Natti natti min skatt

Nej hörrni, nu har jag laddat ner bra musik som jag lagt in på mobilen.. Så nu kryper jag ner under täcket och lyssnar på bra musik, hoppas ni redan sover gott. Det ska i alla fall jag göra nu, hoppas jag..
Puss & Godnatt
Och en extra puss till min mamma, världens bästa mamma <3


<3



..<3...

vaniljmunk <3

Onsdagkväll och jag är eller nej.. jag VAR supertrött tills jag gick och duschade, nu är jag skitpigg.. FAN också! haha.. Ahja, sov ju hos älskling inatt eller säger man igår natt? hmm.. Jag är sämst alltså :P HAHA.. Nej, men i tisdags sov jag över hos han, alltså igår tills idag.. OOOH, ni fattar i alla fall, haha. Vi hade det jätte mysigt (vilket vi alltid har (?) ) Men i alla fall, vi låg i sängen och kollade på tv'n på datorn & kramades :* Vi somnade nog inte fören vid halv ett/ett? Tror klockan var något sånt när jag kollade. Däckade sen på jakobs bröst, mysmys.. <3

Idag då? då har jag vart hemma hos matilda och busat, sen drog vi till madicken och vi gick tillsammans till ica nära för vi skulle handla något gott att äta till idol.. Det blev en vaniljmunk, budget choklad och en päroncider (alkoholfri, oroa er inte) hahaha.. Nej, men det klirra fint i kistan! :) favoriterna ikväll var ju heeeelt klart erik och rabih! Dom sjöng så man rös i hela kroppen. Men jag hann dock inte se hela idol, eller ja.. Vilka som gick vidare, för jag var tvungen att ta ruschen hem för jag var bara TVUNGEN att se säsongstarten av greys anatomy!! säger bara en sak.. tårar, tårar & åter tårar.. Ska inte avslöja något för er som inte sett avsnittet än..

Jahapp, vad ska jag göra nu då? Kolla film? Lyssna på musik? Försöka sova? Sista alternativet låter faktiskt bäst.. Skola imorgon, vi har styling på morgonen, och imorgon står det bryn & färg på schemat! Det gillar jag. Hoppas jag får mina plockade och färgade :) hihi. Menmen, jag uppdaterar väll snart.. igen... eftersom jag johanna inte kan sova än! (y)

Puss!

sleepover in norrkan

Sover i norrköping ikväll, det står myskväll på listan (y)
Slänger in lite skön musik, enjoy!




Bästa låten till sist.. så sjukt fin!





HAHAHAHAHAHA!



Våran söta vän sofie bredell rudin
kolla gärna in hennes blogg: sofieebredell.blogg.se

shoppingdag i örebro

Lördagkväll, eller ja.. det har till och med blivit söndag nu ju ;p haha. Idag var det shopping med familjen som stod på listan, till örebro bar det. Idag var det mamma som stod för betalningen av allt jag ville ha, vilket jag gillade starkt. Jag tänkte shoppa på som sjutton då, men det är klart att man inte hittar något då när man just kan få saker? usch.. Jag har inte tagit något foto på det jag köpt, men lägger nog ut bilder imorgon.. men jag kan berätta det lilla det var:

- Lackleggings - Gina
- Stickad tröja - Gina
- "Fake" Converse - skopunkten
- Mörkbruna uggs - skopunkten
- Fondation & Mascara - Parfymeri
- Tunna svarta strumpbyxor - Lindex

Ja.. Det var allt :p Trodde jag skulle hitta mer, men så var det inte. Ibland finns väl inte turen på ens sida bara! I alla fall, jakob skulle kommit till mig idag, men eftersom som det går så dumma tider på lördagar till katrineholm kunde han inte komma, vi båda såg fram emot en mysig kväll med massa kärlek och en bra film. Men så blev det inte, utan jag gjorde mig iordning och stack iväg till madicken dit matilda också kom efter ett litet tag. Vi har chillat där mest hela kvällen, inte gjort så mycket. Försökt leta någonstans att dra, men det verkar ganska dött på den fronten. Så jag drog hem i stället och nu sitter jag här. Ska väl snart prata med jakob, det var ett tag sedan vi snackade i telefon faktiskt. Tro det eller ej! Menmen, nu var det ett ganska långt och tråkigt inlägg.. Menmen, ni står ut!
Ha en kul lördagsnatt, Puss!

natten till lördag

Hemkommen efter en fredagskväll med mina bästa. Vi var först hemma hos madicken och gjorde oss i ordning, sen så gick vi vidare till jennika som hade fest. :) Det var helt okej, kul att träffa tjejerna som man aldrig annars ser! Sen vidare ner på stan vid halv ett tiden. Sög ganska hårt på stan, som vanligt dårå.. Så madicken földe mig hem :) så snäll som hon är, och nu sitter jag här. Helnöjd efter kvällen! Klart jag är det, menar har ju umgåts med madicken & mattsow! Men nu väntar snart sängen, imorgon blir det örebro. :)

<3<3

clothes

Eftersom jag inte kan printa så kan jag inte printa ut sidorna på kläderna när jag skulle kunna tänka mig, så jag få väl gära såhär:

https://www.ginatricot.com/#/product/27515900
- till en pälsväst över, sniggt.

