VICTORIA'S SECRET


Nyårslöfte


Låter bilderna tala

school

Skolan idag, idrottslektionen spårade ur lite och våran fina klass blev sura på varandra typ? Jag tror att våran klass behöver jullov.. Det har blivit alldeles för mycket just nu alltså. Sedan spenderade vi eftermiddagen att planera inför julavslutningen då vi ha en modevisning, alla tvåor.

Dag 4, det här åt jag idag.

Okej, det här känns ju lite löjligt men jag gör det iaf.
Frukost: tog en mcdonalds frukost med tjejerna, så 2 mc toast och en vatten.
Lunch: Någon äcklig slags wook med ris iskolan? Smakade blaja iaf.
Kvällsmat: Pannkakor, perfekt slut på dagen!

Dag 3, mina föräldrar.

Mamma: Marie Jonsson
Pappa: Mattias Jonsson
Hmm, hur ska jag börja.. Jag älskar mina föräldrar jätte mycket, det kommer jag alltid göra. Men jag har mer kontakt med min mamma än min pappa, mina föräldrar skildes våren 2005 och sedan dess har jag bott hos mamma, det har varit jätte mycket bråk och skit runt skilsmässan. Min pappa har inte alltid varit världens bästa pappa, tyvärr. Även fast jag önskar att jag kunde skriva att han har varit det, men då ljuger jag. Enda sedan jag var liten har jag alltid varit lite mer pappas flicka än mammas flicka, min lillebror var mer mammas pojke. Min pappa och jag gjorde det mesta tillsammans, spelade teater, jag åkte och jobbade med han på helgerna, han hängde med på klassresorna. Ja, ni vet den där "busiga och påhittiga" pappan var han. Min mamma är världens bästa, hon är en riktigt guldklimp. Hon finns alltid där när jag ledsen eller glad. Jag älskar att sitta och prata med henne, med henne kan jag säga precis allt faktiskt. Det finns nog inget som jag riktigt döljer för henne, och skulle jag försöka med det så skulle jag ändå säga det förr eller senare. Hon är som en bästa vän för mig! Jag önskar ibland att allt vore som förr, vi var verkligen den där lyckliga lilla perfekta familjen, jag var alltid glad. Men jag önskar dock inte heller att jag ska tabort allt annat som jag har idag, som t.ex. mammas kille magnus, han är nog den skönaste killen jag känner. Det är så lätt att prata med han, vi skrattar jämt tillsammans och har bara kul. Han är också en riktig guldklimp, jag är så glad för min mammas skull att dom fann varandra.

Dag 2, min bästa vän.

Jag kan inte bestämma mig för en bästa vän, utan jag har flera bästa vänner som jag delar allt med. Som alltid finns där och ställer upp och som får mig att må bra. Men det finns två personer som vet lite mer om mig än alla andra, Matilda och Sofie. Det är dom två jag ringer när jag är ledsen och söker tröst, det är dom jag ringer när jag vill dela med mig av ett skratt. Det är helt enkelt så, ni är bäst. Jag har så många roliga minnen med er tsm och med var och en. Sofie har jag känt sen 2005, då vi blev som syskon. Vi gjorde allt tillsammans den sommaren och sen dess har hon alltid varit en bästa vän för mig, jag vet att ringer jag och är ledsen så finns hon där till 100 procent. Likadant med Matilda, henne har jag känt sen jag flyttade till stan, vilket var år 2007 tror jag. Hon är den skönaste tjejen jag känner och med henne skrattar man alltid, bästa tjejerna i katrineholm. Två stora hjärtan till er! Men som sagt, det finns många mer tjejer som borde ta åt sig av dom här orden. Jag älskar mina tjejkompisar så grymt mycket.

Dag 1, om mig.

Jag har alltid tyckt att det är svårt att presentera sig själv.. Men jag ska försöka!

Mitt fullständiga namn är Johanna linnea margaretha jonsson. Linnea fick jag från min morfars mamma tror jag, och margaretha från min mormor. Jag trivs helt okej med mitt namn. Jag är 18 år, föddes den 27 maj en onsdag (då vet ni typ). Jag ses som en glad och pratsocial tjej, och som en shoppinggalning (iaf av min familj), Är även väldigt envis av mig, tjatar tills jag får som jag vill och får jag inte det kan jag nog bli lite sur.. Ingen bra egenskap! fyy. Jag älskar mitt liv! Gillar att umgås med mina tjejer och snacka om allt mellan himmel och jord, festa, ha massa härliga myskvällar med min familj och kramas med min pojkvän. Jag älskar även musik, musik betyder mycket i mitt liv, bra musik och du kan få mitt humör ändra från arg till glad på noll sekunder. Älskar även att krama och pussa på min söta lillebror william på 3 månader, han är världens finaste enligt mig. Jag bor i lilla skithålan katrineholm, men är mycket i norrköping där jag både pluggar och har min pojkvän.
Jag pluggar till stylist på plusgymnasiet i norrköping där jag stortrvis i min härliga tjej-klass. Och efter skolan vill jag ut i arbetslivet på en gång, och då menar jag inte att sitta i en kassa på willys.. Nej jag har alltid haft en stor dröm att få jobba som tjejerna i "The hills", backstage på modevisningar och styla modeller. Vem skulle inte vilja?! Men såklart vill jag även försöka hinna med att resa, det är ju bara ett måste innan man skaffar sig familj. En jorden runt resa skulle ju inte vara fel..
Mer får ni inte veta, det här räcker bra.
Lite hemlisar måste man ju få behålla för sig själv.

