-

Sitter i klassrummet, ENSAM med sofie. Alla andra är i datasalen, det är skapligt chill. Måste egentligen jobba med projektet. Men ska börja med det snart, men det är ju så sjukt tråkigt.. Menmen, Måste ju göras. Ska gå och lämna in omvalslappen snart. Nästa år blir det norrköping, längtar som sjutton. Det blir antigen stylist, spa och friskvård eller frisör. Får se vad det blir :) hoppas iaf på stylist. Men nu måste jag fortsätta jobba.

Kram

-

Sitter iskolan och gör inte ett skit. Vi är 8 ensama brudar i klassrummet, ingen gör ett skit. Vi lyssnar på musik och sitter i fönstrna med bärbara datorer. Skönaste dagen faktiskt. Förlåt föresten för den dåliga uppdateringen, men jag har vart med älskling ihelgen därför det inte blivit så mycket skrivet. Men now am i back in track, Haha. Men nu ska ja fortsätta snacka skit och njuta av vädret.

Puss på er

Nu fick jag ont i huvudet, för mycket tv och för mycket dator tror jag. Går nog och lägger mig faktiskt. Trevlig fredagkväll? JAJEMÄNSAN! Sov så gott alla läsare så hörs vi imorgon :)

Natti Natti ♥

tidsfördriv

Namn: Johanna Linnea Margaretha Johnsson
Ålder: 16år och 11 månader
Hårfärg: Brunt (Naturliga hårfärg: Blont)
Ögonfärg: Blå-gröna
Längd: 1'62
Vikt: Haha, du trodde det va? Du får gissa
Familj: Mamma Marie, Lillebror Martin
Favoritmat: Mcdolnads mat för sjutton!
Favoritfilm: Alla dansfilmer ♥
Årstid: Sommmmmmar
Musiksmak: Hiphop, Rnb
Smink (vardag): Brunkräm, mascara, puder.
Bor: I äckel kukholm
Skola: Äckel linden
Vill du göra just nu?: Krama jakob
Vad gjorde du för exakt tre timmar sen?: Åt tacos med la familia
Göra imorgon?: Åka till Norrköping
Längtar till: Sommarlovet
Saknar: Det som var förr

´-

Kolla in tjejerna, inte ska dom bara vara glamourmodeller, utan man måste ju testa på sångkarriären. Jag säger bara, njut!

pic

Tänkte lägga in lite bilder från 9 :ans bal. :) Hur jag såg ut och vem jag gick med, Min kavaljer var Kevin Öberg! Men här kommer några bilder iaf.


shady lady

Nu är talang slut för den här veckan. Och jag måste bara säga en sak, jag älskar markoolio! Skönaste killen alltså. En tjej gjorde en cover på den här låten och jag kommer ihåg den från förra årets eurovision. Jag tycker den är skön faktiskt, det är något speciellt med den som gör att jag gillar den.


Nej hörreni, nu blir det talang. Och jag ska mysa SÖNDER i mina mjukiskläder, medans alla andra har festkläder och tajta kläder på sig. Känns ganska härligt att ha slappa kläder ibland. haha, Hörs efter.

♥ ♥ ♥ ♥

Hmm..

Lunarstorm, det var ett tag sedan jag var inne där faktiskt. Så jag gick in där och möttes av det här i min gb



Hmm.. Vad säger man?

suck

Det blir inget party för mig ikväll, jag var tvungen att säga ifrån. Jag fick fruktansvärt ont imagen nyss och det verkar så jag knappt kan stå. Jag som hade sett framemot att gå ut! :( suck. Men jag hoppas tjejerna kommer få jättekul iaf! Speciellt matilda, eftersom det är hennes dag idag. Ahja, då blir det tv'n och talang 2009 med familjen.

miss



Tro det eller ej, men jag saknar mitt blonda hår.. Jag funderar starkt på att göra massa blonda slingor nu till sommaren. Vad tycker ni? hel brunt, hel blondt eller slingat? :)

-

Sådär ja! Nu har min blogg fått en liten förändring. Inget vidare supersnyggt. Men jag var tvungen att göra något åt den. Så såhär blev den, den får vara där tills vidare. Just nu gör jag inte så mycket, lyssnar på massa skön musik. Men jag måste hjälpa mamma med maten nu, Det blir tacos ikväll. Sen måste jag göra mig iordning för sen drar jag ut. Vet inte hur länge, men jag måste ju fira tilda som fyller 17 idag. GRATTIS ÄLSKLING

Imorgon drar jag till norrköping med mamma. Först lite shopping och sen hämta min baby. Sen åker vi hem och har grillfest, det ska bli mys. Men nu måste jag dra, uppdaterar sen.

