<3


jag, födelsedagsbarnet & matilda :)

baggefjöl

Nu är det söndag och jag vaknade för en liten stund sen.
Jag hade en toppen kväll igår! Såhär kul var det länge sen jag hade. Det var ju som sagt sofia & pontus som styrde upp det. Det vart ganska mycket folk, väldigt skoj. Men väldigt varmt. Men jag måste säga att det finns ju vissa idioter som bara kan dra åt helvete rent ut sagt. Åkte hem vid ett tiden med matilda, malin & moa. Drog hem på en gång, för jag frös så jävla mycket. Somnade gott och ligger jag framför tvn och degar. Vilket man ska göra en söndag enligt mig! Tog lite egopix igår innan jag drog till matilda (höhö) Tack sofia & pontus och alla andra för igår! <3



Kvällens oufit såg ut:
Örhängen från hm
linne med kedjor lindex
svarta tunna strumpbyxor
högklacade skor
kavaj

r.kelly




Gamla låtar är alltid favoriter

Låt bilderna tala för sig själv

Såg att det kommit upp bilderna sen förra lördagen då vi tjejer firade saara som fyllde 17. Inte dom snyggaste bilderna på mig, haha.. Men jag bjuder på't!



<3


you can have me, forever.

Godmorgon bloggen!
Vaknade precis, drog aldrig till skolan idag. Tänker inte sitta där och krångla med alla jävla tåg som inte går.. Blir bara irriterad av det. Nog snackat om det! Idag vet jag inte riktigt vad jag har planerat.. Kanske träffa min matilda som jag egentligen skulle träffat i förrgår? Det vore kul. Får väl se om hon har tid med mig. Och imorgon kväll styr sofia och pontus upp det i baggetorp, dom har nämligen hyrt en lokal, så imorgon blir det att slå klackarna i taket! Nej ni, nu ska jag ta och göra något riktigt smarrigt till frukost, för nivet väl att frukost är den viktigaste måltiden på dagen?

- bless

i like

Dom här två snygga bikinisarna ska bli mina i sommar

pump it up

Någon kroppsdel jag ska lägga ner mycket träning på nu till sommaren är..

my ass! ni kommer säga; DAAAAMN, kolla aset när jag går förbi i sommar.

(haha, drömma får man väl i alla fall göra?)
Nej, men jag ska seriöst träna rumpan riktigt ordentligt.

thursday

torsdag idag, ellerhur? dagarna bara flyger iväg så man kommer ju knappt ihåg vad det är för dag. Stylist idag på morgonen, skulle träna till modevisningen som vi har den 3 februari. Jag och medina sminkade och fixade håret på hannah. Eller ja, medina fixade håret och jag sminket. Men under hela förmiddagen så var jag yr i mellanåt & frös ena sekunden och andra sekunden svettades jag. Och hetlt plötsligt mådde jag illa. Men efter att jag fått lite mat i mig så mådde jag lite bättre, men läraren tyckte att jag skulle gå hem och vila. Nog vilade jag, fast inte hemma.. jag gick till jakob och sov ett tag. Kändes mycket bättre efter att jag sovit några timmar. Stannade hos älskling till fyra, då medina smsade och frågade om jag skulle med hem, så vi åkte hem då. Men såklart var ena tåget inställt. Men tur är ju att det andra gick en halvtimma efter.. Så nu sitter jag här och har precis ätit. känner mig t j o c k.

Nej, nu ska jag inte tråka ut er mer, en sak till bara. Den här cardiganen SKA finnas i min garderob när jag får pengar


På bilden till höger var tröjan skitful.. men liksom va fan har hon på sig till? Därför jag tog en bild där en person som kan klä sig har på sig tröjan. Jag har blivit kär i den.

jsj

the first pic with my new mobile, några timmar efter att jag köpte den. bara så ni vet menar jag (?)

solider

Finns det någon snyggare än beyoncé eller? Jag får rysningar av denna video.

ballekåtan

Jag undrar vilken idiot som kom på dom här orterna, eller vad det nu än är..

i made it

Min nya ringsignal, vad tycker ni? Jag tycker låten är döskön.

Nyduschad och fräsch!

