23'57

Klockan är snart tolv och jag har nördat one tree hill i två timmar snart, jag börjar tröttna faktiskt, trot eller ej. Över till något annat, Jag har det så bra här inne på mitt rum nu faktiskt, jag stortrvis faktiskt, det är så mysigt här inne! Saknar bara jakob att krama om just nu. Ja kommer nog vara vaken ett tag till, så ja kommer förmodligen uppdatera.

Det finns en låt jag bara inte kan sluta lyssna på just nu, inte direkt min stil men ja kan inte annat än älska låten
Tracy Chapman - The Promise så himla fin låt.

♥♥♥♥♥

-

Det är avgjort och hannas team vann, yes! jag blev taggad som fan när dom vann, nästan lika glad som dom blev, haha. Det blir lätt så när man är inne i något program eller film! Det var bra iaf att dom vann tycker jag.

Nu: ska jag tända massa ljus i mitt rum och dunka musik, och baaaara bry mig om mig själv.

Puss änglar. ♥

Du gör mina dagar, och jag är glad att ha dig i mitt liv.

lördagsmys

Nu om tio minuter kommer jag sitta framför tv'n med min familj och kolla finalen på "Körslaget". Eftersom jag vart sjuk hela januari har jag kunnat följt hela programmet och jag hoppas verkligen ikväll att "Team Hanna" vinner! Nej, Men nu ska jag hjälpa mamma att plocka fram lite gottgott, hihi.
Skriver sen!

Puss ♥

Pälsjacka, ny säng & nattbord.

Fyfasiken nu har jag hållt på med mitt rum hela dagen, Jag fick inte bara en ny säng utan ett nytt nattuksbord också! så nu har ja möblerat om hela rummet och nu är jag helt klar och skit nöjd! fast, det har vart sjukt jobbigt att bära upp och ner på två sängar för trapperna, det kan jag lova er. ska försöka få en bild på rummet, om det går!

Sen var vi hos mormor och dom ska ju flytta nu, så dom rensar ju allt. Och vi satt och kollade på massa bilder sen dom var unga, det var kul faktiskt, haha. Iaf, jag fick en pälsjacka av mormor! sjuuukt snygg enligt mig, med ett mörkbrunt skinnbälte i mitten, pälsen är i mörkbrun! aw, jag blev förälskad. Den är ju från 50-talet om inte tidigare och mormor bad mig vara riktigt försiktig med den för idag är den där pälsen värd uppåt 7000 ;- ;o jag höll på att dö!! så jag känner mig lite bortskämd på något sätt när jag har på mig den, Haha. Det får bli min festjacka, eller lite finare jacka som man när man ska ut. För det är ju inte direkt någon jacka som man har när man ska till skolan.

Nu ska jag plocka undan damsugarn och lite annat, skriver sen.
Passar på att lägga in en skön låt, enjoy it.

love/johanniii.

31 januari

Godmorgon! Det blev en ganska tidig morgon för mig idag, för jag ska nämnligen nu snart åka till Vingåker och hämta min nya säng! Åh, vad kul det ska bli med lite annorluda i mitt rum! Ni kan inte fatta hur myckt jag har längtat efter den här sängen! så nu har jag precis ätit frukost och nu ska ja slänga på mig mjukiskläderna och Ugg'sen, haha sofie (a) Menmen jag skriver när jag kommer hem igen, Hoppas ni sover gott :)

love/johannii.

chanel örhängen

Jag har bara en sak att säga
GE MIG! <3<3<3


partysugen till hundra

Åh, jag vill är så himla festsugen, jag vill ut med mina vänner och festa hela natten lång. precis så känner jag just jag, jag blir snart galen och inte blir jag mindre taggad när jag hör den här låten
 

Flo-Rida - Round Round
jag tror det blir party på mitt rum ikväll, i min ensamhet!
Ha en bra fredagskväll, för det kommer INTE jag ha.

veckorevyn

jag måste berätta en ganska cool sak, för ett tag sedan var jag med och svarade på en del frågor i en undersökning och som tack för hjälpen fick jag välja mellan en hel del tidningar att få prenumerera på fyra nummer, GRATIS! och då valde jag min favorit veckorevyn. men ja trodde inte så seriöst på det, men sen nu iveckan kom det en tidning hemskickat till johanna johnson och ett kvitto med där det stog att det var gratis fyra nummer!

grymt coolt enligt mig, det är inte varje dag man får såna erbjudanden bara för att ha svarat på några frågor! haha.



