Jj* - schuuuul.

dagen har sett ut så att jag vart iskolan, haft ÖFA hela dagen typ, suck. sen hade vi en mattediagnos! har nog aldrig vart så dålig som jag var då, herregud det stog typ still i hjärnan på mig! men sen vid halv tolv slutade vi :) fett najs, så ja och sofie drog hem till mig! så nu har vi precis ätit köttbullar och makaroner, yummie! sen vid fyra ska vi ner på stan och köpa skolsaker till moi! skriver senare, höörs.

XoXo <3

Jj* - over and out för ett tag

idag ska vi lämna ifrån oss datan, ni som inte fattat det så har vi lånat den här av mammas vän. så nu kommer jag inte skriva på ett tag igen, men så fort jag får chansen ska jag göra det, lovar er. . alltid trevligt med folk som vill snacka lite! :) hare överdrivet bra så länge läsare. lägger in en video som jag älskar :) vi hörs.

XoXo <3



Jj* - stripptime?!

hej bloggen! jag måste bara berätta en sak,min lillebror kom in till mig förut och sa; du vet en sak? jag har en kompis som känner våra grannar, (killarna som är våra grannar är väl typ 15 och 12 år) och dom säger att dom har sett dig dansa naken i ditt rum flera gånger! ja ba; vaaaa?!?!?!?!?!??! hahahahahahahaha, hör ni själva hur det låter eller? okej om dom sa att jag dansade, för det kan väl hända ibland, men naken vafaaan ?!?!?! hahaha. så vill ni se mig dansa naken någon gång så är det bara att höra av sig till mina grannar, puss på dom! hahahaha, ja kan inte sluta skratta åt det. men nu ska ja städa rummet oså innan sofie kommer, hörs later.




XoXo <3


Jj* - onödigt skvaller

hej bloggen! jag har precis ätit frukost, vaknade tjugo i tio och var jättep pigg! och det är det minsta man vill vara när man har helg .. men men vad ska jag göra, så mamma som alltid är uppe tidigt hade gjort världens godaste frukost :) varma baugetter i ugnen och sen stekt ägg och massa, yummie!! dagens planer ser ut som så att jag ska tvätta mina kläder, duscha, göra som ett litet spa .. men ja funderar på om ja ska spara det tills sofie kommer ikväll!? sofie ska sova här :) eftersom hon bor i vingåker och vi börjar tio i morgon blire krånligt med bussar, så hon sover här ist! det gillar jag, ihi. sitter just nu och lyssnar på NRJ, men om ja ska vara ärlig gillar jag inte den kanalen, så nu ska ja byta till the voice' the best shit! men nu ska ja göra nåt annat, hörs senare.

XoXo <3


Jj* - min kärlek som håller livet ut

har bara en sak att säga; jag älskar dig mest! <3 <3 <3 <3 <3



johanni   h j ä r t a   jakob, föralltid.
kommer aldrig lämna dig, du är min själ.
har aldrig känt såhär förr, jag tror jag är kär på riktigt.
han är världens bästa, även fast vi bråkar en del
så älskar vi varandra, mer än allt annat på denna jord.
inget kan få mig att sluta älska han, he's the one.
finns alltid i mina tankar, då menar ja verkligen varje liten
grejj jag gör, så finns han alltid där! det är nåt speciellt med
den där killen, han är perfekt. och bara min, älskar dig såå..
hoppar du, så hoppar jag med dig hjärtat! din värme, din närhet
den gör mig galen, jag blir varm i hela kroppen av bara ditt namn.
det står skrivet i stjärnorna att det ska vara du&jag, resten av livet.
inget kan förstöra detta, detta är vad jag kallar kärlek på hög nivå.
7/3-08 det var den dagen som du&jag blev en och samma person.
du har mitt hjärta i din hand, ta hand om det baby! det är dig jag vill
åldras med, det ska vara johanni & jakko förevigt. ingen kan älska
varandra så mycket som vi älskar varandra, tack för att du finns för mig!
jakko jakko jakko jakko jakko jakko jakko jakko jakko jakko jakko jakko


Jj* - rädda mig

det bara rinner & rinner, kan nån komma och stoppa tårarna som inte vill sluta rinna ner för min kind? :'/ jag känner mig så usel.. önskar att allt ordnar sig någon gång, men jag tror tyvärr inte att det gör det denna gång.. nu ska ja bädda ner mig och tänka på det positiva genom livet som vart .. känner för att gräva ner mig, och komma tillbaka om några år..

det finns en person som kan rädda mig från allt detta.. mitt hjärta jakob.