https://www.ginatricot.com/#/product/27202101
- den i svart eller den ben vita, till ett par svarta genomskillniga strumpbyxor (y)

https://www.ginatricot.com/#/product/27787900
- dom bara SKA bli mina imorgon


usch

Det här var bland det hemskaste jag sett.. Fyfan vilken djurmisshandel. Men på något sätt så får den där blatten mig och skratta när han pratar.. Inte för det som händer, utan för hans dåliga svenska "du har en fågel" hahaha... Men kom ihåg, jag tycker inte själva videon är kul..


klipptid

Äntligen är det fixat!
Mitt hår ska bli fixat på måndag!! jag ska; klippa det, fixa förlängingar och kanske limma dit det. Och fräscha till det! Har inte gjort det sen i januari.. Jag veeeet, skäms på mig. Men nu ska det äntligen bli av, och vem ska inte göra det utan jakob's syster sanna! Hon håller ju på att utbilda sig till frisör, så det blir perfekt. Det ska bli kul att klippa mig hos henne, för jag har inte sett henne på huur länge som helst! Hon gör det gratis på mig också, gratis är bra. haha! :) Nu blev jag jätte glad juu, wohoo. :) Imorgon blir det shopping, wiiie. Men nu ska jag kolla på room raiders!
Hörs <3

fredagsmys

Jag har vart internetlös nu i två dagar, därför jag inte skrivit något. Skolan som gäller på dagarna och det rullar på, jag stortrivs, gör inte ni plusare? ;) Fredag idag, i love it. Idol ikväll, det måste ses. Eddie ska vinna, annars kommer jag bli galen. Vilken är eran favorit?

Sitter och lyssnar på musik och så kom jag på massa låtar som påminner mig om jakob, varför säger jag inte.




AWW, gamla tider.. take me back!

systrar i jeans

Jag fastnade vid tv'n efter att jag duschat, det var filmen systrar i jeans som gick på femman. När jag var yngra och böckerna precis kommit ut var jag helt galen i dom. Kommer själv ihåg hur jag satt på nyårsafton på dagen och bara läste och kunde inte sluta. Det är nog en av dom bästa böckerna jag läst. Och jag funderar på att läsa den igen, för dom två böckerna ligger i mitt sängbord bredvid sängen, så innan jag somnar ikväll kanske jag har börjat om och läsa boken igen? Men jag vet inte om jag orkar det ikväll, är ganska trött. Så jag ska nog faktiskt ta och gå och lägga mig vilken minut som helst..

Skönt att somna tidigt ibland faktiskt, ska nog ringa jakob först bara en liten stund. Vill höra hans röst innan jag somnar. Men Vi hörs imorgon, :)
Sovgott & Dröm sött som man brukar säga :*

eddddiiiiiiie <3 jag är kär!

Han är så jävla bra och så sjukt snygg :OOOO
MIN IDOL, EDDIIIIIIIIIE <3 han KOMMMER vinna, om jag får bestämma (a)
topp fem som laila sa, fast jag tror mer på topp 3.. :)

jag är kär!

kärlek

Idag när jag träffade dig, var allt lite jobbigt först.. Men sen efter att vi pratat hur länge som helst, så löste sig allt. Dina värmande kramar betyder så sjukt mycket, du gör mig hel. Jag älskar dig verkligen! <3 Efter att vi suttit och pratat gick vi ut och du bjöd mig på mat och var urgullig. Tack för idag jakob - du gör mig lycklig! :')

det var ödet som förde oss samman, det är bara så att det ska vara du & jag. ♥ 
7/3-08, det är vårat datum älskling, och det kommer det alltid vara.
jag har sagt det förr, men jag är verkligen kär på riktigt!

det är inte fören man är påväg att förlora någon som man förstår hur mycket den betyder för en..
du har mitt hjärta i din hand, för alltid - jakob johanna!!!

Våran allra första bild tillsammans - vinter/våran 08
Ett minne för livet. :) <3

marabooou

Lugn hemma kväll ikväll, myyys. Jag har precis städat rummet och ska snart duscha, sen ska jag bara ta det lungt och kolla på idol och mysa med familjen. Lyssna på det här då, Magnus skulle åka och handla och fråga om jag vill ha något, jag skämtar lite och säger "ah, budget choklad" han ba; okej det fixar vi! Haha, så kommer han hem med det här..
En till martin & en till mig, :D ni anar inte hur glad jag blev, jag som älskar choklad (a) Myspys tisdag! <3 

lauren

Tänk om man kunde leva det där livet? i wish.. Jag gillar låten :)

Låt bilden tala för sig själv


Beyonce

Jag kan inte annat än gråta när jag ser det här videoklippet.. Beyonce hade konsert i sydney och en liten tjej som har leukemi (blodcancer) fick komma upp på scenen och så sjöng beyonce sin låt halo till henne. Fy sjutton, tårarna går inte att hålla inne. Beyonce är den grymmaste tjejen jag vet, och hon har ett riktigt stort hjärta.. Kolla in videon:


FACE DROP!!


Another day

Har busat med sofie & madicken nu ikväll, vi pratade massor och hade det enbart trevligt! Men nu väntar duschen och se ska jag försöka komma i säng så tidigt som möjligt, för jag måste sova ut för imorgon är det skolan som gäller. Uppdaterar soon!

Puss!

tårar bevisar att tiden inte är menad att ta slut


Jobbiga bloggfan

Kul att jag skulle göra om min header & design förut och råkar klicka på något så att allt jag någonsin sparat i kodmaller försvinner, så nu har jag suttit i typ en timme och bara försökt fått tillbaka det som det var förut.. Men det gick ju som det gick, och jag vill ha ny header. Men jag kan inte göra snygga headers.. Så sofie kommer hit senare, då vet jag vad hon ska få göra! höhö. Nej, men jag måste typ ta nya bilder som jag kan använda. Väntar nu som sagt bara på att sofie ska komma, så ska vi busa lite. Föresten, aram har ritat av en bild på mig. Jävligt bra gjort om ni frågar mig, check it out ;) haha:


always you, you you you.

