-

Hej bloggen :)
Det var ett tag sedan jag uppdaterade bloggen. Men nu blir det av, haha. Jag har vart hemma idag och igår, igår för att jag hade ont i huvudet. och idag för att min mage gjorde så ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.  Så det så sofie! (;

Ifredags åkte jag till jakob och var där hela helgen. Ilördags firade vi ett år :) så då var det mys på listan, god mat och massa kärlek! sen så var vi på stan och shoppade lite, jag tittade tyvärr bara en tröja. En ljusgul från gina, lite oversize. :) Sen söndag åkte jag hem, men jag hade iaf en toppen helg! Tack älskling <3

Helgen innan det var det fest som stod på listan hela helgen. Fredagen var det party hos lina, det var sjukt kul :) skulle egentligen bara vara tjejer där, men tillsist kom det killar (oväntat). Sen lördagen styrde Frida upp det :) det var också najs. Måde dels inte lika bra på lördagen, parta inte två dagar irad, det är mitt råd.. haha. Sen söndagen var det chill!

Men nu måste jag sluta, för snart kommer mammi hem med kinamat, love it. Slänger in en bilden från förra helgen.

Puss ♥

fia, frida, johanni, elin.
Foto: matildaaaao <3

big brother

Kollade runt på youtube och hittade mitt favorit program, som tyvärr inte går längre på tv :(( men iaf. Här får ni lite roliga klipp från det bästa året, 2006 <3 och jag kommer alltid att dyrka jessica! :D haha. Bäst är hon.

Lite blandat från hela säsongen med dom, något sköna dom är.

HAHAHAHAHAH, jag garvar sönder!


Asså kan man bli skönare än jessica? "ROBIN, FOCUSE MAN! " HAHA.


Och favoriten tillsist, jag glömmer ALDRIG när det här spelades på tv.. ja började
själv nästan gråta, han är ju bara för söt.. antoooon! Lyssna islutet när han snyftar
till, åh herregud..

-

Hej bloggen!
Inte alls mycket uppdatering nu för tiden, hmm.. i'm bad! Iaf, kom precis hem från skolan och ska snart möta mamma och ska åka och handla mat! very good. Senare kommer matilda och frida hit tror jag, btw GRATTIS MATILDA! <3 hahahahahah. aja, lägger in en grym låt.

Puss

RSS 2.0