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5329153.ab 

-

Så var det fest som stod på schemat i lördags och även fast det regnade och högtalarna gick sönder, blev det ändo en fartfylld kväll med mycket skratt. Här kommer lite bilder :)







orkar inte lägga upp mer, finns fler på bilddagboken; j-johanniii

titanic

Jag har verkligen fastnat för filmen titanic och dens historia!! Fan va intresannt det är seriöst ;o jag har hittat bästa sidan med massa fakta och bilder från RIKTIGA titanic och filmer som dom filmat då. Och alla passagerare som överlevede och alla som dog. En jätte intresannt sida, kolla den själv: http://www.titanicnorden.com :) sen så hittade jag ett bra videoklipp också som jag ska lägga in här nedan. Jag är förälskad i Titanic! <3 nog för att man sett den 30000 gånger men jag tröttnar aldrig!!

klockrent!


@ school

Sitter i smedjan och jobbar på en filmanalys. Ska skriva om favoriten Titanic, i love that movie. Blev grymt sugen på att se den nu när jag sitter och skriver om den. Sofie de puckot skulle skicka sin filmanalys så jag kunde få lite tips och så. Men idioten har skickat någon framsida till ett arbete (?) tack mongo! Det blev mycket till hjälp.. Men jag försöker så gott jag kan, sen så har jag ju faktiskt svenska efter den här timmen i smedjan, så då kan jag ju faktiskt ta hjälp av min lärare. Så jag funderar på att skriva rent mitt referat. För att det ska jag lämna in idag eller imorgon (?) jag hoppas jag kan lämna in den idag.

Senare idag ska jag träffa matilda, det gillar vi! Först ska vi fixa ännu mera musik, sen så ska vi åka till vingåker och hämta min snygga moped! haha, se upp på vägen för här kommer vi, hahahaha. Det kommer bli kul, fast jag känner nu att när man är ute att vi lär behöva ha på oss mycket kläder... Sen så ska jag inte göra så mycket mer. Sen sitter jag fortfarande och håller tummarna på att det blir fint väder på lördag. Men det sägs ju att det ska bli finare väder till helgen, vilket jag verkligen hoppas på! Men nu måste jag fortsätta arbeta.

Puss!

-

Sofie gillade inte min header, så hon tog för sig och gjorde om den, hahaha! sköning där, inte för att jag gillar bilden på mig själv som hon lagt, menmen.. ;) Bättre än innan kan jag ju faktiskt hålla med om! Men nu väntar duschen på mig!

Blöta Kramar

sova

Imorgon ska jag träffa matilda, vi ska fixa musiken tills på lördag! det gillar vi starkt! ;)
Nej hörreni, jag ska faktiskt ta och gå och lägga mig. Är redigt trött alltså, jag brukar inte vara trött såhär "tidigt" men idag är det ett undantag. Åh, bara krypa ner i sängen och sova djupt!!

NEJ, nu blev jag riktigt sugen på att sova! haha, GODNATT <3

-

Hej bloggen :)
Tisdag och värsta vädret på länge alltså, hela helgen har vart klockren nästan så att man inte kunde vara ute isolen ibland och igår var det också klockrent! Men idag?! fyfan säger jag bara trååååkväder. + Att det var en helt ovärd skoldag idag, vi hade typ inga lektioner eller ja, vi hade dom men vi gjorde inget på dom (?) helt ovärd skoldag, känns som om det kommer bli så dom kommande dagarna.. Fatta, det är bara 11 dagar kvar!! sen slutar vi! Så sjukt skönt!! Sen blir det förhoppningsvis norrköping, damn vad jag längtar! Sofie också, ellerhur? ;)

Efter skolan idag så drog jag och sofie ner på stan för att försöka hitta något att ha på oss på skolavslutningen.. Och vi båda hittade snygga klänningar, min är typ korallfärgad kanske man kan säga? skitfin iaf, blev supernöjd! Kommer bli riktigt snygtt och hett i sommar när man är riktigt brun ;) Sofie hittade en skitsöt klänning med blommor på, love it! Så det var ju bra att vi hittade det, trodde ju aldrig att man kunde hitta något här i lilla katrineholm, men så fel man kan ha! ;)

Imorgon om det är fint väder, så ska jag åka till vingåker och hämta min moped, den har typ vart trasig i ett år.. Men nu äntligen är den lagad ;o det ni! Nog för att det är lite pinsamt att åka moped, men fan så kul det är!! haha, jag kan inte låta bli. Men jag ska sälja den så småning om, men jag sa till mamma att jag var tvungen att få åka lite först, haha.

Sen så är min helg planerad :) Fredagen kommer jag nog faktiskt bara ta det lungt, Lördagen på dagen blir det marknaden med sofie och två andra brudar kanske? sen på kvällen är det party hos mig! Fan så kul vi ska haaaa!! Har fått låna värsta högtalarna & förstärkare och stereo av min granne, damn vilket ljud vi kommer få! Vi ska grilla och jag hoppas inte det blir regn, för vi ska vara ute hela kvällen som planerat! längtar som sjutton :) sen på söndag ska jag bara slöa :) Härlig helg, eller vad säger ni?
Men nu ska jag ta och göra något annat!
Puss

RSS 2.0