saturday

Lördagmorgon :) Jag vaknade klockan halv tio imorse och kunde inte somna om :/ det sög ganska rejält nu speciellt när man har helg och kan sova hur länge som helst. Så eftersom jag ändo inte kunde somna om, gick jag upp och började städa rummet och sedan efter det så duschade jag, hur skön morgon som helst. Faktiskt ;p haha! Sen nu vid tolv var jag borta vid madickens mamma och hämtade gottfrid :) ska vara hundvakt åt han idag, ihi.. jag älskar gottttis!

Sen klockan tre kommer älskling hit, underbart :* vi ska mysa, kolla på film och helt enkelt bara bry oss om varandra! De ska bli myspys! Annars då? då händer det ingenting. Igår (fredag) så stannade jag kvar i norrköping efter skolan med älskling, han skulle jobba så då tänkte jag göra honom lite sällskap! Vi hade det jätte kul och vi käkade massa godis (a) hihi. Sen så åkte jag hem med halv sju tåget, jag hade cykeln på stationen i katrineholm, men det regnade så mycket att jag inte kunde cykla hem. Så mamma fick hämta mig, jag blev liksom genomsur från tåget till bilen, och ni som bor i katrineholm kan ju förstå då hur mycket det regna, eftersom det inte alls är långt att gå.. Sen så gick jag och mötte upp madicken så gick vi och hämtade min cyekl, för då hade slutat regna.. Sen drog vi till matilda, och vi gick ner på mc för matilda skulle träffa cassie tror jag hon heter? iaf, efter det drog vi hem till mig och hämtade chees-balls och två superbra filmer & gick hem till madicken och hade myskväll. Det var UNDERBART <3 men det kan ju liksom inte bli så mycket annat när man umgås med sina bästa! :)


syryoyoooooooooo :D

Menmen, ist för att jag ska sitta här och berätta massa saker som hänt, så måste jag börja göra mig iordning!
Vi hörs under dagen, Puss :*

Dagens stil

Sitter iskolan nu med sofie, eftersom vi alltid kommer så tidigt på mornarna till skolan så har vi inte så mycket för oss, så jag tog kort på dagens outfit :) haha!

Förlåt för den suddiga bilden, men jag rör mig haha.
Jag såg nu att det ser jätte kort ut :o men det är bara för att jag böjjer mig ner.

tröjja - stickad från gina tricot
svarta strumpbyxor
svart långt boxerlinne under - gina tricot

:'(

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu


Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Vad vore jag
Utan dina andetag?


: ((

Jag orkar inte det här längre, allt är så jäkla jobbigt just nu.. :'( Jag gråter floder, jag måste försöka ta hand om mig själv och plåstra ihop mig själv nu. Det händer saker hela tiden som får mig må dåligt, och nu brast alltihopa. Jag orkar inte mer! Jag vill bara försvinna ett tag och komma tillbaka när allt är bra, men det funkar ju inte riktigt så.. Jag vet själv att jag har vart stark i mig själv. Men jag orkar inte vara det längre, Jag vill bara ligga nerbäddad under täcket och gråta ut ordentligt. Helst i någons armar, :'( ... Usch, jag ser inte ens vad jag skriver för det är så mycket tårar i mina ögon. Vad ska jag göra? Jag vet inte längre. Helst vill jag bara ha det bra, men det är tydligen svårt.. Förlåt om jag överlastade allt på er som läser detta nu, men jag var tvungen att berätta och släppa ut lite på något..

-

Sitter på stads bibloteket i Norrköping. Idag har vi en riktigt chill-dag! Första två timmarna ska vi vara här på bibblan bara och få lite information skulle jag kunna tänka mig. Sen sen efter lunch har vi data i tre timmar! Det kan ju inte bli mer chill. :) Gårdagen spenderades med matilda & madicken! Det var kul, som vanligt. Vi var hemma hos matilda och chillade bara! Ja, vad händer mer? Efter skolan går jag ner på stan med sofie och försöker hitta ett par skor! Jag har absolut inga skor :o :o
Men nu ska jag kolla runt lite.
Puss :*

HAHAHAHAH

Jag har nog aldrig garvat så mycket som när jag såg amandavardet.blogg.se ´s videoinlägg.. Men när jag såg parodin av det, DOG jag av garv! HAHAHAHAH. kolla själva;

orginalet:
parodin:

-

Nu väntar städning av rummet & sen duschen.. Skriver sen :* 

<3

Nu ska jag & bästa matilda dra oss bort mot hennes pappa och chilla där ist. Och sen imorgon blir det skola! Men jag uppdaterar senare :) PUSSSSSS!

