Jj* - i choose you

fredagen vare partey som stod på listan! helt okej, det var skoj att komma ut! men, jag drack inget! jag har tamefan gått och blivit nykterist! men jag tycker det är sjukt bra, eller vad säger ni andra? haha "the babysitter johanni" HAHA. typ så äre (; iaf, kom hem vid ett och sen sov jag! lördagen tillbringade jag i norrköping hos hjärtat, sov där :) mysmysmys säger jag bara! jag älskar han så det gör ont fan, det går inte att tänka mig ett liv utan han! jag älskar hela hans familj, så himla mysig och söta emot mig :') sen på söndagen åkte jag hem och bara vilade. sen igår var jag på träning med lovisa, SJUKT länge sedan jag tränade! men det var sjukt kul, säger bara streetdance kombinerat med högklackade skor på stan? HAHA. sen idag så har jag vart hemma och pluggat med mina älsklingar sofia&fia, sen så gick jag och sofie på öppethus på våran skola! skitkul, var mest på IT! gott godis vare iaf! men jag såg sjukt skabbig ut, menmen. vem fan bryr sig! ;o imorgon har jag soprov om demokrati! helvete, ge mig ett lycka till iaf! helgen är iaf planerad, jag åker till älskling på fredag och är där tills på söndag! kan inte bli bättre faktiskt! <3 nästa helg drar jag till stockholm med babe's.

lovej


Jj* - at school

shululu, sitter i klassrummet nu! har öfa, men ingen gör ett skit! inte ens pluggisarna tror jag, eller dom kanske sitter inne på typ pingpong eller något, haha det är en skolsida kan man säga för er som inte vet. alla sitter typ vid bdb och lyssnar på musik, haha. så skön klass jao! fia sitter brevid mig och nördar som faaaaan. jag lyssnar på the voice, det gillar vi. jag längtar som sjutton till att skolan ska sluta och att min baby ska komma hit, räknar sekunderna ska ni veta <3 över till något annat, jag är helt sjukt förskyld! hostar, ont som fan i halsen! men jag är duktig, jag går till skolan iaf, ellerhur fia? :D tillskillnad mot vissa andra 'host sofie' =D nejfan, nu orkar jag inte skriva mer. ska njuta av friheten och lyssna på musik, hare bra änglar :)

lovej

Jj* - morgonruset

godmorgron läsare! :) nu sitter jag här framför datan i bara trosor och bh, orkar inte ta på mig. höhö! men snart så måste ja göra det, börjar om 40 min. då har jag hotell, it suck's.  idag kommer jag vara överlycklig för jakob kommer till mig! vilket han inte har gjort på fem veckor, så ni kan ju tänka er hur mycket jag saknat honom! herregud, det kommer vara som en dröm att få pussa&krama på han igen. <3<3<3 jag läääääängtar! sen ska han stanna hela helgen, me like. men nu måste jag sminka mig&ta på mig kläderna, idag blire jeans och en vit t-shirt. (y) hare bra så länge söta änglar.
måste ju föresten bara berätta vad jakob kallade mig häromdagen; min söta ängel - så kallade han mig, kan man bli sötare eller? omg säger jag bara, iaf nu måste jag gittta.

lovej


Jj* - dagens garv <3

jag har haft dom skönaste dagarna iskolan nu, eller ja tisdag&onsdag, haft sjukt mkt håltimmar och massa ;D det girnllar vi starkt kan ja lova. men ja&fia saknar en viss person iskolan, sofie is not there! come back din usling! ihi. idag så började vi kvart över tio och hade so till tjugo i tolv, på tal om so så måste ja plugga nu snart! sen efter det hade vi håltimme från tjugo i tolv till kvart i tre, typ jahaa och vad ska vi göra nu då? så ja och fia drog hem till mig och gjorde makaroner&köttbullar och kollade på mamma mia :) me likeee, sen bar det ner till duve och ha idrott, hade med pararellklassen 1A, men som sagt 1B knäcker er på vollyboll,that's it! höhö. sen drog jag hem och chillade. drog in på msn och bara tog det lungt! min älskling har köpt en ny webcam, oooooouh i like ;) så där satt han och gjorde söta grimaser och töntade sig, skrattade redan då! men ni kan inte tänka er hur mycket ja skrattade när hans syter kom in i rummet, för det andra så älskar jag hans syster! så gryyyymt skön  :)<3 iaf, hon kommer in och sätter sig framför camen sen ställer hon sig upp och börjar dansa, sen dansar dom där två ärthjärnorna tsm! ja höll på att dö, det är nåt man inte ser varje dag! love them, haha <3 och nu kom ja precis hem, har vart och handlat åt mammi :) snodde åt mig en chokladkaka, ihi. så nu ska ja moffa och kolla film :) hare bra änglar.

