21 MAJ

Hejsan hopsan!
Snacka om att vädret har slagit om, iförr går var det kallt i luften och man frös nästan. Idag höll jag på att dö av värmeslag! Men fy bubblan vad skönt det är. Ska absolut inte klaga, så imorgon om vädret är på min sida inviger jag min nya transparanta kjol! Idag må vara den mest ovärda skoldagen ever, gjorde absolut inte ett jäkla piss. Läraren sprang runt och hade samtal med alla i klassen och vi andra bara satt.. yey. Efter skolan drog jag, älskling, hanna, malin och sofie ner till lindö och grillade och skrattade, underbart. Älskar sådana här dagar, när man lever för dagen.

Ja, och i lördags var det utgång som stod på schemat! Hade det jätte kul med massa tjejer. Tack för den kvällen brudar! Och på söndag.... FYLLER JAG 20!! som man längtat, kommer ihåg när man var liten eller "yngre" kanske man ska säga, och tänkte.. "tänk den dagen då jag fyller 20 och får gå på systemet själv" man tyckte att det var en evighet kvar, nu står jag där. Nu blir jag vuxen... eller?, nu måste jag till och med betala för p-piller!

Nej, nu ska jag ta och krypa ner tillsammans med min baby & kolla på film. Hörs!

Slänger in en bild på mig & en av mina bästa vänner. love!

FREDAG 11 MAJ

Jag ser att ni tittar in flitigt även fast jag inte uppdaterar.. Så jag får väll ta och skriva lite.
Livet rullar på och jag lever för dagen, går i skolan måndag till torsdag, festar onsdagar och helger och umgås med mycket fina vänner efter skolan. Studenten närmar sig med stormsteg och jag blev precis klar med min outfit iförrgår efter en tripp till stockholm med frida, så det känns bra. Inbjudningarna har börjat komma iväg och skoluppgifterna är snart slut för min del. Jag kan inte vara lyckligare!


RSS 2.0