-

Hittar du något snyggare par så kan du ju säga till, säger bara; oooouufff!
SÅ SJUKT JÄVLA SNYGG CARINA ÄR!! och det är ju absolut INGET fel på anton

big brother

Satt och kollade på gamla avsnitt från big brother finalen 2006 när jessica vann, jag kommer ihåg hur fast klistade jag och isabell satt framför tvn och kollade. Kalla mig dum i huvudet - men jag älskar fan jessica! Kolla på andra videon jag lägger ut, när man får se vad hon gjort & hur hon betett sig under tiden hon var i huset.. Haha, asgarv. 
Älska <3

honey soundtrack

Åh, när jag hör den här låten blir jag jätte sugen på att kolla på honey. Det finns ju ingen bättre film! :) 

10kr till godis åt helvete

Lyssna på det här ni.. Haha!
Matilda & jag skulle gå och panta åt hennes mamma, vi skulle få köpa godis för pengarna.. (vi var jätte godissugna) Så vi gick till specce och började panta.. Matilda matade på med burkar och klickade för kvitto. Då fick vi 12'50 ;- Och sen skulle vi panta plastflaskor och där kom vi upp i 10;- sen skulle matilda trycka för kvitto där.. och då tittade hon inte riktigt vad hon klickade på och hon fick den här lappen ut:
HAHAHAHAHAHA, ja som ni ser så skänkte hon 10kr av vårat pengar godis till röda korset.. Hahahahahhaha, jag dör så jävla smidig hon är! Dagens bästa lätt. Men vi fick iaf det här för 12kr:
Har bara en sak att säga; BRA matilda BRA <3<3
HAHAHAHAHAHAHHAHA!

(y)

Detta gillas av mig & matilda.
5 tummar upp av 5 möjliga.

informer

Skönaste låten fan;
sitter hemma hos matilda och bara tar det lungt. Söndag är en riktig slappdag tycker jag, imorgon är det skola igen. Jag ska vara ärlig jag tycker det är kul iskolan än så länge, men det lär väl ändras när lektionerna hoppar igång. Annars så har helgen vart lugn, mycket skönt. Jag har bara chillat med mina brudar hela helgen, så jäkla skönt att bara ta det lungt. Hade ändo inte orkar något annat. Första skolveckan tog mina krafter för att kunna gå på fest. Men nu ska jag vara lite social med matilda. VI hörs senare! :*
- Puss

@ matilda

Klockan är efter ett & jag sitter hemma hos matilda i hennes soffa med min älsklings dator. Har fruktansvärt ont i magen alltså, jag vet inte vad det är. Jag tror det är för att jag skrattat så mycket idag. Men fasen, vad kul jag har haft! En av videorna kommer iaf lätt att läggas ut på youtube. Vilken säger jag inte, men jag säger bara maaadicken! haha. Fan vad trött jag är, skulle vilja gå hem och bara sova. Men det spööööregnar ute & jag orkar inte och har så ont att jag inte kan gå, kanske får skjuss av nån av grabbarna? Om jag har tur.. Imorgon då? Vad händer? Inte ett skit typ. Får se, är så trött så kommer nog iaf sova bort hela dagen (y) det gillas starkt! Men nu ska jag försöka runda av lite här.  Ha en bra lördag (ja, klockan var ju efter tolv såå)
Puss ;*

school

Sitter iskolan nu & chillar lite med datorerna. Mycket söt måste jag säga att vi är!
check it out;

onsdagkväll

Kom hem för ett tag sedan, har vart hemma hos madicken med matilda och chillat lite. Vart ute och gått med gottis & snackat "fråga olle" Haha.. Och nu har jag precis duschat, ska snart lägga mig. Imorgon ska jag dra till finspång med klassen och få bort lite fläsk på kroppen. Det ser jag framemot, senare på kvällen blir det rixfm festival i norrkan, stannar kanske kvar över natten i nrkp? Får se hur det blir. Ska smsa jakob och fråga om han har lust att ringa mig nu :)
En stor godnattpuss till er från mig :*

-

Hejsan! :)
Skolan är i full gång & än så länge så... älskar jag det faktiskt! Stylist C det är min framtida klass. Det verkar som en superskön skola, inte mycket folk (fast när jag gick på linden klagade jag på att det var för lite folk, men iaf) Det kommer bli superkul tror jag. Och linjen är ju det bästa, Stylist, håruppsättning, färganalys, make-up, naglar.. Ja, allt du kan tänka dig. Allt faller mig i smaken :) Och just nu sitter jag på min nya egna data apple macbook. Helt sjukt snygg dator, men lite komplicerad men man lär sig ju vart efter. Fick den idag, alla på skolan fick en. Grymt snygg (yy) Men, nu ska jag plocka upp på rummet, städade det igår, förstår inte riktigt hur jag lyckas när jag inte ens är hemma på dagarna (?) Ahja, senare blir det ut att träffa madicken & matilda. Och imorgon bär det av till finspång med klassen och röra lite på fläsket!
Puss :*

magii

Ska bara lägga fondation och sen borsta tänderna, sen drar jag till skolan.. :) IM NERVÖS! men det SKA jag fan vara.

