26 NOVEMBER

Hallå i kylan! 
Snacka om att kylan kommit på en gång.. Riktigt kallt ute. Onsdag idag iaf och jag har varit ledig men inte har jag tagit det lugnt då inte.. Nej nej, jag har varit i underbara Stockholm! Blir glad bara jag befinner mig där, vet inte varför. Älskar bara Stockholm (Och självklart deras shopping!!). Jakob och jag åkte upp vid tio i morse och var hemma vid halv 9, så det blev verkligen en heldag med massa mys och shopping. Så mysigt där uppe nu när det närmar sig advent och jul. Fick med mig en fin svart kappa från äskade mango! Mycket nöjd. Sen blev det inte så mycket mer faktiskt. Först hängde vi runt på stan och åkte till skärholmen centrum, kul att se något annat än stan som man alltid är på när man är där. 
 
Nu ska jag gosa ner mig i sängen och sova gott. 
lovej
 
 

23 NOVEMBER

Då var helgen slut och denna jobb helg också, skönt. Vet inte riktigt hur jag orkar jobba såhär mycket som jag gör just nu, går på någon energi jag inte har, haha.. Är på jakt efter en vinter kappa, vill ha någon snygg nu i vintre, helst utan krage men det går inte att hitta, hstat när man har en bild i huvudet på hur man vill ha det men aldrig hittar.. Var nere på stan efter jobbet och gick igenom varje affär, men hitutade inget.. Förmodligen blir det Stockholm på onsdag (wohooo!!) hoppas att dom har mer att erbjuda. 
 
Kollade på nya serien förut "torpederna". Fan så bra det var, garvade hela tiden. Blir något att följa! 
 
Nu ska jag sluta babbla och sova istället. 
lovej
 Du <3
 

20 NOVEMBER

Idag har det varit en bra dag, idag var det början på ett nytt kapitel i mitt liv. Och det blir inte sämre imorgon, för då är det fredag och jag går hem 4!! 
 
lovej
 

19 NOVEMBER

Onsdagkväll och jag jobbade fram till 8. Matilda kom förbi på kvällen på jobbet och höll mig sällskap, guldvärt! Inte många shoppingsugna människor i gallerian idag. När Jakob och jag kom hem sen lagade vi i ordning köttfärssås och spagetti och kollade på efterlyst. Blev så sjukt irriterad, förstår inte hur man kan gå på en 7årig pojke och misshandla honom, jävla idioter. Sen blev det ph och nu sitter vi bara och zappar på tvn. Funderar på att gå och lägga mig direkt, behöver sömn.. Köpte världens godaste marabou förut, salta mandlar! Ni som inte testat, gör det!! 
 
lovej
 

17 NOVEMBER

Hej! 
Ny vecka, nya tag! 
Har min efterlängtade lediga dag imorgon efter 10 dagar i sträck på jobbet. Kan säga det att jag tänker knappt röra mig ur sängen imorgon, ska bara ta det lugnt. Känner att jag behöver det. 
 
Fick reda på en sak idag på jobbet som gjorde mig sjukt glad och taggad, så denna måndag blev inte lika grå och trist som måndagar brukar vara. 
Sen kom mina saknade tjejer från Katrineholm och käka och fikade med mig på fräcka, var jätte kul och få prata och umgås med dom. En riktigt lyckad måndag blev detta alltså! Nu ska ja slå på big brother.
 
lovej
 
 

FREDAGSKVÄLLEN

Igår hade vi riktigt mys här hemma på nygatan, vart så sjukt sugen på färska räkor med aioli och vitlöksbröd igår när jag jobbade, så direkt efter jobbet åkte vi och handlade det. Sjukt gott var det! 
 
Nu ligger jag i soffan, slutade jobba kl 5. Blir en lugn hemmakväll. Ligger och funderar på vad man kan äta idag.. Min matfantasi är helt bortblåst, så här ni några idéer på maträtter, ge mig! :) 
 
lovej
 

13 NOVEMBER

Ligger äntligen i sängen efter en jobbdag, blev att jobba i stan idag då det var sjukdomar. Gick bra och det var jätte kul att byta miljö! Dom hade fått in jätte snygga kläder faktiskt, synd bara att min pfri snart är slut.. 
 
Mina ögon kommer stängas när som helst, helt slut.. dag 6 av 11 avklarade innan en sjukt efterlängtad ledig dag, tro mig när jag säger att jag räknar dagarna. 
 
Sovgott
lovej
 
 

12 NOVEMBER

Hej! 
Onsdagskväll och jag skulle haft min enda lediga dag idag denna vecka, men så blev det icke.. Blev inringd i morse så jobbade fram till fyra. Sen när jag hade slutat åkte jag med massa varuflyttar ner till våran andra butik och gick runt i lite affärer sen. Hittade en jätte fin blus på kappahl, brukar aldrig gå in där men såg när jag gick förbi att det var 30% på alla blusar och jag älskar blusar, så varför inte haha, låter jätte snålt. Men bättre att passa på när det är rabatt ju, Jätte nöjd blev jag! 
 
