spanish

Jag måste säga att jag tycker spanksa är ett mycket vackert språk.. Jag gillar den här låten!

los premios 2009

Sån jäkla tur barca har.. Usch! Jag är lite smått sur nu ja! Zlatan förstöde allt!! Hade dom inte tagit in han, hade vi vunnit. Måste han vara så bra eller? Har i alla fall nyss kollat klart på mitt stora feta grekiska bröllop, den är riktigt rolig! Inte första gången jag ser den direkt, haha. Och nu sitter jag och kollar på los premios 2009 på MTV. GRYYYYYM musik, just nu spelar wisin y yandel med 50 cent! Grymma låtar, ska försöka hitta dom på youtube sen. Funderar starkt på att börja dansa igen. Är riktigt sugen nu faktiskt, så lovisa.. Läser du det här - dansar du fortfarande? Fast, det är klart.. jag skulle vilja börja med typ reggeaton eller typ discodans.. Fett kul skulle det vara! Men får se.


real

KOM IGEN NU DÅ!!

saturday

Hej, hej och åter hej!
Lördag och jag har legat i sängen hela dagen och bara läst tidningar och legat framför datorn, idag ska jag inte göra ett skit!! Jag ska bara vara hemma och ta det lugnt. Igår var det fredag och det var fest som stod på schemat, och fan vad kul jag hade! Och jag tror inte jag var ensam om att ha kul? Dansa till gammalt 90-tal musik, och bara skratta hela kvällen. Det gillar vi! Så tack brudar för igår :)

Taio Cruz - Break your heart

party

Sitter hemma hos matilda nu. Vi ska parta ikväll, det gillar vi!! Emelie kommer snart också, Jag är glad idag. "tonights gonna be a good night"

PUSSSS!

jul jul, kära jul!!

Har nu gjort en spelningslista på spotify, med bara jullåtar.. :) Jag älskar julen!! Det är den mysigaste årstiden tycker jag. Har satt på högsta volym och bara lyssnar & njuter, och nu ska jag skriva önskelista.. Det kan nog bli intresannt, för jag har ingen aning om vad jag önskar mig. Har i alla fall en känsla av att den här julen kommer bli mysig. Julen är ALLTID mysig :)


Julmusik (spelningslistan)

plusare!!

Hej bloggen!
Idag är det torsdag & jag har haft en super-rolig skoldag!! :) Fan vad jag älskar skolan, det låter säkert helt konstigt i dom flestast öran, men det är verkligen skit kul att gå stylistprogrammet. :) Jag är glad att jag valde det i stället för handel två år till.. I alla fall, idag har det hänt mycket. Hade styling på morgonen, då vi skulle tupera varandras hår, cissi tuperade mitt & hej och hå, va ovanligt det var! Men det blev bra tycker jag! Sen kolla vi på någon modevisning som kungsgård (?) hade 2005.. Väldigt kul var det! haha. På svenskan hade vi ganska kul kan jag lova er, kolla bara..

Ja, som sagt.. Kul var det! Efter svenskan så drog jag & frida till sats och tränade, kände mig riktigt duktig efter.. bara det att vi gick til mc sen och käkade, OOPPPPSSS.. där försvann träningen.. Och så köpte frida ett par nya lackleggings till mig :) eftersom hon köpte mina! Sen kom min lilla älskling och hängde med oss till öppet hus, sjukt kul var det!! Haha, mycket skratt kan jag lova er. Och det var ganska mycket folk faktiskt, lite jobbigt bara att förklara för alla vad vi gör, hur vi gör, när vi gör.. Haha, ja ni fattar! Det lite roliga var ju när jag, hanna, frida och jakob stod utanför så drack jag varm (lägg VARM på minnet) glögg och jakob ska krama mig och jag har bara på mig t-shirten vi fick och spiller ut glögg över mig.. MMMM, va skönt det var.. Glögg i håret (y) haha. Efter att öppet hus var klart så tog vi spårvagnen ner till mc och hanna skulle PROMT ha en kaffe.. Och nu sitter jag här och ler, för idag har det vart en riktigt bra dag! Och bättre blir den, för imorgon är jag ledig!! :D

PUSS PÅ DAGEN!

onsdag

Hemma efter en skoldag som har gått väldigt fort tycker jag faktiskt! Det har vart en bra dag. Fick reda på idag att jag ligger på VG i två ämnen, så jag är ganska så glad om ni förstår mig haha! Imorgon har jag & frda ganska mycket vi ska göra efter skolan, första ska vi ner och träna och efter det ska vi ner på stan och göra fältstudien vi fick idag & så ska vi köpa nya lackleggnings till mig & sen ska vi tillbaka till skolan för att vara med och hjälpa till på öppet hus på våran skola, så imorgon tycker jag att ni alla från katrineholm ska ta er till nrkp för att komma på plusgymnasiets öppet hus, det är mellan 17'00 - 19'00. Ska bli riktigt kul faktiskt, vi får egna t-shirtar där det står "plusgymnasiet" på baksidan, haha. Vi ska typ sminka varandra eller något liknande så folk kan gå runt och kolla lite samtidigt. Jakob min älskling skulle nog hänga med, haha jag tycker det var jätte sött av han att han ville hänga med och kolla (han brukar inte vara den typen som orkar gå på sånt) Så det ska bli kul också. Så jag läntar faktiskt lite smått till morgondagen!

Men nu är det fortfarande onsdag och jag måste packa hela kvällen.. För nu är det inte lång tid kvar tills vi flyttar!! Så vi får väl se om jag hinner skriva något mer ikväll, för sen är det ju paradise hotel ikväll också ;o det får man ju ine missa! Men nu ska jag inte sitta här längre, HEJDÅ!

ge mig hennes hår!!

skolan

Godmorgon på er!
Sitter i skolan i våran mysiga soffa med frida, hon ligger och kollar på guds tre döttrar, och jag.. lyssnar (?) Engelskan börjar tio i elva.. Lite surt att sitta här i typ evigheter innan man börjar, vi kom hit med 9 tåget.. så vi har suttit här ett tag nu. Men jag ska göra något annat nu, hörs under dagen!
PUSS!

emd - välkommen hem!