sunday

Söndag idag och jag har varit hos mormor och morfar och gjort julgodis, mums! Det är så mysigt på något sätt att laga julgodis och fixa lite inför jul, jag älskar julen! Och nu snart ska jag ta på mig igen och dra ner till sultans och träffa tjejerna på en fika, bättre kan ju inte söndagen sluta. Men hemgången blir tidig, börjar 08'10 imorgon..
charmknutt

work!

Tiden gick ganska fort idag på jobbet faktiskt, har ju två fina fridor att skratta med hela dagen. Efter jobbet färgade jag håret och har precis nu duschat, känner mig riktigt fräsch. Halv tio är första satc filmen, tror jag ska se den. Dock har man ju sett den miljoner gånger, men man tröttnar ju aldrig.
Det här är nog första helgen på riktigt riktigt länge som jag bara är hemma och myser med familjen! Men att umgås med familjen blir man bara glad av :)

ring me

Föresten, förut idag när jag & medina var på stan så fick jag med mig ett par sjukt snygga haremsbyxor från bik bok, ett par örhängen och en apsnygg ring!
ringen kommer ifrån bik bok och kostar ynka 49 ;-

this are my confessions

Egentligen skulle jag ha varit hemma hos linnea nu och firat henne, men det blev inte så. Jag var alldeles för trött för det, var redan trött iskolan.. Så jag kände att en myskväll med lite gott gott med familjen inte skadar, dom är trots allt bäst! Och jag vill gärna vara pigg i morgon när jag ska jobba.

tummen upp för lillebror

Nu ska jag och lilebror städa mitt rum, han sitter i en babysitter. Mamma och magnus lagar mat, så jag fick ta han men jag var tvungen att städa rummet, och han skriker så fort man lägger ner han, så nu är han nöjd!

friday

Sitter iskolan och väntar på medina, sen ska hon och jag ner på stan och kika på lite saker, ska försöka handla klart julklapparna idag, och kanske något fint till mig själv? (a)

favoriter just nu

Krypa ner under täcket och bara kramas med min älskling.
ja, det är vad jag vill just nu.

söt

Jag har nog världens sötaste pojkväns systerbarn.
Lilla söta mikaela, jakobs syster dotter var i kiosken när jag kom till jakob förut idag, men mikela var tvungen att gå lika snabbt som jag kom typ, och det var bråttom så vi kan knappt säga hejdå.
Sen nu kom mikaelas mamma in (jakobs syster) och berättade att när dom hade åkt ifrån kiosken så hade mikaela blivit arg på sin mamma och sagt "varför kom du så tidigt? åk tillbaka!!! jag vill till johanna, jag hann inte ens krama henne"

HAHA, jag dör så söt hon är. Vill bara äta upp henne!! <3
Nu ska jag och jakob sova, imorgon väntar en heldag med hantverksteknik.

daddy

Hittade ett gammalt skrivhäfte som jag hade typ när jag var sex år, och i den har pappa och jag typ skrivit till varandra och när jag läser nu så får jag lite småtårar i ögonen, glädjetårar. För jag kan se framför mig hur jag sitter där och funderar och funderar på vad pappa skrivit, för han skrev nämligen på engelska för att jag inte skulle förstå..

"when you have left this room, will i take all of your candy and eat up everything"
Den lömska jävlen, haha. Han åt säkert upp mitt godis också!! haha.
Sen lite längre ner på sidan står det med stora bokstväver:
JAGVILLHAENPUSSAVDIG

i miss u pap..

städning på g mitt i natten!

Städade nyss min garderob... jag vet att klockan är typ mitt i natten, men vafan när man inte kan sova, vad gör man liksom? Jag har hittat massa roliga saker, tänk vad mycket spännande som kan gömma sig i en garderob. Hittade mitt rosa söta gameboy!! Nu vet jag vad jag ska göra resten av natten. Nu ska jag kolla igenom några böcker som jag hittat.

ingelsta

Igår var vi i klassen på ingelsta och gjorde ansiktsmålningar på barn, dom var så himla söta. Vissa ville man ju bara stoppa ner i väskan och ta med hem. Det var två småkillar som blev målade som tigrar som sprang runt och jagade oss, sjukt så söta.
Jag fick även med mig ett par skor hem från ingelsta, på rean. ynka 149 ;- kostade dom. 450 ;- var priset från början. Kanske slänger in en bild på dom lite senare!

RSS 2.0