Jj* - tooooooarullllllle

jag är så trött, så fruktansvärt trött på skolan.. och det ska man inte vara redan tycker jag iaf, men jag kanske inte är ensam om att vara trött på den (?) iaf, det är torsdag idag och skolan har väl vart som alla andra skoldagar, haha. gick upp halv åtta idag ;o och jag hann göra iordning mig och allt på en halvtimme?!?!?!?!?! det är helt sjukt, annars brukar jag gå upp en och en halvtimme innan, men nu vet jag att jag kan allt! grymt skönt att sova säger jag bara, puss på det.

gårdagen var fett chill, var först hemma och städade mitt rum lite och sådär, inget märkvärdigt! sen kom tilda&frida hit! =) vi satt vid min msn och typ drev med alla?! haha, lite kul jao! sen drog vi ut till tallås i den där "buren" som alla kallar den, och fyfan va kul jag hade! garvade hela tiden, tack mina brudar för en fett rolig kväll med er! <3 föresten, jag säger bara; TOOOOOARULLLLLLE! :D sen så drog jag hem vid tio & då ringde hjärtat mig och så pratade jag med han i telefon resten av natten typ :) hihi. imorgon då, skulle vi egentligen ha haft tjejfest, men jag tror inte det blir något av det nu?! så jävla tråkigt, menmen :/ vi MÅSTE ta det nån gång. blir väl att dra ut med brudarna iaf kanske? får se :) om inte jakob kommer.. annars ser helgen lugn ut för min del!

måndag smäller det ..... jag färgar håret bruuuuunt!  wihoouuuuuu :D jag längtar sönder mig fan! fast, jag är fett nervös också. men vem skulle inte va? sen direkt efter åker jag till norrköping och sover hos älskling :) myspys. men nu ska jag plocka upp på mitt rum! uppdaterar senare

vet ni vad min älskling heter om mig på sin msn? (a)  :

I don´t know what happend to my heart when it saw you
hej, vadå typ jag har söt pojkvän? älskar han!
hihih, ska nog ringa han nu .. johanna hjärta jakob

lovej


Jj* - snabbis

shululu, idag är det tisdag och jag mår skit!
igår var jag med anna, matilda, sofie och lovisa :) det var riktigt najs, vi rökte vattenpipa och garvade sönder, vi hade sktikul verkligen! prövade kläder och jag vet inte allt. sen senare hade jag träning, fett najs! älskar att det är i gång igen.  redan på lördag är det dansuppvisning, haha. ser framemot det :) på måndag sks ja färga hååååret! wiiiiihou!   :)  längtar, men jag berättar mer ikväll.. måste kila nu till skolan, hare bra.

lovej


Jj* - jag ligger brevid världens bästa kille

hej bloggen.
nu ligger jag i sängen med världens bästa kille brevid mig, jag ligger på hans arm. han sover, han är så söt! jag älskar han så sjukt mycket, förlorar jag han förlorar jag mitt liv, ni fattar inte känslan av att höra den man älskar mest andas i ens öra, det är underbart! han kom hit igår direkt efter att jag slutade skolan, hela skoldagen gick jag och tänkte på han! fanns inget annat i mina tankar, han han han han han <3 jag är så kär. ja har sån lust att bara väcka honom så jag kan pussa och krama honom, men det är taskigt + att han är så söt när han sover, sötare än socker! ligger också och lyssnar på en låt som han visade mig, han sjöng den för mig eller ja .. sjöng och sjöng, han mimade till låten! jag kunde inte annat än le när han gjorde det, jag fick fjärilar i magen vilket innebär att jag har hittat den rätta som får mig att bli galen, han som jag är kär i. han är den rätta för mig! ni kan inte ana vad låten heter.. i choose you! :') så sööööt, jag ler fotfarande jag kan inte fatta att han bara är min. lägger in låten här nere, för nu ska jag nog iaf väcka honom eller ligga och titta på honom hela dagen lång, bara för att jag älskar min pojkvän mest! jakob yacoub <3 puss på han, mitt hjärta.


