helgen

Har inte blivit något bloggande alls under tiden min älskling vart här i kholm. Vi har faktiskt bara mest tagit det lugnt ihelgen och myst. I fredags kollade vi på lets dance med mamma, igår var det tänkt att vi skulle gå på bio, men jag hade absolut ingen lust! Så martin (min lillebror) och jakob gick på bio, för jakob ville så gärna se avatar. Under tiden gick jag och mammi och fikade på sultans :) Sen blev det melodifestivalen med älskling & mamma, massa chips och godis också, haha.. fyfan va tjockt! Och idag har vi vart och solat och sen typ... legat ner och bara myst. Och hörrni, snön är på väg bort!!! wohooo. Fan det är ju 7 + grader ute ;o det var länge sedan det var så varmt. Hoppas det stannar nu bara. Nu ska jag kolla lite på tv, och sen äta något.
- bless

Till En Tjej Som Är 1,10 Med Klack :D

HEJ HEJ TAMARA HUR MÅR DU? JAG MÅR BRA. VAD GÖR DU? JAG ÄR MED JOHANNA OCH VI KRAMAS :D
JAG VET ATT DU LÄSER DET HÄR MEN JAG VILL BARA SÄGA ATT DU ÄR 1,10 MED KLACK :)
JÄÄÄÄVLAAA TRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTT!!!
NÄR DU TAR KÖRKORT DU KOMMER HA BÖCKER UNDER DEJ :)
oooo seeeeen johanna vill inte äns ha din jacka Tratt! :D

dammigt, dammigt.

Oj, här var det länge sedan man skrev. Har ju hänt en del sen sist!
Lördags - Arams 20års fest, mycket trevlig kväll TILLS en viss idiot ska förstöra hela kvällen, jävla äckel.
Söndags - SLAPP-DAG! Behöver jag säga mer?
Måndags - Tog det endast lugnt, gick inte ens utanför dörren.
Tisdags - Kom sofie hem till mig, vi bakade kladdkaka och pratade och hade allmänt trevligt :)
Onsdags (igår) - Var på stan med matilda och fikade på coffe house, mycket trevligt & sedan på kvällen drog vi och kollade på fotboll med grabbarna.
Och idag har jag spenderat hela dagen på marieberg med mamma & lillebror och hans kompis gabbe. Köpte ganska mycket, eller ja.. jag fick allt, inte ett öre la jag ut själv! Tack mammi, du är världens bästa! <3 Kan kanske få några bilder på det sen och lägga ut, imorgon eller idag. Fick i alla fall med mig detta;
- svarta byxor från CUBUS
- Två baslinnen i svart & vitt från VILA
- En grå cardigan med markerade axlar från VILA
- En apsnygg tröja med markerade axlar fårn GINA TRICOT
- En annan snygg grå tröja från GINA TRICOT
- Skinnhandskar från ACCENT
- Två par nya skor från SKOPUNKTEN

tror det var allt (?) Äsch, ni får se senare eller imorgon. :) Är väldigt nöjd i alla fall!
Och nu ska jag bara slappa i soffan, för jag är så jävla trött efter dagen.
- bless

höhö

Sitter just nu med tandkräm på alla möjliga ställen på kroppen, jag håller nämligen på att torka ut alla äckliga finnar jag har. Mohahaa, nu ska ni bort era jävlar. Uppdaterar sen!

Tigers tal

Hade jag vart elin hade jag inte godtagit ursäkten, det kom fan inte från hjärtat om ni frågar mig. Inövat skit.

meeedina


HAHAHAHA, alltså han är så jävla sköööööön!
Jag hänger gärna med, hänger ni med brudar?
kommentera om ni vill med ;D

babiiii

Tjabba, tjena, hallå!
Haha, mogen_tjej_92 här!
Sitter hemma hos älskling och väntar på att han ska komma hem, han är på fotbollsträning - utomhus! Och jag vägrade hänga med, kommer ihåg hur mycket jag frös sist. Så nu ligger jag här i hans säng och bara väntar. Sprang förbi gina tricot förut idag och köpte min tröja jag tjatat om en del nu, fanns i min storlek också! :) wie. Köpte en alla hjärtans dag present till älskling också, men den får han sen när han kommer hem. :) Nu ska jag kolla på the hills.

- puss


<3

alla hjärtans dag idag, och jag är hemma i lilla kholm och myser med mamma & lillebror. Magnus åkte utomlands idag, så mamma kände sig lite ensam, så jag stannade hemma. Skulle egentligen vart hos älskling och myst idag, det hade vi bestämt. Han hade en överraskning till mig, men han & jag ska ha en liten alla hjärtans dag imorgon i stället. Saknar ihjäl mig efter honom. Men nu ska jag kolla vidare med mamma på wallander. Ha en bra alla <3 dag allihopa.

- bless

so true..

