Party animal

Idag mår jag precis som jag förtjänar.. Gårdagen spenderades i norrköping med tjejerna, lite förfest hos sofie sen drog vi vidare ner till otten. En riktigt lyckad kväll, hade sjukt kul. Men idag mår jag precis som jag förtjänar som sagt.

Men tack brudar för en riktig lyckad kväll.


ring

Om någon hittar denna ring, snälla snälla snällaaaa ge den till mig! haha. Galet snygg!

plusgymnasiet

Tänk om våran skola kunde vara såhär snygg, fatta att sitta där uppe på den där altanen och chilla lite. Men tyvärr ser våran skolan förjävlig ut, ser ut som ett lägenhetshus.

inspiration

Jag måste säga att jag tycker det är snyggt  med en tatuering på fingret.

happy me

Fick föresten ett brev idag från Willys som gjorde mig riktigt glad! Imorgon ska jag ner på stan med matilda och kika lite i affärer och fixa en annan grej, hoppas på riktigt bra svar! Mer säger jag inte.

Torsdag 21 oktober

Var ute och träffade matilda förut och snackade lite, det var trevligt. Sitter just nu framför tvn och kollar på robinson.. Inte direkt något favorit program enligt mig, men mamma måste tydligen se det.. haha! Städade rummet förut, fasiken så snyggt städat det blev! Ibland kan jag minsann.
l-o-v-e / johanna

Belive in your self


ja ni....

Hahaha, jag gick in på facebook och kollade så står det på min händelse att någon har gjort mitt foto till sin profilbild, så går jag in och tittar så är det en liten tjej på typ 9 år, som tagit min bild som sin profil bild... jag vet inte vad jag ska säga alltså, HAHA.. Konstig tjej det där. Jag vet inte ens vem tjejen är.

Ja, vad säger ni? Lite creapy fan...

partybrillorna

Köpte mig ett par riktigt fräsiga saker förut på bubbeltian i norrpan, den här saken kommer pricken över i på festerna! hahaha

schoolphoto

Skolfoto idag, yey.. Satt ner för första gången i hela mitt skolliv, eller okej där ljög jag. Jag satt ner i 6års. Då var jag den enda som inte nådde ner till golvet, haha. Ett litet smakprov hur det kanske kommer se ut?
jag sitter längst ner till vänster, men det borde ni fan se! haha.

if you wonder

Precis kommit hem från solariumet, nu känner jag att jag fått lite färg på kroppen i alla fall. Idag hade vi 80tals modevisning iskolan, fasiken så kul det var. 80tals musik, kläder och smink. Och våran publik var några från ettan och alla lärare på skolan! Bilder kommer upp såfort jag bara har rensat bort sommarkläderna från klädställningen, det är lite för mycket kläder på den just nu..
om ni undrar vad det är i högra hörnet bredvid lampan, så är det min lilla kissemisses säng. hehe!

ny tröja

Fick med mig denna goding igår från stan, riktigt nöjd. Hade velat haft den i rostbrun istället. Men båda är riktigt snygga! Mums på den.
Nu ska jag i alla fall dra mig bort mot ellen, vi ska sola!

inspiration

Jag blev inspirerad när jag läste lisaplace blogg.
Hon hade gjort bodypainting, och jag blev inspirerad till att göra det iskolan på en stylistlektion och sen gå ner i fotostudion och ta lite fräna bilder!

hantverksteknik

Imorgon har vi redovisning på 80tals tema på hantverkstekniken. Jag ska sminka frida med alla olika neon färger och stort krusat och tuperat hår. Här har ni en bild på det när jag prövade mig fram hur jag skulle göra det.
cool b-rud

i want someone to feel like that for me

Oh her eyes, her eyes make the stars look like they're not shining.
Her hair, her hair falls perfectly without her trying.
She's so beautiful, and I tell her everyday.

Yeaaa. I know, I know when I compliment her she won't believe me.
And it's so, it's so sad to think that she don't see what i see.
But everytime she ask me 'Do I look okay?' I say..

When I see your face (face, face) there's not a thing that I would change.
Cause you're amazing just the way you are.
And when you smile (smile, smile) the whole world stops
and stares for a while.
Cause girl, you're amazing just the way you are.

inspiration

bloggtorka

oh la la la

Nu sticker jag iväg och jobbar, hoppas ni andra sover gott hehe.

idol

Håller nästan på att somna i soffan just nu.. Blir att se vem som åker ut ur idol sen ska jag faktiskt sova, måste ju tyvärr upp tidigt imorgon, usch jag hatar att gå upp tidigt på helger, men vad gör man inte för lite pengar.
william <3

poncho

Det var denna underbaring jag köpte i förrgår, i love it.
Den kommer från åhlens och kostar 249 ;-

gubben i lådan


the truth

Äntligen fredag! Äntigen helg!
Idag ska jag äta tacos och bara mysa med familjen, det var ett tag sedan jag gjorde det nu.. Sen imorgon väntas det jobb mellan 9-18. Sen direkt efter drar jag till norrpan, det blir hem till sandra och sen vidare till hugo. Det ska bli riktigt kul, börjar bli riktigt taggad nu.
Fick reda på nu att vi har skolfoto när vi är ute på APU! Det känns väl lite sådär, men det får funka. Tur att vi fick ha det i alla fall, trodde först inte vi skulle ta det eftersom det blev så himla sent.. Inte för att jag längtar att sitta där framför kameran och säga "apelsin" hahaha. Men det är ändå kul att ha!

-

jippi.. det regnar ute och jag ska ut och springa det första jag gör, jag måste erkänna att jag inte direkt känner för det! bajsväder..

sooo smart

Jag & sanne har en plan!
I stället för att springa runt strömmen, springer vi ner till mcdonalds och köper oss varsin cheesburgare! Fan så smart! puss på sanne banan
- GODNATT

but you dont make me feel like that

Här är några av mina nya smycken, jag älskar dom!
Ignorera mig i bakgrunden, inte världens sötaste direkt..haha!

jag är väldigt dålig på rubriker

Ligger hemma i soffan och kollar på grey's. Men jag måste faktiskt få erkänna, att jag saknar jakob redan.. Har nämligen spenderat två nätter hos han nu och åkte hem idag. Var nere på stan förut idag med mamma, wille & mormor.
Fick med mig något riktigt snyggt hem kan jag lova. Något jag letat efter faktiskt! Den ska få pryda mig imorgon iskolan, men dagen börjar med idrott och vi ska springa en bra jävla bit, så jag klär upp mig så snyggt i idrottskläder på morgonen först (y)

im gonna break you

Det blev en riktig powerwalk tur med wille idag, hittade den perfekta vägen att gå ut och gå på! Var ju i örebro igår med sofie, fick med mig lite smått och gott hem. Tänkte lägga ut bilder på det sen, håll utkik! Har även köpt mig ett par nya dojjor, mums på dom. Nu ska jag sova en liten stund framför tvn med wille innan the hills.

you got eyes like an angel

Nu ska jag ut på en långpromenad med lilla wille pille.
Solen skiner och jag är glad! Precis lagt in en massa sköna låtar på mobilen också, great!

i love to smile

Galnaste kvällen! hahaha, Jag har haft så sjukt kul ikväll alltså.
GODNATT!

RSS 2.0