låten som får mig att gråta nästan, den som han jag älskar mest sjöng för mig <3

lovej

Jj*- miss miss miss

JAG SAKNAR DIG TILDA :(

Jj* - aktuen och min älskling <3

hej bloggen! det har vart en underbar dag för min del, men värsta natten in my life! inatt så låg jag och pratade med älskling som vanligt, och helt plötsligt får jag smärtor under bröstet på vänster sida, där hjärtat sitter, men ja sa inget till jakob för jag tänkte att det kan ju inte vara så farligt.. men sen så gjorde ont så fort jag andades.. då blev jag fett rädd och sa det  till jakob, han blev också orolig, så söt han är & han bad mig gå till mamma, när jag skulle resa mig upp det gick knappt kan ja säga, på vägen till sovrummet fick jag typ huka mig hela vägen, fett jobbigt :( sen så började ja skaka i hela kroppen och hacka tänder och massa .. mamma tog tempen på mig och jag hade 36,2 :O vad jag vet, så är en vanlig människotempratur 37 :O fuck vad jag rädd ja blev.. sen iaf somnade jag .. efter all smärta =/ fett läskigt ..

sen så på morgonen vaknar jag upp av att älskling är vid mig, så sjuuuuuuuuukt söt. han kom till mig som en överraskning! han hade köpt värsta fina halsbandet och örhängerna till mig, jag dör fan.. så jävla söt! fan vad jag är kär i han. sen så log vi tsm och myste HELA dagen, han sa att han kom till mig för att var orolig för mig, för att jag var sjuk och massa.. alltså, kan man önska sig en sötare kille eller? senare på kvällen så ville jag gå ut och då gick vi till torino och åt pizza, eller ja han tog en hawaii och jag en pommestallrik :) som älskling bjöd mig på såklart, så sjukt söt! sen åkte han hem.. tack för den mest underbaraste dagen älskling, tack för uppvaktningen' jag älskar dig mest babe! <3 <3 <3

men sen iaf, på dagen när vi var så gjorde det sådär ont igen :/ så mamma ringde akuten och vi fick en tid.. jag hatar sjukhus! =/ får fan panik av bara tanken, men som tur va så var min älskling med :) när vi kom in och läkaren började kolla på mig, så klämde han och tryckte, fuck vad ont det gjorde. sen iaf kom det fram .. jag har en ifektion i revbenen! vet , det låter helt sjukt! men det är så iaf, fråga mig inte hur jag fått det . men nu ska ja käka pencelin i tre dagar, sen skulle det gå över sa läkaren, litar på hans ord! (y) men jag skulle vila mycket, men ja ska iaf till skolan imorgon! försöka åtminste. men nu måste jag sova, så jag är utvilad och såå..

lovej

Jj* - slappdag

shululu (;
allt bra med er? hope so, för min egen del så mår jag helt okej psykiskt men fysiskt är det lite värre, jag har gått och blivit sjuk =/ it's sucks ska ni veta. men jag hoppas att det blir bättre snart, för jag vill fan inte vara sjuk tro mig, ja vill inte!! jag var hemma idag från skolan, vaknade vid ett tiden tror jag, sen så städade jag mitt rum och efter det var jag helt slut =/ somnade i sängen då i en och en halvtimme. efter det ringde mitt hjärta mig, han är så söt! allt är så mycket bättre nu! tack för att du finns mitt hjärta, jakob yacoub. och sen ringde sofie min söta mig :) vi pratade ett tag, fett nice! sen då? så har ja inte gjort ett skit, snackat i telefon med baby och bara myst ner mig i min skönaaa säng! och kollat på jalla jalla, fan vad jag älskar den där filmen! jag tröttnar aldrig fan, skööönaste! och nu lyssnar jag på skönaste musiken, och ja väntar på att baby ska ringa mig :) men ni får ha det överdrivet bra så länge.

lovej

och jag måste bara säga en sak, det finns vissa brudar som behöver chilla ner lite, damn säger jag bara.

Jj* - jakob yacoub, mitt hjärta.

bara för att jag älskar att se dig le och skratta ..
det är min älskling som trummar, han är sötast .. min älskling!