Blir jag tönt om jag säger att jag tycker emds nya julskiva är bra? Haha.. Den är riktigt bra ju!! haha. Jag längtar något sjukt mycket till julen nu om inte annat, julskinka, pepparkakor, knäck, julmust, kola, prinskorvar, jansons frestelse (eller findus frestelse som cissi säger HAHA) ja, allt som tillhör julen.. fast, man får ju inte glömma det bästa.. JULKLAPPARNA! hihi. Men jag har ett litet problem, vad ska man önska sig i julklapp?! Jag har typ inte kommit på något alls.. Får ta mig en funderare!

plugga, NU?!?!

Okej, nu har jag precis duschat och sitter i min säng och ska börja plugga, ja.. jag johanna jonsson ska plugga nu klockan tjugo i tolv.. Men det är ett måste, jag måste träna lite extra på engelskan som jag och sofie ska prata om imorgon i ett videosamtal.. Haha, jag kommer dö. Annars då? Dagen har gått sjukt fort, jag kom hem vid halv fem och typ däckade bort i soffan, har legat där mest hela tiden. Fan vad trött jag blir nu på vinterfronten! blir inte ni? Sen åt jag lite, sen så har jag inte gjort så mycket ,fan tiden bara rinner iväg när man har roligt höll jag på att säga, men det har väl inte vart så kul att lega i en soffa hela eftermiddagen.. Nej, nu har jag inte tid med det här. Jag ska plugga!
PUSS PÅ ER!

ge mig!

Jag har hittat en skitsnygg tunika kanske man kan säga? från gina tricot i alla fall, som jag funderar starkt på att köpa. riktig snygg til fest, till ett par svarta strumpbyxor och svarta höga klackar!

kostar bara 199 ;- inte så farligt, eller hur?

s-s-s-tyling

Full rulle i stylistsalen, men jag, sofie & cissi är så bra - så vi är redan klara med make upen! haha (skämt osido)


jag har stylat sofie

Sitter iskolan nu och har styling. Har precis gjort en make-up och fixat håret på sofie, vi skulle sminka så som modet är idagens läge. Markerade ögon och mycket färg på läpparna, och håret tuperat lite. Sofie passade dock inte i markerade läppar, men jag sminkade markerade ögon, och här är resultatet:

Bra för en nybörjare, eller?

...

Jag är liiiiitie besviken på mig själv just nu faktiskt, fick reda på nyss att dom som hade åkt ut ur idol var i norrköping idag och sjöng och även skrev autografer, JAG MISSA EDDIE!!!!!! JAG MISSA HAN!!! Jag blir galen, :(((( FUCK. Hade jag inte kunnat fått reda på det liiite tidigare? Jag ska hålla ögonen öppna, för nästa gång han kanske kommer till katrineholm (a) ? Haha, ja om jag får drömma så..

my new room

Eftersom vi nu snart ska flytta, så går mycket tid åt att packa och tänka ut nya möbler och hur saker ska stå i nya hemmet. Och jag tror jag nääästan vet nu hur mitt rum ska se ut. Jag ska ha (tror jag):

- En svart fondvägg med något fint väggord på (finns på:http://www.myfirstroom.se/) Och 3 vita väggar.


- barbord med två sköna stolar till från ikea (ni ser ju på bilden hur jag menar på ett ungefär, utan hyllan såklart)


- en snygg klädställning från ikea som jag ska ha stå i rummet bredvid en..


- en stor spegel

Och sen lite annat smått och gott som:
- några hyllor som jag ska sätta upp på väggen som jag kan ha parfymer, smink och lite annat mysigt på.
- bredvid klädställningen funderar jag på att sätta upp någon hylla där jag kan ställa mina "favoritskor"
- någon snygg golv-lampa från ikea.
Och sen såklart ska jag ha någon riktig snygg lampa och kruka i fönstert, till världens snyggaste gardiner. :)

Det är vad jag kommit fram till än så länge, så .. Vad tyker ni? :) jag vill ha era åsikter!!! Har ni några tips? Skriv en kommentar, jag skulle bli jätte glad :)

the notebook

Vi alla har ju våra favoritfilmer, ellerhur? Och en av mina favoritfilmer är helt klart "The notebook" så himla vacker kärleks film. Jag kan inte kolla på den utan att gråta, fan vad jag älskar den filmen. Håller ni inte med?

myshelg med mina tjejer

Väldigt dålig uppdatering nu.. I alla fall, jag har haft en supermysig helg med mina tjejer - emelie och matilda! Ifredags var vi hemma hos matilda hela kvällen och skrattade och kollade på idol, vi försökte även ringa in och prata med idolerna, och jag tror aldrig jag skrattat så mycket när matilda skulle "spela in" ett medelande till Erik och hon säger med norrlänsk dialekt: Hejhej calle, jag vill bara säga.. Så säger jag i bakgruden, det är erik du pratar till.. hon ba; jaha, ojoj.. erik erik eriK! HAHA, jag tror inte ni fattar hur kul det var, haha. Sen vid tolv gick vi ner på stan och sen följde matilda och emelie mig hem, vi satte oss på en bänk och snackade riktigt "tjej-snack" haha.

Igår (lördag) åkte jag med familjen till örebro och kollade på möbler till vårat nya hem, vi har nu bestämt oss för vad vi ska ha. Och herregud säger jag bara vad snyggt det kommer bli!! Jag längtar fruktansvärt mycket nu :) När jag kom hem så gick jag bort till ica nära och mötte emelie & matilda, vi skulle hyra film och massa gott gott. Vi hyrde filmen "bröllopsduellen" den var rolig, enligt mig i alla fall. Åt massa godis och chips, mums. Sen vid tolv gick jag och matilda hem, eller ja.. vi satte oss på en bänk och pratade, vi tjejer gillar att prata mycket, som ni kanske märker.. haha! Sen gick jag hem och pratade med älskling i telefon tills jag somna.

Ja, ungefär så har min helg sett ut! Riktig myshelg :) Och nu ska jag rensa mina kläder, för hälften av alla kläder jag har i min garderob använder jag inte.. Men vi hörs efter att jag städat!
PUSS!

pepparkakor med ädelost och julmust <3

Nu har jag precis duschat klart, mycket skönt. Var som sagt nere på stan förut med mamma & magnus och tog leggfoto, och guuud vad söt man blev (?) efter det gick vi till banken och fixade legget, så om en vecka har jag legg!! woho, haha. Ni som undrar "har hon inte haft det fören nu?" Nej, det har jag faktiskt inte.  Det har aldrig blivit av, men nu har jag skaffat - finally! Sen åkte vi till willys och köpte tacos till kvällen :) mums, det har typ blivit en vana att vi äter tacos nu varje fredagskväll? Har ni också så eller? haha.