Klockan är halv ett & jag har skola imorgon, men jag sover inte än. Jag kan inte sova.. För många tankar snurrar runt i huvudet på mig just nu.. Jag måste försöka slappna av och bara sova, men det går inte.. Men jag ska göra mitt bästa! Annars kommer jag väll tillbaka snart och gör ett nytt inlägg?

TODO LO QUE HAGO, LO HAGO POR TI. :'(

Jag vet inte mycket just nu, men jag vet att jag älskar dig..

-

Bara för att jag tänker på kvällen när jag hör dom här låtarna:




Jag kan inte sova? vad är det här.. Fan, jag vill sovaaaa =(( Men vi hörs imorgon, nu ska jag verkligen sova på riktigt.

saturdaynight fever

Hemma efter en galen kväll, det är det ända jag kan säga.
kvällen spenderades hemma hos lina på fest, alla var på g.
Och det här var defenitift kvällens partylåt, everybody danceeee:



Nu väntar sägen, GODNATT :)

lördag

Lördagmorgon och jag är helt död.
Sitter i sängen med öppet fönster för att få in ny frisk luft och så nördar jag framför datorn. Jag orkar inte göra något annat idag, ska förbi madicken senare, kanske blir att stanna där ikväll om inte hon har något annat för sig.. :) Gårdagen var helt okej, umgicks med tjejerna hemma hos madicken. Vi hade det kul och skrattade mest hela tiden. Senare gick vi ner på stan & träffade lite folk, men det var mest dött som vanligt i den här skitstaden. Fyfan, jag hatar verkligen kholm.. De sant, jag har vart hos jakob i norrköping helgerna innan det här. Och när jag väl stannar kvar hemma i katrineholm en helg, det är sant.. jag mår nästan illa, nej fy sjutton. Jag vill här ifrån nu tack!!

Ja, under den korta tiden jag var nere på stan igår så hann jag dryga med en jävla äcklig blatte jävel. Omogen till 100 var han och så äcklig att jag inte visste vart jag skulle ta vägen "ska vi knulla?" och typ sådana äckliga fraser kom han med, fy fabian va äckligt.. Kom i alla fall hem tidigt igår, runt halv ett var hon. Jag typ däckade i sängen på en gång. Och idag händer absolut nothing! Men nu ska jag försöka resa på mig och hoppa in i duschen. See yah!


bebis

Jag vill bara käka upp han, så jääkla söt.

skolfoto

Skolfoto idag och fyfan vad snygg man blev.. eller inte :s USCH! Vi fick se fotot efter att vi tagit det, jag tror ingen blev nöjd. Kul att se ut som fan i första skolkatalogen, najs najs. Men medina fick ale våran engelska lärare att ta en bild när alla stod upp, och ja.. Såhär blev det:

Ni ser kanske mig? Översta raden  längst ut till höger.. SÖT TJEJ! fy fan..

ingen rubrik till det här

Ingen rubrik på det här inlägget, det orkar jag inte med..
En gång i tiden hade jag en pappa som brydde sig, en pappa som älskade att umgås med sina barn, en pappa som alltid ställde upp för sina barn.. En gång i tiden hade jag den pappan alla önskade dom hade. Men det ändrades så snabbt.. Allt bara försvann.. Du raderade allt, du raderade din familj, dina vänner, ditt liv.. Ja allt, och det värsta är att det verkade så enkelt för dig, det var som att spola ner pappret i toaletten, som om vi inte betydde något för dig.. Som om jag bara var en sak du gillade att ha vid din sida i 14år, sen tröttnade på den. Som barn gillar leksaker i några år sen slänger dom leksaken. Precis så känner jag, du slängde bort mig. Jag spolades bort och kommer nog aldrig få komma tillbaka till dina tankar igen. Jag trodde jag betydde något för dig, för jag var pappas flicka, du & jag gjorde allt tillsammans, vi spelade teater tillsammans, jag hängde med dig och jobbade på helgerna, du var med mig på mina klassresor, vi kollade på tv tsm, vi åt tillsammans - vi bodde under samma tak.. Men vi gör inget av det där idag. För du valde bort oss och valde en ny familj som du bor med nu. Först under det första året sved det inom mig, jag hade många problem med mig själv. Jag hittade inte mig själv, jag var så vilsen. Jag levde i en mardröm.. Jag trodde inte det var sant, jag väntade på att du skulle nypa mig i armen och säga "johanna vakna" men jag vaknade aldrig.. Andra året var det lika jobbigt, all väntan på att du skulle komma tillbaka. För det var det jag trodde, att du skulle komma hem och säga att du är tillbaka nu, så vi kunde bli den där lyckliga familjen igen.. Men du kom inte. Tredje året började jag förstå vad som hänt och att du aldrig skulle komma tillbaka, för vem var det som jag träffade på mina födelsedagar, vem var det som jag träffade på julafton? För det var bara dom gångerna jag träffade dig.. Det var inte min pappa jag såg i ögonen när jag satt där på fiket och firade min 15 åriga födelsedag med han. Det kändes som om jag satt med en annan person som jag aldrig sett förut. Men han såg precis ut som min pappa, men han var inte det. Min pappa hade blivit en annan person, hjärntvättad.. Jag vågade inte längre berätta saker för han, för det kändes fel. Och något var fel, för så som han har betett sig mot sina barn och sin dotter, beter sig inte en pappa. Jag vill inte gå in på vad han gjort, men om jag skulle berätta skulle ni inte tro det var sant. För ja, så allvarliga saker är det som han gjort. Ni skulle aldrig tro vad ni hör, för en pappa skulle inte göra så mot sin dotter.. Det finns inte i någons värld. Och efter allt detta som du gjort mot mig, vill jag inte längre kalla dig för pappa, jag vill inte ens kalla dig ditt namn. För du är inte värd det.. "han som kallades det" ja, det är vad du kan bli kallad i mina ögon. Allt du gjort mot mig, allt du sagt till mig som en gång var en kniv i bröstet på mig har blivit till ilska och jag orkar inte längre ha det inom mig. Utan jag måste få ut det, och jag vill bara säga det - Jag har förlorat en pappa..