Jj* - lever ja i en mardröm?

hej bloggen :)
jag har inte skrivit på ett tag, jag vet shame on me.. men jag har bara helt enkelt inte orkat, förlåt. det är söndag idag iaf och en helg har paserat mitt liv, det har vart både den värsta helgen och kanske den bästa (?) fredagen spenderade jag hemma i min soffa och kollade på filmen chicago, den sög. haha! sen så gick jag ut ett litet tag med tilda hem till madicken, för det var party där. men ja drog lika fort som jag kom, sen så pratade jag med jakob i telefon hela kvällen typ, han va på hans brors bröllop! jag säger bara, hahaha. lördagen då? jag vaknade vid 10 och nördade lite vid datan och sen så gjorde jag mig iordning, sen kom matilda till mig :) det var mycket kul, som alltid <3 sen vart det bråk :( jag orkar inte med det här, det är sjukt ni fattar inte.. jag är så krossad, så ledsen, så vilsen, jag vet inte vart jag ska ta vägen längre, jag försöker och försöker, men försöker jag på fel sätt kanske? jag vet inte längre .. vet ingenting längre! jag sitter bara och väntar på att allt ska bli bättre .. men jag vet inte om det kommer bli bättre? jag försöker att tänka på annat, ja lovade mig att jag skulle göra det, men det går inte som planerat. kan någon komma och rädda mig och ta mig till en bättre plats? jag vill inte mer :(  önskar att allt var perfekt.. ta tillbaka allt som det var! ..  ja precis sådär känner jag just nu =( usch&blääää. idag ska jag träffa matilda och ta kort ute, hoppas på en bättre dag än gårdagen .. och det värsta är att det är våran dag idag .. ett halvår :'( jag älskar dig.. mest!  nu kom tårarna igen .. fan .. skriver senare ..

lovej


Jj* - crazy, det där är jag.

älskar sättet dom dansar på! så sjukt grymma!
ser ni mig bland dom eller? ;)

Jj* - .. <3 ..

till pojken i mitt liv;
varje morgon vaknar jag med rädsla i magen, den rädslan för att inte ha dig kvar i slutet av dagen, så jag ringer dig oavbrutet för att din röst ger lite plåster på såren.. älskling lyssna nu och lita på mig, har aldrig velat släppa dig sen
första dagen jag såg dig, vi ska kämpa tillsammans, du är mitt allt. vad du än nu gör, var du än går, så kommer jag alltid finnas för dig, hoppas att du hör & att du förstår. det finns ingen ursäkt för hur jag beter mig ibland, jag är så självisk jag vet det men älskling ge mig din hand. jag lovar och menar det här har börjat förstå vad ja gör och vill inte leva såhär, du förtjänar så mycket mer efter allt du gjort för mig. i vått och torrt när jag vart nere har du trott på mig.. under alla nätter jag gråtit mig genom ångestattacker, så har du torkat mina tårar och sagt att det kommer ordna sig. Närmast mitt hjärta står du <3 så länge du finns vid min sida, så klarar jag allt.


klumpen i magen, som aldrig försvinner ..


Jj* - ....

hjälp, detta är sjukt läskigt..
jag dricker vatten, vatten & vatten, men vafan.. :( vad händer...

Jj* - music is my passion

hej bloggen!
jag sitter fortfarande framför datan, vilket jag har gjort i stortsett hela dagen, fast jag sitter vid bärbara nu :) lyssnar på skönaste musiken, mina fyra favoriter just nu är; ACDC - Thunderstruck (Crookers Remix) , Kmelz - come to me (aleksfaction) , lloyd - life & en low remix, fett skön. har den på min playahead sida, fett najs. ska snart äta också, mammi gör kycklinghamburgare, fett med yummie som jag sa till tilda! haha, sen efter det drar nog ja&tilda och solar, sen ska ja sova för natten! uppdaterar senare

lovej


Jj* - homo turku blattus

hahahaha, jag garvar sönder mig! så himla kul, klockrent! :D

Jj* - it huuuuuurts

jahapp, nu har jag plockat mina ögonbryn och lite sånt, fan vad ont det gör! haha, känslig jag är (a) men det gör verkligen sjukt ont. jaha, mammas kille kommer kanske ikväll, han ska sova här tror jag, om ja inte missförstog mamma! hon hade lämnat en vanilj munk till mig här hemma på köksbänken (a) hihi. yummie säger jag bara. ja funderar på att dra och sola senare, få lite färg på sig fan. allt har ju försvunnit sen sommaren, eller ja vad man nu än kan kalla det. får se om det blir så. i morgon är det fredag vilket innebär helg :D daaamn, veckorna går så himla fort nu för tiden. kanske att det blir eriksberg? who know.. hope so! annars har jag inget bestämmt, älskling kan nog inte komma :( eller jag kan nog inte åka till han heller, hans bror ska gifta sig :) grattis till han, jakob ska bära på ringarna fram! haha, så himla söt. men nu ska jag ta och göra något annat, jag skriver senare.