Kram

friday

Nu har jag precis kommit hem från att ha hjälpt mamma att handla mat. 6 fulla kassar med massa mat. Herre min skapare säger jag bara, haha. Och nu har jag precis ätit upp min goda twister. Det är johannas favorit i sommar, lätt! Men nu måste jag skynda mig lite, ska hjälpa mamma att städa. Sen ikväll blir det utgång med matilda och frida, det gillas. Jag uppdaterar sen.

Kram

-

Godmorgon alla läsare :)
Nu i morse fick vi internet, och det hurrar vi för! Gårdagen bestod av att jag hade utvecklingsamtal sen efter det gick jag hem hade inte så muycket att göra. Så jag pluggade gärnet! och då menar jag verkligen pluggade gärnet. Sen satte jag mig en stund framför tv:n och kollade på mumien som var på fyran. Men jag somnade ganska snabbt. Föresten, jakob var urgullig på dagen. Hans kontantkort höll på att ta slut och jag hade inga pengar. Så vi kunde inte ringa varandra bara smsa. Då sa jag att han kunde fylla på. Han ba; okej, bara för att jag älskar dig. Så du kan fylla på ditt ist. Så gav han mig koden! inget märkvärdigt. Men han är ju så söööööt. MIN jakob ♥ Men efter att jag somnat framför tv:n vakna jag till och gick och la mig. En helt lugn och okej dag. Men nu måste jag skynda mig.

Jalla Puss ♥

JAG DÖR!

OMG!!! jag dööör.. Hjälp mig, jag vill inte sitta här längre
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAH
jag har bara en sak att säga sofie, någon har käkat glosoppa just nu..
FYFaN!  HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

bara sofie fattar ;o HAHAHA.

here i come!!!!!

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!! :D

jag är överlycklig!!!! det är det ända jag har att säga.
Solen skiner som bara den idag, likaså mitt leende!

wohooooooooooooooooooooooooooooooooo

varför

Om ni undrar varför jag inte skrivit något. Så är det för att jag har inget interner hemma.. Det dampar, men jag får det vilken dag som helst. Så håll ut ;) haha. Nejdå, men jag får det vilken dag som helst. Så då fortsätter jag uppdatera bloggen. Just nu sitter jag iaf iskolan, pluggar svenska. Måste plugga matte sen också, för efter lunch har jag prov! wish me luck. Men nu måste jag fortsätta plugga innan kia dampar :)

Kram

21 april

Godmorgon bloggen :)
Sovit gott? Det har jag iaf gjort. Vaknade för en kvart sen typ och kollade i spegeln på en gång och mitt öga börjar faktiskt bli bättre nu. Skönt, då kanske det försvinner fortare. Men jag får ju fortfarande inte gå till skolan för att jag har fått en hjärnskakning.. Jag har ingen aning om hur länge den håller på, men dom sa ju på sjukvårdrådgivningen att jag skulle ta det lungt några dagar. Jaha, vad händer nu då? Jag funderar på att ringa och väcka jakob. Jag har inget annat för mig. Får se vad som händer idag, skulle egentligen träffat sofie och pluggat men det går inte.. För jag ska till tandläkaren.. Så sofie om du ser det här, så kan jag inte idag =( Men nu ska jag göra något annat.

Kram

spårlöst

Har precis tittat lite på tv. Kollade på "Spårlöst" Fy säger jag bara, man kan ju inte annat än gråta när man ser i slutet när dom får träffa sina biologiska föräldrar.. Fy sjutton! =/ usch, tänk att gå runt och bära på och inte veta vems ens riktiga föräldrar är.. Det måste vara jätte jobbigt.

Iaf, nu sitter jag bara här och gör inte så mycket. Smsar med jakob, annars händer ingenting. Jag vet inte om jag ska gå och lägga mig snart, finns ju ändo inget att göra. Alla filmer har jag redan sett, alla böcker jag har har jag redan läst. Så, jaa.. Antingen ringer jag jakob så jag har någon att snacka med. Annars så lägger jag mig nu. Får se vad jag gör.

Kram

mitt öga

Tänkte lägga in bilder på hur mitt öga ser ut. Jag kan upplysa om att det ser inte så farligt ut på bilderna, det är värre i verkligheten.. + Att det är sämsta kameran. Men här så ni ungefär får en bild över hur det ser ut..



Så, vacker va? Nejfyfan, jag mår illa bara att kolla mig själv i spegeln.. Bilderna får mig att kräkas! Allt ska verkligen alltid hända mig.. SUCK!

