friday, im in love.

Hej bloggen.
Today är det fredag och nu sitter jag och väntar på att kia ska komma till skolan. Hon är hos sjukgymnasten tror jag någon annan lärare sa. Så just nu är jag själv i ett klassrum, och chillar med musik och datorn. Haha, kan inte bli bättre.
Så ja kommer nog inte arbeta fören hon kommer tillbaka. Ikväll blir det tjejfest, ska bli grymt kul. Hoppas det kommer många, jag har fått reda på några än så länge, som kommer säkert. Men många är osäkra! Men jag tycker ni ska kommmaaa! vi kommer ha grymt kul. Och jag längtar till om exat två timmar, då sitter jag och sofie på tåget till etuna! shopppppppping! Men nu måste jag sluta.

Kram

fredag planerad

Nu har jag precis kommit hem från lina, det var kul att vara hos henne. Vi färgade mitt hår och pratade och fixade och planerade morgondagen, då blir det party kan jag lova er! fyfaaaan, första gången på hur länge som helst som jag ska ha riktigt roligt faktiskt! jag ser mycket framemot det. Och först ska jag till etuna med bästa och spendera lite pengar! Sen blir det hem på en gång att fixa sig, sen dra till lina. JAG LÄNGTAR!

Men nu ska jag lyssna på musik och svara på dom som skriver till mig på msn..

Kram

26 feb

Jag har inte uppdaterat på jättelänge, FÖR att jag inte haft något internet. Men nu äntligen har jag fått det! Men just nu sitter jag iskolan nere i uppehållsrummet med johanna, sofie och moa. Vi har egentligen svenska och ska skriva frågor om en intervju. Men istället sitter vi på bilddagboken! Vi har hittat värsta najsa grejen på playahead, Live cam. Så här sitter vi och garvar! Men nu orkar inte jag skriva mer, ska skriva mer när jag kommer hem.

Efter skolan blir det att städa rummet, för det ser ut som ett bombnedslag. Har vart så sjukt trött dom senaste dagarna så jag har inte orkat gjort något. Men nu ska jag fan ta tag i det.

Och imorgon drar jag och bästa till etuna och shoppar loooosss ;D så grymt mycket jag längtar. Sen senare blir det party! Vi hörs senare.

Kram ♥

-

Jahapp, nu skulle tydligen mamma ut och röka först bara. Då kan jag ju lika gärna berätta vad jag gjorde igår, Jag vaknade upp med matilda vid min sida, grrr ;) haha nejrå ta inte det där fel nu.. Iaf vi åt frukost och enbart slappade! Senare drog hon hem och duscha och så, likaså jag. Sen senare kom hon hit så gjorde vi oss iordning så gick vi sen ut och träffade frida, linnea och elin :) sen drog vi till donken och åt cheeeeseburgare ♥ Sen drog vi till steffi där aram, rebin, nahro och alan var. Så där spenderade vi kvällen, helt okej kväll. Sen vid tre kom jag hem och ringde jakob och snackade i en halvtimma, sen somnade jag som en stock.. Min Fredag det! Och sofies fredag vill jag inte höra, du har säkert haft skit kul :( bajsunge.

Senare blir det matilda kanske? eller så blir det melodifestivalen. Nu kom mamma in, hörs.

Puss

pretty boy



Jag gillar faktiskt låten nu när jag lyssnat på den några gånger. Men nu måste jag fortsätta hjälpa mamma att göra iordning i huset, för vi har nämligen fått nya möbler! det ni. Skriver sen

Kram

-

Hej bloggen! det har inte vart så mycket bloggande nu sista dagen. för jag har haft en hel del för mig. Igår var jag med matilda! Mycket skojj och senare kom det lite annat folk hit, skratt blev det och jag har aldrig leken med vatten, det ni! Men mina vita skor är smutsiga :( TACK! 

Nu väntar jag på att matilda ska komma, så ska jag ta på mig, sen blire utekväll ikväll! Me like it. Och sofie skickade sms förut den bajsungen, hon är på  kryssning och jag är inte alls avis, nejnej... Nu måste jag sluta, hörs.

Kram

19 feb

Godmorgon bloggen!

Nu ska jag snart börja hjälpa mamma att städa huset, sen ska jag duscha och göra mig iordning. Sen blir det att träffa matilda som jag inte gjort på hundra år! Jag ser verkigen fram emot det :) Men nu måste jag skynda mig lite.

Kram

godnatt



Nu säger jag och mina två älsklingar godnatt, sovgott - för det ska vi! ♥

here we go

På måndag går jag och sofie till studievägledarna på skolan. För vi pallar inte handel mer, lärarna suger, skolan suger, klassen suger.. ALLT suger! Så nu blir det att söka media i norrköping, om jag inte får med sofie på de geer! haha.. vilket känns ganska så omöjligt. Ja hoppas att det går att byta, men förmodligen kommer det inte göra det, för turen brukar inte vara på min sida. Annars går jag fan heldre 4 år och har kul iskolan än tre jobbiga år på handel.. Handel var helt enkelt inget för mig och sofie! Jag är grymt irriterad på lärarna nu också för den delen..

