ÄLSKADE

Jag älskar er mina småbröder, jag kommer alltid att ställa upp för er vad som än händer.
Världens finaste båda två!
stolt storasyster

BÄSTA FILMEN

bästa filmen går på canal + SF just nu.. När mörkret faller.
Har dock sätt den miljoner gånger tidigare, men det är verkligen en film jag rekommenderar åt alla!

STUDENTER, TITTA HIT.

Har märkt nu att det är ganska många som vill ha naglarna fixade av mig, och jag ska absolut göra på er alla! Men jag kommer att ta betalt 50 ;-, för materialet bara så ni vet. För det kostar en del för mig att köpa hem alla saker som behövs. Men ni som vill få naglarna fixde, så hör av er till mig igen. Så kontaktar jag er, så bestämmer vi en tid tsm.

Likadant, ni studenter som inte vill lägga ute en massa pengar till balen och studenten på sminket eller håret (eller naglar) kan komma till mig och få det fixat för mycket billigare. Ni som är intresserade kan skriva en kommentar så kan vi bestämma ett pris. :)

HM-CONSCIOUS

Om det finns NÅGON där ute som har denna tröja/klänning hängandes i sin garderob, så kaaanske den personen kan sälja den till mig? Jag skulle dö för att få den. Den är helt slutsåld i hela sverige...

MR KÖRKORT

Finaste älsklingen fick körkort idag, GRATTIS JAKOB!!!
haha finaste bilden

FRIENDS FOR LIFE

Påsklov, jag är lycklig.
Har inte bloggat något under lite mer än en vecka, men har inte haft tid.. Det har varit fullt upp hela veckan. Veckan började med tv-inspelning och intervjuer tisdagen och onsdagen. Resultat av det kommer ni få se i höst/vinter. Sen har jag även spenderat min tid tillsammans med min pojkvän och mina vänner.
Agerade både stylist och fotograf igår åt mina två fina vänner ellen och lina, dom skulle ta kort till sina student-inbjudningar och det är självklart att man ställer upp. Ellen har tydligen fått många frågor om håret, det gör mig lite glad, hihi.
<3

GOODNIGHT



STYLIST

För några veckor sedan hade vi superhjälte-tema på stylisten och skulle hitta på en egen fantasi hjälte. Jag, sofie, malin och medina sminkade tsm hanna och fotade sedan henne.

Jag gjorde det svarta runt ögonen och själva formen på det svarta.

FRIDAY-MYS

En lugn fredagskväll har det varit för min del. Åt fredagsmiddag med familjen (vilket innebär tacos) och sen, kom matilda förbi och hämtade upp mig och sen hämtade vi upp sabina och maja och drog ut till baggetorp till hanna och tog en kopp te på deras framsida med tända ljus och bara pratade. Mys-fredag med andra ord!

ELIN KLING


LIFE IS GOOD

Fick reda på en väldigt spännande och roligt projekt som jag kommer vara med i. Tv handlar det om, det kommer spelas in nästa vecka. No more kiss and tell!

Mer bloggande kommer det bli från och med nu och mer mode, dagens oufit m.m.
Ett par sådana här shorts skulle jag mer än gärna vilja hänga in i min klädställning.
Enkelt och billigt att göra,
Rota längst in mamma/pappas garderob och titta ett par slitna oversize jeans och klipp dom till shorts och tryck dit massa nitar.
TA DA!

VÄGGORD

Detta väggord kommer sitta på min vägg över min klädställning när vi flyttar i juni till hus. punkt slut.
härmas inte....

NKPG STYLE

Åh, vad jag önskar att jag kunde gå på det här. Hade passat mig som handen i handsken...

LASTBILSFÖRARE NEXT?

Gårdagen spenderade jag i mjölklastbilen med min saknade pappa, jobbade natt med han. Det var jätte kul och han hade gjort världens godaste mackor och så stannade vi på statoil så jag kunde få lördagsgodis, hih mums.

Och sen.. Körde jag lastbil!! tunglastbil med släp, så jädra kul! och vet ni vad? det finns bildbevis:

GELE-NAGLAR

Tänkte bara fråga er läsare om det finns någon av er som vill ställa upp och få gelenaglar av mig? Jag måste träna så jag blir duktig och måste då ha någon/några att träna på. Så släng in en kommentar om ni är intresserad!

RSS 2.0