trååååk

Idag har dagen bara gått ut på att städa och fixa & även hängt med mamma och magnus och handlat mat. Måste ju tagga inför imorgon, så jag ska bara tare lugnt ikväll med, kolla på victoria secret fashionshow klockan 8. Sen får jag se vad som händer, nu ska jag i alla fall rensa min garderob lite.

- bless

norrrrrrköpppping

Dålig uppdatering, men jag har i alla fall spenderat dom här dagarna i norrköping. Igår åkte jag & emelie hit och shoppade på mellandagsrean, och fyyyy fan vad folk det var. Speciellt mycket på gina tricot, där gick det knappt att va.. Men jag måste säga att det var mest skitsaker som var på rea, inget direkt super snyggt. Vi sprang runt hela dagen från halv tolv till 5 på kvällen, skapligt trött man var. Men jag fick med mig lite godsaker hem

- en paljettkjol som jag ska på mig på nyår
- ett svart nagellack
- en svart mössa med lite paljetter på (skiiiitsnygg!!) 

Det var det ända, men jag ska springa ner på stan imorgon innan jag åker hem och se om jag hittar något. Skulle egentligen åkt hem idag, men jakob och jag glömde bort tiden och jag missade tåget, men det gör mig inget. Då får jag mysa med älskling en extra natt :) Snart är det nyår också, fan vad jag längtar, tagga tagga tagga!! Ja, men det var typ det jag hade att säga, vi får höras tomorrow!

- bless


p.s. Johanna är världens bästa flickvän bara så ni vet :D // Jakob

...

Kul att man får ett sms av pojkvännen där jag knappt kan läsa vad det står.. mycket felstavning och lite rättstavning.. Menmen, jag ska försöka sluta oroa mig! Men vem FAN kan göra det när ens pojkvän är ute och festar och man får ett sms där man märker hur full han är?! Inte jag i alla fall. Men ska gå och lägga mig snart, ska upp tidigt imorgon. Tar elva tåget med emelie :) måste ju vara pigg, för imorgon ska jag slåss för kläderna på rean!! :D

wierd..

Såg nu att jag fått en väldigt konstig kommentar från anonym, och jag fick mig ett litet gott skratt, vem sjutton skriver något sånt här? Jag frågade min kära pojkvän, för han brukar vara duktig på att tönta sig, men det var inte han. Någon som vågar erkänna?

Såhär löd kommentaren;
johanna e kär i mig haha hon skrev det på msn ahahha idiot hon e :D<333

I alla fall, har precis kollat klart på en prinsessas dagbok, den är bra tycker jag. Även fast jag typ kan replikerna utantill, eftersom jag har filmen själv. Fick den för typ 5 jular sedan och jag kommer ihåg hur mycket jag kollade på den. Tror lovisa var med på ett hörn också och kollade på den, haha. Fan vad jag saknar att vara liten!

Och just nu är jag lite avundsjuk på alla som ska ut också, alla mina vänner ska festa, min pojkvän ska på otten med sina vänner (jag vill också vara 18 -.-) Alla är ute, utan jag. Jag var erbjuden att hänga med av min kära vän emelie, men jag kunde inte, eftersom vi har en liten mini jul idag.. Men, jag får träffa min tjej imorgon! För imorgon drar jag och emelie till norrköping och shoppar loss bland mellandagsrean! :)

Men nu ska jag lyssna på musik och tycka synd om mig själv för att jag sitter hemma :)

- bless

p.s. här är en låt som var med i prinsessas dagbok, som fick mig att tänka på förr



single ladies

Ge mig ungen?! Haha, sötast ever.

beeeebis

Jag dör så söt reklam :')

christmas eve

Har precis kommit hem från mormor & morfar, är helt sjukt propmätt efter all julmat, men fy 17 vad god julmat är!! Och jag kan inte säga annat än att jag är supernöjd med denna julafton. Och jag fick allt jag önska mig, super nöjd! Men jag visar bilder imorgon, men nu ska jag mysa med familjen framför tvn. Puss på er!

