sommmmmmmmmar och soooool

Dålig uppdatering nu på sommaren, men vem bryr sig? Ni sitter väl ändå inte inne datorn när det är såhär fint väder ute hoppas jag (?!) Jag älskar sommaren, jag älskar mina vänner, jag älskar livet! Dom tre senaste dagarna har varit sjukt klockrena!
I måndags var jag med lina & ellen, vi var ute i skogen i österåker och körde lite race, och jag måste säga det att det var länge sedan jag skrattade så mycket att jag grät, men ellen fick mig allt gråta av glädje och skratt, kvinnan har aldrig kört en bil, och lina skulle försöka lära henne.. alltså, ni förtstår inte hur jävla kul det var. Kvinnan är ju för fan helt sjukt dålig! Hahaha, ah.. alltså, jag ler bara jag tänker på det. Kvällens smartaste sagt av mig själv när vi gick ut och skulle röka "kommer det en mördare nu så dör jag" HAHA.
Igår, efter jag slutat jobbet kom lina och ellen och hämtade mig, så drog vi ut till linas underbara sommarstuga och chillade, vi grillade god mat, badade och solade. Sov över där gjorde vi såklart, det var riktigt najs och idag har vi bara legat på bryggan och åkte lite båt, men nu kan jag säga att det bränner på min hud.. ajajajajajajaj! Och tisdagens roligaste: När en viss person stod precis utanför glasuterummet och skrek... HAHAHAHA, jag kunde inte sluta garva. Och när deras jävla fönster såg ut som en jävla tavla! Jag har i vilket fall haft det sjukt kul dom här dagarna, och bättre kommer det bli för på tisdag bär bilen av till stockholm, shopping och grönan med ellen och lina! kommer hem på onsdag kväll! Jag kan inte sluta längta!!!!

RSS 2.0