Och när vi kom hem så satte mamma, magnus och jag oss och käkade pepparkakor med ädelost och julmust, godare kan det inte bli!!! åh, så mumsigt det var. Julen är snart här ju ;o kan man inte tro. Och om mindre än en månad flyttar vi, och vi har inte ens börjat packa! :o hur ska det här sluta? Äsch, vi fixar det. Och imorgon åker vi till ikea och kollar på massa möbler som vi ska ha! Men nu har jag lite stuff att fixa, sitter bara i handduk än så länge. Men jag uppdaterar antigen i natt eller senare, PUSS!

godmorgon!

Nu har jag precis vaknat och ska hjälpa mamma och städa lite, sen göra mig iordning för att åka ner på stan och ta legg-foto! Men först ska jag läsa alla 244 sms jag har fått inatt, 244!!!! jag skojar inte!! Tog en bild på det för att ni inte ska tro att jag ljuger, och jag säger såhär - det är inte bara från en och samma person..

Det är bakåtvent, men ni ser nog i alla fall att det ska stå "244"
Japp, kulkul.. HEJDÅ!

goodnight!

Nu ska jag snart hoppa ner i säng, för imorgon vid klockan ett ska jag åka ner och ta kort till min legitimaton (stavning?) sen efter det så kanske vi ska till våran nya lägenhet och mäta, för på lördag åker vi till ikea och köper nya möbler och lite annat, super skojj juu! :) Men hoppas ni sover gott, för det ska jag göra - när jag somnar till älskling's röst! <3

PUSS&GODNATT!

stackars barn..

Okej, det här var det SJUKASTE jag sett på länge.. Det här är tydligen ett barnprogram i beligien?! HALLÅ?!?! kom igen?

Jag tror inte jag behöver förklara vad som händer, utan jag tror ni har egna ögon för att kunna se. Det är helt sjukt att stackars barn ska sitta och kolla på det här.

tråkigt inlägg

Hej på er alla glada läsare (haha, gud så pinsam jag är)

Först och främst måste jag tacka för dom fina kommentarerna jag fått om inlägget där jag inte hade något löshår i, det värmer :) kul att ni tycker det är fint, nu är det bara jag som ska våga visa mig i det också! hehe.. Skolan idag som vanligt, hade styling hela morgonen fram till lunch. Vi hade lite teori där vi skulle svara på frågor om håret, jag och cissi klarade det galant, och sen skulle man göra en inpackning på varandra, cissi gjorde en på mig och jag kan lova er att jag såg ut som en riktig sliskig katt.. Jag gjorde dock aldrig på cissi, för varmvattet tog slut.. Inte så jätte skönt att skölja håret i iskallt vatten.. Usch vad hemskt det var!

Efter lunch så skulle jag och sofie gå till john bauer gymnasiet och köpa biljetter till gymnasiefesten som är den 17 december, "black and white party" man måste tydligen ha på sig BÅDE vitt och svart, kul.. Vad ska man ha på sig?! Iaf, det tog oss en liten tid att hitta till cafeterian där dom sålde biljetterna, men nella hjälpte oss.. haha! Lite smått pinsamt att springa runt och inte riktigt veta vart man ska, inget roligt för er att veta kanske - men nu vet ni i alla fall.

Nu har jag ätit en riktigt god kvällsmacka med ett glas kall mjölk till, det klirra fint i kistan. Och nu ska jag .. Hmm, jag vet inte vad jag ska göra faktiskt, jag behöver ju inte sova än i alla fall.. FÖR JAG ÄR LEDIG IMORGON! :D

kul på tåget hem

Nu sitter jag hemma i min säng och har en skön filt runt om mig och bara tar det lugnt, jag orkar inget annat efter skolan nu för tiden. Även fast det inte är jobbigt att åka tåg eller typ jobbigt iskolan, men det är bara det att det är så fruktansvärt tidiga mornar.. Men jag står ut! Men just idag när jag kom hem var jag riktigt trött faktiskt, så nu ska jag nog slå på dagens man avsnittet som jag missade förra veckan och sen kanske kolla vidare på the hills? Får se :)

På tåget hem hade jag och matilda i alla fall jätte kul, check it out.



Söta vänner :) eller hur?

Johanna och Frida

Snodde bilderna av fridas blogg, vi har lite kul just nu..

Sista bilden gillar jag mest, FUCK vad söt jag är!!! :)

skolan

Sitter i skolan nu med medina och frida, vi fick inte sitta kvar i klassrummet, för dom var TVUGNA att var själva i andra rummet, för dom ville inte att vi skulle höra dom.. Herregud, era pajjaser! Snart är det matte som står på listan, jippi.


Uppdaterar senare, PUSS PÅ ER!

without my best friednd

Jag kommer säkert ångra mig att jag la ut den här bilden nu, men nu gör jag det i alla fall.
Här har ni mig - johanna jonsson utan löshår!

Och nu vill jag ha era kommentarer, vad tycker ni?

Och ja, jag har tagit bort munnen, jag gjorde någon rolig min :P

paradise hotell

Nu har jag precis kollat klart på paradise hotell, det är något jag kommer följa, det kan jag lova er. Tycker det är sjukt kul med sådana här program, som t.ex. big brother också! haha. Det här var bara första avsnittet och vissa var redan lite heta på gröten.. Men den tjejen som jag gillade mest var ju i alla fall catja, hon var ritktigt söt och verkade snäll. Snyggast av killarna var nog stefan.. Eller ja, det var han jag la mest på minnet av grabbarna! Han cimon, var det bara jag som blev chockad när han pratade? VILKEN BASRÖST!! haha. Nästa avsnitt var redan imorgon, kollar ni?

färga håret

Jag funderar starkt på att färga håret, har gjort det nu ett tag. Och vad passar inte bättre än att önska sig en färgtid i juklapp? Och vilken hårfärg vill jag inte ha utan..


Vad tycker ni? Hiss eller Diss?