-

Nej nu ska jag ta och färga håret, min utväxt är inte och leka med.

PUSS

burned alive

Nu vet jag vilken bok jag ska låna på bibloteket; Burned alive. Den verkar så grymt bra, jag ryser bara jag läser vad den handlar om. En sann historia, läs här nedanför vad den handlar om.

Hon kallar sig Souad och är född i slutet av femtiotalet i en liten by på Västbanken. Hon växer upp i männens värld där kvinnor ingenting är värda, där de behandlas sämre än husdjuren. Hennes stora dröm är att bli tidigt bortgift, då får hon lite större frihet. Men det är inte hennes tur ännu, först måste hennes äldre syster få en man. Från terrassen ser Souad sin stilige granne och blir förälskad. Hon ger sig åt honom och han lovar att tala med hennes far om äktenskap. När han sviker henne vet hon att hon blivit en skam för sin familj, bara hennes död kan rädda deras ära nu. Svårt bränd överlever Souad och räddas av en organisation till ett nytt liv. Hon berättar sin fruktansvärda historia, i alla de kvinnors namn som runt om i världen riskerar att bli offer för det som kallas »hedersmord«.


.....

To hell with this!!
rolig då, jag har (tror dom på sjukvårdrådgivningen) fått en lätt hjärnskakning, det är därför jag mår illa så fort jag rör på mig och därför jag har sån huvudvärk. Och jag måste ta det lungt, dom kommande dagarna! fuck off!!!!!! men som tur är så kommer svullnaden lägga sig till valborg säger läkaren. YES! det är väl det ända possitiva med allt det här skitet. Menmen, såååå någon som har lust att komma förbi med lite bra filmer eller?! haha.


-

Jäkla skit!!! Allt jag hade skrivit och skulle precis publicera försvann! och det var inte speciellt lite jag hade skrivit heller, skit också! Ahja, var på willys förut och handlade lite mat. Och jag säger då det DAMN vad alla kollar på mitt öga, jag höll på att få rycket inne på willys. Jag sa det till mamma att nästa person som tittar på mig ska jag fan fråga vad dom kollar på. Köpte iaf nutella, har fan nästan käkat upp all nutella hemma hos jakob och dom, så nu tyckte jag att det var dags att köpa hem det hit ist. Haha. Sen åkte vi till mcd och köpte mat, Mums tjockiis!

Just nu så pratar mamma med sjukvårdrådgivningen. För jag har fått fruktansvärt ont i huvudet och det snurrar och jag mår illa. Så bara jag inte fått något allvarligt nu.. Får se vad dom säger, uppdaterar sen vad som sagt.
Bara jag inte måste åka in till sjukhuset :/

Kram

sola

Funderar på om jag ska försöka få med mamma och sola idag, jag vill bli bruuuuuunis. Man blir ju så mycket snyggare om man är brun, det kan ni väl iaf hålla med om? Summer'09 - Ja, då ska johanni vara brun.


<3

Har nyss vart ute en stund med frida i lekparken och pratat lite. Det är ju så skönt väder ute, men det var inte så skönt för ögat känner jag nu när jag kom in..

Kom på en sak jag sa till jakob igår som var lite roligt.. haha

Jag; Fan jakob, jag tycker mer om dig familj än vad jag tycker om dig.
Jakob; Seriöst? .. (ser lite besviken ut typ)
Jag; Haha, ja dom är så himla gulliga.
Jakob; Nej.. men ofta du gillar dom mer..

Efter en stund kunde jag inte hålla mig längre

Jag; Ja skoja med dig hjärtat, klart jag gillar dig mer. Men ni ligger bra nära varandra! ;)
Jakob; Jag tänkte väl.. Du skrämde mig lite fan.

Haha, min ääääääääälskling <3


when it was good

Nu har jag ätit och städat mitt rum och packat upp sakerna jag hade haft med mig till jakob. Och nu sitter jag här och bara slappar. Jag har faktiskt till och med hunnit duschat! (y) Funderar på att sätta på en film och lägga något kallt på ögat.. Men får se hur jag gör. Jag har grymt trååååkigt. Hör av er! 