lovej

Jj* - bad bad night

godmorgon läsare :) haft en bra natt?
det har inte jag, gråtit bort hela natten& sovit tre timmar.. så idag är jag hemma!
nu ska jag plocka mina ögonbryn och måla naglarna.

lovej


Jj* - natti natti

nu ska jag slagga, tack för en rolig och kul kväll tildaaaaa <3

lovej

Jj* - tilda&jag blattelovers?!?!

matilda och jag har skitkul kan ja lova er :D hahahahaha, kolla bara på videorna;


assyrer är alltför sköna måste jag bara säga, hahahaha.

skillnaden mellan blattar och svennar, sä jävla klockrent! hahaha :D
fick den av älskling för jätte länge sen, nu sitter ja och min matilda och garvar åt det! :D

och jag säger bara en sak; KISSBOMB!!!!!! :D

Jj* - teeeeeensta

är det bara jag som får rysningar som faaaaaaen?
fan fan fan fan fan, jag vill tillbakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
så gryyyyym låt live, älskar det där han gör i början med armen, haha.

Jj* - puss

nu har jag städat upp på mitt rum oså, ska bara bädda rent i sängen! sen nu har jag legat framför tv'n och kollat på on three hill, älskar det där programmet! så grymt bra, ska jag var ärlig, så vill jag fan vara en cherleader! så jävla grymt, hah jag är sjukt trött :/ vet inte ens om jag orkar ta mig ut sen och träffa tilda&frida, får se hur det blir! annars är jag hemma och myser bara, det låter faktiskt lockande! typ ta ett bad skulle inte sitta fel, pyssla om sig själv lite, det behöver jag! men nu ska jag ta och lyssna lite på min favorit låt ironik - i wanna be your man den är så gryyyyyyym! ringde älskling förut, för typ en timme sen.. han låg och sova ;o ja trodde fan han skulle till skolan, haha så jävla söt är han när han är trött! love hiiiiiiim.

lovej

Jj* - ingen rubrik

här har ni några bilder som ja försökte ta med jeansjackan, inte dom bästa men iaf. :)
kommentera gärna, så ja får höra vad ni tycker!!




Jj* - lyckaaaaa

jag är så glaaad! jag hittade min jeansjackaaa som jag letat efter så mycket! det har ju blivit mordent med jeansjacka igen nu, ska försöka hinna ta ett kort med den på och lägga in den :) hoppas det funkar bara, jag är superglad!!

Jj* - bowling ftw!

shuuuuuuu bloggen.
nu har jag precis kommit hem, bowlat klart nu vettni! haha, jag suger så jävla hårt! vad fick ja för poäng? tror det var nåt med 50, eller har jag fel fia&sofie? haha, först kom tilda och frida och kollade, då gick det kanske lite bättre iaf! men sen när så kom hoger&hans kompis och kollade och bara garvade, det gick inte så speciellt bra då kan jag ju säga, alla andra gjorde strike och massa annat, medans lilla jag slog i rännan hela tiden.. haha. men man fick ju bara bowla i en timme och eftersom vi var så många så var man tvungen att gå ut och gå i en timme, vi skulle gå till djulö och ta kort på en ångmaskin :| vafan, tror hon att vi är störda eller? no no no, aldrig att vi går dit. så vi drog in på duveholmskolan och kollade läget hälsade på massa folk ist, fan vad jag ångrar mig att jag inte valde att gå på duve ist, så mycket mer roligt folk och mycket finare skola!! menmen, nu finns det inte så mycket att göra åt det. nu sitter jag här och undrar vafan jag ska göra resten av dagen (?) det blir väl typ att sitta här .. eller nej, jag måste städa mitt rum! ;o sjuuuuuukt stökit.