...Ja, ni ser ju rubriken, och nu sitter jag här och har precis försökt mig på fransk manikyr på mig själv, gick väl inte direkt som planerat. Men det får då fan sitta kvar, orkar inte ta bort det. Som jag sa till frida på nagel-lektionen "Det ser ju snyggt ut långt ifrån i alla fall" haha.. Ska väl snart hoppa ner i säng och sova. Skola imorgon och då börjar vi dagen med stylist, favoritämnet. Men jag undrar vad vi ska göra... träna till modevisning vi har i början av februari? Aja, det lär jag ju få se i morgon.

- bless


- give me that pretty face

aj aj aj aj

Såhär mår ja just nu, jag har jätte ont :(

hahah..jag ser helt uppsvullen ut

onsdag

Nyss kommit innanför dörren hemma i lilla kholm, mina fötter är blöta, riktigt blöta. Skulle jag vrida ur dom skulle jag skapa nya stilla havet. Här i katrineholm plogar man minsann inte gatorna, nejnej.. Magvärken tar dö på mig snart, har precis fått i mig en tablett, får väl hoppas på att det funkar. Men en lite positiv sak då, jag älskar min nya mobil!! haha. Riktigt bra är den, nu ska jag bara lära mig smsa fort på den, för jag är ju inte direkt van vid touch. Nu ska jag försöka få i mig lite mat om det inte kommer upp på en gång pga. av min magvärk. det där måste vart trevligt att fått veta, eller vad säger ni?

en sak till bara, tack älskling för att du finns. Du får mig le även fast allt är skit, du gör mina dagar. Utan dig är jag ingenting, och det säger jag inte bara.. jag är verkligen inget utan dig! Dina kramar värmer med än du anar. JAG ÄLSKAR DIG!

nödvänigt inlägg? Ohja!

Godmorgon Godmooooorgon :)
Jag har världens maaagvärk och jakob har inga värktabletter.... Kan det bli bättre eller?
Han ska massera min mage nu säger han, gullis.


a good day

Jag har haft en jätte bra dag! :) Skrattat mycket i skolan, med mina kära vänner. Och efter skolan drog jag ner och mötte upp min älskling på stan, sen drog vi vidare till expert och köpte min rosa söta touchmobil :))))) jag var som ett litet barn på julafton, fråga jakob.. haha! Sen drog vi vidare till kiosken och jag trixade och fixade med mobilen. Så nu har jag ny mobil, behöver inte längre skämmas över min mobil.. haha! Földe med älskling på hans träning också, UTOMHUS! ja ni läste rätt.. och vet ni vad jag hade på mig? Lackleggnings, converse och skinnjacka! varmt.. eller inte! Jag frös så mycket att jag var tvungen att gå tillbaka till jakobs kiosk där jakobs pappa var. Sen gick vi till ica kvantum och köpte med oss taco pajer, damn va gott det var. Och nu sitter jag här i jakobs säng oh kom på att jag missat ph!

Och på tal om det, är man fast i det och missar ett avsnitt så kan man inte kolla facebook förens man har kollat på dom missade avsnitten, om ni förstår hur jag menar. Allt som hände i avsnittet står på facebook statusarna! Så jag får väl vänta med facebook tills jag sett avsnitten, huuur ska klara mig? (ironi)

Ska ladda in musik nu på mobilen sen mysa med min, bara min mysigaste.
- bless

söööööööt

Sitter iskolan och ska snart ha engelska, vi leker lite med camen. Finns ju inte så mycket mer att göra. Ska gå ner till phone house efter skolan och köpa min moooobil, sen så ska jag träffa älskling.

- puss va


Slog i huvudet imorse om ni undrar över ögonen....



HAHAHAHAHAHAHHA!

förlååååt matilda, nu kommer du döööööda mig.... HAHAHAHAHHAHA!

you make my heart go "boom boom"

Fredagkväll och jag sitter och kollar lets dance med familjen, väntar på att elin ska dansa. Gillar hennes stil! Ahja, idag har jag vart iskolan och haft en lektion, fick reda på mitt provresultat och glad blev jag!!! :) hihi. Efter skolan drog jag och cissi till ingelsta för cissi skulle kolla på en pälsjacka och jag skulle köpa en jeansskjorta från gina tricot.