Grym låt;

 

-

Hej bloggen :)

Jag har haft en mysig helg, verkligen jätte mysig. Fredags så slappade vi mest, träffade jack & nebil och lite annat folk. Sen på Lördagen så gick vi ner på stan och kolla lite i affärer oså. Hitta massssa med massssa snyggt, men det är ju alltid så att man ska hitta sjukt snygga saker när man inte kan handla. Föresten, jag fick en parfym av jakob, bara sådär. Cristina augleras parfym. Den luktar ju så himla gott :) tack mitt hjärta. Sen lördagkvällen så gick vi till willys och köpte jordgubbar, gurka, morötter, paprika och masssa dippsåser :) sen gick vi hem och myste, kollade på film med ljus och åt grönsaker med dipp. Mums säger jag bara! Inte lika fartig kväll som mina vänners, men det var mysig. Och jag klagar inte. Sen på söndagen så jobbade vi mest. Och det hände något riktigt fruktansvärt (tycker jag..) Jakob trodde inte jag stod bakom en dörr (fast jag gjorde det) så han smällde igen den, och jag fick dörren rätt under ögat. Så jag svullnade upp REJÄLT under ögat. Därför jag stannar hemma idag. Jag ser ju för sjutton knappt något.. + Att jag ser jätte läskig ut.. Haha, vill inte skrämma slag på alla i skolan. Så idag ska jag försöka lägga så mycket kallt på ögat jag bara kan, så det kan gå ner tills imorgon när jag ska till skolan. 

Men nu ska jag ta och göra mig en riktigt god frukost, har ju inte vart hemma på hela helgen så.. Sen blir den ju speciellt god när ingen är hemma :) haha. 

Kram  

-



Skapligt mycket bilder jakob har på sin dator, men kolla vilka bilder han har på mig?! jag la som tur inte ut dom värsta som han hade på mig, haha.. Finns jätte många bilder man skulle kunna garva sönder sig på, men jag vet inte om jakob vill att jag ska lägga ut bilder på han och hans vänner.. :) haha.

-

Hej :)
Nu är det söndag. Och jag kan inte sova, jag är helt klarvaken. Det är väl bra typsikt? Man är klarvaken på morgonen när man har helg, men i veckodagarna när man ska upp till skolan är man helt sjukt trött (?) jag fattar inte.. Iaf, jag försöker få väck på jakob, men han vill inte vakna.. Men som tur är, är hans familj vaken så man kan prata med någon.. Haha, Men nu ska jag ta på mig.

Kram


<3

Godmorgon :)

Nu har jag och jakob precis vaknat, ska snart äta frukost. Sen får jag se vad vi gör idag, är gryyymt sugen på mc-mat.. Haha, alltid jag! Men iaf, nu ska jag fixa mig. Jag lägger in en skön låt.


@ norrköping

Just nu är jag i norrköping :) Sitter hemma hos jakob, ska snart dra ut och köpa glass. Mums :) Sen får jag se vad vi hittar på i det fina vårvädret.

Puss

18 april

Godmorgon :)
Nu sitter jag och äter frukost, det blev jordgubbsfik med frostis. muums, måste skynda mig ska alldeles starxt åka ner till skolan. Vaknde lite sent idag, 07:33.. Men jag hinner, satte upp håret i en slarvig toffs och lite smink sen var jag klar! För det andra, vilket UNDERBART väder det är ute! Jag blir alldeles lycklig! hihi. Men nu måste jag äta upp. Uppdaterar sen.

Varma och soliga kramar

godnatt

Nej nu har jag packat ner det mesta, och jag orkar faktiskt inte vara uppe längre. Mamma skrämde mig nyss, hon kom upp och frågade om jag gjort popcorn, det typ stinker brända popcorn i hela lägenheten.. Ja tror inte våra grannar kan göra popcorn.. Nu ska jag iaf krypa ner i sängen och gosa sönder och skicka godnatt-sms till min älskling.

Godnatt&sovsött. ♥



Alis volat propriis..

ingen kommentar

Nu hörrni har dom kommit med något riktigt roligt, haha. Ska snart berätta vad, men jag måste först bara påpeka att jag hoppas ni förstod att det i tidigare inlägget om att jag skrev utan att se var på skämt.. Iaf kolla det här;

Ett nytt manligt preventivmedel kommer allt närmare. Forskarna har nämligen identifierat en gen som kan ligga bakom manlig infertilitet. Det ger inte bara hopp för män som har svårt att få barn, det ger också en viktig nyckel till att ta fram ett p-piller för män. Genom att påverka spermiernas utseende, läkarna hoppas hitta en medicin som gör dem odugliga för befruktning.