Jag saknar den pappan som han en gång var, men jag HATAR den personen som lever inom han just nu. Hata är ett starkt ord, men det stämmer så bra in på det jag menar. Ni förstår inte, ingen förstår. Alla år som jag gått igenom med dig.. Nej, jag vill leva mitt liv nu och må bra. Så jag bryter allt som har med oss att göra. Jag känner dig inte längre. Kom tillbaka till mig när du är min pappa igen - lalas pappa.. :'(
Fan nu kommer tårarna, jag är inte ledsen.. jag är inte, jag hatar dig. JAG HATAR DIG! vem du nu än är! Jag är inte ledsen för att jag förlorat dig, för du har gått så långt med det du gjort, så jag kan inte sakna dig. Jag hatar dig och din nya äckliga fru. Försvinn och kom aldrig mer tillbaka.




tisdag eftermiddag

Slutade tidigare idag, så jag åkte hem med 14'33 tåget idag. :) Grymt skönt var det. Och nu har jag precis ätit och ska alldeles snart ut och träffa saknade madicken :) Vi ska sitta i lekparken och bara prataaa, underbart! Och senare så ska jag och mamma ner till sj och köpa nytt tågkort till mig, för idag gick det ut! Och imorgon är det skolfoto, jippi... Or not! ;p Men jag ska ta på mig några lite svalare än svarta mjukisbyxor!

Puss

Dagens Stil

BLoggar från skolan. Har matte, men orkar inte jobba mer, jag och frida har vart riktigt duktiga hittils faktiskt! Vi har arbetat 7sidor på en timme. Jag tycker det är riktigt bra gjort fakiskt, jag är stolt. =) Så nu belönar jag mig själv med att lägga undan matten i tio minuter och sätter mig vid datorn ist. Och jag lovade ju er att jag skulle lägga in dagens stil idag igen. MEN, jag hann inte i morse förlåt. Men här har ni en liten bild på vad jag har på mig idag


Addidas tröja - Stadium
Svart boxerlinne - Gina tricot
Mjukisbyxor - Älskling's :)


Klaga inte på bilden, tog den nyss.. haha! Men nu måste jag fortsätta jobba på ordentligt :)

PUSS! :*
p.s. matilda bli friiiiisk :(

<3



Sometimes, it all seams so clear.. i love u, min jakob. <3


grisinfluensan

Tänkte på en sak, det här med svininfluensan..
Fan, jag tar det riktigt allvarligt.. Jag har blivit jätte petig med att tvätta händerna så fort jag kommit hem, tar inte i saker som jag annars gör.. Jag är jätte rädd för att bli sjuk, jag vill inte vara sjuk och för det andra så vill jag fan inte döö!!!!! I morse på tåget satt det en riktigt äcklig kärring (förlåt för ordet) men hon var verkligen det.. Luktade alkohol om henne och uuuusch, jag vet inte vad. Hon måste haft svininfluensan eller något sånt, hon hosta, snöt sig, nös och jag vet inte allt hon gjorde och hon harklade upp snor i halsen (uuuuuuuerk) jag kan knappt skriva det utan att få kräkningar.. Det var så jäkla vidrigt så jag nästan var på väg att säga till henne.. Jag mådde fan nästan dåligt, där satt jag mitt emot och försökte äta mina underbara goda mackor.. Dom blev inte så goda efter ett tag, så jag stoppade ner dom igen.. Hoppas inte en sån där äcklig tant sitter på tåget imorgon..

Sen när jag skulle gå till jakob efter skolan, så gick det en tjej och kille förbi med och killen höll sig för bröstet och hostade så det hördes hur ont det gjorde och sen när jag gick förbi sa han: "jävla svininfluensa alltså" ALLTSÅ, jag dör snart.. svininfluensan hit, svininfluensan dit.. Jag spärrar snart in mig tills den där skiten är borta!! ohoo... Ni kanske tycker jag är överdriven, men jag tycker det är så sjukt äckligt när folk håller på hela tiden. Har ni inte hört läkarens råd? ÄR NI SJUKA, STANNA HEMMA TILLS NI ÄR HELT FRISKA, VAR HELST HEMMA TVÅ DAGAR EXTRA EFTER ATT DU BLIVIT FRISK FÖR ATT VARA SÄKER PÅ ATT INTE SMITTA ANDRA!!!! fan, lyssna på läkaren för en gångs skull..

