Shopoholic

Jag vill åka och shoppa, jag är så jävla galet shoppingsugen! Är det NÅGON människa där ute som vill åka med mig och shoppa någonstans nu i helgen?

branden

Ledig från skolan idag & imorgon pga brand i ett hus som ligger ca 50 meter bakom våran skola.. Hittade en bild på det:
Ja, som ni ser så var det sjukt nära våran skola.. Lite läskigt ju. Fatta om det hade blivit en explosion, då hade ju hela skolan rykt med..

i love you, but im not in love with you.

Ge mig detta från monki!

-



im sick

Jag mår skit!!
Mitt huvud känns lika tungt som ett bowlingklot och min hosta har gått över till rethosta typ & min feber går inte ner.. Nu ska jag kolla på eva&adam - fyra födelsedagar och ett fiasko.
Självklart ligger min lilla sötnos bredvid mig

the weekend

Dålig uppdatering i helgen..
Ifredags drog jag och mina vänner ut på safiren och skakade lite rumpa, det var trevligt. Fick även oväntat besök av pojkvännen min som hade tagit sig till kholm för att spendera kvällen och natten tsm med mig.
Lördagen åkte jag och jakob tillbaka till norrköping för att hjälpa hans familj att stå i kiosken, hans familj skulle nämligen på bröllop. Stängde väldigt sent, det var nämligen massor av folk ute på stan så vi hade kiosken öppen så länge som möjligt. Fick sedan gå hem i den kalla höstnatten, men blev värmd av min jakob..
Och idag har det inte hänt så mycket, jakob & jag har kollat på lite film och myst bara. Men jag har gått och blivit sjuk, hostar, är tung i huvudet och tog nyss febern och inser att jag har feber också! yey. Så mamma körde mig i säng. Får se hur jag mår imorgon om jag tar mig till skolan ..

JIPPPPIIII

Nu vände mitt humör på en gång, JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD!! Jag bara älskar att få lön och speciellt när det är mer än vad man själv förväntat sig!!
LYCKLIG JOHANNA!! :D

not a good day

Idag är en sådan dag då jag inte har något alls att skriva, jag är helt tom idag. Jag är arg, på att folk kan bete sig så annorlunda i olika miljöer och situationer. Så jag har ingen större lust till att blogga idag.

Imorgon längtar jag till i alla fall, då kör vi safiren med brudarna! Då ska jag tamefan ha kul! Och sen på lördagen åker jag till älskling i norrköping, han är nämlige helt själv. Hela hans familj ska tydligen på bröllop.

love it

Var ute och gick en liten stund förut med matilda, sen hem och kolla idol & efter det duschade jag & bäddade rent min säng, fan vad jag älskar nybäddade sängar! Det luktar så gott & det är så skönt att sova i en ny bäddad säng.

underbara

Jag kunde inte hålla mig, jag tog cykeln ner på stan och köpte mig den underbara koftan/cardiganen.
Den kommer pryda mig såååå snyggt nu i höst!

down town to the city

Precis kommit hem från att varit ute och gått med william. Gick ner och träffade lina & ellen på stan. Vi strosade runt lite, hittade en jätte snygg tröja/kofta från lindex som jag bara SKA ha. Men jag vet inte om den är värd pengarna.. 350 ;- kostar den.. Får se, jag har några timmar på mig att fundera innan dom stänger.

I alla fall vi gick till sultans city och åt paj, riktigt smarrigt var det. Var även tvungen att byta blöja på william SJÄLV för första gången, förr har alltid mamma eller magnus vart med. Så det var även en ny upplevelse det med.

schnygga!


red nails

Det kliar i mina ögon.. Jag tror jag börjar bli trött!

MAXIKJOLEN

Funderar på att köpa mig en maxikjol, börjar tycka det är riktigt snygg faktiskt. Vad tycker ni?



kulturkrock

Sitter och kikar på "jessica simpson's the price of beaty". Faktiskt väldigt intresant program, helt sjukt hur annorlunda alla kvinnor ser ut i världen, fantastiskt! Just nu är dom i något afrikanskt land, där desto större kvinnan är desto vackrare. Snacka om kulturkrock, här i Sverige bantar vi och tränar för att killarna ska tycka om en..

Höst, höst.

Kommit hem från skolan nu. Det är ju inge vidare väder ute! Det blåser, det regnar och det är kallt.. Jag vill inte säga det här men jag tror hösten har kommit hit, och det gillar jag inte. Jag vill ha sommar, mysiga grillkvällar och nattdopp!

