Ute och glider med majsan och mario. Ikväl...

img_1156 (MMS)

Ute och glider med majsan och mario. Ikväll blir det linköping.


BÄST, VÄRLDSBÄST!

Världens absolut bästa klass med världens absolut bästa mentor!! STYLIST C <3



TÄVLING

Jag är med och tävlar på http://www.paow.se blogg om extensions.
Tack till http://www.frisorcenter.nu och http://www.headzone.se att man får chansen att vara med och tävla. Jag skulle ju bli grymt glad om jag lyckades vinna detta, då mitt hår slutade växa när jag började blondera mitt hår för fem år sedan. Som tur är gick jag över till brunett och det har lyckats växa lite, men inte till den tjockleken jag vill ha och längden.. Och så skulle det ju vara grymt skönt att slippa clips att sätta i varje morgon till det gamla löshåret..
Håll tummarna för moi! :)

SKOLAVSLUTNINGEN

Skolavslutning idag, var väl helt okej (fick ju tårta höhö). Dock så slutade våran underbara mentor, hon ska nämligen få en liten krabat nu i juli tror jag det var (?). Kommer sakna henne så sjukt mycket, finns ingen bättre mentor än emmy! Men som jag sa till henne, jag kommer fortfarande ringa henne i trean när jag har problem haha!
Fick även mina betyg idag, är riktigt nöjd faktiskt! Happysmile på det :)
Och på lördag flyttar vi till ny lya, inte vilken lya som helst utan - huuus!! Fan vad jag längtar.

MASKERAD BRÄNNBOLL

Idag var det näst sista dagen i skolan för denna termin. Vi hade i dag den årliga maskeradbrännbollen! Vi vann en match och förlorade med 50-16 andra matchen... inte så bra! Men kul var det i alla fall (och det är ju huvudsaken).
Över till en annan grejj, jag är helt klar med skolan för denna termin och årskurs. Lycklig? - JAAAA!!!!
Vi var björnligan/fångar/styvaligan.
Vi kallade det lite allt möjligt. Snygga var vi i alla fall.
STYLIST 2C!! <3

LIFE IS WHAT YOU MAKE IT

Det har hänt mycket den senaste veckan, våra kära vänner i katrineholm tog studenten i lördags och ifredags så var det modevisning på våran skola och jag och hannah var konferensierer. Det var kul och pinsamt, haha. Här kommer lite bilder som ni får njuta av i stället.

HEY NA NA NA

Mitt liv just nu består av; plugg, plugg, plugg och plugg. Det är så trevligt. Varför ska man alltid lata sig och istället få plugga ihjäl sig staxt innan avslutningen... Men idag har jag haft lite annat för mig. Har nämligen fixat min fina vän ellen till hennes studentbal. Jag gjorde hennes frisyr. Ellen blev jätte nöjd och hon skickade iväg ett litet sms som gjorde mig glad, att det var många som hade frågat henne vem som gjort hennes balfrisyr och tyckte den var fin.
Sådär blev resultatet.

HARRY ÄR INTE MIN VÄN LÄNGRE

Gårdagen var sjukt kul, kom till harrys vid halv tolv och det var knööööka fullt. Stod i kö i en halvtimme, kommer fram och vakten säger "5 till, sen är det fullt. Sen får ni andra vänta tills någon går ut" kul tänkte vi och drog istället. (jag sa att vi skulle ner vid tio, men ingen lyssna). I vilket fall så var det sjukt kul innan iaf!

Denna bild får förklara kvällens partylek
Freeze!!! Jag och sanjin fick självklart stå med en jävla tung bänk.....

RSS 2.0