Puss :*
Lägger in en riktigt bra låt som gör att jag tänker på annat än skolan.


-

jag trampar på en a-brunn och tänker: Har redan tillräckligt med otur, så vad spelar de för roll om jag får lite till.


Men jag vet, att någonstans där inne finns min styrka.. Men den är helt borta just nu, men jag hoppas kunna finna den igen! För just nu känner jag mig lika svag som en... Jag vet inte vad. Men jag klarar det här, ellerhur? VI klarar det tsm.
tack alla mina vänner för att ni finns där för mig & tack världens bästa pojkvän för att du alltid finns vid min sida.

(y) (y)





-

Jahapp.. Då var sista sommarlovsdagen här & nästan slut.. Men jag har avslutat dagen på bästa sätt, jag har träffat mina brudar madicken och matilda. Vi bestämde oss för att gå till nobel och äta pizza och ha det lite mysigt sista dagen. Och nog blev den mysig och bra med mycket skratt, ni är bra .. riktigt bra brudar! <3 Vi tänkte dra hem till madicken och kolla på film, men jag & matilda kom på att vi inte kan det.. Eftersom vi ska till skolan imorgon, surt.. Men det ska faktiskt bli jäkligt kul att börja, ny skola, ny stad.. Ja, allt är ju faktiskt nytt! Det ska bli intresant och roligt. Får se hur det blir. Men lite nervös är jag faktiskt, men det kanske inte är mer än bra? Lite pirr i magen ska man väl ändo ha? haha.. Nej nog pratat om skolan.

Igår var det the voice som stod på listan. Det var helt sjukt kul!! Fyfan vad vi har dansat och skrattat. Bra sällskap, bra musik, bra stämning... Ja, allt var bra! Eller ja, vädret blev väl inte det bästa.. Det började regna, så nog såg man ut som en slickad katt i huvud " en blöt kissie-majou " HAHA, förstod ni mitt dåliga skämt? Nej, HAHA. nej nu förstår jag varför ni aldrig skrattar åt mina skämt matilda & frida.. haha! Men dagen blev iaf riktigt lyckad. Vi åkte först till heron city som sagt, sen till stan. Mycket MYCKET lyckad dag, det måste vi göra om.

Nej, men nu måste jag hoppa in i duschen, sen ladda in bra musik på mobilen och sen lägga mig ;o Men jag uppdaterar imorgon.

Puss på er! :*

Lite låtar som får mig att längta tillbaka till the voice:




sthlm tomorrow

Nu taggar jag inför imorgon - sthlm & the voice med bästa <3'
Fixade håret ikväll, så jag slipper krångla med det imorgon. MEN, jag har dock inte valt outfit.. Vilket  kommer göra att  hela jävla morgonen kommer gå åt att välja kläder, jag kommer få damp på mig själv.. Men det löser sig väll, annars går jag väl naken (?) Nej, men fyfan vad kul vi ska haaaa imorgon! Imorgon klockan 12 kommer grabbarna och hämtar oss utanför mig, sen drar vi med musiken högt som sjutton & gasen i botten till huvudstaden. Först blir det heron city och sen stan, och sen... THE VOICE! party all night, eller vad är det man brukar säga? Men nu ska jag skicka lite bra musik till aram så vi har något bra att dunka i bilen. Sen ska jag faktiskt sova, för att orka upp imorgon - klockan 8 ;oo Menmen.. Ses vi i stockholms natten imorgon? Hope so.

Puss ♥



nattkvisten

Jag måste bara säga en sak riktagt till sofie: JAG HAR VIKTOR PIPENBURGS MSN! :D hihi, avundsjuk? Om du vill veta, så pratar jag med han just nu på msn ;) haha. Iaf, sitter hemma hos matilda med madicken, vi dunkar musik och chillar. Ska snart dra hem. Men lägger in en skön låt


sweet dreams

stockholm med älskling var u n d e r b a r t <3 ville bara säga det. :) Det här är något som vi defenitift kommer göra om! Fast nästa gång kanske det blir liseberg? ;) Nej, men nu måste jag hoppa in i duschen, för sen bär det av till julita med brudarna! Sen är det inte heller så långt kvar till the voice 09' ;)

HAHAHAHAHAHAHA!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA, förlååååt, men det här är fan kul! fast ändo lite överdrivet..  


kkuriren next

OJ OJ OJ OJ OJ!!
en tjej uppdaterar ;)

bara för att will smith's son kommer bli sjuuuuuuukt snygg när han blir stor

RSS 2.0