Oavsett vad du ger en kvinna, så vill hon ge dig något bättre. Ger du henne en spermie, ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept, så får du en måltid. Ger du henne ett hus, så ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende, så ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar allt du ger. SÅ...om ... du ger henne skit, förvänta ett ton tillbaka!

klassåterträffen

Har precis käkat frulle och precis städat upp lite på mitt rum.
Gårdagen då? Helt sjukt rolig, trodde verkligen att det skulle bli såhär kul. Det spårade ur en heeel del kan jag säga. Men fan, det var jäkligt kul. Tittade på en massa filmer från 5-6;an tiderna. Dansade, körde jag har aldrig osv.. Riktigt trevlig kväll som måste göras om! Fick sällskap av grabbarna hem vid tjugo över ett. Sen somna jag på en gång när jag kom hem. Och idag är det alla <3 dag. Får se hur jag firar den. Men nu ska jag gå och duscha

- bless

-

Godmorgon!
Åkte aldrig till norrköping idag, orkade inte. Vart väckt halv fyra i natt av jakob, mindre kul. Så jag var helt slut imorse, så jag får köpa tröjan på måndag när jag är i norrköping. Och så får jag hålla tummen för att det går bra för jakob på matchen. Ska snart hoppa in i duschen, och sedan lite senare börja göra mig iordning. Har bloggtorka, har absolut inte ett skit att skriva om, wohoo..


come to mama!

Sitter och kikar runt på blocket och letar efter en lite billigare boomerang jacka, är så jävla kåt i den (ursäkta uttrycket) men hur snygg är den inte?! Och jag ju tyvärr inte ekonomin för att kunna punga ut 3999 ;- på en vinterjacka. Så jag tänkte använda mig att blocket och jag har hittat många kap där, funderar faktiskt ärligt talat på att köpa en av dom. En svart helst, annars går även brun bra. Får väl se hur det blir, ibland kanske man drömmer för långt bort?

Ge miiiiig, med den äkta pälsen till - k l o c k r e n t!

:)

Nu var fredagsmyset slut för ikväll, chipsen och dippen är slut, även så drickan. Mamma & Magnus har somnat i soffan, bara jag som är vaken, martin har somnat i sin soffa i sitt rum, simba ligger och sover i min säng och kurrar. Vad ska jag göra nu då? Lyssna på musik och kanske bli lite trött och krypa ner under täcket och sova? Lär ju inte få sova hela natten i alla fall, jakob är på otten & han lär väl ringa klockan tre.. funderar på att sätta på ljudlös eller något, men det känns taskigt.. haha! Hade en tanke förut att jag skulle dra till norrköping imorgon och kolla på jakob's match, han ska nämligen hoppa in som målvakt i en innebandy match, så han ville att jag skulle komma och kolla. Och jag tänkte även införskaffa mig en tröja från gina då! Men jag får väl se hur det blir med det, tågen går så dåligt imorgon. Annars blir det en lugn "förmiddag" imorgon, sen vid eftermiddagen så börjar jag göra mig iordning, sen på kvällen drar jag på återträff med min gamla klass från sävsta "6Röd", kan bli mycket intresannt & träffa alla igen.


söt bild. söt johanna. förra helgen. sofies tjejfest. trevlig kväll. glad johanna.


fredagsmys

Hemkommen från norrköping för ett tag sedan. Hade ett prov idag & ett typ prov/läxförhör iskolan. Ett matteprov och sedan ett slags prov i arbetsmiljö och säkerhet. Men båda gick riktigt bra tror jag, matteprovet kunde jag allt förutom en fråga & sedan på arbetsmiljö och säkerhet kunde jag allt (lite måste jag väl få skryta,haha) Efter skolan drog jag & sofie ner på stan och kollade lite. Glömde dock mina presentkort hemma, förbaskat surt när jag hittade en tröja på gina som jag ville ha. Men ska åka till norrköping en snabbis imorgon på dan, får köpa den då. Men kom hem med en riktigt snygg cardigan som var på rea från VILA, 130 ;- fick jag peja för den. Bra köp tycker jag! Men nu ska jag kika lite på tv och sen äta god mat med familjen, ikväll blir det fredagsmys bara :)

finally friday!

Är nu klar för att bege mig ner mot tåget, men jag orkar inte gå riktigt än, de tar ändo inte mer än 7 minuter att gå dit och tåget går nio. Efter skolan idag ska jag & sofie bege oss ner på stan och kolla om vi hittar något fint, kanske blir att äta något ute också? får väll se. dagens outfit består av;
Min jeansskjorta från gina
Mina nya leggings som är ribbade på knäna från gina
converse
och jacka



snygg bild, ohye..

fares familia

Ligger ner nu och ska snart sova, såg bara ett roligt klipp jag måste dela med mig av! Josef fares & Fares fares farsa ger tips på hur man skaffar tjejer, HAHAHA..

you wanna be famous?