Sen 2005; sofie ♥ johanna = siiis ♥
så har det alltid vart och kommer alltid vara.
vi tänker likadant, ser likadana ut (?) haha,
sofie vet vad jag menar. I vilket fall så kommer
du alltid vara bäst sofie! ♥ lämna mig aldrig?

-

Nu har jag börjat laddat ner "The hot chick" som jag senare ska kolla på med varma mackar och varmoboy till! Det blir great! Men nu ska jag gå och ha en revanch i mariocart med min bror, Sen blir det movie :)

Kram

grattis grattis


GRATTIS TILL ARAM-LILLSKITEN! <3 19 idag!! :)

ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva ut i hundrade år... jaja, ni kan texten!
HURRA HURRA HURRA!!! :D


thevoice - miss!



Fan är det bara jag som längtar tillbaka eller? Jag får rysningar bara att kolla på videon, kolla folket!!! Det blir såå the voice'09 iår igen, vilka hänger på? ♥

tvspel

Nu ska jag spela mariocart på wii med lillebror :) Håll tummen för mig, för jag är inte speciellt bra..

Kram

dålig uppdatering

FÖRLÅT!
Jag har inte bloggat på flera dagar, men som sagt det var ju för att jakob var här! Jag ville heldre vara med han än datorn. Men nu har han åkt hem.. Så nu är jag här hemma ensam, Sitter och lyssnar på musik. Vilket jag älskar! Dom två favoriterna idag är; Leslie ft. Amar - Habibi & Alpha Blondy & The Solar system (ft. magic system - Yana de Fohi. Bästa låtarna just nu! Men nu ska jag städa upp lite på rummet och dunka musik. Skriver mer sen!

Kram

söndag kväll

Nu har jag & jakob precis hjälpt mamma med maten, det blir potatisgratäng och kyckling file med världens godaste sallad till! Ikväll blir det beck med älskling, och mamma och hennes kille. Idag har det vart en lugn dag. Vi har mest slappat, hjälpt mormor och morfar och bära in lite nya saker till deras nya lägenhet. Annars coollungt! Imorgon ska jag köpa smycken, äntligen!

Ja bloggar inte så värst mycket nu, för att jakob här och jag preioterar jakob före bloggen såklart! Men jag ska försöka skriva en och annan rad ibland. Hörs senare!

OCH en annan sak, sofie kom hem idag!! jag är överlycklig. Om du ser det här, så ring mig så fort du har tid :) måste höra och bestämma när vi träffas <3

Kram ♥

-

Godmorgon :)
Ligger i sängen och kan inte somna om, jakob sover som en stock brevid mig och vägrar vakna! jag försökte nämligen väcka honom förut, men han vägrade.. haha! Jag hatar att vakna såhär tidigt! Nå, kan ju berätta om gårdagen eftersom det inte blev något bloggande igår..

Först när jakob kom åkte jag och mamma och hämtade honom på stationen, och jakob ville att jag skulle komma och möta honom (?) men jag gjorde det iaf, och han hade något bakom ryggen såg jag, men inte vad.. Sen tar han fram tre stora fina röda rosor och ger mig. Jag blev helt till mig.. Så nedrans söt! Tack älskling :)

sen så åkte vi till factory outlet. Jakob skulle hitta skor, och jag skulle köpa underkläder. Men vi hitta inte ett skit på outlet. Så vi gick till scorett ist som ligger brevid outlet. Och jakob hittade sig ett par snygga skor, likaså jag! Jag hittade ÄNTLIGEN mina vita sneakers! Så det var det inget snack om, köpte på dom en gång. Och det fanns bara en 37 kvar, vilken tur va? Sen åkte vi hem och då tog jakob fram mina älsklingar!! (jeansen) Jag prövade dom direkt och dom passade perfeekt! Så himla underbart! så slipper jag byta och grejjer.

Iaf, idag får vi se vad som händer, Det är ju söndag så det blir nog en slappdag. Jag vill ut och gå en sväng, får se om jakob är pigg på det (a) haha. Imorgon blir det iaf stan och köpa smycken! Skriver sen.

Kram


<3

Glad alla hjärtans dag mina kära vänner :)
Hoppas ni får en mysig dag, för det ska jag ha!
Puss&Kram

myskväll

Vi åt lite potatissallad och kyckling förut vid fyra typ. Så vi är inte speciellt hungriga, så nu blir det varma mackor i ugn och let's dance :) MYS! Ha en mysig kväll, för det ska jag ha med familjen.