Jj* - hemmamys med tildus

shululu bloggen! nu sitter jag hemma hos matilda, vi har precis käkat matilda's mammas goda tacopaj! yummie säger jag bara, men vad matilda gör just nu lämnar vi. hahaha! kvällens planer nu då? vi ska käka kräftor och chilla gärnet här hemma! sitter och dunkar en fett skön låt, tro det eller ej men det är faktiskt britney spears nya låt, lägger in den här nere om det går denna gång, för det gjorde ju inte det sist jag försökte..

XoXo <3




Jj* - wohooo

snart kommer matilda till mig, ihi. längtaaar' idag blir det en sån dag som vi tar som den kommer, för det är så jag lever!  
haha, började skratta för mig själv förut när jag tänkte på "wohoooooooooo" HAHAHA, alltså personen i fråga är helt störd! "jag kan inte sitta stiiiiillllllll, wohooooooo" har aldrig skrattat så mycket framför dataskrämen. hörs senare bloggen!

XoXO <3

Jj* - aftonbladet

hahaha, kollade på aftonbladet.se och kolla vilken artikel jag hittade, haha.

Stil 2: Fjortis


Vad: En sökande stil, där man experimenterar med makeup och attityder. Vanliga attribut är idomin-salva på läpparna, 96-jeans, kraftig makeup, Sveamössa och väldigt blont hår.

Alicia, 14: Folk tror att alla fjortisar röker

Varför har du den här stilen?

- Den här stilen känns naturlig för mig. Flera av mina kompisar klär sig så. "Kolla fjortisen!" ropade någon i skolkorridoren när jag började klä mig så här. Men jag bryr mig inte.

Hur länge har du den här stilen?

- Det är nu, i högstadiet. Jag kommer inte att ha den här stilen när jag börjar gymnasiet. Det är en ungdomsstil. Det skulle se konstigt ut om man var mamma och hade jätteblont hår.

Finns det fördomar om fjortisar?

- Folk tror att alla fjortisar röker. Det gör inte jag.


Jj* - dagens

Dagens humör: glad, men trött.
Dagens borde: ut och gå
Dagens frisyr: hög slarvig hästsvans
Dagens sysselsättning: musik, matilda och msn
Dagens planer: träffat matilda busfia
Dagens vill ha: sommarlov
Dagens senaste kram: mamma <3
Dagens längtan: jakob =(
Dagens beroende: massvis av kramar
Dagens bästa: V Ä D R E T
Dagens sämsta: min trötthet
Dagens personer: matildus & fridus
Dagens låt: dopeboy - the game
Dagens godaste: massa glas vatten
Dagens outfit: gråa mjukisbyxor, vitt linne och en rosa cardigan.

Jj* - like it

      

kalla det fjortis, eller vad fan ni vill' jag bryr mig inte, jag tycker iaf att det är snyggt. och det ska finnas i min gaderob i vinter!