På väg tillbaka till stan när vi skulle till bussen fick vi lite språng, cissi såg bussen komma, men inte jag. Så cissi kubbade på som bara den i sina klackar och jag fattade inte vad hon höll på med, haha. Sen såg jag att bussen var på väg och sådär fort var det länge sen jag sprang, haha.. Men vi kom med i alla fall!

Sen drog jag hem och nu sitter jag här och ska inte dra ut faktiskt, även fast lina tyckte jag skulle hänga med till baggetorp. Fast imorgon händer det grejjer, då ska vi fira sara :) först ska vi alla brudar äta på olympos och sen dra vidare till hennes pojkvän och festa, det ska bli super kul! Men nu ska jag kolla vidare på lets dance.

Föresten, såhär ser skjortan ut som jag köpte, apsnygg är den!! så jäkla nöjd :)

<3

Måndag... måndag... smaka på ordet, MÅNDAG! Bara ordet låter ju tråkigt för sjutton :P hatar att det är måndag, kan det inte vara fredag? :) Iskolan idag på stylisten fick vi göra fransk manikyr på varandra och även lite andra snygga dekorationer över, jag och frida var väl kanske inte bäst på det. Men man är ju iskolan för att lära sig ;) Vart ganska coolt ändo. Efter skolan drog jag ner till jakob (igen) och vi gick tsm till sats, för han skulle provträna. Var väl där till halv sju/tjugo i. Och kom på att mitt tåg gick halv.. och jag orkade inte sitta på stationen och vänta i typ två timmar, så jag hängde med jakob hem igen (a) jag är beroende av han, älskar att sova bredvid min babi! Aja, nu ska vi slå på en film och sen ska jag duscha!

- bless

helt fast i dig.....

Heidi montag

Heidi från the hills har plastikopererat sig rejält mycket.. Hon har berättat för tidningen People vad hennes senaste operationer var:

Ögonbrynslyft
Botox i pannan och mellan ögonen
för att få bort den där “arga rynkan”
Näsan
Fyllning i kinderna, läpparna och
mungipan (för att ta bort de streck som
bildas när man ler)
Hakan
“Sugit” bort det överflödiga fettet
under hakan.
Opererat in öronen så de inte
är lika utstående.
Brösten
“Sugit” bort fett från midjan,
höfterna och inre och yttre lår.
Sprutat in ett ämne i rumpan för att
få den fylligare, mer stuss och större.




Vad tycker ni? överdrivet? eller helt okej?
Det ser inte ens ut som hon längre :O nog för att hon är snygg, men kom igen?
Jag lovar att det är spencer som sagt åt henne......


diffrent?

Har precis kollat klart på grease (igen) och även kollat på dirty dancing 2. Så grymt bra filmer :) Och har även käkat lunch, nuuuudlar! Och nu ligger jag och kollar på gamla bilder, är det någon som känner igen mig? HAH.. skapligt ändrad jag har blivit utseendemässigt.

DÅ:


NU:




one love

Jag bokstavligen ä l s k a r låten!

....

Jag vet, jag vet matilda att det vart dålig uppdate.. HAHA!
Onsdagkväll och jag kom hem för typ en timme sen från att ha vart i norrköping, jag och frida sovde över hos hannah. Vi hade det jätte kul. Efter skolan igår så gick vi först och tränade, och det var inte bara vi från klassen....

vi tog typ över sats, haha..

Sen efter att vi hade tränat så gick vi på stan och shoppade lite, jag fick med mig en ny söt kofta från gina tricot och en bajssnygg t-shirt från gina på rean, 49 ;-. Inte dåligt va? Sen så gick vi vidare till ica och köpte mat till kvällen. Det blev hamburgare med pommes, mums. Och såklart lite choklad och chips. Stannade till på stadsbibloteket och hyrde två filmer "bombey dreams & linas kvällsdagbok" vi kollade på båda mitt i natten, vi var uppe ganska länge. Men vi hade ju faktiskt sovmorgon till ett, så det var ingen fara. Det var jätte kul att sova där, lite kallt.. men mycket trevligt! :) Måste vi göra om tjejer. Idag så har ju tågen på SJ fuckat ur på riktigt, det går inga tåg och inga bussar heller. Så jag och frida satt fast i norrköping eller vad man ska säga, men det löste sig tillslut, fridas mamma och hennes pojkvän kom och hämta oss. Men för att fördriva tiden innan dom kom, så gick vi till älskling, han jobbade. Så vi hade skapligt kul kan jag säga, jag och frida gjorde om lite.. HAHA, och sen så skulle jakob leka tjuv.. äsch, jag orkar inte förklara.. ni fattar ändo inte :D haha! Men nu sitter jag i alla fall hemma och är helt slut.. Ska snart sätta på grease och bara mysa.