10 tummar upp!


new year

Vad tycker ni om den här klänningen till nyår?

kommer från nelly.com och kostar bara 399 ;-

go'natt




en kväll med brudarna

Söndag idag & jag har myst med mina brudar matilda, emelie & jennika ikväll. Vi var hemma hos mig hela kvällen och bara tog det lugnt snackade lite tjejsnack och lyssnade på musik, mucho like. Men nu har dom åkt hem, så nu sitter jag här själv. Imorgon bär det av till norrköping och köpa dom sista julklapparna, några julklappar kvar. Sen ska jag sova över hos min älskling :) Får se vad vi hittar på! Ja, vad ska man mer skriva? Tog några snygga bilder på matsow förut, vilken stekare hon är den där kvinnan..

HAHAHAHA!


the party is in you

Lite smakprov i bilder på hur det var igår (dock inte så många bilder)


- bless

gymnasiefesten

Hej bloggen!
Fredag idag och idag fick jag lov, muy skönt. Igår då, då skulle jag & brudarna på gymnaisefest. Vi förfestade och käkade massa god pizza hemma hos hanna och malin, det var riktigt kul. Vi gjorde en egen kortlek (eftersom vi inte hade någon) och spelade ölspelet. Jag ramlade även ett antal gånger ute på balkongen, fan va snorhalt det var alltså.. Frida skulle hjälpa mig upp, men hon drog jag med mig ner, HAHAHA.. alltså, vilka jävla smällar, man kunde ju tro att det var jordbävning på gång. Sen runt 9 tiden började vi dra oss bort till gymnasiefesten, det var ju inte den bästa gymnasiefesten jag vart på om jag säger så, men den dög, skum var det också HATAR skum.. Haha, usch. Och äckliga killar som skulle dansa med en, uuuuusch.. HAH! Jakob och hans vänner försökte komma in genom bakvägen, dom lyckades, men kom ut lika snabbt.. Så jag försökte "överföra" stämpeln till deras arm, men det funka inte heller.. Och eftersom jag inte hade superkul där, så gick jag hem med älskling & hans vänner vid halv ett tiden. Sen när vi kom hem gjorde jag och älskling nattmat & sen krypte vi ner under täcket och värmde varandra, för det går varken buss eller spårvagn sådär sent.. Så det var skapligt kallt att gå hem.. Sen somnade jag på hans bröst, love it :) Vaknade vid 12 tiden, och drog ner på stan och kollade lite, sen drog jag hem. Och nu sitter jag här och gör inte så mycket, vad händer ikväll? Hörs senare & föresten tjejer, tack för igår! <3<3

- bless

meet me halfway

Tyckte inte om låten när jag hörde den första gången, men efter att ha hört den ett antal gånger idag på radion så blev den faktiskt ganska bra



the first night in the new place

Jag har lite små-panik. Jag har ingen nyårsklänning & jag har inte heller köpt några julklappar, hur fasiken ska det här gå?! Jag får ta en tripp till norrköping nästa vecka någon gång.. Sista minuten, jag vet..

Har i alla fall kommit till nya lägenheten nu, det är ju inte klart på långa vägar, det är massa kartonger kvar och våra nya möbler har inte kommit än, dom kommer på fredag. Men vi överlever, Vi kommer få det riktigt snyggt här det kan jag säga. Kommer fota det sen när allt är klart, så ni också får se ;) Nej, jag har inte tid mer nu. Måste kolla in nyårsklänning och sen titta ut julklappar & packa in lite mer kläder i min nya garderob <333333333333333


