Ligger i soffan och slöar. Har firat värld...

Ligger i soffan och slöar. Har firat världens finaste mamma idag, sen har vi även varit nere hos mormor och morfar och ätit. Imorgon är det skola, första gången på fyra veckor.. Känns sådär lagom konstigt att gå till skolan igen. Men jag saknar tjejerna!


-


SÅ VACKERT

Det finns nog ingen finare video, spelar ingen roll hur många gånger man kollar på den, jag gråter lika mycket varje gång. Förstå hur mycket den där kramen betyder. Åh, så fint.

FYFAN

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13096088.ab


LITE PICS FRÅN IGÅR

Taaaack tjejer för igår! <3

TOPPENKVÄLL! firade min födelsedag med när...

TOPPENKVÄLL! firade min födelsedag med nära och kära idag. Tack så jätte mycket alla :) tjejerna tog med mig till puls och ikväll har vi skakat rumpa vill jag lova. En annan sak, killar är nog den konstigaste art på denna jord! Hahah. Nu blir det nattkök! Den beiga korven står för matlagningen!


19 BARRE

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag!! wohoooo :D

SÅ JÄVLA RÄTT

den kvinnan är ju att avguda.

Testar att mobilblogga

Testar att mobilblogga


CONNECTING PEOPLE

haha lite natthumor sådär!
Tänk om alla företag skulle tillverka kondomer:
GEVALIA kondomer: När du får oväntat besök.
NOKIA kondomer: Connecting people.
LÄTTA kondomer: När du bestämt dig.
GB-GLASS kondomer: Jag o min Magnum.
ALWAYS kondomer: En renare och torrare känsla.
LÒREAL kondomer: Because you´re worth it.
OLW kondomer:. Nu är det dax för fredags mys.
TRISS kondomer: Plötsligt händer det.
MARABOU kondomer: Lite mer mmmmm i livet

WHEN THE RAIN FALLS

Idag har det både vart en bra och dålig dag. Har varit i norrköping hos älskling ett tag nu och igår kväll åkte jag och han till katrineholm. Vi var tvungna att åka hem för att för tre dagar sedan fick jag urinvärksinfektion och trodde det skulle gå över med hjälp av lite tranbärsdryck och citron osv. Men det blev bara värre och värre och u gör det ont ända upp på ryggen. Så imorse var jag iväg till sjukhuset med mamma och var tvungen att ta blodprov (läs även att jag är LIVRÄDD för sprutor) så nu går jag på pencilin. Perfekt, lagom till min födelsedag och allt! jippi...

Över till en annan glad sak, idag när jag öppnade min lönespecifikation så hoppa jag bokstavligen av glädje. Fick semesterersättning denna månad. FYFAN VAD DET SKA SHOPPAS NU! ni förstår inte min glädje, wohooooooo!

OLD

Sitter hemma hos mormor&morfar med jakob och mamma, hittade massa gamla bilder.


syns det ens att det är jag? hahahaha!


esc

Jobbet idag gick ganska så fort faktiskt, hade ändå ett av dom jobbigaste passen 11-20. Men det gick! Efter jobbet gick jag och fick äta grillat, mums och bra avslut på dagen. Har även kollat på esc och jag är ganska så arg.. och ja, jag bryr mig om eurovision.. Eric är så snygg så han förtjänar att vinna! Punkt och slut.
old pix

EUROVISION

har bara en sak att säga efter en lång arbetsdag...
SAADE <3


LOVE

Godmorgon!
Det finns nog inget bättre än att vakna upp på morgonen och se hur solen lyser in genom persiennen. 19 grader var det i morse klockan tio i nio när jag skulle åka med mamma till bvc. Lite senare ska vi dra till vingåker och äta joans som sagt, mums.
Just nu sitter jag och titar på eva och adam fyra födelsedagar och ett fiasko som går på tv, man blir så glad av den haha! Påminner om en själv när man var liten.