glömde berätta det, älskling var här i lördags :)  fett mys, han sov här! så himla skönt att känna hans närhet igen, hade inte träffat han på typ tre veckor :o sjukt länge jag veeeet, fattar inte hur jag stog ut! men iaf, det var supermysigt!! :)

nu ska städa & fixa lite, hörs senare.
jakko jakko jakko jakko jakko jakko jakko jakko jakko jakko jakko jakko jakko jakko jakko jakko <3

XoXo <3

Jj* - äntligen!

jag säger bara, ÄNTLIGEN!!!!
 jag har fått tillbaka min kära data som det var virus på i ungefär 3 månader? så jävla sköönt att sitta vid en vanlig data nu, ni fattar fan inte. kom typ in för ett litet tag sedan, har vart ute och träffat tilda och fidabus ett litet tag! imorgon har vi mentorsdag, vi ska typ bada eller bowla med ettor, tvåor & treor. och alla kan ju bara glömma att ja badar, haha.så bowling för min del! för jag menar, jag är ju såååå bra på att bowla också, puss på det. annars då, händer inget alls .. det är boring här, funderar på att gå och lägga mig snart fan, ingen är ju social på msn ;o alla ska typ sova..
 för det är "skola" i morgon, geeeks!

på söndag är det ingen vanlig dag för mig och mitt hjärta.. vi firar ett halvår tillsammans :) så sjukt mysigt! jag är så djupt kär i han, har fan aldrig känt såhär förr! det är sjuuukt, ni fattar inte. jag sitter här och ler för mig själv och tänker på allt vi gjort tillsammans. ingen kan hitta en bättre kille! jag säger bara;
min dröm blev verklighet! jag älskar dig jakob yacoub, 7/3-08 <3

men nu ska jag ta och göra något annat, försöka installera ljudet på datan kanske, men hur fan gör man det (?) inte ens jakob vet det juuu, någon som är duktig som har lust att lära mig? jag menar en data utan ljud, är fan ingen data alls! jag är också för den delen en musikälskare :) hihi. men vi hörs i morgon bloggishen!

XoXo <3

@ johanniiii


Jj* - jag lagar din mat, haaaaa?

lyssnade på en gammal låt, eller ja gammal och gammal.. men den är inte ny iaf! och den fick mig att tänka så sjukt mycket på mina gamla killkompisar i nian, mina busgrabbar :( saknar er som fan grabbar!!! <3 <3 detta var deras låt, hörde man denna i korridoren, så förstog man att mina grabbar var någonstans i närheten, haha. här är den iaf :) njuuuuuut.

Jj* - johanni hjerta jakko

shululu bloggen!
var ett tag sedan jag skrev i dig, men jag har som sagt inte haft tid eller tillgång till data, men nu har jag det! vilket jag gillar starkt, gick hem idag efter idrotten hade sån sjuk mensvärk, ni fattar fan inte, damn säger jag bara. fia fick sjukanmäla mig, haha tack gumman! sen när dom åkt till skolan så la ja mig framför tv'n och satte på thevoice, och har jag inte mer tur eller? the voice konserten var igen, haha. ja tröttnar aldrig på att se det där, jag vill så hååårt tillbaka! grymmaste konserten i mitt liv, lätt. nu då? jag sitter här med en värmekudde på min mage och min bror's stencoola bigg hörlurar, och dunkar musik :) gillar det. fast, jag känner det att ja borde kanske vara iskolan, men fan ja klarar inte det! skulle försöka ta mig till köket förut för att ta mig en tomat ( jag är en tomatälskare (a) ) så, bara på den lilla vägen fick jag ont! hur fan ska det då gå att vara iskolan? no no, no way. i morgon har vi bad alla ettor, tvåor & treor i handel, och dom tror att vi tänker bada, suuuuug. men iaf, la nyss på med min älskling :) älskar att prata med han, han är så söt! vi ska alltid tönta oss .. jakob ropar: johannnnaaaaaaaa  johanna svarar: ja jakob? :)   jakob säger: ät bajs!  hahaha, ja garva sönder mig! ja, som ni ser vi är lite barnsliga, men vi älskar varandra mer något annat på denna jord, min jakko <3


nu ska ja lyssna på chill musik, uppdaterar ofc senare

XoXo <3


Jj* - i wanna be your man

jag måste bara säga, lyssssssna!!


RSS 2.0