Puss


...

Hjälpte mamma nyss och bäddade hennes säng, Och nu är jag helt slut efter allt städande. Jag vill ha mina byxor nuuu!! haha, dom är så snygga och dom är baaaara mina (a) Sen så vill jag ut på fest också, men det kommer iveckan. För när sofie kommer hem, då jääävlar säger jag bara! Då blire partey! Jag saknar henne jätte mycket :( min soffaaaa! Hihi..

Har inget intresannt att skriva, Skriver när jag har något roligt på gång.
Ha en rolig fredag :) Kram.


-

Lite ändrade planer, jakob kommer imorgon istället tidigt på morgonen. Så ska vi åka till vingåker och factory outlet på en gång, sen åker vi hem och myser. Sen senare på kvällen blir det ut och äta :) mysmys.

Har precis storstädat klart huset med mamma, eftersom dom gör om vårat badrum så går dom in med skor hela tiden och det blir så jäkla mycket smuts överallt! Så man måste typ städa 24/7.. Åh, vad jag längtar tills badrummet är klart. Ni får såklart en bild på det då :) Men nu ska jag fortsätta kolla på joe jättegorillan som började kolla på förut, Jag tror jag sett filmen MINST 20 gånger och jag älskar den fortfarande lika mycket. Uppdaterar sen!


ÄLSKLING

Nu har jag precis lagt på med jakob efter att ha pratat med han i en halvtimma. Han har förstår ni vart på gina tricot och köpt byxorna till mig :) haha. Och han var så jävla söt, han hade ingen aning om vart han skulle hitta allt. Så i en halvtimma försökte jag få honom att hitta rätt och hitta storleken och allt. Men tillslut lyckades! Han är så jäkla bäst! Så sen när han kommer har han med sig ett par nya byxor till mig :) Hihi. Bättre kan det ju inte bli, MEN eftersom det är fredag den 13;de så antar jag att byxorna inte kommer passa.. Men vi får hoppas på det bästa! Nu ska jag städa rummet oså. Uppdaterar senare

Kram


fredag den 13;de

Hej bloggen!
Vaknade nyss och skulle gå till köket och göra frukost och då ser jag först EN blomkruka ligga ner helt sönder.. Och då fortsätter jag bort till mammas rum, där ÄNNU en blomkruka var trasig.. Jävla katter alltså, Så min morgon började med att jag fick plocka fram damsugaren. Och jag kollade på deras tassar och simba har fått in en liiiten glasbit i ena trampdynan.. Jag tycker så synd om honom. Ska tabort det  sen, Nå vad ska mer hända Fredag den 13;de.. Den har redan börjat för mig iaf.. Nu ska jag göra gröt och UTAN att elda upp huset. Jag gillar inte fredagden 13;de.

-

Jag laddade ner tre andra filmer förut - Joe jättegorillan, Adulthood, Graduation och Lejonkungen. Och jag har nyss kollat klart på Lejonkungen, kalla mig tönt men jag älskar Lejonkungen (a) ja fick tillochmed en tår iögat av den.. En favorit som jag aldrig kommer växa ifrån! Och nu lite senare ska jag väl kolla på någon av dom andra filmerna. För det finns inte så mycket annat att göra nu på kvällen, Speciellt när man inte får gå ut för att man precis vart sjuk och måste ta det lungt.

Pratade med jakob förut och nu ska han köpa byxorna åt mig imorgon :) weeeeey! Jag är överlycklig, Dagens höjdpunkt (fast först kommer nog att jag får träffa jakob) Hihi, Han skulle ringa mig sen så jag får säga vilken storlek oså. Men nu ska jag gå och massera mamma, hon bad om det så jag ställer gärna upp på henne, för hon är faktist världens bästa mamma! Skriver sen ♥

movietajm

Nu har jag skärt upp grönsaker och dipp, och nu ska jag luta mig tillbaka i sängen och kolla på film. Det blir nog antagligen john tucker most die eller promnight. :) uppdate later.

Myskramar

rytmen

Nu har jag laddat ner soundtracket till you got served, så nu skruvar jag upp volymen och dansar och stänger av mobilen och bara känner rytmen av musiken. puuuuuump it up!


...

Nu har jag kommit hem och vi har precis ätit, mums. Och jag&mamma är flyförbannade!! Har bara en sak att säga; Vi vill flytta härifrån! Usch, jag är så arg att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva.. Skriver när jag lugnat ner mig..

you got so served

Nu har jag precis kollat klart på you got served. DAMN vad jag älskar filmen, jag rös fan hela slutet. Grymt bra musik och GRYMT bra dans, nu vill jag börja på dansen igen. Jag har ju inte fått dansat eftersom jag vart sjuk och måste ta det lungt efter också, men fan när jag får börja dansa igen då jävlar! haha.