Åh herregud, ja.. Vad säger man? Det lär bli något nytt. Det lär bli roligt när man frågar killen "du har väl inte glömt käka p-piller" HAHA. Jani, vad ska härnest komma?


b*js pollen

Jäkla pollen rent ut sagt!!! Mina ögon är heeelt igen svullnade, och då menar jag verkligen igensvullnade. Ja kommer inte kunna se om det blir värre nu, och kliar som sjutton gör det. Men som tur är det har man en gullig mamma som kommer med ögrondroppar och en tuss som var genomblöt med iskallt vatten på som jag fick lägga på ögonen. Så nu ser jag ingenting när jag skriver, men jag vet ju som tur är vart knapparna sitter.. Men jag skriver igen snart när jag tagit bort tussarna för ögonen.

bilder

Har bara lust att slänga in lite gamla bilder på mig & vänner. Garva lagom :)



sådärjaaa, nu har ni lite bilder att tidsfördiva er med.. Och som sagt, det är gamla bilder. Men jag måste säga att på något sätt saknar jag mitt blonda hår, nu när jag kollar tillbaka.. :o Aja, sista bilden på mig som det står "Bäst" på, bara så ni vet, jag är inte ego och har skrivit bäst till mig själv utan det är matilda som skrivit det.

-

Jag skulle egentligen gått hem från mormor, men jag fick skjuss av mamma. Hade helst gått faktiskt. Men jag skulle träffa frida i lekparken, så då gick det fortare att åka bil. Sen kom matilda också, vi satt och prata ett litet tag i solen, sen så gungade vi gungbräda också, haha så kul man kan ha säger jag bara. Sen hängde frida med hem till mig. Vi pratade lite, sen kollade vi på "Hjälp, jag är med i en japansk tvshow" det är ju helt sjukt. Japanerna verkar ju helt körda i huvudet. Men det var ju tidsfördriv iaf..


Imorgon nu då, då åker jag faktiskt till norrköping, hade velat stannat och gått på festen på lördag. Men jag saknar jakob för mycket, det är sant. Jag var faktiskt taggad till att dra dit, men på något sätt lockade det mer att åka till älskling och mysa. Jag är verkligen kär på riktigt alltså.. ♥ Så nu snart måste jag börja packa, för jag åker nog nästan direkt efter skolan imorgon. Slutar elva och det går ett tåg ett, så får hoppas att jag hinner med det. Sen så får vi se vad jag och jakob hittar på för mysigt. Jag vill bara inte ha massa sms från brudarna där det står "Åh, fan vad kul vi har!!! du missar verkligen något" då kommer jag bokstavligen strypa er.. haha!

Men nu ska jag göra något annat ett tag.

♥♥


.

Nu har jag precis ätit, mätt som sjutton. Jag ska nog snart börja dra mih hemåt, för jag ska träffa fridus. Sen får jag se vad som händer, måste hem skapligt. För jag måste tvätta och göra iordning för imorgon. För det andra så kom inte intagningslappen idag om jag kom in i norrköping eller inte, suck. Det har fan knytit sig i magen hela dagen.. Men, det kommer väl när man minst anar det. Och jag ska inte ha för stora förhoppningar ,för då blir man bara besviken om man får ett nej. Men om jag ej kommer in, söker jag flera program när omtagningstiden börjar. För jag ska INTE vara kvar i kholm, jag ska bara till nrkp. Men nu ska jag fixa iordning efter mig. Sen drar jag, ska gå hem. Skööööönt!

Kram

.

Nu har jag precis hjälpt mormor med maten, det ska bli riktigt gott att äta faktikst. Jag är fruktansvärt hungrig. jag är helt seg idag.. Orkar typ ingenting, men jag får se om jag åker till jakob imorgon eller om jag stannar kvar istan och går på partyt på lördag. Men jag får se :)


-

Jag var tvungen att gå in och sätta mig, det var faktiskt kyligt ute nu.. Så nu satte jag på tv'n och kollar på "Made" på Mtv. Snart kommer mamma och min lillbror hit, då ska vi äta min älsklingsrätt sill och potatis!! ja, det är sant. Jag älskar sill!! Mamma sa att jag redan började äta det när jag var liten unge, och det var det inte många som gjorde. Det är helt sjukt gott, men alla mina vänner hatar det.. Haha, desto mer till mig. Skämt åsido.. Men nu ska ja fortsätta kolla på tv och mysa och värma upp mig lite.

Kram

klaas remix

Lite dunk dunk dör vi aldrig av, Och jag måste säga det att jag älskar Klaas remixer. ;o
 

tidsfördriv

35 frågor om dig och din pojkvän.