- bless

keep on smiling

Nu är allt nerplockat och imorgon flyttar vi till en ny lägenhet, mer underbart kan det inte bli. Hittade ett fotoalbum långt in i garderoben när jag plockade ihopp allt, och det var mamma & pappas fotoalbum sen deras bröllop. Ett helt album fullt med bara kärlek i familjen jonsson.. Va perfekt allt var då, fanns inget att klaga på. Och jag känner hur tårarna bara stiger när jag tänker på hur bra vi hade det, jag menar absolut inte att vi har det dåligt nu, utan jag mår väldigt bra nu. Men, när jag tänker på mig & min familj.. Hur bra det var, det kunde inte bli bättre.. Och där stod dom och lovade varandra evig kärlek.. Men du svek oss, du svek hela din familj och alla som hörde dina löften.. Jag förstår inte! Det sårar mig, det har det alltid gjort. Och jag kollade på en bild på dig, länge.. väldigt länge och det slog mig "jag känner inte min pappa" Jag vet inte vem han på bilden är. Och det tog så jäkla hårt i hjärtat på mig, det högg till.. Jag har faktiskt förlorat en familjemedlem, han är inte död och bor inte i ett annat land.. Han bor 4/5 mil härifrån.. Men det handlar bara om att du inte vill ha med mig och göra. Jag kan inte annat än gråta nu, för det gör så ont att höra det.. Att min egen pappa inte vill ha med mig och göra. Jag önskar att det kunde bli som för typ 10 år sedan.. Men det kommer ALDRIG mer bli så.. Jag älskade dig verkligen, över allllt annat. Jag var pappas flicka.. Men jag kan inte säga längre att jag älskar dig, för jag vet inte längre vem du är. Du är som en främmande person, som skickar pengar i ett kuver när jag fyller år. Jag finner inte ord längre.. Jag saknar familjen jonsson. Men jag måste tacka en viss person som kommit in i våra liv nu, och gjort det bättre - magnus! Det är så skönt att se mamma lycklig igen, jag blir glad av det. Det värmer mig & jag är även glad för att du kommit in i våra liv så jag också har någon "manlig vuxen" jag kan prata med allt om, för det känner jag redan nu, att jag kan det.. <3

im in love with you

Har precis kollat på real matchen med jakob & hans föräldrar, hans föräldrar hade dukat upp massa gott gott :) Det var super mysigt. Och nu sitter jag & jakob på hans rum och ska snart kolla film kanske, eller jag vet inte. Får se vad som händer. En sak är i alla fall säker, imorgon är det sista dagen för att packa, så det är det enda jag ska göra imorgon.

Men ni sötnosar får ha en bra lördagsnatt.

- bless

hey sexy

Jag gillar låten, dont you?

you take me higher

Fredagnatt & jag är hemma hos älskling, åkte hit med sju tåget idag. Men jag måste nog tyvärr åka hem redan imorgon, måste hjälpa familjen packa ihop det sista. För nu är det bara helgen kvar, sen flyttar vi. Aja, nog tjatat om det nu. Ligger i sängen & jakob är ute i köket och fixar något, undra vad? något gott kanske? hihi.

Vi kollade ju såklart på idol förut också, och den jag ville skulle vinna vann! ERIK <3 hade calle vunnit hade jag dött, haha.. Han är sämst! Menmen, vinnarlåten tycker jag faktiskt om. Vad tycker ni?

Han var en riktig värdig vinnare enligt både mig & jakob och hans familj. Bra kämpat!

Nej ni, nu har jag inte tid med bloggen längre. Tänkte bara skriva ett litet snabbt inlägg, för jag vet hur dålig jag är på att uppdatera.

- bless

tums up!


feliz navidad

Sitter nu iskolan i massagestolarna, mycket skönt. Idag ska vi bara typ städa och julpyssla, slutar nog vid ett och då ska jag träffa min älskling! Tog lite egopix, mycket snygga sådana. Jag gillar min dator :)


Och såklart är mina två sötnosar här också!

min jakob

Allt vi gått igenom tillsammans, allt vi gjort tillsammans, allt vi sett tillsammans.. Det är mening att det ska vara vi på något sätt, det var ödet som förde ihop oss. Du känner mig rätt igenom, du vet när jag blir arg, när jag blir glad, ledsen, irriterad m.m.. Och jag likadant med dig, vi känner varandra så pass bra. Du är min bästa vän & pojkvän på samma gång, du ställer alltid upp när jag behöver dig, du finns vid min sida och torkar mina tårar.