Idag var det sista avsnittet av "made in sweden". Har inte följt det direkt, men har ju kollat någon gång sådär ibland. Och ja måste säga det, fan vilken skön låt anders bagge, laila & andreas skrev ihop iår. Jag går i gång på den, gruppen dom jobbade med detta år var "Play". Några av er känner säkert igen dom, för typ 7år sedan så sjöng dom ju i en grupp, ni vet petra som var med i adam och eva? hon var ju med i den. Men är dock inte längre, men nog snackat om det. Det var bara för att ni kanske skulle förstå vilka det är? Menmen, här är i alla fall låten, skruva upp volym på högsta och sätt på basen så det dunkar inne hos grannen (y)

gratis vr, nummer fyra.

Ja, ni som läser kenzas blogg fattar nog vad jag snackar om just nu. Hon har ju skrivit ut på sin blogg att hon och veckorevyn har kommit överns om att hon ger sina läsare nummer 4 gratis av veckorevyn, och jag skrev i nu snabbt som sjutton, för det brukar gå väldigt snabbt med sådana där erbjudanden när det hamnar på kenzas blogg. Men fick tillbaka ett medelande där det stod att min första veckoreyn hamnar snart i min brevlåda, och det gjorde mig lite gladare! För jag älskar veckorevyn, dont you?

in my head

Skolan idag, hade stylist hela förmiddagen, färgade ögonbrynen & ögonfransarna på sofie, sen sminka jag henne lite lätt. Mycket bra resultat. Hade sedan håltimma (eftersom jag inte har svenska) men fick sitta i klassrummet med dom andra i alla fall, sen hade jag utvecklingsamtal. Hade en liten klump i magen innan jag gick in, men när jag kom ut var jag glad och lättad! Men det förstördes när jag kom hem.. tack för den! Imorgon är det fredag (underbart) ska ner på stan efter skolan med sofie och kika lite. Får se om jag kommer hem med något!

- bless

vad ska det bli för rubrik denna gång...

Gjorde om bloggen lite som ni kanske ser, orkar inte göra något speciellt. Räcker för er att visa vad jag heter, så ni vet vilken blogg ni läser & sen så är det väl innehållet av bloggen som ni är intreserade av? Äh, ni fattar.

Kom hem ganska tidigt idag efter skolan, fyra var jag hemma och gjorde i ordning nudlar och skulle ringa butikschefen på ica maxi i norrköping & fråga om praktikplats åt mig & frida nästa vecka. Men jag fick prata med världens otrevligaste person, det lät typ såhär (jag var jätte trevlig, presenterade mig osv...) "Nej, det har vi inte. Tack, hejdå!" Jag skojar inte.. Det var sådär han lät. Trevligt! Så ingen praktikplats än så länge, men ska försöka fixa något imorgon efter skolan. Lyckas jag inte, så kunde jag stå i kassan i jakobs kiosk, bättre än att sitta i skolan med en annan klass i alla fall. Började även kika efter sommarjobb idag, ringde några "kontakter" som jag har, så jag kanske har ett sommarjobb till sommaren, det vet man aldrig. Men nu har jag finslipat mitt cv lite & ska ner på stan och se vart cvt hamnar.

Nej, nu ska jag inte tråka ut er mer med massa jobb & sommarjobb hit och dit. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, men måste hålla mig vaken.. jakob sa att han skulle ringa & säga godnatt! Vi hörs imorgon snyggingar.

- bless


En riktigt söt johanna för några veckor sen

bedrock

Jakob visade mig den här låten för några dagar sen, och jag kan inte sluta lyssna på den! Ordet klockren passar in på den här låten, du ska spela den högt enligt mig. Älskar lloyd's röst, :)))) inget fel på hans utseende heller!

if onlt tears could make it all better

Ibland känner jag att jag bara vill sjunka genom jorden och inte komma upp mer.
Just nu, finns den känslan inom mig. and just you can save me from it..

tisdag

Idag är humöret lite bättre än igår, tacka fan för det.
Efter skolan idag drog jag, frida & hannut ner på stan och kikade lite. Hade ju värsta planen att jag skulle införskaffa mig massa nya kläder, men kom hem med ett par byx/tights (?) från gina och en väska från bells shoes (apsnygg!!) Åt lite mat på mc också (såklart) Sen drog vi hem med halv sju tåget, men det hade hänt en vildolycka på tåget framför, så vi fick stå och vänta i en halvtimma.. Men det är lugnt, hem kom jag ju i alla fall. Nu ikväll när jag kom hem har jag bara städat rummet och tagit det lugnt, orkar inget annat när jag kommer hem efter skolan. Nu ska jag duscha och sedan plocka ner lite saker i min nya bag (haha) Såhär ser tightsen ut som jag köpte från gina idag

Fast jag köpte dom i svart, kände att det var mer jag. Satt grymt snyggt på!

hora

Har absolut ingenting att blogga om idag, dagen har inte varit mer än fucked up!
Ska kolla ut en parfym till mig nu från taxfreen, eftersom magnus åker utomlands snart.
Shopping imorgon med frida, det behövs.