,.,

nu när jag var på willys och handlade med mamma blev jag fruktansvärt irriterad, nog för att jag var de lite innan men fan de här tog allt.. dom ska lägga ner kullbergska sjukhuset!! för politikerna här i kholm tycker inte att vi behöver två stora sjukhus i närheten av varandra (etuna & kholm) så nu ska hela sjukhuset läggas ner, så om vi är sjuka får vi åka 45 min till etuna och få hjälp! jävla idioter rent ut sagt, om man behöver akutvård då? om de har hänt en bilolycka och man behöver ambulans på plats, ja då ska dom skicka en från etuna, då hinner ju dom dö innan ambulansen är på plats!! jag är så himla arg, puckade politiker! så nu finns det listor runt om i hela kholm som man kan skriva på om man vill ha kvar sjukhuset, jag säger bara, gör som jag och skriv på!!

familjemys

nu ska jag åka med mamma och köpa lite gott inför kvällen, det blir familjemys ikväll! inget uteliv för mig än, eftersom jag fortfarande är sjuk! men nu ropar mamma, hörs sen.

...

chris brown, han är så jäkla skön!
så charmig, kolla bara in den här videon
i love him, bästa dansaren & bästa rösten!

vita sneakers

jag letar förskräckt efter ett par vita sneakers, och det finns på hm vilket sofie hittade i hmkatalogen, men leveransen var i början på april!! jag vill ha dom nu! någon som kan tipsa om ett ställe där man hittar vita sneakers nu? ge mig nu!

-

jag har hittat en grymt bra låt, och jag måste bara ladda upp den
Christina Milian - Us Against The World

m.u.s.i.c

jag har kommit på en sak, musik påverkar mycket en själv, inte direkt någon nyhet men nu när jag väl tänker djut på det så påverkar det MIG sjukt mycket iaf, jag vet inte hur det är med er! but, music is my passion! bara en liten förvarning ja kommer nog ladda upp en hel del musikvideor här, höhö.

chris brown, heart.

im in love, jag ska så köpa hans skiva när den kommer ut.
det här är favoriten just nu


30 januari

Det var ett tag sedan jag uppdaterade mig i bloggen. Men jag har mina anledningar, för precis när jag kom från jakob efter nyår och allt åkte jag på influensan först och sen efter ca 4 dagar fick jag körtelfeber, vilket jag har fortfarande två veckor senare. för er som inte vet vad det är, så svullnar körtlarna i kroppen upp, och värst blir det för halsen och läkarna sa att jag hade fått en riktigt jobbig körtelfeber, vad förvånad jag blir, eller inte. jag ska alltid få det värsta! så jag kunde inte äta på en vecka, knappt dricka heller för den delen. ambulansåkning blev det också en dag och inte vilken dag som helst heller, utan när jakob fyllde 18år ;/ det var ganska surt kan jag lova er. men ja börjar återhämta mig nu iaf vilket är mycket skönt. jag längtar faktiskt tillbaka till skolan!

igår var sofie här hemma hos mig, de var jättekul att äntligen få träffa henne, vi hade inte sätts under hela lovet och vi fick lov den 18 december (?) så ni kan fatta hur länge det har gott.. usch! hoppas aldrig mer det blir så länge mellan att ses! vi pratade på som vi brukar göra och det var superkul. sen började vi att göra pannkakor, men då var sofie tvungen att åka hem.. men det blir flera gånger!

jag har laddat hem säsongerna av one tree hill, så nu ska jag nörda.

love/johanniii.

RSS 2.0