Usch

SD - ett genomvidrig parti. I riksdagen? Det här är fan pinsamt.

lite mer bilder från stylingen

Där har ni min dagens klädsel, leggnings med lackdetaljer på knäna, skojorta & boots.
söt hannah i bakgrunden (hon kommer döda mig nu, men hon får skylla sig själv, det var inte mening att hon skulle vara med, men hon ville tydligen, höhö)

30tal

Sitter i stylist salen och har precis sminkat klart frida i 30tals mode. Efter lunch är det dags för redovisning, jag är taggad.
30 tals sminket såg ungefär ut såhär;
kritvit hud, röda läppar, mycket kajal och mascara med lite ögonskugga i globlinjen.
Det var modernt att ögonen skulle se "hängiga ut"

GODNATT FOLK


Just wanna give you the best

Ligger nu ner i sängen, funderar på att sova snart. Imorgon har vi redovisning iskolan på stylisten! Jag ska sminka frida som en kvinna sminkade sig på 30-talet. Det kan bli intresant!
Jag och min fina vän sofie!

coola b-b-b-brudaar

Ceciliaaao och jag när vi hade foto/smink dag.

det här vill jag ha på mig imorgon


Så sjukt snygg


Ullared

Ligger och kollar på ullared, jag skulle fan vilja åka dit igen. Har varit där en gång med pappa för typ 4 år sedan. Då var det skit, men något kul kanske man hittar. Någon som är sugen på att hänga med?

you're amazing

Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar, är så sjukt hungrig att jag dör snart. Efter jag ätit ska jag träffa ellen pellen, det var så länge sedan jag såg henne nu. jag saknar henne!
Låten får mig glad!

massari

Jakob visade mig en skön låt

20 september

Precis kommit hem från skolan, idag hade vi historia, hälsopedagogik & bild. Fyfan, på bilden skulle vi rita av en bild upp och ner. Jag kan väl säga såhär, det gick käpp rätt åt helvete rent ut sagt. Jag och sofie (förlåt sofie, men varken du eller jag var speciellt duktiga) var nog sämst, såfort någon gick förbi oss så lät det typ såhär" åh.. vad fint" lite ironiskt sagt, haha. Speciellt medina den jävlen, när jag frågade om jag ritade fint. Haha, usch hata bild!

detta är för alla smygrasister ute i sverige

din demokrati är grekisk,
dina siffror är arabiska,
dina bokstäver är latinska,
din pizza är italiensk,
din nazism är tysk
din kunskap är från mellanöstern,
dina bestick är kinesiska,
din ideologi är europisk,
ditt skattesystem är islamisk,
din hund e utländskt,
dina bananer e från afrika,
din moped är japansk,
din vodka är estnisk,
dina mattor är persiska
din choklad är colombiansk,
din kebab är turkisk,
din freestyle är koreansk,
din parfym är fransk,
din mobil är finsk,
din öl är dansk,
dina skor är thailändska,
dina semestrar tillbringar du i
spanien, grekland, tunisien eller thailand.

och ni hatar blattar (?) 
utan dem hade ni fortfarande vart i stenåldern era idioter!

goodnight

Nej, jag tror jag kryper ner till sängs nu.. Jag orkar inte vara vaken längre!
Ska läsa lite innan jag somnar. Och imorgon när jag vaknar är det något nytt parti kanske som styr Sverige? Så länge det inte är äckel SD så är det lugnt för min del.

please give me this



the hangover

Nu blir det att sätta sig framför tvn med familjen och kolla på baksmällan som går på canal +.
Så sjukt snyggt matchat!

mums


Dom där armarna skulle jag gärna vilja ha runt om mig..

Angående valet..

Jag valde att inte rösta denna gång.
Jag känner mig inte alls insatt i valet, vet knappt något alls om dom olika partierna.
Så jag kände att det var bättre att inte rösta alls, istället för att rösta på något jag inte vet något om.
Men, vad röstade ni på? :)

i feel like dancing

Grymt dålig uppdatering senaste dagarna, men det är för att jag slaggat i norrpan hos min älskling. Idag har jag vart ute och gått lång promenad med lilla william! Matilda hängde också med och gick. Det var trevligt, tror jag var ute närmare två timmar. Ska nog göra det här varje söndag, bra motion och det är samtidigt kul.

var bara tvungen

Var bara tvungen att lägga upp detta klipp, man blir rörd av den.
Och egentligen, varför klagar vi så mycket som vi gör? Det finns vissa som har det värre, mycket värre..
Lyssna på vad han säger i videon, det är så himla sant.

sometimes, i think of you.

Nej ni, nu orkar faktiskt inte jag vara uppe längre.
Ska ta och krypa ner i sängen, ska bli riktigt skönt att sova.
JAG ÄLSKAR ATT SOVA!

hatar valet

Sista valdagen imorgon också kom jag på ju! Och jag vet inte för fem öre vad jag ska rösta på, känns lika bra att skita i att rösta när jag ändå inte röstar helhjärtat.
Vad ska ni rösta på?

im loving it.

sjukt snyggt ihop.
Köpte ett par "ving" örhängen i helgen, dock ser dom inte ut sådär, men ja gillar dom.