Men nu ska jag städa upp på mitt rum, sen klockan fyra kommer mamma och hämtar mig då ska vi åka och köpa mat. Sen senare får jag se vad som händer, uppdate later.

Kiss n' hugs ♥

-

Jag har kommit på en jättebra idé! Imorgon ska ju jakob komma hit och då kan han ju gå in på gina tricot och köpa jeanstightsen åt mig! smart va? Fast, det kanske inte är så bra att lägga ansvaret om kläder i min killes hand? haha. Äsch, man kan ju faktiskt byta om det blir fel. Jag vill så gärna ha dom, jag MÅSTE ha dom PUNKT SLUT..

Pretty ricky - I want you (girlfriend)
very good song! (y)


12 feb

Godmorgon :) hoppas ni sovit gott. Idag är jag ledig och jag har fått sovit ut för första gången, har inte kunnat det på ett tag för mina katter har väckt mig tidigt varje morgon.. Men inte idag! Så nu ska jag ta och göra gröt till frukost, så himla gott! uppdaterar sen.

Puss ♥

shoppingsuuuugen

Nej, nu blir jag galen!! Jag har hittat så sjukt snygga kläder nu och jag vill bara åka och shopppaa!! Snälla någon ge mig en miljon så att jag kan shoppa sönder? Nej, usch jag var tvungen att klicka ner hemsidorna nu! haha, sätter på film istället, Det blir You got served! uppdaterar kanske senare.

Kram


älsklingsbyxor


Här är mina älsklingar! Erkänn snygga som fan? Dom är sååå mina, puss vaaaah!

Nästa inköp

Nu vet jag vad mitt nästa inköp kommer bli, jeanstights, så jävla hett! Jag vill ha tre färger, men mest vill jag ha riktigt ljus jeansfärg, sen lite mörkare och mörkblå! Jag har sett dom på gina och på vero moda! Mitt nästa inköp alltså. Ska bara komma iväg till norrköping, nästa vecka skulle jag kunna tro. Så DAMN snyggt! Ge mig nuuuu


tv'n

Nu väntar tv'n och semestersvenskar, sen får jag se vad jag hittar på. Uppdaterar iaf senare! 

Kram

<3

Om du tvivlar för en stund
Så finns jag alltid här
Till det sista andetaget
På en hundradel sekund
Jag gör vad du begär
Till det sista andetaget
Jag ger dig allt jag nånsin kan
Vi står och faller med varann

När jag tvekar får jag styrkan ifrån dig
Till när du behöver mig  ♥

7/3 -08; ett datum att minnas för livet! jag älskar dig yacoub ♥

-

Nu har jag precis proppat i mig en big mac company (om det stavas så?) Aja, grymt gott iaf. Jag var så sugen att jag nästan vräkte i mig det, men nu får jag lida för det. Magen gör ont :( Usch och blä för det. Lyssnar på radion och det kom en låt som jag fastnade för; T-pain ft. Lil wayne - can't belive it. Den var skön att lyssna på.

Min alla ♥ dag är planerad :) Jakob kommer hit och vi ska ut och äta på resturang, mysmys. Och får jag det jag tror jag får av honom? (a) Iaf, jag längtar! Det ska bli riktigt mysigt faktiskt! Men nu ska jag lyssna på musik och tända ljus i rummet

Varma kramar ♥

<3



Här har ni mina älsklingar. Sessan till vänster och Simba till höger ! Sessan är ca 12 veckor och simba kanske 16 veckor! Och världens goaste kattungar, man kan inte annat än älska dom.

ryggont

Jag har så himla ont i ryggen, någon som kan komma förbi och ge mig lite massage? Usch, det verker verkligen.. Mamma kommer snart hem och då ska hon få äran att massera! haha. Och hon kommer få en överraskning, för jag har städat hela huset! Ibland älskar jag att städa och pyssla, annars HATAR jag det.

S club 7 - Bring it all back
favoriten när man var liten, haha.
Man hör bara på låten hur lätt allt var
när man var liten, jag vill tillbaka..

my room

Nu förut när jag städade hittade jag min gamla mobil, med hyfsat bra kamera (iaf så att man ser vad det är på bilderna) och då tänkte jag att jag skulle fota mitt rum eftersom jag gjort om så mycket i det. Såhär här får ni lite bilder på mitt rum :) bara så ni vet, sängen är så sjuukt skön! bara för att ni ska bli lite smått avundsjuka, hihi.


pluggtajm

Nehe hörreni, dags att börja plugga nu. Nu har jag vilat ett tag och nu väntar tursim, matte och läsboken på mig. Funderar också på om jag ska ta och vara lite snäll mot mamma och städa huset, Hmm.. Får se hur jag gör :)

Och en annan sak.. JAG SAKNAR SOFIEE!! =( KOM HEM.