- hejdå!

:)

Tjabba, tjena, hallå!
Ligger i soffan och slöar. Är lite smått trött, somnade inte fören klockan halv fem i natt ;o kan ju bero på att typ jakob ringde helaaa tiden.. Ska fan stänga av mobilen nästa gång han är ute, haha.. Får ju fan aldrig sova. Gårdagen var jätte trevlig. Var ju hemma hos sofie med massa tjejer och åt tacos och spelade "jag har aldrig, sanning eller konsekvens, våghals" m.m.. Och dansade såklart. Det var super trevligt, tack sofie :) och alla andra som var det såklart!

Idag ska jag åka till älskling, saknar ihjäl mig efter honom. Behöver en lugn hemma kväll med han bara, en film och lite godis och massa kraaamar. Lite surt bara att tågen går så fruktansvärt dåligt på lördagar, det går en 11, 13, 15 & 19. Och tre tåget hinner jag aldrig till, så jag får lov att åka sju tåget, lite sent.. Men det skiter jag i, bara jag får vara med älskling. Såg att melodifestivalen börjar ikväll, kanske ska kolla på det? Haha, inte för att jag tror min babii vill kolla på det, men vi får väll se..

Nu ska jag kolla vidare på tv.
- bless



kvällens outfit igår bestod av:
min nya tröja från lindex med nitar på axlarna
svarta strumpbyxor
örhängen från hm
högklackat
och sen pälsjackan över det.

ÄLSKLING!

Har jag inte världens sötaste pojkvän?
han skickar en länk med låten "she's like a sta - taio cruz" ni vet..
Och säger att låten är till mig och att han tänker på mig när han hör den.
jag säger bara en sak - babiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii <3

torsdag

Dagen har spenderats med mina vänner frida och matilda. :) Vi har vart på stan och strosat runt lite. Jag fick med mig en apsnygg tröja hem från lindex.

Vet inte om man ser så mycket? Den ser ju inte så värst snygg ut på bilden, men på är den skit snygg :) Markerade axlar, love it. Sen efter att vi vart stan så gick vi till sultans och fikade, mycket mysigt och mycket prat. Sen drog vi hem till mig och där har vi spenderat resten av kvällen. Lyssnat på musik och ja.. resten blir våran hemlighet! En låt som jag hittade idag innan jag gick och mötte brudarna var den här, och jag KAN inte sluta spela den....

snöoväder

Hej bloggen!
Jag har inte uppdaterat på flera dagar, men det är pga att jag vart sjuk och mått riktigt dåligt. Men jag mår bättre nu i alla fall, men är ledig från skolan. För vi som pendlar till skolan, kommer inte till skolan. Det är total kaos i tågtrafiken. Men det är väl kanske inte så konsitgt om man tänker efter, vafan.. Jag har aldrig sett såhär mycket snö! Mamma sa att sist det var såhär mycket snö i sverige, var 1987 trodde hon. Helt sjukt ju, fyfan. Jag önskar bara att allt bara kunde försvnina under en natt. Igår kväll, såg vi att utanför vårat hus hade två bilar fastnat i snön, dom kunde inte komma loss. Så vi gick ut och hjälpte till och putta, FYFAN va trögt det gick. Dom har nämligen inte plogat här där jag bor förstår ni, dom har plogat gåvägarna, men inte dom stora vägarna (?) ja menar, vilken idiot är ute och går i det här vädret, visst det finns ju vissa.. Men jag måste säga att det behövs ju plogas mer på vägarna där bilarna går.. Menmen, nu sitter jag här i alla fall i soffan och dricker varm oboy, mycket gott och bra för min hals. Vill inte få sådär ont igen, men jag känner fortfarande av det. Menmen, nu ska jag kika vidare på tv'n.

- bless

en sjuk johanna

Ligger i soffan och orkar inte röra på mig, jag mår skit. Ont i halsen, så jag kan inte äta ens. Tung i huvudet, förkyld och trött i kroppen.. Jag vill inte vara sjuk! Men så fort jag reser mig upp så blir jag yr i huvudet så jag måste lägga mig igen.. FAN! Ska gå och ta någon tablett som hette "mocaugin" eller något, som tydligen bedövar halsen, skulle ju inte sitta fel. Tågen verkar krångla idag med till norrköping, så det kanske var lika bra att jag stannade hemma ändo. Nej, nu ska jag lägga mig en stund och sova och hoppas på att jag mår bättre när jag vaknar.

- bless

bild från i lördags

RSS 2.0