:)

Kom hem från norrpan idag, ville hem och mysa lite med familjen. Så nu har vi precis käkat en riktigt god kvällsmat & nu sitter vi framför tvn och myser med massa tända ljus! William är också vaken, trodde han skulle sova vid den här tiden.

Baby, we can do it all night

Precis kommit innanför dörren efter en utekväll på hugo med älskling. Vi har dansat hela kvällen och bara umgåts med varandra! Nu ska vi faktiskt krypa ner under täcket och sova, det är ju en dag imorgon också faktiskt.

KRAM!

you got the eyes

Dagen iskolan gick faktiskt fort idag, hade dock bara två lektioner. Svenska och historia. Efter skolan drog jag ner på stan med några tjejer och kikade runt lite. Sen gick jag till jakob i kiosken, och där sitter jag nu och väntar på att jakob ska komma tillbaka med thaimat som han så snällt gick och köpte åt mig!

Ikväll blir det utgång, otten. Så ska hem snart till jakob och göra mig iordning, men innan det måste jag ner på stan och försöka hitta någon snygg tröja som jag kan ha på mig..


<3

Nu har lillen fått sig ett namn, William.
Världens sötaste unge!


Shopoholic

skolan, hade stylist, agerade doktor åt sofie som ramlat och skrapat upp både knän och händer på idrotten. Efter skolan drog vi ner på stan och vidare till hageby centrum, där ja införskaffade mig en stickad tröja och min älskade skinnjacka med fårull från HM. Riktigt nöjd!

Ligger just nu ner i sängen och skriver bara med en hand, för lillen ligger och sover på mitt bröst. Idag badade han för första gången, sjukt söt.

I want YOU!

När denna ring kommer ut i butik, så är den min!!

jag finns hos dig

Hela dagen har bestått av att mysa med min söta lillebror, han har legat bredvid mig i min säng och på mitt bröst hela dagen, det har varit så sjukt mysigt. Han är nog den lugnaste bebisen jag sett! Matilda & Hanna var på besök förut och hälsade på lillen, sen senare på kvällen hängde jag med matilda och hanna ut och gled lite med jocke.

lillebror är hemma!!

Som rubriken låter, nu har min lilla prins kommit hem. Just nu ligger han i min säng och myser lite med mig!
<3

Snälla, ge mig..

MASSOR AV TURKOSA RINGAR!!

Fashiooon

Tittade nyss på sofies mode på aftonbladets hemsida, fick reda på vad som kommer bli mode nästa sommar;
- guld
- silver
- "urtvättat" militärgrön
- blå, mörkblå typ.

Känns ju inte som någon större hit att dra på sig en silvrig kavaj direkt, men vafan.. Jag sa också en gång i tiden att jag aldrig skulle ta på mig ett par gladiatorskor, men idag har jag tre par..


only girl in the world

Rihannas nya låt, ett ord - GRYM!


Dont you worry

Precis kommit hem nu efter att ha varit ute och glidit lite bil med hanna och matilda. Det var skoj, men dock var jag skapligt rädd när hanna skulle sladda, fyfaaaabian alltså! haha. Tur att kvinnan vet vad hon gör i alla fall. Missade dock idol nu, bajs.

Efter skolan idag så var jag på stan med några brudar. Hittade två tröjor och en blöt eyeliner. Två av dom blev riktiga kap! Kan visa bild såfort jag har ork. Nu tänkte jag städa upp lite på mitt rum, och sen typ mysa ner mig under täcket och kolla på någon film tills jakob ringer mig så jag kan sova. Det är egentligen helt sjukt ju att jag inte kan somna utan att fått ha pratat med han, jag tror det har blivit något slags beroende...

IN SCHOOL

Sitter iskolan nu och har stylist, ska sminka frida i 30tal smink. Vi har en redvisning nästa vecka då vi ska visa upp hår, smink och kläder hur det såg ut förr. Det ska bli riktigt kul faktiskt! Just nu håller hannah på och fixar fridas hår, efter det är det min tur att sminka. På eftermiddagen idag ska vi ner på stan och kolla på hur partierna är sminkade och hur dom ser ut..
Sen efter skolan när jag kommer hem så kommer min mamma hem!! :)
Jag tänkte ta en egopix bild, men det fick jag minsann inte. Mina fina vänner ville såklart vara med!

COME TO MAMA



BAKSMÄLLAN

Borde egentligen sova just nu, men klockan 23'10 börjar ju en riktigt bra film på canal +. Baksmällan, såg ju aldrig början i lördags, så varför inte se det nu? Sen lovar jag mamma, att jag ska hoppa i säng.

Vill bara påminna er om..