Och hörrni, imorgon är det ingen vanlig dag.. för imorgon är det min älsklings födelsedag! :))) <3

Men nu orkar jag inte skriva mer!
- bless

favorites

Finns det någon människa här i världen som INTE älskar grease eller?
Jag har verkligen nördat både 1an & 2an.. Danny i ettan........Johnny i tvån (ledaren för tbirds).... O R G A S M...... jag dör, seriöst ;o Här några videos från filmerna! :) ENJOY säger jag bara!

Grease 1


Grease 2:





im going back to school with my girls

Måndag 11/1.
Och idag började jag skolan, jag hade faktiskt saknat skolan, eller ja.. brudarna! Och stylistlektionerna. Eller ja, skitsamma. Jag hade saknat allt! haha. Ett litet mindre bra grejj jag gjorde idag var väll att glömma alla skolböcker hemma.. eftersom jag hade haft dom hemma under lovet! Så dagens uppgifter gjorde jag tsm med medina och frida.

Vi började med naglar idag på stylisten, super kul! Började med lite teori och en enkel manikyr idag. Mer kompliserade saker kommer på torsdag! ;) Hannah fick röda naglar och jag ljusrosa, men mina förstördes när jag trodde dom hade torkat och satte på mig jackan.. Men sen visade det sig att det inte hade torkat, vilket gjorde att allt förstördes.. Fixade även hannah's hår idag, grymt snygg blev hon. Blev faktiskt nöjd med resultatet. Tyvärr tog jag inget kort, så ni inte kan se. Tog tåget hem fyra & nu sitter jag här, med isbitar till fötter.. FAN alltså, så kallt det är ute.. Ge mig körkort! Eller typ värme skulle räcka.. Menmen, nu ska jag inte trötta ut er med mer "detaljerat" inlägg. Hörs senare!

- bless


världens bästa pojkvän.. att vakna av det där samtalet inatt fick mig att flyga på moln! babuuuu <3

its really good to hear your voice

do you remember?





- mina två favoritlåtar för ett tag sedan

OoOooO

Godmorgon, godmorgon!
nu har jag johanna jonsson vart vaken i två timmar redan. Bad min pojkvän ringa och väcka mig idag för han spelade match, så klockan halv tio ringde min mobil och jag gick upp. Lika bra, annars kommer jag aldrig somna ikväll. Fan jag hatar att man vänder på dygnet när man har lov :/ Men jag är uppe nu i alla fall, sen om jag är pigg är ju en annan sak.. Skulle kunna lägga mig igen och vakna klockan 3, fan va underbart! Men nu är det slut på det roliga, imorgon börjar skolan igen. Och föresten, jag hann även göra en skoluppgift nu när jag gick upp så tidigt, poäng till mig! :)
Nu har jag precis käkat frukost, idag första gången på länge har jag ätit riktig frukost! Två knäckemackor och äppeljuice! Vi hörs mer under dagen, :)

- bless

ett gott skratt förlänger livet!

Bara för att det här var våran låt ikväll, bara ni brudar fattar vad jag menar
HAHAHAHAHAHA <3


girls night <3

Dålig uppdatering dom här två dagarna, men har inte haft tid för datorn.
Igår (torsdags) var jag på stan med matilda och bytte en tröjja på HM, sen träffa vi elin & emma och vi gick till sultans och fikade! Mycket gott och mycket trevligt :) Efter det drog jag hem och tog det mest lugnt hela kvällen.

Idag (fredag) Så har jag vart med mina två favoriter - matilda & emelie. Vi har vart hemma hos mig och dunkat gammal musik som man får minnen av och haft lite teqiula race, eller ja.. dom hade det! haha ;p Mycket mycket skratt, vilket gillas starkt! Jag tycker om er brudar, masssssor :) Och vi har ätit masssssa godis och chips.. Känner mig lite full i magen nu! haha. Dom har i alla fall precis åkt hem nu, och nu väntar jag på att min kära pojkvän ska ringa mig så jag kan sova :) (kan inte sova utan att fått höra hans röst) Imorgon vet jag inte vad som händer, får se.