En helt perfekt lördag med min jakob

Helgen har jag spenderat med min älskling. Vi har haft det supermysigt, i lördags bjöd han ut mig på middag - vi åt på en jätte mysig kinaresturang! Underbart var det. Ni vet det där gamla tricket om att man "tåflirtade" under bordet? Tro mig, det hände.. hah! Kändes lite som om man var nykär igen, sen efter att vi ätit ville vi inte åka buss utan vi gick en lång promenad och höll varandra i handen och bara pratade minnen. :) Sen när vi kom till södertull tog vi bussen, för vi orkar inte gå ända till hageby. Lite för kallt och lite FÖR långt! haha. Väl hemma la vi oss under täcket, tände ljus och kollade på film. Jag vet att ni har den där perfekta bilden över hur det kan se ut, och tro mig.. Det var så perfekt det kan bli! Sen somna jag i hans famn. Vilken underbar lördag, tack hjärtat - du kunde inte gjort den bättre! <3

Jag är världens lyckliaste johanna, och jag har världens bästa pojkvän!



b.e.r.o.n.d.e.

Väldigt dålig uppdatering på dom senaste dagarna, men jag har haft lite annat för mig, så har inte orkat bloggat faktiskt. Sitter i alla fall just nu i soffan hemma och kollar på the hills, dock har jag ju redan sett det här avsnittet MEN man kan aldrig titta för mycket the hills! Jag älskar musiken som dom spelar i mellanåt i the hills, borde det inte finnas någon "The hills soundtrack" HAHA, nej men något liknande? Jag ska nog faktiskt kolla efter det.
Älskar den här låten, dom spelade den nyss hehe..


Och kan man bli snyggare än vad lauren är eller? NEJ, tror inte det. Ge mig hennes utseende!


. . . . .

Städa städa städa städa städa!!


onsdag - olycka

Onsdag idag, lilllördag som man brukar kalla det. Hade sovmorgon imorse, började inte fören tio i ett. Men eftersom tågen inte går allt för ofta så åkte jag med tåget som gick klockan 11, fast jag vaknade inte fören tio minuter över tio.. Så det blev lite småstressigt men jag hann med! När jag kom till skolan gick jag, frida och medina och åt, det var tacos idag, riktigt gott. Sen hade vi bara en lektion idag, och jag kan inte riktigt kalla det för lektion. Vi småpratade lite mest och berättade om hur vi ville ha det i våran salong som kommer bli där nere, det kommer nog bli riktigt snyggt. Efter skolan gick jag, sofie, cissi & medina ner på stan och försökte hitta APU platser, men det gick väl sådär. Jag hittade en skitsnygg tröja som jag hängde undan som jag ska ner och köpa imorgon efter skolan. Åkte spårvagn ner till tåget också, utan att betala, busigt. :) Tog 4 tåget hem! Och när vi kliver av tåget och ska gå och låsa upp cykeln händer det något jätte hemskt, en tjej blir påkörd av en bil.. Usch, hon gick på övergångstället och blev påkörd, usch och hon flög en bra bit kan jag säga. Usch, det där dunket man hörde när hon blev påkörd.. Usch va hemskt! Riktigt otäckt var det faktiskt.. Stackars tjej, hoppas allt är bra med henne nu i alla fall.

Nu sitter jag här och ska snart ta och städa rummet, sen äta och sen baaaaara ta det lugnt. Det är mycket bra på tv ikväll, men det som är lite surt är att det är samtidigt.. Allt är klockan nio.. På fyran är det oskyldigt dömd, på tv 4 plus är det dagens man och på femman är det greys anatomy. Vad ska jag kolla på?

little man

Sitter och kollar på roligaste filmen på 6:an. "little man" heter den, och jag som har ganska dålig humor tycker den är skitrolig! Jag uppdaterar efter filmen :)

tråk tråk tråk


HEJ, JAG HETER JOHANNA OCH HAR SKIT TRÅKIGT!!
UNDERHÅLL MIGGGGGG!!!!

tuesday

Hej hej, och hemskt mycket hej.
Det var blivit väldigt dåligt uppdaterat idag, men det är för att jag hade varken med mig datorn till skolan och så drog jag inte hem efter skolan heller, utan jag gick och träffade min älskling direkt efter, vi myste och skrattade ihop. Han är en riktigt pajjas den där, han får mig må så bra :) Skolan rullade i alla fall på som vanligt, matte lektionen var nog den mest kaotiska lektionen hitills, alla pratade med alla och inte fick jag mågna tal gjort.. Haha, men kul hade vi. Och så kallt som det vart idag iskolan tror jag aldrig det vart, usch jag hade två halsdukar på mig både eves och min och så hade jag på mig vantar och jacka.. Och jag kunde fortfarande inte då sluta frysa.. Hatar vintern :(( i alla fall kylan, men det kan vara mysigt när det snöar. Aja, totalt onödigt sagt, men nu vet ni. Haha! Jag åkte med halv sju tåget hem och nu har jag precis käkat nudlar och nu sitter jag här och bara tar det lugnt. Får se vad jag hittar på! Tycker inte det är något speciellt bra på tv ikväll.. Blir väl kanske film eller något, och imorgon börjar jaginte fören 12'50. Skönt, det kan jag lova er ;) Men vi hörs senare!

PUSS!

söt tjej säger godnatt

Nej hörrni, nu väntar sängen, det är ju som sagt en skoldag imorgon också! Sovgott och dröm våta drömmar!

Kisses and huggs

wiiiie, vad jag är söt!!

LÄS!

Nu varnar dom för att vaccinet mot svininfluensan är farligt.. Alltså jag blir galen på denna svininfluensan! Ett fyra årigt barn har dött av vaccinet, vad är det här? Märker inte läkarna att vaccinet inte kanske är det bästa? Nej, nu får ingen i min närhet ta det där vaccinet, det kan ju för sjutton döda!! Det var en läkare som hade skrivit en artikel och hela vaccinet och rubriken löd:

Är vaccinet farligare än svininfluensan?
Usch, jag mår dåligt att bara tänka på det. Jag tror man klarar sig galant utan den där sprutan faktiskt, den gör fruktansvärt ont och man kan dö av den.. Nej, jag tror jag klarar mig bättre utan.. Såhär stod det även som forskarna hade varnat om:

"Ny alarmerande forskning: Tiomersal i vaccin ger allvarliga skador på mänskliga hjärnceller från foster vid extremt låga doser"
Nej, så nu får inte ni mina nära och kära ta det där vaccinet.. Jag förbjuder er!! Och nej, jag överdriver inte. Det är fan seriöst ju!!


jakob yacoub, min prins.