Jj* - lördag morgon och jag är helt slut

gårdagen var fett rolig enligt mig iaf, satt först hemma och dunkade musik som jag berättade i det tidigare inlägget. sen så kom matilda busfia till mig, vi gjorde oss i ordning & sen ringde frida och ville med ut! så vi mötte henne vid tallås rondellen, sen drog vi ner på stan och träffade lite folk. sen drog vi och träffade aras, piran, amel, aleks och massa andra! var ett tag sen man träffade en del av dom :) så det var najsnajs. så vi var med dom under kvällen, sen drog vi på fest hos crisitan! fett kul var det :) förutom att det blev struligt, som vanligt' suck säger jag bara! men annars skitkul kväll :) måste bara säga att filip har gjort grymmaste låten, får rysningar av den! kommer tyvärr inte på vad den heter, men jag ska ha den låten! sen kom jag hem vid 1 tiden och så ringde älskling :) vi pratade i typ en timme, sen var det läggdas för min del!

så nu har jag precis ätit frukost och nu sitter jag här helt utsliten och lyssnar på musik, i like it. tror att matilda ska komma hit sen! det gillar vi. men nu ska jag lägga ner skriviandet ett tag, skriver nog senare! hare bra så lääänge.

XoXo <3

Jj* - rosa rosa rosa


Jj* - HP1B

nu har jag precis kollat på the voice konserten vi var på, alltså vilket jävla drag det var där! ni som inte var där, missade verkligen något! fick rysningar när jag såg tillbaka, next år?! i will be there säger jag bara, damn. mest drag enligt mig själv var det ju lätt när adam tensta, brick and lace och såklart.. flo-rider!! man kunde ju inte annat än att dansa! jag bara ler, kan inte sluta! haha. skolan idag, andra dagen med min nya klass som heter; HP1B. om jag säger såhär hade väl önskat andra killar, men vi känner dom inte än, så vi ska inte säga något, ellerhur brudar? sanjin berättade efter skolan lite om alla lärare, eller inte alla men dom lite "speciella" jag säger bara, det ser lovande ut för mig! en av lärarna får verkligen damp om man bara kommer 3min sent, hör ni hur det låter eller? 3 min vafan, och jag johanna är inte den bästa på att passa tider när det gäller lektioner, men det fixish johannis!

kvällens planer nu då, jag ska ut med matilda och träffa lite annat trevligt folk :) det ser jag framemot. men tills att jag drar ut ska jag skruva upp musiken på max och dunka sönder vårat hus! skriver senare.


XoXo <3

Jj* - the voice konserten

nu ska jag sätta mig framför tv'n och kolla på the voice konserten
feting najs, skriver sen!

XoXo <3

Jj* - daddy's little girl

fan vad arg jag blir när jag vill ladda upp en låt! då går det inte, suck säger jag bara. Men nu, lyssna kära läsare vilka ni än är, haha. sök på youtube; Frankie J - Daddy's little girl. kolla på videon och lyssna på texten, jag och matilda sitter här och kan inte annat än gråta, mäktigaste låten jag har hört på länge kan jag säga! jag ber er, lyssna på den.

det påminner mig om när jag var daddy's little girl, men allt försvann så fort ...


XoXo <3

Jj* - godmorgon

klockan är snart tolv och jag ligger var isängen och chillar, orkar faktiskt inte gå upp. fast min mage börjar faktiskt ropa efter frukost, haha. i morgon blir det kanske örebro med mormor, vi ska åka och shoppa lite kläder åt mig till skolan börjar! känner mig liten igen, vet inte varför . jag ska försöka hinna med att dra med moppen till norrköping och hälsa på baby! vi kom på att jag måste ju pröva något nytt och att åka moped dit, det är nåt nytt! men nu ska jag gå och göra något annat.

lickelicke <3

Jj* - sommaren är över

shululu.
jag är pigg som bara den, och ni klockan är 02;26 .. suck! men jag har fastnat för en låt som ja bara inte kan sluta lyssna på! lägger in videon där nere :) om fyra dagar börjar skolan jag är sjukt nervös. men det fixar sig! igår var ja på the voice med massa vänner! fett kul var det, gud vad folk det var! matildas bror hade läst i tidningen att det var 40000 pers där, det är sjukt! och alla var fjortisar eller blattar, haha. jag lovar, damn vad jag dansade när flo-rida kom ut! sjukt kul. orkar inte skriva mer, men emelie & matilda ' det är mina chicks det <3

här har vi mina två favorit-låtar just nu! check it out!


RSS 2.0