11 feb

Hej bloggen!
I morse gick jag upp halv åtta för att göra mig iordning för att gå till skolan och jobba en timme matte. Började klockan 9 och slutade 10, helt okej enligt mig haha. Iaf nu har jag städat lite i mitt rum och jag ska snart äta något, Sen kanske jag drar ner till duveholm och kollar på fotboll? Fast det är ju inte så kul att gå själv och alla är ju iskolan såå.. Aja, nu ska jag käka något.

Kram

23:26

Jaha, nu sitter jag här och försöker tabort alla mina bilder på bilddagboken, Men man måste tabort bild för bild(!!!!) jag får panik, det kommer ju ta år! Aja, jag har ju hela natten på mig.. haha! Min lilla prinsessa vill inte lugna ner sig, hon kör race i mitt rum, upp isängen, ner på sängbordet, upp i fönstret.. aah, ni fattar! Så jag lär ju vara vaken ett tag till!

-

När jag väl hade fixat klart min snygga header kommer min vän aram och säger att han kan fixa headern åt mig! Och jag måste säga han är duktig, riktigt duktig. För jag menar jag skulle aldrig lyckas med något sånt här. Det är han som gjort den fina headern till mig :) tack aram, you're the best.

Över till något annat, jag sitter bara i handduk, har äntligen duschat! Och nu ska jag bara ta på mig sen mysa ner i sängen. Uppdaterar senare!

Kram ♥

fulaste

Sådär ja! Världens fulaste header, men ganska bra gjort för att vara första gången man gör det själv (?) Iaf, jag orkar inte bry mig just nu. Säg vad ni vill, men jag ska fixa nytt när jag tar nya bilder och när profset själv kan hjälpa mig! :)  Men nu ska hitta lite skön musik att kanske lägga in här? 

Kram

-

Jag ändrade textstilen till "tahoma" min favorit! Så det passar ju in i min blogg. Jag håller på att göra en ny header, men måste bara få till den. Nu kom kissen och kurrar och trycker sig mot min kind. Ska mysa lite med henne, sen fixa headern. ♥

-

Sitter och fixar lite med bloggen, får se om jag klarar det här utan sofie.. Jag får pröva mig fram helt enkelt :)

fotboll

Jag vill börja spela fotboll igen! Jag är så himla sugen på att spela, Bara känslan att sparka på bollen! Men om vi säger såhär, jag har tappat ALLA kunskaper jag hade i fotboll, jag kan fan knappt skjuta längre. Men jag vill så gärna bli bra! Någon gång ibland har jag bara fått för mig att ta en fotboll och sparka lite på i rummet, haha. Som ni märker är jag ganska sugen. Men jag vågar inte börja i ett lag nu, för jag menar jag suger verkligen och om man kommer till ett lag där man tränat mycket så är dom ju redigt mycket bättre än en själv, så något rädd man är för att bli utskrattad, för inte för att låta bitchig eller något, men om jag var grym på fotboll och det kom en som inte kunde något skulle jag nog faktiskt skratta.. MEN åt andra sidan, så är man ju faktiskt där för att lära sig. Nu till våren kanske det blir fotboll? 


bilden tagen från google.

Pluggdag

Plugg plugg plugg plugg och åter plugg, Det är vad min dag har gått ut på. Fast jag måste säga att det är mycket skönare att plugga hemma än iskolan, för man får mycket mer gjort. Viket jag gillar starkt! Nu ska jag tjata på lillebrorsan och hans kompis att köpa lite godis till mig, ihi.

Kram

movie

Började ladda ner You got served förut, så ikväll blir det att glo film va :) Älskar dansfilmer! Nu ligger jag ner i sängen och typ halvsover, blir en tidig kväll för mig, Om jag inte uppdaterar så.. sov gott :)

...

Nu har jag vart hos frisören och fixat håret lite, jag blev nöjd :) känns mycket fräschare nu när dom slitna topparna är borta!

Till en tråkigare sak nu då, jag klarar inte av att gå iskolan, idag när jag kom hem däckade jag av i soffan och sov i fyra timmar och jag har fått tilbaka det där att jag inte orkar något! fan, jag vill inte bli sådär sjuk igen! Så nu blir det att jobba hemma från sängkanten, IGEN! Åh :( jag orkar inte! Men dom säger att jag måste vara hemma för om jag går till skolan såhär kan jag få halsböld och massa, och det slipper jag helst. Jag hatar det här! :( Be för mig, be för att jag ska bli frisk!


:'/

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan :'( jag vill inte, igen!

..Nu drar jag till frisören, hör sen.. ♥

14:34

Nu har har fått lite mat i magen och nu sitter jag och lyssnar på en grymt bra låt enligt mig, jag bokstavligen älskar texten! When it was me - Paula DeAnda. Jag blev fruktansvärt trött nu när jag kom hem, kanske somnar i soffan eller sängen ett tag sen (?) Sen halv sex bär det av till frisörn och göra något åt håret, får hoppas på det bra resultat.

