MITT HEM <3

Här kommer bilder på min lägenhet, en mysig etta med stor sovalkov! Trivs som fisken i vattnet. Älskar min nya härliga säng och nya matbordet! 
lovej

31 OKTOBER

Godmorgon! 
Ligger fortfarande i sängen, är lite trött från gårdagen.. Helt spontant igår ringde Matilda mig igår och sa att labyrint skulle spela på pub wasa på kvällen, så vi bestämde oss för att gå på det. Vi började med dricka och snacka hemma hos mig, sen vid halv elva drog vi ner då det var sagt att dom skulle spela elva! Men tro inte att dom spelade då, utan vid kvart i ett gick dom upp på scenen. Och vilken kväll det blev!! Haha, klockren är ordet som sammanfattar kvällen. 
 
Men sen vid 4/ halv 5 när vi ska traska hemåt så ser vi att en man & kvinna bråkar på gatan, det var sparkar och slag hit och dit.. Vi avvaktade först (av någon konstig anledning) men sen så såg vi hur mannen satt på kvinnan och då sprang vi till platsen och försökte få isär dom, det slutade med att polisen fick komma till platsen..
 
Det vart ett långt inlägg det här.. Nu ska jag försöka väcka Matilda, bakismat står på schemat! 
 
Här är en bild på mig och Jacco från igår, mina hamsterkinder är inte och leka med, men jag bjuder på den! 
 
lovej

SMÅBRÖDER

Så mycket kärlek för dom här två liven! Mina två absoluta favoriter.    
 

ONSDAG KVÄLL

idag på min lediga dag har jag sovit/slappat bort halva dagen och andra halvan har jag spenderat på ingelsta. Har bara en sak att säga: killar ska inte klaga på tjejer som tar lång tid på sig i klädbutiker.. Häng med en kille in på en sportaffär när det ska köpas nya fotbollsskor.. Fyfan säger jag bara, haha! Men jag gav tillbaka med samma mynt och spenderade både tid & pengar i klädbutikerna. 
 
Nu ska jag alldeles straxt sova, jobb väntas imorgon bitti kl 9. Men först måste jag bara säga åt er som inte såg big brother idag, ni måste kolla! Skrattade mig igenom nästan hela programmet, det är halloween vecka och nog brother busar med dom lite, dom blir ganska så rädda om vi säger så hahah! 
 
 
Godnatt! 
lovej
 

<3

Mysfrukost stod på schemat, love it.
 

29 OKTOBER

Blev en riktig sovmorgan idag då vi som sagt skjutsade familjen till flygplatsen inatt då drar utomlands i 2 veckor. Nu ligger jag i soffan och tittar på serien 24, den är riktigt bra, rekommenderas! 
 
lovej
 
 

TUESDAY NIGHT

Sitter och tittar på tv, dom börjar redan med julreklamer.. Lite tidigt kan jag känna. Men ändå när man ser det så ser jag faktiskt framemot julen, det är ändå den mysigaste tiden på året. 
 
Idag kommer det bli en sen kväll, vi ska nämligen skjutsa familjen till flygplatsen för dom åker till gran canaria inatt.. Avundsjuk så det skriker om det. Ska sola massa solarium så mamma inte kommer hem och är brunare än mig (haha). Känner jag mig själv rätt kommer jag säkert stå där och tjuta ikväll när ja ska säga hejdå, haha. 
 
Nu ska jag kika på big brother & ph! 
lovej
 
 

28 OKTOBER

work work, 9-17! 
 

27 OKTOBER

Då var vi inne på en ny vecka med både jobb & en hel del ledighet faktiskt. Första gången på 2 år typ som jag kommer ha det ledigt i flera dagar i sträck. (Om man räknar bort semestern) ska njuta av det varje sekund!!
 