MONDAY

Nu börjar kvällen lida mot sitt slut och jag har spenderat kvällen med saknade matilda, det var så himla länge sedan jag såg henne & det var lika trevligt som det alltid är att träffa henne. Vi sjönk några år i mogenhet idag och tog ut moppen och drog ett varv, haha.. Usch, jag vet hur töntiga vi är. Men fan vad kul det var!

Aja, tillbaka till verkligheten. Imorgon är det skola och jag känner mig fit for fight! Speciellt när jag vet att någon som jag saknat kommer hem på kvällen :)

that's alright because I like the way it hurts

Dags att laga mat, vad blir det för gott idag då? Jag har ingen aning, vi får se vad frysen har att erbjuda!

SOOOOO HAPPY

Upptäckte en sak typ nyss, Jag har gått ner 1 kilo!!!!!!
Det är inte mycket, jag vet. Men fuck vad glad jag blev! Nu vet jag att jag kan om jag vill!

väntar man på något gott, väntar man aldrig för länge.

Dagen till ära har först bestått av huvudvärk och sedan städning till att mamma, magnus och lillkillen skulle komma hem. Men nu visa det sig att dom inte alls kommer hem idag, för lilla prinsen har gått ner för mycket i vikt tycker läkarna. Så dom ska stanna en natt till, jag hoppas verkligen att dom kommer hem imorgon. Jag saknar mamma!

Jaha, då får man laga mat själv ikväll också, jag som önskade att jag skulle slippa det.. hehe!
kom hem nu!

now i need your love

Att somna till din röst är det bästa jag vet..
goodnight!

come on and dance

Hittade en riktigt grym låt

INSPIRATION


do you really want this?

Nu har jakob åkt hem och jag har precis duschat, sitter nu i soffan & glor på mamma mia the movie. Nog för att man sett den miljoner gånger, men man tröttnar ju aldrig på den.

Snart dags att hoppa ner i sängen också, tåget går tidigt imorgon. Dagen börjar med historia tio över 8, sen har jag den fetaste håltimmen, 09'40 - 12'10..  Vad ska man göra då liksom? Funderar på att dra ner på stan ett tag då kanske.
Nej, här sitter jag bara och babblar om skit.
HEIPA!

what a beatiful day

Är sjukt slö idag, en riktigt söndag är det helt enkelt. Jag och jakob har legat & degat i soffan hela dagen, sovit, tittat lite på tvn, sovit, myst lite.. Ja, vi har helt enkelt inte gjort ett jävla skit. Sen så får man faktiskt ha det ibland. Jag vill ut och gå lite känner jag, ska fråga jakob om han också är pigg på det.

Men klockan 6 måste jag vara hemma, för då är det ett nytt avsnitt av the hills säsong 6!

JUST LIKE A DYNAMITE

Jag vet inte hur ofta jag har gått in och kollat på dom här två sakerna, men jag får aldrig tummen ur röven och beställer det. Det kanske vore dags att göra det nu?

CARRIE ON


Ladda ner satc 2 igår på datorn och låg och kikade på den igår natt, och den var ju tamefan nästan bättre än ettan! Jag bara älskar tjejerna. Och jag blev ju inte alls avundsjuk när ellen fick hela deras box i födelsedagspresent..

shake it up'

Tänkte tipsa er om några få bloggar jag diggar rejält!

http://kanal5.se/web/guest/feliciafrithiof
blogg.veckorevyn.com/saramontazami
http://westmanshanna.se/
http://365days.devote.se/

Check it out, tjejerna har stil kan jag lova.




you spinn my head right round

Jakob har redan slocknat i soffan, vi låg och kollade på baksmällan som gick på canal +. Den var helt sjuk kul, hah. Har faktiskt inte sett den förens nu. Dock såg jag inte hela, för jag råkade somna till lite jag med, så missade lite.

Funderar på att väcka han, så vi kan gå till köket och göra i ordning dippen och hämta chips som vi köpte förut, jag skulle ju inte käka sånt skit... Men idag syndar jag!

the club can't handle me right now

Solen sticker fram för första gången på många dagar nu känns det som, och det känns i hela kroppen. Man blir så glad, men nu ni har jag inte tid att sitta här. Matlagning står next på schemat!

"lillebror, bli aldrig som jag när du blir stor"

10 September 2010 12'06, kom världens sötaste prins till världen.
Du är det finaste jag någonsin sett, så himla söt och oskyldig. Jag vill visa dig hela världen, världen sötaste lillebror. Jag längtar tills du kommer hem och jag kan få mysa med dig varje kväll. Var på BB idag och hälsade på, tog några mysiga bilder, här har ni dom.
Där har ni några bilder, det kommer komma fler & fler & fler.... :)

jag vill veta...

Vem du är som läser min blogg!
Kommentera vad du heter och skriv din blogg (om du har), så kan ju läsa din med :)
Inte för att ni är så många, (HAHA) Men det vore kul att veta :)

RSS 2.0