Jag har nog världens sötaste pojkvän!
Igår när vi pratade i telefon så sa han till mig att han ville bjuda ut mig på middag på fredag, :))) Men vart får jag inte veta, utan det skulle bli en överraskning. Men det skulle vara någon fin resturang, så vad sjutton tar man på sig?! Sen så fråga han mig om jag vill stanna över natten och såklart ville jag det, så då skulle vi avsluta kvällen med en film och myspys :) Jag kan lova er att jag längtar till fredag, ohja!! hihi. <3
Jag vill bara ställa mig på ett högt berg och skrika hur kär jag är!! jag har aldrig kännt såhär förut, du får mig må så bra! <3 ana behabak!

chris låt till rihanna

Hur mycket jag än hatar chris för det han gjorde mot rihanna, så måste jag säga att jag fortfarande tycker han är vrålsnygg och har bästa rösten och gör mycket bra musik, och den här låten skrev han tydligen till rihanna efter det som hänt, och jag måste säga att lite gulligt är det ändo att han skrev låten,det visar ju i alla fall att han ångrar sig.. Men man kan inte ta tillbaka det som redan hänt och gjorts.. tyvärr, här är låten och texten, grymt fin och bra låt enligt mig!



Daily Iv been waiting, for the time to pass and let it faitin but baby my patience, its driving me crazy makin me fall a part.

What you do, when the truth is aint quit enough
They lookin at you , telling you ,
we need to break it up.
you need to chose what you do cause you and me in love

but ima make it up to you and show the world im a changed man
Cause you mean that much to me,
I dont wanna be done.
Im doing all that I can,and everybody hates Chris,
they can never understand.

So Can we love,
Can we love,
Can we love,
Can we love,
Can we love,
Can we love,
Can we love again.

Girl I know I told you, baby this aint over,
this aint over It aint over.

I remember ya touch, god, I miss you so much.
Please believe me, baby Im sorry.
And all of this money and fame can never amount to every morning when i see your face

What you do, when the truth is aint quit enough
They lookin at you , telling you ,
we need to break it up.
you need to chose what you do, cause you and me in love

but ima make it up to you and show the world im a changed man
Cause you mean that much to me,
I dont wanna be done.
Im doing all that I can ,and everybody hates Chris,
they can never understand.

So Can we love,
Can we love,
Can we love,
Can we love
Can we love,
Can we love,
Can we love again

Girl I know I told you, baby this aint over,
this aint over It aint over.
Saying Im sorry
Doesnt make it allright, ( I know, I know)
Know I believe it we can make it ,if we try, if we tryyy!

Imma a changed man,
Cause you mean that much to me,
I dont wanna be done.
Im doing all that I can,and everybody hates Chris,
they can never understand.

Can we love,
Can we love,
Can we love,
Can we love
Can we love,
Can we love,
Can we love again

Girl I know I told you, baby this aint over,
this aint over It aint over


bäst

idag knarkar jag beyonce i högtalarna, kan inte annat än älska det.

måndag - skolan

Då var en skoldag avklarad, det har blivit mycket skratt och glada stunder idag. Cecilia började i våran klass idag, kul! Välkommen :) haha. Vi fick skolkatalogen idag till skolan, lärarna fick ett exemplar som vi kollade i. Och så mycket man kan garva åt folk alltså, haha.. Ja ni! På torsdag får jag min egen skolkatalog, skolkatalogen är ju bara på ca 300 sidor.. Inte så mycket, eller? haha! Trodde det bara skulle vara alla friskolor i norrköping som skulle vara i samma katalog, men nejnej.. ALLA gymnasieskolor i norrköping är i samma katalog, så vilken tur att man blev söt på skolfotot (not) Sen var det stylist och vi skulle sätta upp spolor på varandra, jag tvättade först fridas hår och sen satte upp det i spolar.. Det var snyggt, eller ja.. Tolka det hur ni vill, det var första gången jag gjorde det och för att vara första gången tyckte linda det var bra, haha. Efter skolan var det egentligen planerat att jag skulle träffa min baby, men han hade gått hem för han hade ont i huvudet, och jag orkade verkligen inte gå till hageby.. Defenitift inte efter att mina strumpbyxor gick sönder iskolan, fan jävla karborreband (stavning?!haha) fastnade i strumpbyxan och rev upp hela knät :( Jag såg ut som en ****. Menmen, sånt man får leva med. På torsdag blir det kul på stylist, då ska vi ha med oss löv och kvistar så ska vi göra en uppsättning med det och sen sminka med en "höstlook" Jag ser fram emot det :) Nu känner jag att inlägget blev lite långt, men om ni orkat läsa allt så kan jag ju passa på att önska er en fortsatt trevlig måndagkväll!

Kisses

rihanna

Rihanna har ju gått ut med hela incidenten som hände den 8 februari när chris brown misshandlade henne.. Här är hela intervjuen!

Part 1


Part 2


Part 3

:)

Nu ligger jag ner i sängen, har fixat klart allt nu! skönt skönt. Och nu ska jag käka lite toblerone och dricka lite saft och kolla på ensam mamma söker! Sen ska jag sova för natten, för det är ju skola imorgon!

Puss & Godnatt

i like the song.