Jobbade idag mellan 12-20, lagom segt var det idag.. Men alla har vi sådana dagar på jobbet!
 
kvällen har jag spenderat framför tvn till cancergalan & paradise hotel. Grinade mig igenom hela cancergalan, bokstavligt talat. Finns fan ingen värre sjukdom än cancer, som dom säger; dom allra flesta har någon som blivit drabbad av någon slags cancer.. Ja, det stämmer. Min fina farmor fick bröstcancer för några år sedan, men klarade sig och är nu idag frisk från det. <3
 
 
Nu ska jag sova, tidig arbetsdag väntar imorgon. 
 
En sak till, FUCK CANCER.
 
love
 
 
 

24 OKTOBER

Fredag och löning, bättre kan det ju inte bli. Inte för att det blir så mycket att få slösa denna månad då ja skämde bort mig med nytt matbord och säng den här månaden, men icke klagar jag för det! 
 
Var ute idag för första gången, frisk luft som jag saknat dig! Haha, skämt åtsido men det var skönt! kom även på då att jag har inte rökt sen i måndags (!!!) och tänkte låta de va så faktiskt. 
 
Nu ska jag sova, helgjobb väntar och jag längtar faktiskt! Det är så himla tråkigt att bara vara hemma.. 
 
lovej
 
 

23 OKTOBER

Hallå!
En Johanna här med typ nada energi, åkte nämligen på den härliga magsjukan i tisdags morse... Och just den dagen så skulle min nya härliga säng komma, så jag låg och sov i soffan medans Jakob & hans vän satte ihop min säng, guldvärt! Så efter att den kommit upp har jag mesta dels bara legat i den och sovit (inget att klaga på i för sig, för den är så JÄVLA härlig)! Åt min första måltid på 3 dagar idag också, eller ja.. Måltid och måltid.. Men lite mat iaf, blev dömätt efter 5 tugger. 
 
Idag har jag lite mer energi så ville hitta på något, men kan ju inte gå ut.. Så bad Jakob åka till Ica och köpa baksaker så vi kunde baka bullar och chokladbollar (!!). Första gången jag bakar bullar själv utan mamma eller mormor, gick faktiskt vägen ändå! (Det du mamma)! 
 
Nu ska vi kika film och äta gott (eller ja, han iaf.. Får se om jag får i mig något) 
 
lovej
 
 

15 OKTOBER

Hej! 
Onsdag och jag har haft min lediga dag från jobbet, spenderade den på bästa sätt, på ikea med Matilda! Finns ju inget roligare än att shoppa inredningsprylar när man bor i egen lägenhet! Har fått något riktigt ryck dom senaste dagarna, vill typ göra om hela lägenheten.. Så idag har handlat massa småprylar så som nya gardiner, matta, ljusstakar, blommor, krukor, ljus, nya tallrikar... Ja, allt man kan tänka sig nästan. och så klart fick jag med mig lite nya kläder också! Haha. 
 
På fredag levereras resten av min shopping jag beställt nu i veckan! Ett nytt matbord (vitt med snygga vit/rostfria stolar) och det bästa av allt... En ny SÄNG! Och inte vilken som helst, utan en 180 cm bred beige kontinentalsäng!! så jävla glad och ännu gladare att jag hitta det till så bra pris även fast det kommer från butik. Ni kommer få bilder när allt är ihopsat och iordning! :) så håll utkik! 
 
Här kommer en bild på mitt köksfönster som jag köpte allt nytt till idag, jätte nöjd. 
 
lovej
 

8 OKTOBER

Jobbade 12-20 idag, vet inte varför men är helt slut i kroppen efter dagens arbetspass.. Färgade håret härom dagen och det blev svart?! Tog den vanliga färgen som jag alltid gör och det blir svart? Mindre kul.. Nu har ph börjat så ska kika på det.

lovej


1 OKTOBER

Hallå. 

Ledig idag och har inte gjort ett skit typ, bara hängt runt i mjukiskläder hemma. Finns nog inget skönare. Igår var jag och uppdaterade mitt abonnemang på elgiganten och fick då med mig den nya iphone 6 ut! Helt kär i den. Det blev den guldiga. Nu ska jag nog slå på en film och fortsätta mysa. 


Ha det bra, love. 

RSS 2.0