Du är tillsammans med? - Jako Yacoub
Och varför det? - För att vi trivs tsm, och vi älskar varandra.
Har han fått något smeknamn av dig? - Ja
När blev ni tillsammans? - 7/3 - 08
Hur träffades ni? - Genom internet, på lunar HAHA.
Hur gammal är han? - 18
Älskar du honom? - Massa massa..
Har du roligt med honom? - Ja alltid.
Skulle du kunnna bo med honom? - Ja
Beskriv honom med tre ord? - Finast, Pajjas, Min. <3
Hur länge tror du ni kommer vara tillsammans? - Om jag får bestämma, hela livet.
Får han dig att skratta? - Ja, min lilla älskling.
Säg ETT ord hur du känner för honom? - Kär
Vad för slags filmer ser ni på ihop? - Mest skräck faktikst.. Haha.
Får du fjärilar i magen när du ser honom? - Varje dag..
Vad har han för ögonfärg? - Bruna :)
Skulle han bli en bra pappa? -  Hm, Jakob pappa? HAHA :D klart han skulle va.
Vad gjorde ni senast ni träffades? - Badade badkar och myste.
Vad gör han när han inte är med dig? - Spelar cs, vänner, fotboll.
Är du svartsjuk på andra tjejer? - Som pratar med han?
Har ni bråkat nångång? - Yes sir.
Har ni haft ett uppehåll i erat förhållande?- NejNej.
Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? - fyra veckor
Har ni samma åsikter om saker? - Sometimes
Vem håller i fjärrkontrollen? - Jag, Mohaha.
Går ni ut ofta? Kan väl få för oss att gå ut och springa, eller bara ut på fest eller träffa vänner.
Har ni samma musiksmak? - Njae, lite kanske.
Är hans familj trevlig? - Ja, super trevliga :)
Är han romantisk? - Klart han är :)
Gillar han sport? - OM han gör
Är han en djurvän? - Jadå, iaf med mina kissekatter.
Kan han sjunga? - HAHA, ingen kommentar.
Spelar han nått instrument? - Någon utlänsk trumma, räknas det? haha.
Kan han laga mat? - Njae... Haha.
Är han envis? - Som F*n



<3<3<3


-

Föresten, idag så fixade jag till mig ett par shoes. Min kära syster sofie hade beställt gladiatorsandaler från hm. Men när hon fick dom så hade hon för breda fötter och kunde inte ha dom. Ja trodde själv aldrig att jag skulle få på mig dom, 36 är det. Men tur som sjutton så satt dom prima. Så idag köpte jag dom av sofie. Jag är överlycklig!! För jag har alltid velat haft ett par. PUSS på det vaaa.



en bild på hur dom ser ut, :)

sunshine

Slutade skolan skapligt tidigt idag alltså, inga lektioner för att eller jo två, sen så gick vi till duveholm för att det var mässa där. Vi skulle skriva om något om stånden, vilket som var bäst och vilka som var trevligast. Det gick skapligt fort, sen så drog vi till frida och deras klassrum. Sen drog Sofie hem. Och jag drog till mormor och morfar direkt typ. Så nu sitter jag här på deras feta altan och steker i solen med eastfm i öronen och solen i ansiktet. Så grymt skönt, lite skönare än sofie som är hemma och städar, haha. Men nu ska jag njuta lite.

Kram


<3

Nu ska jag ta och göra mig en god kvällsmacka och lite oboy. Sen sätter jag mig framför tv'n och ser om det finns något bra. Sen så går jag och lägger mig, Imorgon blir det Mässa på duveholm. Menmen, Sovgott och dröm sött.

Sen har jag bara en sak kvar jag vill säga
Jag älskar dig, jakob yacoub.
du ♥ mig föralltid.
you're the best.


Kram ♥

.

Jag säger bara en sak, Vi är grymt störda. Så, här får nu något att garva åt.. Föresten igår på engelskan så sa våran lärare (för 300;de gången)

- Är ni syskon?
Jag svarade typ suckande, Neeeej..
Men då säger sofie ist; jo, det är vi. Vi är tvillingar.
Då säger våran engelska lärare och ler lite..
- Det är därför jag ser sån himla likhet mellan er.


Suck, så nu tror han seriöst att vi är tvillingar. Nu kommer ni säkert tänka "men ni har ju inte ens samma efternamn" Så sa fia också, men då kom vi på att jag bor hos mamma och sofie hos pappa.. Herregud säger jag bara.. Aja, njut nu.
 



Nu ska jag fixa något att äta, uppdaterar sen.
Kram brunettfjortisen

at school

Hej bloggen.
Sitter iskolan i smedjan och jobbar, fick precis ta en lite paus för att jag jobbar på så bra tycker dom. Så då passar jag på att skriva lite eftersom jag inte kan skriva hemma eftersom någon viss person har tagit internetsladden.. ;/ menmen, vad ska man göra. Matte är fett jobbigt enligt mig, suck. Ja fattar typ nada. Men det börjar sätta sig nu, prov nu snart tror jag iaf. Får se! Men nu ska jag nog ta och fortsätta jobba, Ha en bra dag.