Även fast vi gått igenom väldigt jobbiga stunder, så har vi klarat dom tillsammans, vi har klarat allt tillsammans, det måste betyda något.. Vi kan inte vara utan varandra, jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Du satte den sista pusselbiten i mitt liv. Du förändrade mitt liv, till det bättre. Ord kan inte beskriva vad du betyder för mig. Allt känns så bra nu, inget eller ingen kan förstöra för oss. Vi är starkast och bäst tillsammans! Nu har det snart gått två år, och det känns som om det var igår jag träffade dig för första gången.. Tiden går fort när man har roligt, och roligare kommer det bli. För det ska alltid vara vi. Jag vill alltid vakna och somna till din röst, jag känner mig trygg med dig. Vi är som varandras droger som du sa till mig..

Finns bara en sak kvar att säga - JAG ÄLSKAR DIG!
7/3-08 - det datumet sitter fastklistrat i mitt hjärta, f.o.r.e.v.er.a.n.d.e.v.e.r.



paradise hotel

.. Är nog det roligaste programet jag ser på just nu, alltså kvällens avsnitt.. HAHAH! Ja, nog gör dom underhållning i alla fall. Ni som är lika inne i det som jag, förstår nog vad jag menar. Nu tror jag att jag ska kolla på hela pandoras ask på internet, det kan ju finnas massa smaskiga frågor,haha. Sen ska jag kika igenom lite vad jag ska köpa i julklapp till min familj & min älskade pojkvän.

- bless

stackars liten

Stackars simba.. :( Han har nyss spytt upp mat han ätit idag.. Han lät jätte konstigt, och nu ligger han bara ner och typ rör sig knappt.. Han kanske fått magsjuka? Eller vad vet jag.. Synd om min bebis är det i alla fall!

julen är här!

Hemma nu efter en riktigt rolig dag. Vi julpysslade hela eftermiddagen, och fan va snyggt det vart. Vi stallde även ner "julklapparna" vi ska sälja nere i butiken/salongen. Och massa annat roligt, vi dunkade julmusik och pyntade. Jag älskar skolan! Är jag konstig? haha.

Nu måste jag packa, packa, packa, packa, packa, packa....... Ni fattar!

- bless

skolan

Sitter iskolan nu och har precis haft stylist och käkat god lunch. Vi skulle sminka varandra inför fredag, så vi är lite förberedda på hur vi ska sminka oså. Jag sminkade frida och såhär blev resultatet, jag var tvungen att ta en bild utomhus också, för det var så dålig skärpa inomhus. Frida blev inte så värst nöjd med bilden, men det är ju faktiskt sminkningen och håret ni ska kolla på!

Man ser inte så bra på bilderna, det ser typ jätte fult ut (?) men det var riktigt snyggt i verligheten. Typ röd/rosa överst på ögonlocket och vitt glitter vid ögonfransarna.. Men jag blev nöjd med resultatet!

Och vi hann även med lite sygga bilder med frida x2.


Nu ska vi julpyssla skolan & slå in julklappar! wiie :) Sen så åker jag och ff hem med hav tre tåget!

- bless

keep on smiling

Kul att comviq inte funkar just nu då när man vill säga godnatt till älskling.. i need hes voice to sleep! Jag hatar comviq, visst det är billigt oså.. MEN, sämsta täckning.. Nu går det inte att ringa jakob från hemtelefonen ens :S ohoo...

§§§§§

vissa saker ångrar man så mycket att man önskar man kunde spola tillbaka tiden och få det ogjort.

capre diem

Jag har ett litet problem som jag skulle vilja att ni hjälper mig med.. Jag ska nämligen få omtapeserat i mitt nya rum och där ska jag ha en kaffabrun fondvägg & beiga övriga väggar. OCH, jag ska även ha ett väggord på fonväggen.. Men vad ska det stå? Jag har allvarliga problem alltså, haha.. Jag kan inte bestämma mig! Ska det stå "capre diem" eller något gulligt på engelska eller kanske svenska? Vad tycker ni? Det finns två sidor med väggord på, check them out and tell me!

