Jj* - cristiano ronaldo, sexy thing.

för det första: han är gryyyymt snygg
för det andra: låten är så sjukt fin, lyssna på den. speciellt refrängen :)
njuuuut!

Jj* - min mamma <3


jättegammal bild, men jag vill bara berätta att jag älskar dig mamma. även fast vi har haft det jättejobbigt en period. men jag är glad att allt är uträtt! för jag älskar verkligen dig, även fast jag inte sagt det så är du världens bästa mamma - alla kan ha sina dåliga dagar/veckor. men det är så skönt nu att allt är ok! det får mig att må bättre! sådan mor - sådan dotter! det ligger nog något i det som det sägs.

mamma <3

Jj* - tight ass, right sofie?

när jag var på min promenad ner på stan för att köpa mc mat åt mig och mammi så mötte jag ltie folk, sen när jag står och pratar med anton&erik så ropar nån; johannnnnnnnaa. då var det sofie som satt på maistro :D wiiie, det var fett länge sedan jag såg henne :) så vi bestämmde att hon skulle komma till mig efter lunchen, hon skolkade svenskan och engelskan baraaa för min skull, right? för hon vill verkligen gå på lektionen (naat) haha. sen iaf när hon kom hem hit så flumade vi runt och tog massa roliga bilder, vill ni se några av dom så gå in på min bilddagbok; johannajohnson. (y' nu gör jag inte så jätte mycket, har vart ute med mammi på stan, kollade först efter skor men hittade inte ett enda par ;o usch, jag har blivit så kräsen med kläder och skor, kanske därför jag aldrig köper nya saker ;o så vi bestämde att vi skulle åka i helgen och shoppa :) wiiiie, längtar. sen efter det åkte vi till willys och STORhandlade, ujuj säger jag bara! vagnfan var full med saker ;o men det var lite kul, för jag fick plocka på allt jag ville ha! muuuuuums säger jag bara! jag köpte blattefrön (solrosfrön) hahaha, så sjukt gott eller hur tildaaa? (; nej, men nu blev det lite för mycket skriva. ska nog ta och lyssna på lite musik och vara lite sociaaal på msn, ha det braaa.

lovej


Jj* - is this me?! :o

ja men aram tänker iaf possitiva saker om mig, hahaha :D jävla cphuvud!


Jj* - ajajajaj ;(

när fan ska det sluta göra ont?! jag får damp, jag gjorde mig fan tillochmed iordning imorse, sminkade tog på mig och allt, sen kommer den där förbannade onda värken!! jag vet inte vad jag ska göra, blev hemma idag också. SUCK! ärligt nu vill jag till skolan, jag vill inte vara hemma det suger!! och idag mår jag sjukt illa :/ har gjort det nu i ungefär två timmar. jätte jobbigt, det går inte över heller. mamma kommer hem på lunchen och äter med mig, så söt. hon bad mig gå ner till mc och köpa mat så skulle hon hämta upp mig där. men jag vettefan om ja klarar av det! men jag hoppas det. för övrigt har jag pluggat lite idag, matematik och sen svenska. vet inte annars vad jag behöver göra! annars blir det en lugn dag. igår somnade jag vid tolv det var skönt :) men sen klockan tre ringer min mobil, det var jakob som bara ville höra min röst innan han skulle sova, så jävla söt. jakob: johanna, du är så söt - jag är kär i dig baby! när han sa dom där orden blev jag jätte pigg, han är ju så grymt söt. guuu vad jag älskar han :))) johanni&jakko. han ligger nog och sover just nu, han har praktik måndag&tisdag, så just nu ligger nog han och sover den gullungen. och nu måste ja försöka leta reda på min plånbok, för hur ska ja annars kunna betala maten?! wish me luck.

lovej


Jj* - my love

sitter just nu och äter manadriner, kan det bli så mycket godare eller? nej tror fan inte det, älskar det! tror jag har ätit minst sju st idag ;o haha så sjukt gott. sitter och pratar med lite folk på msn och lyssnar på sjukt skön musik. t.e.x. darin ft. kat deluna -  breathing your love, akon - beautiful, kate perry - i kissed a girl, demarco - girl you turn me on, RL - lucky you, chikki starr - party with me. det där är bara några av dom sköna låtarna jag lyssnar på just nu! i have stile you know. hahah. idag är jag faktiskt förvånadsfull glad :) det är bra tycker jag, ska försöka ta mig till skolan imorgon om det bara inte var som imorse, hade så himla ont för er som inte vet har jag fått urinverksinflamation och inte haft några tabletter än, men idag kom mamma hem med dom värsta tabletterna jag sett ;o det var kapslar!! jag klarar inte sånt fan!! :( menmen, vill jag bli frisk så måste jag! men nu ska jag ta och göra något annat, lägger upp lite söta bilder på älskling och jag här nedanför, hope you like it! :) 

lovej

  
hittar inga ord för han, han är värd mer än guld för mig. 
detta är äkta kärlek kan jag lova er, johanni&jakko. 