Mina följande skoldagar är ganska sköna faktiskt, kolla in det här;
Tisdag: 8:25 - 11:00
Onsdag: 14:15 - 15:15
Fruktansvärt skönt, jag klagar inte - tro mig! Men nu tror jag faktiskt att jag ska ta och öppna turism'boken och försöka få in lite vettigt om turism i min hjärna, haha. Föresten, idag fick jag äntligen klart min atrikel! fan så stolt jag är! haha. Men vi hörs senare.

kram ♥

-

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Det gick riktigt bra iskolan, för att vara första dagen sen fyra veckor tillbaka :) Men nu måste jag verkligen äta någpot, jag har varken ätit frukost eller lunch, så min mage typ skriker efter mat! Skriver sen.

9 feb

Hej bloggen!
Nu sitter jag iskolan och ska snart börja skriva en artikel, Men jag vet fortfarande inte vad jag ska skriva om. Ganska skönt att vara tillbaka till skolan, men jag är inte det helt dock, är bara någon timme iskolan sen slutar jag. Läkarna och mamma sa att jag var tvungen att börja lungt. Men nu måste jag sluta innan Kerstin kommer och skäller ut mig, haha.

Kram ♥

!

Åh, jag orkar inte!!!
Du fattar ingenting, Ingen fattar någonting.

singel och sökande



Haha, den här låten är lite smårolig, haha. Hörde den hos lina igår och jag tänkre på kajsa och giulia när jag hör den. Haha, :) take a listen!

8 feb

Min blogg har inte uppdaterats något alls känns det som, Men det kan vi tacka internet för! Det funkar aldrig när man vill det. Igår var jag hos Lina på fest, jag har inte vart ute och träffat mina vänner på kanske 4 veckor ;o så det var jättekul att träffa alla! Nu måste jag hjälpa mamma med maten, ikväll blir det potatisgratäng med kycklingfile - inte illa pinkat för att vara en söndag va? ;)

Puss ♥

du♥jag=kärlekförevigt.


7 feb

Internet har inte funkat på hela dagen, men nu äntligen funkar det! cp-internet säger jag bara, funkar ibland och ibland inte. Iaf idag har jag byggt snögubbe, skit snygg (not), Men om ni vill se den kan ni ju åka förbi mitt hus och kolla. Haha, menmen nu ska jag ta och göra annat.

Kram ♥

11 månader idag, iloveyou.

<3

i wanna now what you taste like, i wanna kiss you all over.


6 feb

Godmorgon :) hoppas ni sovit gott. För det har verkligen jag gjort inatt! Idag får jag äntligen göra mig iordning, för idag händer det lite saker i mitt liv! wohoo! Nu måste jag sminka mig, hörs unde dagen.

Varma kramar ♥

-



Fan, jag gillar faktiskt den här låten. Skratta inte åt mig! Men det är skön takt och bas i den.
Danny feat. Lazee - Just Like That

Bra musik

Jag har laddat ner GRYMT bra musik från limewire, och då menar jag verkligen grymt bra musik. Så nu spelar jag så högt att det näästan skakar i fönstrerna. Men bra musik spelas högt, tycker jag iaf! Jag lagade pannkakor till mamma förut, hon blev jätteglad! Och jag förstår henne, för vem älskar inte johanni's panncakes? haha, skojar. Nej men hon uppskattade det verkligen.

Var med mamma på willys förut, köpte lite mumsmums (frukter och grönsaker) faktiskt! haha. Alltid när man säger "mumsmums" tar dom flesta för givet att det är godis och sånt skit, men nejnej, Inte i mitt läge. Och då passade jag på att köpa en ny blomma till mitt lilla fönster, för jag måste säga att det var ganska tomt med blad på den förra blomman, katterna måste vart mätta efter den måltiden!

Nu ska jag fortsätta dunka, Puss ♥
i wanna kiss you all over

jungelgeorge



Åh, jag blir så himla glad av den här låten! Jag kan inte annat än le :) Speciellt vid 1'15. Fast lyssna på hela låten, man blir glad av hela låten! Och jag måste säga, FAN vad snygg tarzan är. Tror nog att jag ska ta och sätta mig framför tv'n och kolla på filmen, har den på VHS någonstans!

klockrent

Dans ♥ Musik ♥ Jag, den perfekta trekanten.

