you take me higher


30 juni 2010

Sådär ja, nu var jobbet över... för idag!
Är dock ledig imorgon, (SKÖNT!) då ska jag hänga med matilda och hanna till norrpan när matilda ska tatuera sig! På lördag ska det ju bli supervarmt, som dom flesta säkert redan vet - hela 32 grader! OCH JAG SKA JOBBA!! :( :( det suger så sjukt mycket, jag vill ju ligga ute då och steka. Men jag får väl vara en blekfis hela sommaren... men jag har ju pengar sen, så jag kan ju sola solarium?! haha.. Har inte så mycket att berätta, förutom att jag är riktigt trött, så det blir att hoppa ner i sängen på en gång!

work!

Nu drar jag till jobbet, hörs ikväll.

vad skriver man egentligen här?

Torsdag, dagen innan midsommar. Den mest stressiga dagen på hela året, om man bortser från nyår för willys. Och vem ska jobba idag när det är så sjukt mycket folk? Jo, jag johanna jonsson. Magnus berättade att när han jobbade på gamla willys, så var det köer ända ut till dörrarna... Jag får lite ont i magen av tanken, men jag ska göra mitt bästa. Men det är inte så länge jag ska jobba, + att det är på kvällen, och jag hoppas det har lugnat ner sig lite tills dess. Fick min första lön idag också, skapligt glad man blev. Det klirrade riktigt, riktigt fint i plånboken! Men nu ska jag hoppa in i duschen, mitt hår är inte i toppform..

i dont care what they say, im in love with you.

Dåligt uppdaterat, tisdag idag och jag har vart hos tandläkaren. Inga hål, ingen början till hål, ingen tandsten.. allt var bra! Jag blev grymt glad, jag har aldrig behövt lagat en tand i mitt liv och hoppas jag slipper det också. Men jag gjorde en liten förändring med mina tänder, jag har alltid hatat och kommer alltid hata mina tänder, dom är dom fulaste på jorden enligt mig. Och jag har alltid haft två "huggtänder" som vart sjukt spetsiga, men idag är dom inte det längre. Jag slipade ner dom lite, så dom är inte spetsiga längre! sjukt glad, sen sk vi även fylla ut min små tänder bredvid framtänderna, men inte än.. utan senare på året!
I alla fall, i fredags åkte jag till jakob och stannade där hela helgen, vi hade en klockren helg. Vi var i deras sommarstuga och sov över där, vi grillade, kollade på film, rökte vattenpipa, badade i poolen och såklart... myste!! Lördagen åkte vi till lindö och myste ute vid hamnen och åt godis och glass. Det var riktigt mysigt. Söndagen hjälpte vi hans pappa och jobbade i kioksen. Jag hade i alla fall en riktigt lyckad helg och allt är tack vare min älskling!!!
Sjukt sur på bilden, hahah.. bara för att jakob var så jävla seg och inte förstog sig på kameran!
Lördagkvällen slog vi på stort och gjorde en riktigt myspys middag, tacos & maraboo choklad och chips och dipp till efterrätt, loveit!

summer, summer summer!!!! <3

Att vakna upp tidigt är något bland det värsta jag vet... Men när man vaknar klockan sex på morgonen och hör fågel kvitter och man känner hur solen steker... Då gör det mig inget alls att bli väckt! FAN VAD JAG ÄLSKAR SOMMAREN! Dagens planer idag - grillning hemma hos fina fia med fina flickor! Det är något jag ser fram emot, speciellt i det här vädret. Nu ska jag lägga mig på balkongen ett tag och steka lite, senare blir det nog att träffa min matilda, sen drar vi vidare i det fina väder till fia!
råå-helsingborg <3

GE MIG...


JORDGUBBAR! <3
bilden är ifrån en mysig kväll typ förra helgen när jag, matilda, emma, emelie och johanna satte oss i sjukhusparken och hade picknick! :)

with nothing but your tshirt on..

Har vart ute hela dagen med Matilda och vi träffa även Hanna lite senare. Har varit nere på djulö och sprungit lite med Hannas hundar. Vilket har varit både roligt och läskigt, fan ibland blev jag rädd att dom skulle springa in i mig.. Ingen ratt på dom där hundarna inte! haha. I alla fall, har nu kommit hem och har precis käkat kycklig och potatissallad, klirrade riktigt fint i kistan på mig. Sitter även också och funderar på hur fan mitt rum redan kan vara stökigt när jag städade det både igår och lite imorse?! Hur sjutton bär jag mig åt? Får ta och skärpa till mig lite. Ska städa upp lite (igen) och sen, ska jag lägga mig ner och kolla på O.C.

red red wine

Dagens planer: Träffa matilda!
Får se vad vi hittar på, det är ju fint väder i alla fall. Kanske ta en glass ute i solen? Det låter riktigt gott faktiskt. Men ni, nu har jag inte tid att sitta här längre, ska sminka mig lite snabbt nu.

i never stop trying

Har precis kollat klart på hela säsong 2 av O.C.. Har sett slutet förut, gråter lika mycket varje gång. Vad händer idag då? Jag vet fakiskt inte, jag har inte lust att göra något alls som det känns nu. Håller på att tvätta mina kläder, funderar på att bara ta en lugn dag hemma. Jag har hela sommarlovet på mig att hitta på saker. Så idag, ska jag bara vara tråkig och ta det lugnt. Föresten, har kikat in på ottens hemsida några gånger nu för att se om den hemska bilden kommit upp som dom tog på oss när vi var där, och mycket sant, där hitta jag den nu.
s-ö-t.

nu ska jag gå och hänga min tvätt, hörs under dagen.

jag hatar rubriker

Hur börjar man ett blogginlägg egentligen?
Jag varken vet eller kommer ihåg. Det börjar bli lite dammigt här i bloggen nu. Jag har varken haft tid eller lust till att blogga. Det har väl helt enkelt varit så att jag inte har haft något att berätta för er. Men om ni vill veta så under den här "blogg-pausen" har jag umgåts med mina fina vänner och firat in det underbara sommarlovet! Och även kollat på alla studenter i både katrineholm och norrköping, inte lite avis man blir när dom springer ut.. Men snart är det min tur... eller nej, det är det inte alls. Det är två hela år kvar innan jag kan stå där och skrika för full halls! Jag kommer nog ångra mig som mest att jag bytte linje och fick gå om ett år nästa år när 92'orna tar studenten. För det är då jag förstår att jag kunde faktiskt stått där med dom och firat, menmen... Det får jag ta! Jag trivs i alla fall på min skola och jag älskar det jag håller på med! Så på det sättet ångrar jag inte en sekund att jag bytte till stylist!
Nu ska jag inte tråka ut er med mina ord längre, jag ska nu försöka mig på att göra en ny bloggdesign. Får se om jag lyckas speciellt bra!

RSS 2.0