party all night

Så sjukt partysugen jag blir då när man lyssnar på den här låten, och så ska helgen spenderas med plugg... trevligt trevligt. Men man kanske kan undgå plugget om någon vet någon fest.. hehe.

Fashion week

Jag sitter och är helt sjukt taggad till v.6 så alla stylist-tvåor på min skola ska åka till stockholm i två dagar för att gå på stockholm fashion week!! Det ska bli så sjukt jäkla kul! Och på kvällarna har vi fri tid, vilket innebär att man får göra vad man vill, så shopping eller en liten krogrunda? så glad just nu.. snart snart snart!
http://www.stockholmfashionweek.com/

the gym

Jag är helt slut i kroppen, gymmet tar kål på mig! Men fan vad snygg jag kommer vara i sommar. Mamma och magnus har köpt ett löpband, haha så nu kan jag springa här hemma också! Har iaf precis duschat, så nu är jag fräääsch igen, fint fint. Ska plocka iordning på mitt rum lite, konstigt nog städade jag för ca tre timmar sedan men det ser redan ut som... (?)

REPEAT!

"but tonight im fucking you"

vänner är fint

Precis hemkommen från att ha varit ute och gått med ellen, eller ja.. Vi gick hem till lina och där ifrån åkte vi runt i hennes föräldrars bmw och stekte, haha! Men det var trevligt, en liten pratstund. Sitter nu framför tvn med lillebror eller man kanske ska säga äldsta lillebror? haha iaf ska snart sova, imorgon åker jag till älskling och sover där till tisdag, och imorgon är jag en lycklig ägare till IPHONE 4!!!!!!!!!!!!! förstå min glädje.
Peace out!

saturday

Idag är jag glad! Klockan 5 - 21 ska jag jobba. Det var ett tag sedan nu känns det som, skönt. Har ju ändå inte så mycket annat för mig idag. Sen lite senare kanske man ska träffa pellen ellen? Igår var hon och jag barnvakt hela kvällen åt wille. Vi gjorde egen dipp och käkade chips! Kollade även på både mumien 1 och 2. Nej, men nu har jag inte tid att sitta här längre, måste göra mig iordning och käka upp min mat. Föresten, min kära pojkvän ringde mig förut och berättade att han drömde att vi gifte oss, att jag var jätte söt i brudklänningen, haha. Där ser man!

måndags

I måndags fick jag, ellen och lina för oss att dra en spontan-tripp till norrpan och käka på resturang och sedan gå på bio. Det var riktigt mysigt och efter att vi kollat på bion drog vi ut till lindö en stund. En riktigt spontan-mysig måndag.

JAG ÄLSKAR DIG!


smssssssssssss

Marcus förknippar denna låt med mig och lovisa när vi gick i sexan.. Var vi så töntiga? hahaha.

movie-tajm hos grannen

Har precis kommit in från att ha varit ute på en promenad och kollat på film med ellen och sanjin. Riktigt trevligt faktiskt, dock så ramlade jag typ 5 gånger när vi var ute och gick men jag skyller på att jag hade hala skor på mig då (uggs) Efter promenaden gick vi hem till sanjin och kollade på film som sagt, a law abiding citizen. Sjukt bra film! S sa att man kunde se filmen 25 gånger utan att tröttna och jag håller med, så funderar på att ladda ner filmen kanske? Ett bra filmtips till er som inte sett den iaf!

M.A.M.M.A <3

Världens finaste mamma fyllde år idag och blev uppvaktad av hela familjen och andra! Hoppas du har haft en bra dag idag mammi! Du är bäst, glöm aldrig det. ABSOLUT BÄST <3 Här får ni lite bilder på världens finaste och dyrbaraste.
Hon fick en massage av mig och martin på hud och hår i katrineholm.
Världens finaste bland alla blommor och paket

Harry vår vän!

Var ju på harrys igår och skakade rumpan med massa fina vänner och jag måste säga det här, det var länge sedan jag hade såhär kul i katrineholm, trodde inte det gick att ha så kul i katrineholm, men med fina vänner så går allt. Till och med vägen hem var sjukt kul, jag och matilda garvade så vi vek oss ibland. Tack alla underbara för igår!
Cykel-pontus drog en sväng med mig och sofie HAHA!
Suddiga bilder på fina vänner, snott bilder från lovisa.
Innan vi drog till harrys så var jag och ellen hemma hos henne, dunkade musik och drack asti.

Fräsch brud

En bild från julavslutningen, sofie sminkade mig och lovisa fixade håret på mig.

stupid

Jag har varit sjukt dålig på att uppdatera, jag har bara inte hittat orken till det.
Men jag ska ge bloggen en sista chans nu 2011, sen ger jag upp om jag inte kan hålla måttet att uppdatera.
Ska slänga upp lite bilder från olika tillfällen :)

RSS 2.0