5 feb

Det har inte blivit så jätte mycket inlägg nu på sista dygnet, men det är så att jag har inte haft tid för att skriva. Jag måste se till kattungarna hela tiden, för dom bråkar ganska mycket för dom ska visa vem som bestämmer. Sen när man har söta kattungar vill man ju gärna kela med dom. :)

Sen har jag idag börjar pluggat - på riktigt! Det du sofie. haha, Fast nu när jag pluggat lite och kattungarna sover har jag en liten tid för att slappna av, haha. Ska jag vara ärlig så känner man sig som en morsa åt dom. Och det blir speciellt jobbigt när min lillebror är iskolan och mamma jobbar! Men nu ska jag lyssna på lite musik. En låt jag inte kan slita mig ifrån - Matt Pokora - Through The Eyes. Så himla vacker!

Kram ♥

..

jag har bara en sak att säga - gimmie gimmie gimmie
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :D <3

grymt bra musiksida

Jag ska tipsa er om en jättebra radiosida, där du själv väljer vilken musikstil du ska lyssna på. Svårt att förklara, men gå in här på länken och kolla; http://noje.telia.se/musik/webbradio

Nu ska jag fortsätta mysa med 10 veckors gamla kattungen som ligger på mitt bröst och kurrar. :)


4 feb

Godmorgon!
Nu fick inte jag sova längre för kattungarna, så nu ska vi gå och göra världens godaste frukost. Hörs under dagen!
Kram ♥

under my nose


Låten är najs, speciellt mot slutet. Fast jag kommer alltid älska orginalet av en speciell anledning.. ♥♥

*

Pluggandet går väl inte så värst bra, Jag kan inte skriva en artikel! fan, de går bara inte. Kollade på andra avenyn förut, man kan ju inte annat än älska det programmet. Tog en skön och varm dusch förut också, grymt skönt. Och nu sitter jag här, bebiskatterna har precis somnat, så nu är det "vuxentid" haha. Inga småbebisar som springer runt som man måste hålla koll på 24/7. En sak jag har bestämt jag ska göra, det är att åka till skopunkten och köpa dom vita sneakersna! Jag förstog att dom fanns där, jag sa det till mamma när vi åkte från örebro i lördags, att dom säkert fanns där bara för att vi aldrig var inne där, och ni ser så himla rätt jag har ibland! jäkla skit, norrkan next då.  Skriver mer sen. 


Sessan & Simba

Ni kommer aldrig tro det här, Men för kanske två timmar sen var mamma och hämtade en kattunge! En liten svart tjejkatt med brunt på nosen och hon är bara 10 veckor gammal. Och jag skojar inte nu, hon är lika liten som min handflata! Hon är så jävla söt, ursäkta uttrycket men hon är verkligen det. Anledningen till att vi skaffade en till katt var för att simba kände sig ensam, en del innekatter kan bli så.. Så han fick en söt liten tjejkompis :) Sessan döpte vi henne till! Jag ska låna mormor och morfars digitalkamera och ta kort, ni kommer dö. Eller så kommer ni förbi någon dag och kollar på henne!

Nu ska jag ta och mysa ner mig med mina två favoriter Simba & Sessan.
Men först måste jag plugga.. Uppdaterar sen! ♥

promenad

Nu måste jag ut och gå med elton, För han bara sitter och skriker vid dörren, Vilket är ett tecken på att han är kissnödig. Och hur det ska gå med mig som inte orkar mycket vet jag inte. Håll tummarna för mig!

,-

Nu har jag pluggat lite matte och gett både simba&elton mat och så har jag ätit lite själv. Och nu sitter jag och kollar på massa hemsidor, kläder alltså. Och jag hittar sjukt mycket snyggt! Som jag bara måste beställa, Jag kan nog aldrig få nog av kläder. Men snart nu ska jag träna lite också, man måste ju komma i form till sommaren och beachen'09.

hundvakt

När jag väl sätter mig ner och försöker plugga, så blir jag hundvakt! Haha, så nu har jag både hund&kattunge i huset, Ni ska se hur jävla roliga dom är! så himla söta, katten är fett kaxig mot hunden haha. Synd bara att jag inte har någon kamera att ta kort på dom med. Men nu måste jag kolla till dom så att dom inte gör något bus. ♥

...

När man väl kan sova hur länge man vill, så blir man väckt klockan tio av att den kattunge hoppar på mig! Man tar bort katten och försöker somna om.. efter ca 15 sek attackerar han mig och vill busa.. Och jag kan inte somna om.. Så här har ni en klarvaken johanna klockan 10'09 på morgonen. Suck!


-

Nu ska jag snart krypa ner under mitt mysiga och varma duntäcke och sova.

Godnatt ♥

tråk

Det blir så tråkigt vid 11/12 på kvällen, För alla ska sova eftersom det är skola. Men jag som är hemma är ju inte det minsta trött eftersom jag får sova ut lite extra på morgonen, så det blir så tråkigt och dött.. funderar på att sätta på en film eller tända ljus och ligga ner i sängen och lyssna på musik? Hm, svårt val..