Kram

godnatt

Nej, nu går jag och lägger mig. Blir bara mer irriterad om jag sitter uppe.
Sovgott gott folk, För det ska jag iaf FÖRSÖKA göra.

Natti Natti ♥

jävla snorungar!!

Nu blir jag riktigt jävla förbannad!! Fan att man aldrig kan bli lämnad ifred. Jag fick nyss ett vidrigt samtal;

Jag; Ja, Hallå? (det var dolt nummer)
En utlänsk mörk röst; Jävla hora
Jag; Ursäkta?!
Sen förstår ni lägger råttan på, PRECIIS som dom gjorde för några dagar sen. Fast då ringde dom till min pojkväns mobil på dolt nummer, och samtalet gick till såhär;

Jakob sov hemma hos mig och vaknar klockan 04'25 att hans mobil ringer (dolt)
Jakob; Hallå?
Dolt; Är det Jakko?
då vaknade jag till och lyssnade på vad idioten eller vadfan jag ska kalla det säger..
Jakob; ja?
Dolt; Jag ska skära halsen av dig!
DÅ vart jag helt tokig och tog telefonen, för jag hörde att det var en kholm's röst.
Jag; Vem fan är det?!
Dolt; Jävla hora, ge mig din pojkvän jag vill inte snacka med snorungar.
Jag; ursäkta? kalla mig inte hora en gång till, du vet att jag kan ta reda på ditt nummer även fast du har skyddat..
Dolt; Ahaa, det är softich
Jag; (hörde inte ett duuuuggg vad han sa, han kunde ju inte tala svenska för sjutton!!) Sa du tjockis?
Dolt; De är softich, förstår du inte svenska eller?
Jag; Jo, men du pratar inte så värst bra svenska.
Dolt; Jävla hora, dra åt helvete.
Sen innan jag hinner svara säger han
Dolt; Kan du sluta spela in nu elelr vad är det frågan om (och töntar till sig med rösten)
Jag; Nej, det här är ganska bra matrial och visa för polisen sen..
OCH så lägger råttan på!!

OCH jag är så jävla trött på det här nu, nu får det fan vara nog. Jag tänker fan gå till botten med det här! Ni kan ju inte ha så mycket till liv, som ringer klockan halv fem på morgonen, patetiskt!! Usch säger jag, och till botten ska det här!!

klagomål

Jag har kommit på en sak, FAN vilken tråkig blogg jag har.

  • Jag har en tråkig design
  • Jag har inga bilder
  • Jag skriver INGET intresannt.

Haha, vilket liv jag har. Men vafan, det irriterar mig. Mycket roligare att läsa en blogg när man först ser en cool design, vilket för att man blir mer intreserad och vill scrolla ner.. Sen blir man ju mer intreserad om man har bilder i sin blogg, Men det har INTE jag.. Så jag har kommit på en sak.

  • Hjälp mig göra en snygg design (Sofie, hihi.)
  • Hitta min kamera, Eller om någon har en att sälja?


    Ja, nu har jag klagat lite. Hoppas nu fortsätter läsa, Haha.
    Kram ♥


     







kväll

Har precis kommit hem nu då. Sitter med en handduk på huvudet, tvättade av håret nyss. Ska snart sova, men jag kan inte sova såhär "tidigt" på kvällarna. Vet inte varför, men så äre iaf. Var hemma hos frida förut, det var chill. Kollade roliga fjortisbloggar och kolla på massa bigbrother videor och käkade massa påskgodis, mums. Missade andra avenyn idag IGEN. Fan så typsikt, men får kolla på datorn någon dag. Myste förut innan ja duscha håret med simba min sötis. Han var helt sjukt gosig. Han tryckte sitt ansikte mot mitt i nästan tio minuter, jag skojar inte. Så kelig katt har jag inte sett på länge, min bebis. Men iaf, nu ska jag ta och göra lite annat.

.

Nu vet jag vad mitt nästa inköp blir, det finns en skiitsnygg typ jeansjacka eller en slags tröja kanske man kan säga? det är dragkedja på den, lite sne dragkedja. och den är lika ljus som mina jeansleggnings, så sjuuuuukt snyggt!! Det ska bara finnas i min gaderob om tre veckor. Så är det bara, Annars då.. Så sitter jag och kollar på The Hills. Det är något man aldrig kan tröttna på, i just love it. Jag har inte så himla mycket intresannt att berätta om i bloggen, mitt intresanta liv. Uppdaterar sen!


tuesday

Hur mår ni sunshines? själv mår jag faktiskt toppen. Ligger hemma hos mormor och morfar. Tittar på mtv och har datorn i knät, bättre kan det inte bli :) Kollar på My super sweet sixten. Mormor lagade pannkakor åt mig förut, muuuums säger jag bara. Senare ska jag träffa frida, får väl se vad vi hittar på. Men nu ska jag ta och titta vidare på my super sweet sixten. Uppdaterar sen.