Jj* - tradera ;o

jag sitter och kollar runt på tradera.se. ska jag vara ärlig så har jag aldrig vart inne där förut, men damn dom har ju fett bra saker där ;o jag har hittat mobiler jag vill ha för ett mycket bra pris och massa jackor ;o canada goose jackor för bara 700kr ;o ;o det är helt sjuuuuukt! i för sig, då vet man ju inte hur trasiga dom är. men på bilderna ser dom helt okej ut faktiskt! men nästa vecka får ja en låna en canada goose jacka av min mycket snälla vän jessie! <3 :D ihi. fick skolkatalogen idag btw, haha fan så snygga alla är! puss på er. fett kul att kolla igenom det blir mitt måndags nöje nu!
sitter på msn och tar emot bilder från jessie när vi var hos frida och min älskling var med, lägger ut bilderna sen! men nu ska ja ta och göra något annat.

lovej

Jj* - the love of my life



jag har världens snyggaste, snällaste, gulligaste, omtänksammaste, sötaste pojkvän! JAGÄLSKARHAN! <33 finns ingen som han, ingen kan ta den platsen han har i mitt hjärta. jag är hans föralltid, min min min min min min min min min jakob.

7/3 - 08 <3 you kiss me, im falling - im in love ' j. yacoub <3

Jj* - ;o <3

¨
den där är riktigt bra faktiskt, den gör mig glad :D inte riktigt min musikstil.
men den gjorde som sagt mig glad, haha. velvet - take my body

Jj* - shame on meeeeeee ;o

hejdär!
jag har inte skrivit blogg på skit länge, shame on me. men jag vet inte varför, typ bara inte haft orken! haha. menmen iaf, dom senaste helgerna har jag spenderat med min älskling :) vilket har vart det bästa jag vet. men ibland känner man att man behöver lite "space" ifrån varandra, så denna helg blev det inget mys! :( även fast det känns lite jobbigt att inte krama min älskling, det är speciellt tomt i min säng. den blir så stor när ingen kommer och tar upp lite plats :( babyyy <3

så på fredagen var jag ute med mina brudar, först var vi hemma hos emma och sjöng singstar och bara busade runt, loveit! senare vid elva drog vi ner på stan och träffade folk och chillade, det var kul att få komma ut eftersom det var ett tag sedan :) sen vid ett kom jag hem och då satte jag mig vid datorn till typ två (?) sen ringde hjärtat mig och vi pratade till fyra ;o jag veeeeeeet, vi är galna! därför vi är tsm, för båda är lika tokiga :D haha.

sen igår då, då tog jag det mest lugnt, skulle egentligen ha åkt till västerås med mamma, micke och bror. men det blev inte så för min del eftersom jag har fått urinverksinflamation, så skulle det vara fett jobbigt att gå i affärer. och det gjorde sjukt ont igår för den delen också ;o så jag var hemma och städade lite, chilldade kollade på film och bakade sockerkaka! ihi, mums tjockis. senare på kvällen så hyrde jag & mammi en film och moffade godis, vi hyrde p.s. i love you. bästa filmen om du är på gråthumör! ja grät så himla mycket, men det är verkligen en film att rekomendera!

och idag nu då? då har jag ... inte gjort ett piss!! haha. vart med matilda och frida en liten stund på kvällen, sen blev det andra avenyn! (y' skulle egentligen ha färgat håret idag, men orkade inte. det får se fördjävligt ut ett tag till! haha.
men nu ska jag ta och göra något annat, ha det super bra så länge, så ska ja försöka skriva lite oftare!

föresten, någon som har lust att hjälpa mig med utseendet på min blogg? jag liskom typ suger på det!

lovej

Jj* - forgive me

jag har hittat skönaste låten, men jag kan inte ladda upp videor :/ det suuuuuuuuuger.
men gå in på youtube och sök på; leona lewis - forgive me

du kommer inte ångra dig! <3

Jj* - lilla al fadji nya lil wayne?! hahaha

HAHAHAHAHAHAHAHHA säger jag bara, take a listen!

fick den av randy, mycket bra låt (y' hahahahahhahahahaha.

Jj* - no more dum blondin


som sagt, im brownieeeeeeeee =)

Jj* - hos min älskling

hej bloggen!
sitter nu i norrköping hos älskling, har vart här hela helgen. vilket jag gillar starkt :) det har vart myspys hela tiden. vi kom nyss hem från en lokalfest som två tjejer ordnat, först vare typ inge drag alls men sen kom det fett med folk, haha. kul att se nytt folk och få prata med annat än katrineholmsbor, haha. nice nice! vet att matilda velat vart där (; hhaha. och innan vi drog dit så var vi på stan och hämtade en film och såklaaaart skulle vi till mc, tror min älskling är som alla andra drar sig till mc? hahaha. suck säger ja bara, men iaf.

imorgon bär det av hemmåt, suck.. jag som vill stanna hos mitt hjärta! men de e lungt, han är hos mig i vilket fall. pluggdag imorgon iaf kan jag säga, matteprov och ÖFAprov på måndag, jippi.. hahaha. sen så ska ja träffa min saaaaknade matilda, i miss her sooooooo mutch.

nu ska jag lägga mig brevid min älskling som tänt ljus och massa, puss på han.


lovej

RSS 2.0