- http://unikdekor.se/
- http://myfirstroom.se/

i'll be your sunshine


i.m.i.n.l.o.v.e.w.i.t.h.t.h.e.p.e.r.f.e.c.t.b.o.y.

tisdag

Hej bloggen!
Tisdag idag & dagen börjar så bra så.. Eller inte, jag försov mig.. Icke bra! Men jag tog nio tåget och blev inte så jätte försenad ändo. Dagen har bara flygit iväg. Det gör den varje dag nu känns det som, vi har ju inte så mycket heller för den delen att göra iskolan, idag gjorde vi iordning våra flygblad och gick runt och dela ut på stan, och fan.. jag kände mig som en riktig såndär jävla snubbe som delar ut flygblad till folk, alla typ sa drygt nej.. Haha, så från och med nu ska jag börja vara trevligare mot såna! Sen gick jag och sofie runt på stan lite och försökte hitta lite julklappar, hitta inget alls. Eller jo, en till mamma kanske. Men köpte den inte, för var inte riktigt säker. Vi gick i alla fall till mc ist och käka. Sen tog sofie spårvagnen, så jag gick runt själv lite och sen mötte jag upp älskling på stan! Och nu sitter jag här. Har sjukt ont i fötterna, jag ska fan sluta använda klackskor iskolan!! Men jag funderar på om jag ska försöka plocka upp lite på mitt rum? Men jag orkar inte.. Ingen mening med det, det ser ändo fördjävligt ut med alla kartonger.. usch! Aja, vi hörs säkert senare under kvällen.

- bless

nu ska jag få afro!

Föresten i fredags när jag var på stan med mamma & magnus så var vi inne på life och mamma köpte en såndär jävla spikmatta eller vad det heter (?) som man ska ligga på i alla fall ni vet, säger bara LIGG INTE!! Men det var inte det jag skulle berätta utan jag köpte kosttillskotten "Hårform" Det gör så att håret växer snabbare och man får tjockare hår och starkare naglar, det är verkligen något som jag behöver. Så idag var det första dagen jag käka dom, ska käka 3 tabletter om dagen, och jag som har så svårt att svälja får väll se hur det går..

klamydia hotel

Jag är lite smått piss off just nu.. Kollade på paradise hotel, som jag vet att alla andra också kollar på ;p haha. MEN FAN ATT ÄCKEL ERICA VALDE STEFAN! och för det andra, jag hatar catja ut med henne! Andreas kan också dra. Usch & fy som jag brukar säga. Tack för att jag fick släppa lite ilska på bloggen (ironi)

<3

Chris browns nya album <333333333333333333333333333333333333333333333333

i girl never kiss and tell

Gud vad dålig jag har blivit på att uppdatera.. Jag vet inte vad det är med mig! haha. Fast jag har ju dock ganska mycket att göra efter skolan, plugga eller packa. För exakt om en vecka flyttar jag! Så nu gäller det att packa ihop allt vi äger och har.

I fredags åkte jag till älskling i norrköping och sov där. Världens mysigaste kväll? but... a girl never kiss and tell you know! ;) Åkte hem på lördagen, för mitt tågkort gick ut då. Hade ju kunnat stannat och betalat hemresan hem på söndagen, men orkade inte det. På lördagskvällen träffade jag matilda i stället, vi var hemma hos mig och käkade ost och kexs och lite senare chips med dipp & julmust. En liten myskväll :)

Söndagen åkte jag, mamma och magnus till örebro och ikea och köpte lite möbler nu. Inte alla dock, fick ju inte rum med så mycket i bilen. Jag blev ganska så ihop klämd på vägen hem, men det gick.. Haha! Mitt rum kommer bli klockrent, det är det enda jag kan säga. Resultatet får ni se om ni kommer och hälsar på. Eller om ni har tur tar jag kort på det?

Söndagskvällen åkte jag bort till min saknade lina <3 Vi satt bara och pratade om massa gamla minnen och annat lite smått och gott skvaller, för det är ju det vi i katrineholm är bra på - att snacka skit och berätta skvaller om varandra (tråkigt nog) Men det kanske blir så att jag träffar henne på torsdag igen, me like.