Daddys little girl - pitbull ft. slim

This is for all the woman
That has been stripped of their innocences
She was daddy's little girl
But no matter what they kept their head up

And this is my way to say thank you
All alone in the world


Confused and don't know what to think
'Cause she thought that she was
She was daddy's little girl
Confused and don't know what to think
'Cause she thought that she was
She was daddy's little girl

To find for herself 'cause she thought
That she was daddy's little girl, daddy's little girl
She think that she was
She was daddy's little girl, daddy's little girl
She was daddy's little girl

I was raised by woman, a woman made me a man
It just too bad that a man took her innocences
And God knows that I, I will feel the shame
Commit the shame, end up killing him

Blame it on the ignorance, that's were her childhood went
No country no languages, that's how seven years was spent
Times, you can't buy it and someone, they don't hear
I know that we bumped heads, just know mum, dad I'm here

Cuba Peter Pan, the revelation was great, yeah
I wanna thank you, mum, for the way were, yeah
All your life you want to only one thing
And that was to be daddy's little girl

Confused and don't know what to think
'Cause she thought that she was
She was daddy's little girl
Confused and don't know what to think
'Cause she thought that she was
She was daddy's little girl

To find for herself 'cause she thought
That she was daddy's little girl, daddy's little girl
She thought that she was
She was daddy's little girl, daddy's little girl
She was daddy's little girl

Took care of me, just like a mother
Till you got pregnant then you was off to Georgia
It was tough how we, how we were brought up
Tougher for you 'cause you had no father

Now I understand, now that I'm a man
How much a woman needs someone to call dad
You cut trough the pain, you walked trough the rain
The game ain't played you, baby, you played the game

Now you're in search of that father figure
And if you find him he denies you, Jenny fuck that
Come as a bitch even though I know she wished
She was daddy's little girl

Confused and don't know what to think
'Cause she thought that she was
She was daddy's little girl
Confused and don't know what to think
'Cause she thought that she was
She was daddy's little girl

To find for herself 'cause she thought
That she was daddy's little girl, daddy's little girl
She thought that she was
She was daddy's little girl, daddy's little girl
She was daddy's little girl

This for all the woman who stayed strong and beat all the odds
She was daddy's little girl
The ones that have been raped or the once that grew up father less
All alone in the world

But still found a way to raise their kids to do the right thing
She was daddy's little girl
This for y'all, I love y'all
All alone in the world

söndags fix

Nu har jag färgat håret på både mig och mamma, jag har färgat ögonbrynen på mig och mamma, jag har plockat ögonbrynen på mamma & ska snart göra det på mig själv. Duschat har jag också gjort, skrubbat hela kroppen. Jag känner mig superfräsch!! :) Kom nyss in också för den delen, jag har hunnit med mycket som ni se, haha. Jag har vart ute och träffat matilda min vän ett tag, hon behövde prata och klart jag finns och ställer upp <3 jag älskar dig matilda! Sen nu snart ska jag också ta och städa upp på rummet och sedan gå ner i tvättstugan och hämta upp min tvätt. Sen ska jag krypa ner under täcket och kolla på sista avsnittet av ensam mamma söker, för jag hann inte kolla på det på tv förut.. Så nu får ni inte avslöja något vem som tog vem.. Menmen, nu har jag inte tid att sitta här. Lägger in en bra låt som jag hörde förut när jag kollade på the hills :) (japp, beeeeroende)


Refrängen är bäst!

Kisses

onödigt inlägg..

Sitter och väntar på mat, jag är så jäkla hungrig.. Har bara ätit två rostade mackor idag, det är inte mycket för att vara min mage. Så nu skriker magen efter mat, men den är snart klar hoppas jag. Magnus syster kommer hit snart, magnus barn är också här, det är ju som sagt fars-dag idag! :) och under tiden jag väntar på maten busar jag med simba, för det finns inte så mycket annat att göra - finns inget på tv, finns inget att göra på internet.. Ja, det suger helt enkelt!! Så jag och simba har det roligt tsm, vilken mes jag är!! Men jag tycker om min katt, precis som vissa tycker om sina hundar! Och just nu i detta tillfälle, försöker jag lära simba skriva på datorn.. Vi började med den enkla lektionen att sitta framför datorn, här ser ni resultatet!

HAHAHAHAHA, så gudomligt söt!!

äntligen ska den jobbiga utväxten bort

Mamma kom hem nyss, dom hade vart och handlat och hon har köpt hårfärg till mig! Äntligen ska utväxten bort, gud så skönt. Så ikväll kommer jag nog färga håret och kanske färgar ögonbrynen också? Nu får ni inte tro att jag tänker färga ögonbrynen med hårfärgen, utan jag har speciell färg till ögonbrynen, haha. Ett litet hemmaspa ikväll kanske?

- Färga håret
- plocka/färga ögonbrynen
- raka benen
- rengöra ansiktet
- fixa naglarna
- fötterna


Ja, varför inte? Det låter helt okej tycker jag en söndagskväll.

toblerone

När mamma och magnus kom hem igår, fick jag något riktigt mumsigt :) Dom verkar veta att jag gillar choklad! GOOOOOOOODIS!

simbis

Såhär mysigt har jag och simba det just nu, han ligger på mitt bröst och vi ligger och snackar lite,hahaha!

Han är en riktig liten fotomodell, kolla bara in blicken ;)
Tjock och söt, det är jag det.

sean banan




Hahaha, lite kul är det fan!

sunday

Godmorgon allihopa!
Jag vaknade nyss, skönt att sova länge, ohjaaaa :) Pratade i telefon med älskling hela natten igår och sen vaknar jag till vid klockan 4 att vi fortfarnade har telefonerna på.. Haha, så då la jag på. Idag då? Jo, då är det fars-dag! Men det känns inte så speciell för mig.. Ni som känner mig vet varför, vore ju kul om man hade en pappa som brydde sig om en, så man kunde köpa något. Men nej, nu har ju jag inte det.. Så det får lov att vara! Så idag, kanske man ska städa lite, och tvätta kan jag säga. Har inte tvättat kläder på jätte länge känns det som, tvättkorgen börjar bli ganska full nu.. Nu väntar den godaste måltiden på dagen, frukost!! Vi hörs senare.

Kisses

...

Nu ska jag krypa ner under täcket :) Det är ju en dag imorgon också, hoppas ni sover gott eller festar gott? HAHA, nej nu börjar jag bli för trött för det här.. Godnatt & sovgott <3

njakop, min pajjas.