Bjuder på två riktigt snygga bilder från kvällen (dont hate us because we are beatiful)



Här är en bild på mina två stjärnor; miss.alien & miss.quasimodo (HAHAHAHAHA)


Nu väntar sängen
- bless

meet me halfway

Jag gillar hur dom gjorde om låten på vs fashion show. Lyssna på hela ni som inte såg showen, så kommer ni förstå.

maybe im crazy

den här låten hittade jag nu på youtube & den här låten spelade jag sönder året 2005, det året mina föräldrar skildes. Vet inte om sofie kanske känner igen den? lyssna på refrängen, ger mig så många minnen tillbaka.


onsdag

min onsdag kommer förklaras i några ord bara

mammas födelsedag. tårta. paket.

& nu; film!

- puss!



crazy girl!

go'natt på er gott folk


- tuesday

Tisdagsnatt och jag ligger själv i min säng :( min baby har åkt heeeem.. Men det är lugnt, jag träffar han snart igen! Vi har haft två jätte mysiga dagar. Idag vaknade vi något sjukt sent.. kvart över två stod klockan på när jag slog upp ögonen, haha.. Men så kan det bli när man är uppe hela natten. Vi gjorde oss iordning och gick ner på stan (again) för jag skulle byta tillbaka min "paljettkjol" som jag köpte på hm för ett tag sedan, men tror ni inte att jag glömt att det var stängt idag eller? kuuuul... Så vi gick till mc och tog en cheesburgare ist & sen drog han hem.. Och nu sitter jag här mätt och belåten för vi fick värsta brakmiddagen förut, för farmor & farfar var på besök.. Så nu är jag riktigt tjock om magen! Men det klirrade i alla fall fint i kistan. Men nu börjar klockan bli mycket, ska nog krypa ner under täcket..

- bless





monday

Hej bloggen
Ligger framför tvn nu och myser under filten. Jakob och jag vaknade vid elva tiden idag, men vi orkade inte riktigt gå upp, så vi låg kvar och myste ett bra tag! Vi kom i alla fall tillslut ner på stan, gick runt där och kikade ett tag. Alla reasaker börjar ju fan ta slut nu ;o människor är som djur när det gäller rea :D haha. Ja och älskling gick till konsum och hyrde en film och köpte lite godis och dricka, en skräckfilm.. Är jag förvånad? Vi ska i alla fall se den senare. Men nu ska jag gå ut till babe & martin som sitter på balkongen och röker vattenpipa... Det är så kaaaallllllt uuuuteeee.... brrrr!

- bless

:)

kommer ni ihåg låten?

vero moda

Ge mig tröjan, så jäkla snygg!


Johanna & Jakob under en natt!


Så himla typsikt oss

1 bilden: Johanna; älskling vänd dig om
2. Jakob: jag älskar dig johanna, du betyder allt för mig. johanna: jag älskar dig också :) sovgott.
3. Vi börjar bli trötta...
4. vi har somnat och vrider och vänder på oss lite hur vi vill
5. ZzZzZZZzzzzz....
6. Jakob: *puss* pussar mig i nacken och säger godmorgon och håller om mig.

HAHAHA, jag lovar.. alltså det är likt, riktigt likt.

kläder

jag sitter framför tvn med familjen och kollar runt lite på kläder, ska nog åka iväg och handla snart. Är sjukt sugen på att köpa nya kläder nu till våren och så. Har ju två presentkort på gina tricot 500 ;- på vardera. Och sen fick jag pengar i julklapp också, så jag ska nog shoppa loss :) Har hittat lite godingar, check it out:


- Bara ett måste i vår, sjukt snygg skinnjacka med dragkedjor i armslutet 399 :- HM.


- sjukt snygga skor, 199 :- HM.


- den bikinin eller


- den, nu i sommar. Vad tycker ni?

...