Oj, det här blev visst det ganska aggresivt inlägg.. Men vafan ;p

-

Hello bloggen.
Har vart fruktansvärt dålig med att skriva ut dagens stil.. Det är som frida sa när jag inte lägger ut det så tappar jag läsare, och jag har fan gjort det ;o fy på mig johanna.. Så imorgon börjar jag igen med det. Great va? haha, vissa kanske tycker det och kollar för att dom gillar min klädstil, andra kollar för dom tycker jag är fjortis och töntig som ska lägga ut vad jag har på mig varje dag, för vem bryr sig liksom (?) haha.. Ja, vi alla har olika åsikter. Men jag gör det för att jag tycker det är kul att kolla tillbaka sen och se vad jag hade på mig.

Som ni vet så gick mitt simkort sönder till mobilen. Men idag efter skolan så gick jag till älskling och han hade ett kort till mig, så nu har jag nytt nummer!! wiiiie. Men nu gäller det bara att alla ska få det också, kommer bli lite jobbigt.. Menmen, det ordnar sig väl tillslut. Har iaf dom viktigaste numrerna i telefonen just nu till mina närmaste..

Skolfoto på onsdag och vaaaad ska johanna jonsson ha på sig? hmm.. I dont know. Får väl bli något snyggt (fult) jag hittar i garderoben.. Men ja, vad säger man? Jag är sjukt sugen på att festa, men ihelgen kanske det blir party, elllller? Får se hur det blir med det. Annars händer det inte så mycket, jag går iskolan, umgås med jakob efter skolan oftast (eftersom vi kan träffas så mycket vi vill nu) sen umgås såklart med vänner, fast inte så mycket dom senaste veckorna :(( får ta och skärpa mig på vännerfronten.. Någon som vill leka med mig imorgon? haha! Nej ni, vill ni ha mitt nummer släng in en kommentar i detta inlägg så ger jag dig det! :)

Puss på er!



Jag saknar oss!!! När ska vi leka brudar? :( <3

måndags morgon

Go'morron bloggfan!
Sitter iskolan, helt själv.. :o det brukar inte hända! Sitter redan i salen där vi ska ha matte om 40 minuter (?) men vad ska jag annars göra. Ganska skönt att sitta här helt själv, på tåget imorse åt jag frukost. Hade gjort världens godaste mackor igår kväll som jag njöt av idag på tåget. Mums!! Det klirrade fint i kistan! ;)
Som en del av er redan vet så har jag ingen mobiltelefon, igår efter att jag kommit hem från jakob så la min telefon av bara.. Jag satte på den och stängde av den, men inget hjälpte det stod "sätt i simkortet eller tryck på intro för att se först hur telefonen fungerar" Ja tänkte, neeeej.. säg inte att telefonen har blivit glapp så den inte tar simkortet.. Men när jag prövade mammas simkort i telefonen funkade det. Så jag prövade mitt simkort i hennes mobil, men det stod likadant på hennes mobil som det gjorde på min "sätt i simkort bla bla bla.." Så det var ju såklart mitt simkort som gått sönder!! JIPPPI. Fan vad arg jag blev, Jag känner mig naken utan mobil.. Gör inte ni också det? Mobilen är fan som en del av en, haha.. Låter töntigt, men sant som fan.. Tänk er att vara utan mobil resten av livet.. Usch!
Men som tur är har man en mycket snäll pojkvän som fixade ett nytt nummer till mig :) Så ska ladda på det idag och sen har jag nytt nummer. Yey! Fy sjutton för att sitta och spara alla nummer nu, men vafan .. Om jag har tur, så kanske numrerna har sparats på telefonen? :o Hope so..
Men nu har jag inte så mycket mer att säga.. Ska väl sätta på ett avsnitt av the hills och sen hoppas på att sanne kommer snart. (y)
Puss&Kram

-

Hemma hos älskling, stannar här hela helgen nog. För i katrineholm verkar det ganska dött.. Då är jag heldre med jakob hela helgen & myser. :) Uppdaterar senare.

Puss :*

cascada


Ganska skön partylåt faktiskt.. Tyckte verkligen inte om den ibörjan, men nu när man lyssnat några gånger och höjjer basen liten så blev den helt okej..  ;) Men nu ska jag bädda ner mig i sängen. Skola imorgon, hoppas inte jag har magont! Håller tummen för mig själv.

Puss & Godnatt.

Tisdag

Var hemma idag från skolan, hade ont idag också. Fast dock inte lika mycket, har bara legat och glott på tv idag, inte gjort ett skit. Mina droger under dagen har vart: Värmekudden, Vatten, Mobilen & tv'n. Jag mår bra just nu, så ska till skolan imorgon, :) För jag vill ju verkligen inte missa skolan. Sen efter skolan imorgon ska jag träffa jakob? hoppas jag iaf, vi pratade om det förut. Jag saknar han, även fast det var i förrgår jag såg han sist, fast det är väl såhär att vara kär? :'))

Kollade på lägenheter förut på internet i norrköping åt mig och sofie, men fan det är ju skitsvårt att hitta något ;o jag menar, vi vill ju inte direkt ha en etta.. Menmen, någon dag dyker det väl upp en trea för 4000 i månaden som det gjorde sist? ;o då ska fan jag och sofie vara först på den lägenheten. För jag SKA bo i norrköping innan detta år är slut, så är det bara. Ellerhur sofie?

Nejni, dålig uppdatering idag och det märker jag på statistiken idag.. Föresten, gillar ni dagens stil? Tycker ni jag ska fortsätta med det? Släng in en kommentar så får jag se vilka som läser min blogg också, det skulle vara kul att se. Skriv ert namn och kommentera så blir det roligare för mig. För jag har fan ingen aning om vilka som läser!