Alltså, jag har nog den största pajjasen till pojkvän, men han är också världens sötaste! Ni som har facebook, vet ju att alla typ nördar antigen farmville eller happy aquarium.. Och jag & min pojkvän typ nördar happy aquarium, haha. Mesigt? Ohja! Men i alla fall, det jag ville komma fram till var att man kan skicka "flaskpost" till varandra i akvariumen, och jakob har skickat ett liten flaskpost som det står "love dig :D" på, HAHAHA. Det är bara min jakob som kan blanda två språk på två ord. Så jävla knäpp, men så jävla sjukt söt.. Gud vad jag tycker om honom! Ni vet när man är kär i någon och det är fjärilar i magen? Det får jag varje gång när jag ser honom, varje dag under 1år & 8månader har jag fått det.. <3 Och det kommer bli mer dagar, flera månader och flera år jag kommer ha det! :*

lördagskväll med min matilda

Okej, lördagkväll och den blev inte riktigt som planerat.. Jag och matilda hade tänkt festa, för vi var sugna som sjutton på det. Men så blev det icke, utan ist gick vi till nobel och beställde en kebabtallrik till matilda och sen drog vi hem till henne och kollade på tv, kollade i skolkatalogen, försökte lära oss dansa som beyonce (vi är på god väg, trust me) och såklart, garvat som vänner gör tsm :) En riktigt mys-lördag alltså! Men jag klagar inte, det var kul. Men så finns det ju vissa saker man kan irritera sig en aning på.. Menmen! Och nu sitter jag här och pratar med matilda på msn, som jag typ gick ifrån för tio minter sen? Vi kan inte hålla oss ifrån varandra, så är det bara! haha <3

p p p p p p p p party

Nu ska jag dra mig ut och festa liiiiite va? ;)
HÖRS INATT! <3<3<3

i love you :* :*

Föresten, ni måste ju säga grattis till mig och min älskling idag, vi firar faktiskt 1år & 8månader tsm idag <3
J A G Ä L S K A R D I G !!!!!! <3

b-b-b-beyonce

Om det är någon jag vill kunna dansa om, är det ju beyonce. Världens vackraste kvinna, världens bästa sångerska och världens bästa dans. Jag och matilda kommer köra den här dansen ikväll, right honey? GRYM VIDEO!

utgång på ingång

Har precis käkat mcd mat med la familia. Va skönt att äta mat med familjen, haha. Trodde aldrig man kunde sakna något sånt. Men där ser man! :) Nu sitter jag på mitt rum och dunkar musik, like it. Ska nog snart börja göra mig iordning, för det blir nog kanske trotsallt utgång ikväll? Sofie tyckte jag skulle gå på bio istället, men nej fan.. Jag ska ut och göra stan osäker! ;) HAHA, gud så fjolligt det där lät. Nej, men nu har jag inte tid att sitta här längre. Vi hörs ikväll eller inatt.

Kisses

tonight?

Vad händer ikväll gott folk? Ikväll är jag sugen på att hitta på något kul, men som vad? Får jag inga förslag så blir det väl att vara hemma och kolla på tv.. Och på tv ikväll är det så mycket som följande:

20'00 - körslaget på 4'an
20'00 - dansbandskampen på 1'an.

HAHA, ja vad säger ni? Jag föredrar en utekväll, jatack! MEN VART ÄR FESTEN?

kaffetajm

HAHA, jag skulle koka kaffe i en vanlig kaffebryggare, men visste inte hur man gjorde (pinsamt) så jag fick hjälp av min kära vän matilda som berättade att man skulle ha lika mycket vatten som kaffe! Kolla, man lär sig något nytt varje dag! PUSS!

m a m m a

Världens finaste och världens bästa mamma! <3

mammi is back hoooome!! <3

Puuuh!
Nu har jag städat hela lägenheten, inte kul.. Men det måste som sagt göras ibland! Duschat har jag också gjort, men inte sminkat mig, det orkar jag inte. Mamma och magnus är i sverige nu!!! :D så nu är dom påväg hit tillbaka till lilla katrineholm. Jag har en liten överraskning åt dom när dom kommer hem, jag har vart på tempo och köpt äppelkaka och vaniljkräm, MUMS. (jag är för lat för att laga något själv) Men det kommer nog bli bra :) Men nu kom jag på att jag glömt köpa något att dricka.. Fuck också! Jag har druckit upp all dricka hemma och all saft, så det ända jag erbjuda är vatten.. Inte det bästa kanske! Får smsa mamma och be dom stanna bara och köpa en dricka :)

Fredagskvällen

Kom på att jag måste ju berätta vad jag gjorde igår.
Gårdagen var jag inte alls sugen på att festa, ville bara ligga hemma och mysa till idol. Och madicken var på, så vi beställde hem pizza, kebabpizza muuuuuuums! Sen så kollade vi på idol, men sen helt plötsligt fick vi för oss att vi ville med till sköldninge på lokalfesten som labbi hade för han fyllde 20. Grattis igen! :) Så vi skyndade oss och gjorde oss iordning, sen så hämtade vi matilda hos henne, sen åkte vi ut till sköldninge! Det var ganska lamt, ingen dansade.. Fegisar!! jag ska inte säga något, för jag dansa inte heller, men hade folket gjort det, hade jag ju inte tvekat att dansa med. Men det fanns vissa som dansa som bara den.. haha! Sen vid fem i ett kom nattbussen, och precis ALLA som var på lokalfesten skulle på den där förbannade bussen. Det vart LIIIIIIITE trångt att komma på bussen. Jag klämdes mellan matilda och någon annan brud framför mig, hahah.. Men vi kom på tillslut och det var en kille som försökte få med hela bussen på "andra sidan är ni klara" men ingen på den sidan var direkt på med det, så då var den en kille som skrek tillbaka "nej, käften så snälla låt oss bara vara" eller något i den stilen. Lite kul sådär! En brud slog en annan tjej när hon stackarn skulle gå av bussen, bara körde upp hela jävla näven i stackars tjejens ansikte.. Mogen brud som slåss! ohja! Sen kom vi hem, jag gick hem på en gång. Alan och jag gick tog sällskap hem :) lilla alladin.. haha! Ja, men så såg min kväll ut, jag hade kul :) Den gick från att vara en lugn hemma kväll, till lokalfest.. Det ni!

Lördag

Lördagmorgon och jag ligger kvar isängen och slöar, fast egentligen måste jag gå upp. För mamma och magus kommer ju hem idag!!!! Jag är jätteglad :) Jag har saknat dom jätte mycket, det var inget speciellt roligt med att vara ensam.. Haha, men nu vet jag ju hur det är. Har levt på nudlar ungefär hela veckan, förutom två dagar när jag åt fisk och potatis & andra dagen köttbullar och makaroner! Sen har det vart nudlar som vart min maträtt. Men i alla fall, jag måste egentligen upp och städa.. Alltså, det är ju inte stökigt så. Men jag måste damsuga, för det har jag bara gjort en gång den här veckan, EN GÅNG!! Jag hatar att damsuga, som ni kanske ser ;p Och nu har jag en katt som står på mitt bröst och kurrar och gosar sig mot mitt ansikte, så jag antar att han vill ha upp mig. Frukost var det va?