I WANNA FEEL BEATIFUL

Tänkte säga det att ni som vill ha naglar nu till studenten och liknande, måste säga till mig ett tag innan ni vill ha naglar. För jag måste se till att jag har material hemma och sånt. Likadant, om man ska till studenten så är det ju snyggast om man gör dom dagen innan och jag kan ju inte göra hur många naglar som helst dagen innan. Så försten till kvarn! Och en annan sak, jag tar 100 kr nu så ni vet, materialet kostar mig mer än jag själv räknat med. Skicka iväg en kommentar så bestämmer vi en tid! :)

VILKEN HÄRLIG DAG

Kan det bli härligare väder? Jag njuter till max alltså! Idag har jag och mamma vart nere på stan och kikat lite. Fick med mig en jätte söt blus som jag kollat in länge och till extra pris också, vilket kap! Efter det drog vi ner till morfar, spelade lite kort och fikade. Imorgon ska mamma och jag till vingåker och ta en sallad på joans, kan inte sluta längta, haha.

BALEN

Gårdagen bestod av stress, och då gick ändå inte jag på balen haha. Gick över till lovisa på förmiddagen och hjälpte henne med sminket och sedan ner på stan för att köpa present till frida på ca fem minuter och sedan bli upphämtad av sofie, för att sedan åka ut till hedenlunda och kolla på alla fina studenter. Alla var verkligen jätte vackra, alla! Fick några bilder i alla fall och tänkte slänga upp dom här.

NEW NEW NEW

Har vart och skaka rumpa på harrys med lovisa, ellen och sanjin. Det var över förväntning.
Denna låt gör min natt.

NAGLAR

Idag har jag gjort gele-naglar på lovisa och rebecca. Tog bilder på lovisas naglar när jag var klar med dom, för att ni ska få se vad jag gör och hur resultat blir.

SOFIE FAHRMAN

Är det någon brud som kan klä sig riktigt snyggt så är det sofie fahrman. Skulle ju inte tacka nej en sekund för att få chansen att byta garderob med den kvinnan.

INSPIRATION


DUMMA TRADERA

Not good att det är så jävla lätt att trycka på en knapp för att lägga ett litet bud på tradera.. Just nu har jag lagt tre bud på tre olika saker.... Undra hur denna natt kommer sluta.

-

Sofie min kära vän skrev till mig att hon hittat liknande till den virkade klänningen jag ville ha från hm's apsnygga collection conscious. Den är från barnavdelningen och i storlek 170 sägs det vara som XS/S.. Men jag tror dock tyvärr att alla är slut. Men jag kan ju alltid få drömma eller hoppas?

TOO DIE FOR

En sak jag ångrar mig ganska så rejält mycket nu i efterhand.. Det är att jag inte köpte dom virkade shortsen när jag väl hade dom i min hand när jag och jakob var på maxi. Jag skyller på Jakob, för han tyckte inte dom var något speciellt fint.. Men vad vet killar om mode?!? Nu ångrar jag mig... arg!
snyggt!

KOMPISPRIS

Jag låter videon och låten tala för sig själv.. älskar den! haha.

SALLAD

Över till en annan sak bara.. Finns det något godare än joan's sallad? Jag dör så god. Jag, lina och ellen var där idag. REKOMMENDERAS verkligen om ni har vägarna förbi vingåker.

THIS IS MY LIFE

Dagen har rullat på fort, gjorde gele-naglar på lina ljungqvist och isabelle ekstrand idag. Tror och hoppas dom blev nöjda. Blev ganska så nöjd ändå faktiskt! Träning ger färdighet och det börjar visas nu. Kom hem för inte så länge sen från ellens syster caisa. Jag och ellen har varit där och kollat film, eller typ massa olika OC avsnitt och sen diskuterat balfrisyrer och frisyrer ur huvudtaget. Pratade om att jag ville börja slinga mitt hår och sen sätta i extensions hos frisören. Kommer kosta en slant, men jag fyller ju snart år.. hehe.
Jag hade tänkt mig något i den här stilen (och längden)
vad tror ni? Skulle jag passa i det? Eller ska jag fortsätta på brunt/chokladbrunt?
P.s. Glöm inte att skicka iväg en kommentar ang naglar om ni vill ha. :)

NAILS

Behöver verkligen veta nu vilka som vill ha sina naglar fixade, speciellt dom som ville ha innan lördag då det är bal.
Skicka iväg en kommentar i detta inlägg med ditt namn och ditt mobilnummer så smsar eller ringer jag upp dig (jag måste godkänna kommentaren för att alla ska kunna se kommentaren, så skriver ni era mobilnummer godkänner jag självklart inte kommentaren)

Bara så jag vet, så kan vi boka in en tid nu i veckan.
Självklart ska ni andra som också vill ha naglar kommentera, men jag prioriterar dom som vill ha till balen först eftersom det är på lördag.

RSS 2.0