Nej, men nu börjar america's best dance crew på mtv - love it. Sen klockan 8 är det ju idol, det få man ju bara inte missa. Sen så är det andra avenyn!!!!! efterlängtat kan jag säga. Så ikväll är det jag som sitter klistrad framför tvn.

Puss på er :*

mardröm

Fick åka hem från skolan idag, med världens magvärk. Jag har aldrig haft så ont som jag hade idag, och då menar jag verkligen aldrig.. Fy sjutton vad ont det gjorde. Frida hängde med mig hem, eller ja hon skulle hem till sig men hon åkte ju tåg och allt med mig. Och det var nog bra att jag hade med mig någon om något skulle hända. För jag hade absolut ingen färg i ansiktet, helt knall vit. Och ingen kraft så jag orkade knappt gå och jag kunde inte sitta stilla p.ga. magvärken. Det började lite svagt i skolan och jag sa det till tjejerna, går det inte över snart åker jag hem. Och det var när jag bestämde mig för att gå hem som helvetet bröt loss, jag fick bara ondare och ondare. Jag kunde knappt andas, det här låter säkert jätte överdrivet och töntigt, men jag skojar inte. Jag kunde knappt andas. När jag kom till stationen i katrineholm fick morfar komma och hämta mig, men jag hade egentligen cykel. Men kunde verkligen inte cykla hem så jag fick åka bil. Kommer hem, drar mig upp för trapporna och däckar direkt i min säng. Jag tog inte ens någon alvedon eller något, utan jag la mig ner och däckade kanske efter 1 och halv minut? För jag hade haft så ont under så lång period, så jag däckade bara av.. Och jag vaknade precis nyss, av magvärk.. Men inte samma extrema, men ont hade jag. Så nu tog jag tabletter och ligger med värmekudde på magen.. Usch och fy säger jag bara! Det har vart en av dom värsta dagarna i mitt liv! fyyyy :((((

Ni kanske tycker jag låter överdriven och töntig nu, men jag hade verkligen så ont..
Och jag ville ju inte åka hem, för det första så hade vi stylist hela eftermiddagen - vilket jag älskar! Sen så firar ju jag och jakob ett och halvt år idag.. Så vi skulle gått ut och ätit, men inte blev det av heller.. Men vi skulle göra det en annan dag nu :(( FAN! Får se hur det blir imorgon med skolan, hoppas det gått över så jag kan gå. Jag vill inte vara sjuk eller ha ont i magen. För jag gillar verkligen skolan, jag gör det.. Men jag uppdaterar mer under kvällen. Ja, vad säger man? Har ni haft en bra skoldag? haha..

Dagens stil




Kofta - Gina tricot
Jeansleggnings - Gina tricot


Sen till det, svarta högklackade skor och skinnjacka.

i belive in ghost

Hjälp, jag som är rädd för precis allting här i världen.. Jag kommer ALDRIG kunna sova inatt.. Vissa tycker inte ens det är läskigt, men jag är överdrivet rädd för allting.. Jag menar, jag vågar inte ens CYKLA genom katrineholm en fredagkväll, okej om jag skulle gå hem.. Men jag vågar inte ens cykla hem själv.. Jag måste jämt sova med en tänd lampa om inte jakob sover bredvid mig.. Som ni ser, jag är väldigt rädd för det mesta. Jag tror faktiskt på spöken, gör du?


Kolla i högra spegeln på den här videon.. Så märker ni vad som är fel..
USCH, jag får kalla kårar av det här.. :(

come on, stamp on the ground.



Duschen väntar, sen ska jag kolla på tila teqila, sen måste jag faktiskt sova. För imorgon är det ju skola, ;o helgerna går så fort tycker jag, liiiite längre borde dom vara ;) Jag längtar tills imorgon, för då firar vi ett & halvt år tillsammas, jag och min älskling jakob <3 .

Myssöndag

Som rubiken säger, mys-söndag. Ligger i sängen och kollar på the hills och kramas med älskling. Det regnar här inorrköping, man hör hur det smattrar mot fönstret. Men ändo på något sätt tycker jag det är mysigt? Speciellt när man har den man tycker om vid sidan av sig. Vi ska nog bara slappa idag, så åker jag hem lite senare idag.. Jakobs systrar och bror och deras familjer kommer hit sen, ska typ äta mat allihopa tror jag? Jag vet inte faktiskt. Men jakob sa något om att dom skulle komma. :) Nej, men nu ska jag krypa ner under täcket och kolla vidare på bästa programmet som någonsin gjorts i denna värld.

Kram :*

amirbitch

Bara för att jag hörde den nyss, gammal men vafan? Lite roligt är det faktiskt, men jag gillar amir! Amir är bäst, fast.. som sagt låten var lite grym ;)

Vattenpipamys med habibi

Kom precis in efter en mysig stund på altanen med jakob och vattenpipa :) Supermysigt var det, lite kallt - men varmt med massa kramar! Jag tycker om min jakob något fruktansvärt mycket, ni anar inte.. Det går inte för en miljon i världen att jag lämnar honom, h e ´s  t h e  o n e <3 . Ett mycket bra avslut på lördagkvällen tycker jag. Så nu ska jag och jakob bädda ner oss i sängen och kramas och sedan försöka sova, vi hörs imorgon.