Puss ♥


- godmorning

Godmorgon alla morgonpigga :)
Tisdag och jag har egentligen bad, men det blev inte så tyvärr. Här sitter jag istället och väntar på att klockan ska bli tio över nio så jag får gå och möta upp min saknade sofie! Sen tar vi cykeln ner till linden och har mattematik tror jag? Sen blir det lunch.. Somnade inte fören halv två/två i natt. Jakob höll mig vaken, men det är jag glad för. :) Nå, vad händer idag då efter skolan? Tror jag ska trägga frida och matilda kanske? Får se vad vi hittar på. Annars så måste jag börja ta tag med matten, för någon gång i veckan har jag prov, har inte riktigt bestämt vilken dag än, fredag kanske? haha, sista dagen på veckan! Men nu ska jag ta och packa ner sofies tröja och jacka jag lånat av henne.

Ha en bra dag.
Kram

-

Hejsvejs.
Tänkte skriva några rader nu innan jakob ringer mig.
Nu är påsklovet slut, och jag har haft ett ganska chill lov. Träffat brudarna nästan varje dag och vart med älskling och shoppat lite. Precis vad jag gillar, men inte så mycket fest måste jag få lov och säga. Men sommarlovet kommer ju snart, då händer det grejjer det kan jag lova. Och snart också så fyller jag ju år! Då blir det fest, tycker jag iaf. Får se vad mamma tycker om saken, haha. Brukar ju inte sluta så lyckat när jag har fest.. Annars då? Vad händer, ingenting. Jag har precis duschat och tagit på mig jakobs mjukiströja och chillar här. Imorgon börjar skolan och vi börjar dagen med BAD! tror ni johanna kommer vara med? Nej, skull inte tro det va.

Annars så mår jag toppenbra just nu. Allt känns bra, finns nog inget negativt. Eller jo, min pollen har kommit.. suck, Hej jag heter johanna och jag nyser 24/7 och det kliar något fruktansvärt i ögonen hela tiden. Men som tur är finns det ju medicin, tack för det. Förut idag då, då har jag vart med fridus sen kom matilda. Vi var hemma hos mig och chilla lite, sen så kom Elin. Sen blev det donkan och äta cheesburgare, godare finns ju fan inte. Sen nu sitter jag här, svintrött.. Men jag har lovat älskling att försöka hålla mig pigg.. Iaf tills han ringer! Men nu ska jag ta och gå och hälla upp ett glas icetea. Blev sjukt sugen.. Haha.

Men jag uppdaterar imorgon, och jag lovar.. Nu ska jag blogga mer!
Kraam

-

Hej bloggen.
Det har inte blivit alls mycket bloggande förtillfället för att min dator hemma är så fruktansvärt seg. Så det skulle ta hundra år innan jag fick ett inlägg skrivet. Men nu sitter jag hemma hos älskling och skriver lite. Passar på när han ändo sover. Har vart här sen i fredags, funderar på att åka hem idag. Så får jakob komma till mig i veckan :) Det har vart en underbar helg, i fredags så var vi på stan och shoppade lite med hans kompis. Jag hittade lite smått och gott, mest smink och ett par solbrillor, woho. Sen hem käka popcorn och kolla på Hvmatchen, ren tur för FBK.. Sen vart det ett mysigt bad med massa tända ljus, kääärlek.

Lördagen vaknade vi vid ett och gjorde frukost och gjorde oss iordning, sen drog vi till willys och köpte lite gott fikabröd och sedan gick vi till ett mysigt ställe och lyssnade på musik och njöt av den UNDERBARA solen. Det kändes verkligen som sommar igår alltså, gud vad jag gillar det!! Sen kollade vi på fotboll när felix spelade med andrea och hennes kompis. Sen drog vi hem och gjorde pizza :) sen så kollade vi mest på tv och tog det lungt. Så såg ungerfär våran helg ut, fast den är ju inte slut än. Vi får se vad som händer idag!

Men nu ska jag ta och försöka väcka sömntutan, han sover som en stock... haha.
Men ni får ha det bra tills vidare, så uppdaterar jag senare.

Kram ♥

RSS 2.0