Sen halv tio var vi och hämtade upp min älskade familj som har varit utomlands i två veckor, lagom bruna och fina var dom, kände mig inte alls blek.. Och fina saker hade dom med sig hem, underbara Viktor&rolf flowerbomb parfymen och alkohol! Riktigt nöjd. 
 
Nu väntar sängen, jobb imorgon. 
lovej
 
 
 

STÖVLAR

La undan dessa snygga stövlar förut på din sko, ska ner och kika på dom på onsdag. Vill ha ett par snygga stövlar nu inför hösten och vintern och jag tror dessa kommer vara perfekt. Vill ju egentligen ha ett par primeboots, men vill faktiskt inte lägga ut den summan på ett par skor.. Hoppas hoppas att dom här passar nu, brukar ha lite otur med stövlar just för att jag har hög vrist och alla stövlar får jag inte på mig, men dessa ska det vara dragkedja ända ner, så det borde inte vara några problem.
 
lovej

FINLUNCH

Lyxade till det idag på lunchen med världens godaste kycklingtallrik! Så sjukt gott, ska inte äta massa snabbmat egentligen hade jag lovat mig själv, går alltid lika bra med det! Haha. Nu ska ja fortsätta njuta av maten och kolla på vänner. 
 
lovej
 

10 NOVEMBER

Godmorgon!
Snart dags för mig att kila iväg till jobbet, jobbar 12-20 idag. Sitter och kollar på vänner, även fast man sett alla avsnitt sisådär 10000 gånger så skrattar man lika mycket fortfarande. 
Idag är det sånt där riktigt ruggigt och kyligt väder.. Fryser bara att sitta inne. Vill absolut inte ta mig till jobbet.. Nu ska jag fortsätta kolla. 
 
lovej
 

BESLUTSÅNGEST

Kan inte bestämma mig hur jag ska ha matbordet i köket.. Har haft så som första bilden visar nu ett tag, men testade förut med att vända på bordet, men jag kan inte bestämma mig.. Så släng in en kommentar om ni vill! 
 
lovej
 
 

9 NOVEMBER

Söndagskväll och jag slappar framför tvn, MTV ema galan är på, hoppas många priser går till beyonce och ariana grande. Har beslutsångest över en grej som jag tänkte ta hjälp av er med sen. Men nu ska jag fortsätta kolla på galan!
 
lovej
 

8 NOVEMBER

Tillbaka till vardagen efter lång ledighet. Känns helt okej ändå! Lördagnatt och jakob & jag slötittar på tvn, är inte ett skit på tv en lördagkväll som denna just då man inte har något att göra.. Gjorde jätte god mat förut, fläskfile med egengjord klyftpotatis & beasås! Det satt fint kan jag lova. Nu snart blir det att släcka lampan för idag, jobb väntar imorgon mellan 13-18. 
 
lovej
 

QUEEN B


Såg en video på beyonce och jay z på youtube där dom gör en remix på halo & forever young samtidigt som ett bildspel spelas i bakgrunden med familjebilder och deras söta dotter. Vilka jävla rysningar man får rent ut sagt! Quuen B alltså.. Kolla på den, ni lär inte ångra er.
lovej

3 NOVEMBER

Hallå! 
då var helgen förbi och vi är inne i en ny månad, tycker inte om november.. Allt är så himla grått, kallt och regnigt den här månaden.. Så nu tycker jag snön kan komma istället för det här tråkiga.. 
 
Helgen då? Den har varit bra, lördagen åkte jag till Katrineholm och till tjejerna där det väntades halloween fest på Harrys. Vi hade inget att klä ut oss till så det blev sår i ansikte och på halsen.. Inte så flashigt men vi tänkte att något kan man ju göra. Väl ute hade vi jätte kul, snackade mest med människor än att dansade, men det är kul, det är inte alltid jag är i Katrineholm och träffar på människorna här. 
 
Och igår, så sov vi väldigt länge och sen käka vi "frukosten" på burger king. Tog en barnmeny men fick inte ens i oss den, blev mätt direkt. Men det var bara att ladda om för sen åkte jag & min lillebror till mormor&morfar och käkade julmat, mormor hade gjort julbord. Det satt riktigt fint i kistan. 
 
Nu ska jag avrunda det här, ska upp och göra mig iordning nu för att åka till Vingåker med mormor. 
 
lovej
 
Första bilden ser ni hur snygga mina "sår" va.. Haha
Andra bilden är ett försök till sår på handen (ej klart dock)

FREDAGSMYS

Riktigt fredagsmys har det varit här hemma på nygatan ikväll. Lagade enchiladas med god sallad och dipp med grönsaker till efterrätt och på tvn var först idol och nu serien 24, helt enkelt en riktigt lugn och mysig kväll. Det behövdes idag för imorgon blir det andra bullar, då är det halloweenfest som gäller! 
 
Snart blir det att lägga oss, jakob ska iväg på cup tidigt imorgon bitti. 
 
Sovgott
lovej
 
 

RSS 2.0