Puss&godnatt :)

hos min älskling i norrköping

Åh, så dålig jag är på att uppdatera. Men jag har en ursäkt, jag är hos my baby. Vilket gör att jag inte vill blogga, för jag heldre myser med han. Jag skulle egentligen åkt hem idag, men blev ej så.. För det första  går det så sjukt dåliga tåg på lördagar och sen så var jag inte så sugen på fest, utan heldre mysa hela kvällen. Har precis kommit hem, vi har jobbat och sen vart ute på en lite rundtur i norrköping, vi satte oss på en bänk och myste lite. :) Sen så åkte vi hem till hans syster och nu sitter jag bara här. Jag vet inte om det är för mycket information om ni får veta det här, men jakob skulle kissa förut, han kissa och skrev johanna med kisset. HAHA, lite småcharmig kille jag har, elllllller? haha, min jakob <3 Vi ska nog kolla på film nu ikväll. Och sen bara bry oss om varandra, love it.

Ska dricka en energidrink nu, matilda? hahah! nej, men ni får ha en bra och rolig lördagskväll, för det ska jag ha!
Puss :*

-

Har slutat skolan och sitter och väntar på älskling. Han kommer nog snart, vi ska jobba sen hem till han och mysa! Det gillar jag, men jag uppdaterar under dagen! :)
PUSS

Dagens stil





Rosa stickad tröja - Gina tricot
Vitt linne - Gina tricot
Trasiga jeans - bikbok (lånat av matilda)


Sen en sak som jag skulle vilja ha på mig, men dom flesta av mina vänner tycker det är fult och det är nog för tidigt, men jag tycker det är skit snyggt!

UGGS!! <3 jag bokstavligen älskar skorna.

:)

Gud vilken skön torsdagskväll jag har, jag bara myser, myser och åter igen myser. Det kan inte bli härligare, och det är ju typiskt sånt "mys" väder idag också.. Fan det bara regnar och regnar hela tiden! Hoppas det går över till imorgon. Orkar inte att det ska regna. =/

Men nu ska jag hoppa in i duschen och raka benen, ha inpackning i håret och skrubba kroppen! (y) Sen ska jag packa väskan, för efter skolan imorgon drar jag hem till jakob tror jag! :) och sova där över natten. Sen hem på lördagen, för då är det party som står på listan!

Imorgon behöver jag inte gå upp så tidigt, för jag åker med tåget som går klockan 9 till norrköping. Jätte skönt, för vi ska egentligen ha gymmet men eftersom jag och sofie var där idag behöver vi inte vara där imorgon på morgonen.

Nej ni, duschen väntar!

Sanne och jag töntar oss iskolan

mystorsdag

Lite dålig uppdatering under dagen.. Menmen, var med sofie och tränade på gymmet idag, grymt skönt! Kommer tillbringa mycket tid där (i alla fall så mycket jag kan) sen direkt efter vi hade tränat och kommit tillbaka till skolan så skulle vi käka tårta.. OH, vad bra det kändes! haha..

När vi skulle gå till tåget sen efter skolan, började det regna! great säger jag bara, och jag hade ju bara stickad tröja på mig, ingen jacka eller något.. Fy sjutton vad kallt det var, och inte vart det varmare när jag skulle cykla hem.. Men hem kom jag i alla fall. Och när jag kom hem satte jag mig vid tv'n och kollade på top modell 4. Lite tråkigt för man vet ju redan vem som kommer vinna och så.. Inte så kul, men sen började ju mitt favorit program - the hills! Det finns fan inget bättre än det, så nu sitter jag framför tv'n med laptopen i knät och en mysfilt runt mig & massa tända ljus.

Mamma är bara och skjusar magnus för han ska ut med sina jobbarkompisar och äta tror jag? sen kommer hon hem och då ska vi äta pizza och bara mysa :) Jag gillar det starkt! Så ska bara ta det lungt ikväll, finns ju inte så mycket annat man kan göra en sådan här dag? Men jag uppdaterar sen. <3


i wanna know what love is


GRYYM!!
Nu börjar snart lektionen, vi hörs under dagen! :)
Ha en bra dag! Kram <3

Dagens Stil




Stickad tröja - Gina tricot
Jeansleggings - Vero moda

skooor

Var på stan idag med sofie, kollade på lite kläder och skor och sånt. Hittade massa snyggt, men det är klart man gör det - när man inte har pengar .. Ska försöka få med mamma att handla skor ihelgen, för det är verkligen något jag behöver! Jag har kollat in tre par skor från skopunkten:

Sandalett från Skopunkten.com

Och sen converse (fast fake då) alla klagar säkert nu bara för att jag säger fake converse. Men ärligt talat, så bryr jag mig inte! Det går lika bra med fake converse som äkta för mig! Så nu vet ni det? haha! Men iaf
Dom bruna uggsen - underbara!! jag ska bara ha dom i höst
och dom högklackade är helt sjukt klockrena ;oo fy sjutton vad snygga dom är! Någon som har lust att köpa såna här skor till mig innan veckan är slut? haha!

mobiltelefon

Har fått en ny mobiltelefon (nog för att den är gammal) men iaf, bättre än den jag hade förut. Jag fick den av älskling, världens underbaraste!! Tack igen habibi. Såhär ser den ut som jag fick:

Och den jag hade förut, såg ut såhär..

Såå, vad tycker ni? Den jag har nu kanske är liite bättre än den jag hade förut ;) eller?