Skolan då, vad händer där? jo, vi har temavecka vilket innebär inga vanliga lektioner. Grymt skönt om ni frågar mig, vi ska endast julpyssla och mysa den här veckan, vilket jag ser fram emot. För vi har ju ändo bästa klassen :) Och föresten, på fredag får ni lov att ta era arslen till norrköping och komma på våran öppning av våran salong. Vi kommer att göra behandligar som: en "jul" make-up, håruppsättning, inpackning m.m.. för endast 100kr! Egentligen kanske det är lite dyrt, men om vi ger det gratis får vi ju ingen konkurens..

Och efter skolan imorgon ska jag och sofie ner på stan och julshoppa lite :) Får se om jag hittar något, det vore ju bra eftersom jag inte köpt en enda julklapp än. Men nu ska jag inte trötta ut er mer, hoppas ni mår bra, för det gör jag.

PUSS!

så trött på människor i den här staden, som ska rota i saker som dom inte har med att göra.
+ människor som lovar saker, som sedan bara pissar på det. UUUUUSCH!

091202

Onsdag och idag har skoldagen gått fruktansvärt fort, kan ju bero på att jag inte började fören tio i ett och slutade klockan två.. Haha! Efter skolan hängde jag med hannah och evve hem till hannah, fick låna en super söt väska som ni kan få se bild på sen! :) Sen drog vi ner på stan och mötte upp dennis, hanna & malin. Vi gick rint på stan, för hannah skulle nämligen julhandla! Men jag tror inte hon fick så mycket handlat, bara ett par skor till sig själv (?) haha :) Jag drog till jakob ett litet tag också, han ville att jag skulle komma förbi. Sen drog jag tillbaka till hannah och dom igen. VI gick in lagerhaus och skulle försöka hitta några julklappar, men hannah hitta inget där heller.. Och då kom även lovisa föresten! Jag hann inte gå runt så mycket med dom, för jag var tvungen att gå ner till tåget. Vääldigt kallt att gå, hade inga pengar till spårvagnen, så det var bara att knata..

Och nu sitter jag här, under mitt duntäcke, för jag är kall som en isbit. Väntar på att mamma & magnus ska komma hem, då ska vi käka. Sen är det bara att fortsätta med packandet, fan.. jag orkar inte packa mer snart. Men det blir bra när det väl är klart. Men nu ska jag inte sitta här och tråka ut er med min intresant dag. Här kommer en bild på väskan föresten, som jag fick låna av min söta vän hannah

Man kanske inte ser så bra, men det är i alla fall en pälsväska (?) jag vet inte vad det heter, men ni ser nog på bilden hur den ser ut. Men nu ska jag dra mig!

- puss!

tummen upp

Hannah är söt :)

K Ä R L E K


Finns det något finare än kärlek?

1 December

1 december idag :) Julens månad är här! Och jag älskar det, snart är det julafton.. hihi! Jag är som ett litet barn som längtar till julafton! Men vem längtar inte till, julskinkan, jansons frestelse, kalle ankas jul, julmust, risalamalta & julklappar!? Den som inte längtar till det är ju knäpp.. :P Men hemma hos oss är det inte så mycket julstämning än tyvärr.. För vi ska ju flytta om två veckor, så vi håller mest bara på och packar, vi har inte satt upp några julstjänor i fönstren än, för vi gör det när vi flyttat. Så om ni åker förbi och ser att vi inte har några julstakar så vet ni varför.

1 december innebär också att julkalendern startar! Och inte för att jag tyckt att dom andra julkalenderna vart så bra, men jag kollar i år. "superhjältejul" heter den, och ja.. Inte speciellt bra kanske, men det hör ju faktiskt julen till - julkalendern! Nej, nu har jag inte tid att sitta här längre, jag måste fortsätta packa! Vi har bara kommit en liten bit på vägen..

PUSS!

RSS 2.0