Kisses

bästa grejen jag hört på länge

En dag i taget det räcker, vänd dig inte om och sörj det förflutna, bekymra dig inte för framtiden för den har ännu inte kommit. lev i nuet och gör de så underbart att de blir värt att minnas... Vissa beslut får man acceptera, lära sig leva med, Bli starkare av och försöka gå vidare.



tokio hotel

Jag tror knappt vad jag själv skriver, men jag har hittat en as bra låt som tokio hotel gjort! Den är grym enligt mig, riktigt bra faktiskt. Jag har alltid hatat dom, men den här låten är ett undantag. Lyssna på den! : )
FAN OCKSÅ. Det går inte att lägga in den på bloggen :/ för inbäddning inaktiverad på begäran.. Men jag lägger in länken, så hoppas jag verkligen att ni går in och kollar!
http://www.youtube.com/watch?v=3Mi1xxT3Fqc

Magdans

Några människor jag skulle vilja kunna dansa som är självaste beyonce och shakira. Kan man dansa bättre än dom eller? Snacka om att ha rytmen i blodet. Magdans vill jag lära mig, så jäääkla grymt. Ja, som ni ser har jag inget direkt att skriva om. Men jag har ingen att prata med, för matilda gick hem. Så här sitter jag i min ensamhet och snackar med en blogg (?) haha. Eller ja, jag har ju min kära katt simba också. Men han springer heldre runt och gör mig galen..
Hur ska det här fortsätta?

worlds best beyonce

Världens bästa sångerska (enligt mig i alla fall)
Och bara så ni vet, vann hon nyss för bästa låten (halo)

EMA-galan med matilda

Har precis kollat klart på mammas pojkar med matilda. Och nu sitter vi och glor på EMA-galan. Like it alot, men det är synd att den slutar så sent. För jag måste fan sova vid den tiden.. Imorgon är det fredag, yey! Får se vad som händer då. Men det blir nog säkert bra hur det än blir. Men nu ska jag fortsätta kolla på EMA galan :) PUSS!

coola faster

Min kusin sandra visade mig en artikel om min faster, skapligt grym hon är. Haha!
Läs den: http://arbetarbladet.se/nyheter/gavle/tetha/1.1490383
(och ja, det är hennes rygg på bilden)

städat och rent

Nu har jag städat av lite här hemma, det blir faktiskt stökigare än vad man tror när man är själv hemma. Så nu har jag tagit disken, dammat och fixat lite.. Damsuger gör jag imorgon efter skolan, för det orkar jag inte nu. Så nu sätter jag mig ner framför tv'n och tar det lugnt resten av kvällen. Jag börjar sakna min mamma riktigt ordentligt nu, jag vill att hon kommer hem nu :(( Men hon kommer som tur på lördag. <3

-


-

Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla klart på the hills avsnittet jag började kolla på förut. Sen ska jag faktiskt sova, för det är ju en ny dag imorgon!
Godnatttttttttttt

The hills nörd?

jag är ÖVERLYCKLIG!!
så sjuk, men så glad! Som ni vet, älskar jag the hills. Jag missar inte ett enda avsnitt av det. Och tänka sig, jag hittade hela säsong 5 på internet, så nu ska jag nörda the hills hela jä*la dagen!! Lycklig, Lycklig, Lycklig!! :*
PUSSSSSSSSS :D:D

snö... snö... SNÖ?!?!

Jag dööööör!
Det snöar ju för sjutton ute!! Usch och fyy.. Jag vill inte :((( Det är ju bara 4 november (?) Hur kan det snöa redan nu?! Jag får inte ihop det där riktigt.. Ligger ner framför tv'n med datorn i knät och har ett duntäcke OCH filt på mig och dricker varm oboy.. Ja, är man sjuk så är man. Jag vill inte vara sjuk, och jag verkar ju inte vara ensam här i världen om att vara sjuk just nu.. Typ hälften av svenska folket är sjuka? Surt..
Föresten, mamma ringde mig förut!! :) Jag blev superglad av att höra hennes röst, dom har det jättebra där nere. Och det kan jag ju förstå, sol, värme, bad, god mat.. JAG VILL OCKSÅ!

alvedonreklamen

Typ världens sötaste reklam?
Jag blir faktiskt lite småkär!

bjöööörn

Jag ligger här i min säng och orkar inte ta mig upp, jag är helt genom förkyld och mitt huvud värker.. Så jag ligger och kollar på massa gamla roliga klipp, och jag säger då det - ingen knäcker björn gustavsson! <3
Kommer ni ihåg? Dom här två är mina favoriter:
HAHA <3

new boys

Like the song!!
Och föresten, jag kan inte sova.. TACK :)
Godnatttttttttttt

h e r r e g u d

Alltså människor i katrineholm.. PATETISKA!
Det är det enda ordet man kan kalla dom.
Folk som lägger sig i saker, som dom inte har ett skit med att göra och skriver ut det på bloggen och försöker vara lite diskreta? HAHA, patetiskt som sagt. Men du, du vet inte ett skit om det där, så lägg dig inte i!! Och jag är så trött på att folk ska hålla på bakom ryggen och leka tuffa, tycker du jag gör något fel med att jag vill ha tillbaka min kläder kan du säga det till mig PERSONLIGEN! inte skriva det på din blogg.
Nej, nu ska jag sova.
Kom ihåg en sak mina läsare - det finns människor till allt.

bloggtork

Jag har absolut ingen blogglust, B L O G G T O R K A!
Och jag är så fruktansvärt trött på min header. Och hela designen, så imorgon efter skolan tänkte jag sätta mig ner och försöka fixa den, så då kanske blogglusten kommer tillbaka, var inte oroliga. Det kommer finnas då! Kollade lite på bloggar förut och hittade det här gulliga klippet, världens sötaste hundvalp? haha!
Nejni, nu ska jag sova ALLDELES själv.
Första gången i hela mitt liv jag kommer sova själv en hel natt..
får väl se hur det går, som tur är har jag min älskling som har lovat
att prata med mig tills jag somnar, my bby. <3
kom ihåg en sak - jag har världens bästa pojkvän!

RSS 2.0