lovej


Jj* - eskilstuna next!

nu ska jag bara smeta på lite mer mascara, sen klä på mig sen dra ner till tågstationen! för nu drar jag med sofie till eskilstuna och shoppar. jag hoppas på en rolig dag, vilket jag inte tvivlar på eftersom ja ska vara med sofie och då har jag aldrig tråkigt :) nej, nu måste ja ruscha! ha en bra dag änglar, för det ska jag :) om ni vill något under dagen, vet ni mitt nummer hoppas jag.

lovej

Jj* - du har ingen aning om att jag tänker på dig just nu

jag fryser och hackar tänder, jag vet inte vad som håller på att hända! på en gång blev det så. försöker tänka på något varmt, typ att jag är utomlands och ligger och svalkar mig i poolen! ouuuuuf ;o  ja tror inte jag ska snacka om sånt där, då vill jag ju bara diit! kvällen har jag som sagt spenderat hemma, skönt faktiskt att vara hemma. tro det eller ej! jag sitter och lyssnar på en gammal favorit, logiskt - petter. alltså, när man inte lyssnat på den på ett tag blir det grymt bra! den ska ja ladda ner på en skiva, sen ska ja spela hela natten lång. det gick inte att få tag på min jakob. han har ju ingen mobil för er som ej vet det, den har han slagit sönder min duktiga pöjkee! haha, så sjuk. så det är ju lite kompliserat att få tag på han, så ja ringde hem till han men hans mamma sa att han inte var hemma, vart är duuuu baby?! han brukar alltid höra av sig innan han går ut (okej, nu låter jag som om jag är en morsa till han) men så är det inte, det har bara blivit så att man säger när man drar någonstans, speciellt nu när han inte har någon mobil man kan ringa till! aja, får vänta tills han kommer hem så ringer han mig förmodligen!

imorgon blir det eskilstuna med sofie, superskoj ska det bli. så sjukt skönt att komma från skitstaden ett tag! se nytt folk och inte känna en jävel, sjukt skönt. tåget går klockan 1. så det blir en ganska tidig morgon imorgon, för jag menar dom senaste dagarna har jag gått upp vid den där tiden! ihiiii, sömntuta! :) i knoow. men nu ska jag ta och försöka få tag på jessie. hare bra så längeee

lovej

Jj* - bus eller godis?

hej änglar! jag är sämst på att uppdatera, jag vet! men jag vet inte, känns som om jag inte har tid. menmen, ska försöka skriva lite nu. idag är det allahelgonadagen eller vad heter det? ;o helt seriöst, jag vet inte vad det heter! haha. men iaf, skulle egentligen på fest ikväll till björkvik, men jag känner inte för det längre! blir väl en hemmakväll med mys&popcorn! färgade mitt hår förut, det blev bra tycker jaaaa :) iaf som det ser ut nu, men hur det ser ut imorgon är ju en annan sak. jag fryser sjukt mkt ;o så himla kallt ute, men då kan ja finna värme på ett ställe och det är att tänka på min älskling! :) han bringar värme, även fast han inte är här! i miss him so.. nästa fredag firar vi 8 månader tsm <3 underbaaaart kan man bara säga om det! har hittat den skönaste låten, jag lovar ni kommer gilla den. lägger in den här nere, men nu ska ja försöka få tag på jakkoplakko! <3 hare bra så länge.

lovej


pussy cat dolls - i hate this part right here
jag kan inte sluta lyssna, öronorgasm!! <3

RSS 2.0