Älskar dom alla

"Se jag älskar dom alla, brunetter, blonda, svartskallar.
Långa, smala, korta, mulliga. Dom sexiga,
ouuf jag kan dö för dom gulliga. Men jag älskar dom alla;
chilenare, iranier, mannen ta det saksamma.
fula, fina, svarta, vita. Men för mig är dom lika,
För jag älskar dom alla. "

Vem älskar inte låten?
Ruggig -  Älskar Dom Alla
Ge mig sommar nuuuuu!


kladdis



Här har ni min lilla söta 17-års kaka till sofie! Vääärldens snyggaste om ni frågar mig, och god som sjutton var den! Min första kladdkaka som jag inte misslyckas med haha, allt för dig sofie ♥

2 feb

Det blev inte så värst mycket plugg idag iaf, haha. Jag orkade inte, det blev oth hela dagen ist. Sen vid två började jag att baka en fin liten kaka till sofie, jag trodde allt skulle bli misslyckat, för jag är sämst på att baka, det vet vissa personer haha. Men kladdkakan blev riktigt god faktiskt, lägger ut en bild sen.

Jag och sofie har haft det riktigt trevligt idag, Väldigt mycket skratt med tanke på en viss sak Haha. Och massa mys och det gillar vi ju stenhårt! Tack för en rolig dag bästa! Sen var sofie så söt och visade mig hur man fixade headern. Det blev en enkel "paint-header" men när jag har tagit nya bilder, blir det en snyggare. Men det här är iaf bättre än förra, haha.

Nu ska jag ta och städa upp lite på rummet och försöka spika fast sängen i väggen, eller vad säger du sofie? haha.
uppdaterar sen.

00'00

Nu är det sängdags, Pluggdag imorgon, Sen kommer ju min stumpis hit! bättre kan det inte bli.
Godnatt hjärtan! ♥

När ingen vet när ingen ser din ensamhet
När ingen anar vad som sker, när ingen vet
När ingen håller dig hårt då är det kallt
Det är tomt när ingen vet

namnlös

Om ni undrar varför jag aldrig lägger upp bilder på bloggen så äre för att jag har absolut inga nya bilder på varken mig eller andra bilder. Kanske en stor anledning till det är för att jag vart sjuk och inte sminkat mig eller träffat massa vänner! Men så fort jag är frisk och sminkad, ska ja ta bilder och börja lägga ut! Promise! För det är faktiskt roligare med en blogg med bilder i. Puss ♥


..

Jag tror jag kollade till halva filmen av beck, men jag gav upp nu. Jag klarar inte mer, jag blev så jävla förbannad när jag kollade, det kokade i magen på mig, och jag är seriös. Nej usch för kvinnomisshandel! Nu ska jag ta och lyssna på glad musik och tänka på annat!


film och popcorn

Nu blir det mys framför tv'n med popcorn och beck - skarpt läge.

Massa varma kramar ♥

1 Februari, marieberg.

Hej bloggen!
Först och främst vill jag säga grattis till min bästa Sofie som blir snygg som sjutton idag, grattis gumman <3

Och Idag har jag inte kunnat skrivit något, för jag har spenderat min dag i örebro med mamma&mormor. Vi var på marieberg och shoppade lite. Först var vi på Ikea och kollade på ett nytt badrum, eftersom dom gör om hela badrummet och sen kollade vi på nytt kök, vilket vi också ska få! Själv tycker jag det är skitkul att gå runt och kolla heminredning, så ja njöt av varje sekund! Sen hittade vi lite smått gott till mitt rum,
Två olika sänglampor (kunde inte välja en av dom, så det blev båda)
svart överkast, jag älskar det.
förvaringsboxar i svart.
Sen drog vi vidare till Marieberg och där gick vi runt i tre timmar och med mig hem fick jag;
En vitstickad tröja från cubus 299;-
En svart och vit vanlig långärmad tröja från cubus 149 ;-
En grå kort silkes jacka från gina tricot 100 ;- (REA)
En spetströja från gina tricot 50 ;- (REA)
Ett par svarta leggings från gina tricot 100 ;-
Tre par "hippie-band" eller kallar man det? iaf från glitter 40 ;-
jag tror det var allt, hittade inte riktigt allt jag letade efter.. men någon som kanske vill hänga med mig till nrkp och shoppa nu snart? Iaf nu är jag hemma och har hängt in alla kläder och inret mitt rum med dom nya sakerna & nu sitter jag här och spelar musik.

Imorgon: Ska jag baka en kaka, för födelsedagsbarnet kommer hit efter skolan och ja ska bjuda henne på fika! :) mysmys <3 sen så måste jag plugga, har ju fått hem en massa uppgifter.

Och nu ska jag nog ta och kolla på filmen "Bolt" den verkar så himla rolig!
uppdaterar sen, Puss ♥

RSS 2.0