Hahaha

Jag: Araaami?
Aram: jaaaa? :)
Jag: gör mig en tjänst
(han är utomlands i malta, för er som inte vet)
Aram: vadå?
Jag: Ta med en burk sand från stranden till mig :)
Aram: HAHAHAH

Alltså, jag var seriös när jag sa så till han.. Fan, utomlands sanden är ju huuuur mjuk som helst - underbart! haha. Men aram tog det inte på så stort allvar, för han sa att jag skulle få det han hade i fickorna :((( hahaha! Nu håller jag på att kocka nudlar, MUMS. uppdaterar sen :)

personlig försäljning

Jag är helt sjukt peppad till att börja ordentligt med lektionerna nu, innan jul så ska vi ut på APU, på frisörer, klädaffärer eller typ body shop. Grymt kul!! Jag vill verkligen börja nu med allt, helt sjukt roligt ska det bli! Eller vad säger ni brudar? Har just nu tio minuters rast, vi har personlig försäljning med emmy. Jag måste säga när vi läste såna hära ämnen på linden, så söööög dom. Men nu är det skit kul!! :)
JAG ÄLSKAR SKOLAN!

pic från skolan

Vi var i våran stylist lokal förut, skit snygg lokal! Där kommer vi brudar trivas kan jag lova! Man får gå dit när man vill och platta håret, locka håret, ja.. vad som helst! Så vi funderar på att komma oiordninggjorda till skolan och fixa oss här ;) Menmen, iaf vi tog en hel del roliga bilder, enyoj!





Haha, ja som ni ser ;)
Nu har jag lektion, PUSSS!

(y)


plusarna

Sitter iskolan och väntar på att få börja.. Så jäkla tråkigt att komma såhär tidigt till skolan, vi kommer en timme innan skolan börjar. =/ Menmen.. Då har man tid att sitta vid datorn lite, höhö.. 
Sanne & frida nyligen, sofie ville inte vara med på bild, men hon sa att hennes dator gärna fick vara med ;p hah! Men Ha en bra dag, plugga ordentligt ;) det ska jag! (not)
Puss :)

Dagens Stil




Linne Skjorta - Lindex
Svarta leggings - Gina tricot
Vitt linne -  Gina tricot

=)

De verkade som om många gillade låten "mama africa" Haha.. Fast, jag kan ju inte heller säga något annat! Den är ju klockren!! :) Jag älskar den! Pratar just nu med älskling i telefon, och kommer nog göra det tills jag somnar.. Skulle bara skriva ett "godnatt" inlägg innan jag lägger mig. Skola imorgon, så måste verkligen lägga mig nu. Uppdaterar imorgon!

Puss vaaaa :*
En sak till; jag tycker om min jakob <3

mama africa

Den här spelas SÖNDER i mina högtalre och i min mobil:

Så grymt jäkla skön låt, älskar rytmen och texten!! <3
Nu blir det duschen!

(y)



clothes

Jag är riktigt sugen på att shoppa nya kläder, en helt ny garderob nu till hösten skulle ju inte vara fel! Fast åt andra sidan, om man ser hur vädret ser ut nu om dagarna kanske det är dags att ta fram sommarkläderna igen? Fy sjutton vad varmt det är ute!! Men iaf, kläder var det ja.. Ja, jag vill köpa massa nya kläder. Bland annat det här:
- Stora mysiga koftor
- Nya mörkbruna uggs
- Nya höstjacka
- nya jeans
- halsduk och vantar

Ja, det där får gärna hamna i min garderob inom kort. Men om jag handlar någonstans så har jag tre favorit affärer som jag nästan bara köper kläder i: Vero moda, Gina tricot & Cubus. Jag bara älskar deras kläder, riktig johanna stil! haha, nej men dom affärerna är absolut favoriter! Har ni någon favorit affär som ni brukar shoppa kläder i? Isf, vilka? Eller ni kanske har bra tips till affärer där det finns snygga kläder?

read it

www.ohstefanie.blogg.se
Den där tjejen´s blogg är helt fantastisk, jag älskar den!! Hon är supersöt, hon inspererar mig och har en väldigt mogen blogg för att vara 93'a (emot alla andra fjortisbloggar) Jag tycker verkligen ni ska börja läsa hennes blogg!! (y) Just love it!

- tuesday

Hej alla bloggläsare!
Jag har världens sämsta uppdatering, jag vet.. usch, skäms på mig! Ska verkligen lova nu att skriva mer, funderar på att lägga in dagens stil (dagens outfit) varje dag. Så att bloggen blir lite roligare? Jag har ju faktiskt en helt okej webcam, så det är ju lätt att lägga ut bilderna då också, vad tycker ni? vore det kul med dagens stil varje dag? Och lite mer bilder om mitt liv och vardag? Jag tycker själv det låter som en great ide! (y) vad sägs om att jag börjar med det imorgon bitti? så håll koll på bloggen imorgon, då börjar jag med det! höhö.

Skolan idag då, var i riktiga skolbyggnaden för första gången. Lite trång skola, men ändo jävligt fräsch och lite mysig skola faktiskt! Tror vi kommer stortrivas där (hoppas det i alla fall) Dagen gick fruktansvärt fort faktiskt ;o började dagen med mattematik, vi fick våra matteböcker, och dom var INTE dom tunnaste böckerna kan jag säga -.- suck! Jag som hatar matte också? GREAT! (n) sen så hade vi svenska, men det har inte jag & sofie eftersom vi redan gått den kursen, så vi drog ner på gymmet och körde ett pass, fyfan.. jag är helt slut i kroppen! Fast, det känns ju riktigt skönt nu efteråt! Sen sltuade vi dagen med engelska, sen poff var dagen slut. Åkte hem och har bara tagit det lungt! Jag gillar att ha det så efter skolan. Orkar inte så mycket annat, haha. :)



RSS 2.0