Jag är så jäkla irriterad just nu!
det är något nummer som ringer mig hela tiden, varje dag - minst en gång! Och inte säger ett skit, nu har det vart såhär i flera dagar. Och idioten ringer inte skyddat heller, men det går inte att spåra numret för det är inte regristerat. Så sjukt omoget, varför slösa pengar på att ringa till en person och inte säga ett skit?! LÄGG AV!

(ett samtal till från dig & jag kommer lägga ut ditt nummer överallt)

pics

Kvällen har spenderats med matilda, vi har snackat om gårdagens bravader & mycket annat. Även kollat in lite snygga kläder :) Vi la även in hennes mobilbilder från nyår på min dator, här har ni ett litet smakprov (kommer mer bilder när jag har tid)


Det var många brudar som inte fångades av denna kamera, men dom kommer på bild när jag lagt in mina bilder ;)


Lista

Hur har året varit för dig? - Både bra och dåligt
Bättre än förra året?  - Ja, MYCKET bättre.
Någonting du aldrig kommer glömma ? - Det finns så mycket saker som jag aldrig kommer glömma :)
Har du flyttat under året? - Japp, flyttade för tre veckor sen med familjen till en större lägenhet.
Har du hittat en ny låt som du älskar? - Dum fråga, klart jag har!
Isåfall vilken? - Om jag måste välja en så väljer jag den som först kom upp i huvudet, årets partylåt akon ft. david guetta - sexy bitch

KÄRLEK:

Hur har din kärlek varit under året ? - Mycket bra!
Har du varit kär? - Ja, hela året & är fortfarande! :)
Har någon sagt jag älskar dig till dig?- Ja


SORG & HÄMND:

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - Nej, inte vad jag vet.
Har  någon i din släkt avlidit? - Nej, som tur är!
Har du slagit någon med knytnäven? - Ja
Varit i slagsmål? - Haha, Kan man väll säga.


PERSONLIGT:

Har du gjort någonting du ångrar? - Det finns många saker jag ångrar..
Isåfall vad? - that's a secret
Har du skämt ut dig? - Det har jag nog gjort för många gånger
Har du ljugit för en vän? - yes..
Har du blivit tagen av polisen?  - Nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Ja :))))
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - yes!


SKOLAN & FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - Plusgymnasiet inriktning stylist Norrköping
Har någon varit elak mot dig i skolan? - Nej
Hatar du något/någon på din skola? - Nej
Har du gjort något framsteg? - Ja!
Haft alla rätt på ett prov? - nej, HAHA..


VÄNSKAP:

Har du träffat nya vänner? - Ja, massa.
Har du förlorat någon vän? - Nej tror inte det.
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - Ja
Har du gått bakom ryggen på en vän? - inte vad jag kommer på (?)
Har du ljugit för en bästavän? - vit lögn.. yes sir!

new year!

Jaha ni, då var 2010 här :) Jag ser fram emot det här året faktiskt, jag känner på mig att det kommer bli ett riktigt bra år! Igår var det nyår och det firades med dom bästa brudarna hemma hos frida, hon bjöd på middag och party. Mycket skratt och mycket sexsnack..... Varför blir det alltid så när man är med massa tjejer?! Haha, i alla fall så var det sjukt kul! Tack alla fina brudar för igår :) Bilder togs det också, men dom har inte jag lagt in än, men dom kommer :) Sen vid tolvslaget drog vi ner på stan och firade in det nya året, där jag även träffade massa andra bra brudar! Kvällen slutade i alla fall med att sofie sov hos mig! Vi vaknade vi halv två & sofie åkte hem typ på en gång. Och idag har jag BARA legat framför tvn och slappat, det är verkligen en sådan dag idag. Men jag är super nöjd över nyår! :) Idag känner jag mig sliten som fan, men ingen huvudvärk! ;)


Innan: Igår innan jag hade börjat fixat håret, som ni ser så var inte sminkningen heller klar. Mörkare på vänstra sidan ;p men det fixade jag till sedan, så tro inte att jag gick ut sådär, haha.


Efter: Ganska så sliten idag som ni ser, gårdagens smink och söndersprayade håret uppsatt i en knut (uuuueeeek) mår illa av mig själv just nu, haha. men alla kan inte alltid se bra ut, (HAHAHHA)


Hoppas i alla fall ni också hade ett bra nyår :)

- bless

RSS 2.0