NEW WEEK

Sitter iskolan och har historia, dock kan jag och frida inte göra så mycket eftersom arbetet ligger på sofies data och jag kommer inte ihåg vad vi skrev sist.. Så vi sitter och kollar på avslutnings klänningar. Finns så himla mycket fint!
Igår, var jag i norrköping med mamma, magnus och wille. Fick med mig allt man behöver för att göra gele-naglar. Då även all rengöring man gör innan. Så igår, gjorde jag gele-naglar på både mamma och mig. Kan dock säga att det var skapligt svårt att göra på sig själv, meeen träning ger färdighet!

DAGS FÖR FREDAGSMYS

Ikväll blir det fredagsmys för hela slanten. Medans mina vänner är ute och skakar rumpa på harrys sitter jag hemma med familjen och kollar på lets dance och käkar massa gott. Imorgon väntas det jobb.

MOVING

Om det är något jag verkligen saknar, så är det att bo i villa. Jag bodde i villa med mamma och pappa när dom bodde ihop. Men efter att dom skilde sig så har vi bara bott i lägenheter och radhus. Alltid drömt om att bo i hus sen dess, så skönt att ha sitt lilla "egna" eller vad man ska säga. Och i början av juni blir den drömmen sann! Vi flyttar ut till värmbol till ett hus. Kan inte längta mer, men dock så måste jag packa ner hela livet igen i kartonger.. Det här blir 5 gången jag flyttar i mitt liv.

STYLIST

i måndags kväll la jag ut en bild på bandet kiss och sa att det var en inspiration tills tisdagen på stylingen (vi hade film, musik och reklam-tema). Och här har ni resultatet:
Och här har vi hela klassen, eller ja. Den halvan som blev stylade.

WEDNESDAY

Sjukt trött idag.. vill bara lägga mig ner och sova bort hela dagen, kvällen och natten. Men så kan man ju inte göra! Imorgon är det jag och sofie som ska ha hand om idrottslektionen, kommer bli kanoners. Men nu ska jag kolla vidare på vänner som går på tvn.

YOU DONT SEE WHAT I SEE

Sitter iskolan och käkar mc frukost med medina. Det finns tamefan inget godare än två mctoast och en varm oboy på morgonen. Och vädret klagar vi inte på idag heller. LOVELY!
Idag kör jag på en myströja, gosgos.

INSPIRATION


MODEHISTORIAN

Kan man säga något bättre än underbart om vädret idag eller? Guuud så glad man blir av våren! Efter skolan idag har jag träffat ellen och vi drog en runda på "stan" och sen gick till bibblan, var ute efter mode historians böcker. Hittade två riktigt bra böcker. Tycker det är riktigt kul att läsa om det! Nu ska jag snart sätta mig ner och kolla på tre bra program som jag missade igår, bb, superstylisten jonas och stylisterna.
osminkade sanning och hennes söta lillebror

MELISSA OCH LARS GÖR MIN KVÄLL

Hej mamma, den här klänningen vill jag mer än gärna ha!
Bara så du vet, hihi.

YOU'RE A KEEPER

Kvällen har jag spenderat med lina och ellen, två riktigt fina vänner som jag håller hårt i. Vi har åkt runt lite och besökt lite mindre roliga ställen, men behövde verkligen få veta. Åkte sedan hem till ellen och kollade på ballar av stål, sjuka människor det finns alltså haha. Och snart ska jag glo på OC. Har börjat om på säsongerna, kan inte sluta titta.

TRÖJAN ALLA SNACKAR OM..

..som man aldrig kommer få tag i!! Så fort den kommer in, så försvinner den..
I WANT SO BAD

INSPIRATION INFÖR MORGONDAGEN


PINK LADIE

Har köpt ett urläckert skal till min älskade iphone.
THINK PINK!

DIAMOND

Kul att dom gör om badrummet här hemma, så jag måste springa bort till magnus mamma för att duscha.. Tror jag blir inneboende hos min pojkvän denna vecka som jag förövrigt älskar mest av allt.

BEAUTIFUL DRESSES

Satt och kikade runt på nelly.com och hittade massa söta klänningar. Dom här är mina favoriter!

NATTBLOGG

Ligger nu i sängen och har precis kommit hem från en utekväll i katrineholm. Händelserik? Ohja. Och en sak vet jag säkert, att riva borde skaffa en jävla luftkonditionering. Jag höll på att dö!! Man blev fan svettig innan jag ens hann röra mig, usch och fyfan. Morgondagen kommer bestå av plugg, plugg, plugg och åter plugg. Och senare på kvällen kanske det bär iväg på tjejkväll! Trevlans.
Bara för att han är MIN och så jävla söööööt!

PARTY PÅ EN ONSDAG?

Har inte varit hemma på hela veckan, saknar mamma lite.. Men ikväll sover jag över hos sofie! Ja, malin, lovisa och sofie kör på en spontan utekväll på hugo för att skaka lite rumpa. Woop woop!!

RSS 2.0