...

Allt går bara käpprätt åt helvete

ONE WORD, GREAT.


I LOVE MY LIFE

Sitter "hemma" i norrköping hos älskling!
Dagen har sett ut så att jag kom till jakob vid två, fick skjus ner av frida på cykel, haha! Vi jobbade fram till sex och sedan tog vi bussen till hageby och vi sprang in på hagebycentrum så jag kunde köpa mitt halsband, så jäkla snyggt. I alla fall, när vi kom hem till han la vi oss i soffan och kollade på tv hela kvällen, animal planet.. haha! Somnade i älsklings famn, bättre kan det ju inte bli. Och nu för inte så länge sedan kom jakobs bror hem med kebab och bröd, så vi har gjort våran egen kebabrulle! haha, fett god. Godare än den på pizzerian ;)
Och nu sitter jag på hans rum och väntar på att han ska kolla klart på fotbollsmatchen, sen ska vi sova för kvällen.. Det är nämligen viktigt att jag är pigg inför imorgon, jag har engelska nationella imorgon bitti! HELP ME!

MIN NJAKOB

Det finns en, och bara en jakob i hela världen & det är du min babi!
Mr.Skägg!

SKOLAN ÄR I GÅNG

JIPPPIII!

LIKE A PYRAMID

Nu drar jag och solar med min vän frida, jag är vitare än snön. Så det är behövligt!
- bless


I LOVE SHOPPING

Kort magtröja i oversize från gina tricot, 149 ;-
Min nya älskade plånbok från gina tricot, 149 ;-
Kors från gina tricot, 19 ;-
Oversize tröja från VILA, 179 ;-
Grön stickad tröja från gina, rea 99 ;-
Tunika med kedjor, lindex 249 ;-
Snygg svar enkel kavaj från HM, 199 ;-
Grå tröja med axeldekoration, HM 199 ;-
Tshirt, GINA 99 ;-
Tunika militärgrön, GINA 149 ;-
Mycket gina kläder känner jag, men jag har hittat en hel snyggt där på sista tiden. Detta är i alla fall dom nyaste plaggen i min garderob, love it!

I JUST NEED YOU

Hejhej!
Det var ett tag sedan jag skrev något, sov ju hos jakob i torsdags till fredags och då på torsdagskvällen var vi på hc (hagebycentrum) dom har ju öppnat massa nya butiker där, och det smälldes massa raketer och massa erbjudanden fick man.
Sen på fredagen var jag och tjejerna hos matilda och firade henne, åt på olympos och sedan drog vi hem till henne för lite party. Vid ett på lördagen åkte jag till jakob (igen) jag saknade honom för mycket antar jag, höhö. Stannade där tills idag, sov alltså där även igår. Mysigt mysigt! Har även fått med mig lite nya kläder under veckan som gått. Tänkte lägga in lite bilder! Så håll utkik!

- bless

EVERY STEP IM TAKING

Nehepp, nu väntar sängen.
Imorgon stannar jag kvar i norrköping, sover hos älskling. Så det kommer nog inte bli så mycket uppdatering, men ni klarar er tror jag nog.
- bless kids


hv71

Efter tre jävla minuter gör vi mål, det visar ju bara vilka som är bäst!
NU TAR VI DOM!! hvblååå ♥


SHE INSPIRED ME


LOVE

Nya solo, the hills på tv'n.
Bättre blir det inte!
(matilda, när jag såg att du köpt nya solo blev jag också sugen, hahaha)

SO DAMN HAPPY!!

jag är så jävla lycklig just nu och kommer nog förbli det!
- JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB!!

förstår ni min lycka eller? Nu behöver jag inte oroa mig för money längre, JIPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIII!

YOU'RE SMOKING


VEM ÄR ARAB

Sitter iskolan, har precis avslutat den där förbannat tråkiga matten, nu är det en lektion kvar sen får jag äta! Är så jävla hungrig att jag tror jag dör snart...
Favorit i repris

J A K O B S ' J O H A N N A


HATA, HATA HÖNSGÅRDEN.

Just nu:
Sitter i min ensamhet och kollar på hv71 matchen, fan min pojkvän har smittat av sig, jag måste bara kolla på matchen. KOM IGEN NU HV!!!!

I LOVE YOU

Blev kvar i norrköping inatt också, eftersom vi har sovmorgon imorgon och inte börjar fören tjugo i elva. :) Mycket bra tycker jag, för då får jag mysa med jakob en natt till! Idag har det vart en vanlig söndag, jakob spelade match imorse och jag var och kollade på den, fuck så kallt det var att stå ute.. sen heeeelt plötsligt började det hagla, och jag tyckte det var skitkul, så jag stod där för mig själv och smågarva lite hahaha.

Nu sitter vi och kollar på real matchen mot valencia, real leder redan (såklart) höhö. Men nu ska jag lägga mig i knät på älskling och kolla vidare på matchen.

- bless

I LOVE THE WAY YOU MOVE

Hej hopp!
Lördag idag, härliga lördag. Har vart ute i ingelsta med älskling, hade dock inga pengar med mig så det blev inga nya clothes, även fast det fanns riktiga godingar. Men varsin cheesburgare fick vi i alla fall, det klirra fint. Sen drog vi tillbaka till kiosken för inte så länge sedan, och nu sitter vi och kollar på HV matchen.. Ikväll ska jag och jakob ut och springa, eller ja... han ska springa, jag ska fan gå, haha. Inte för att ni bryr er, men i alla fallllllll...

bye


THE SUN IS SHINING, SO AM I.

Nu drar jag till älskling i norrköping, vi hörs!
facelook of today
och för er som intreserar er är min outfit idag:
Vit stickad från gina
svart linne under från gina
svarta tunna strumpbyxor från ica (HAHA)
Mitt söta korshalsband
skinnjacka
och converse på det!
(y)

ONCE YOU GET A DOSE OF ME

Godmorgon!
Försov mig i morse, not fun.. Men jag hade bara en lektion, så det var ju tur det i alla fall.
Drömde en hel sjuk dröm i natt om jakob, fyfan så förbannad jag var på honom när jag vakna, haha. Usch! Nu ska jag ta och stoppa i mig lite frukost, mums. Vi hörs under dagen!
bless

I DONT WANNA DO IT SOLO

Och ett par svarta tunna strumpbyxor till, K.L.O.CK.R.E.N.T

EVERY LITTLE MOVE

Jag är glad, så jä*la glad!
Var ju på jobbintervju idag, och det gick galant. När jag kom in på hennes kontor så såg jag att mitt cv låg på hennes skrivbord, där butikschefen hade skrivit en liten kommentar om mig där det stod "Verkar mycket bra" och av bara det blev jag glad, sen pratade vi i ca 5 minuter och hon tyckte jag verkade så bra, men att det var svårt att bilda sig en uppfattning om mig på fem minuter, så jag ska dit på onsdag och provjobba att sitta i kassan!!!! Sen undrade hon hur länge jag kunde jobba i sommar "hela sommaren" säger jag, kanske inte var så smart.. lite sommarlov vill man ju ha! Men det löser sig, JAG ÄR I ALLA FALL SÅ JÄVLA LYCKLIG JUST NU!!!!! :D

DUMMA RUBRIK

Den här godingen ska bli min innan månaden är slut, så grymt snygg plånbok.
Dont you agre?
Ynka 149 ;- på gina tricot

HE WANTS TO HAVE A PARTY ALL OVER MY BODY

tröttnar aldrig!

YOU DONT GET A TITLE

Atchooooooo!... jag har blivit allergisk mot sådana som dig!

KILKLACK

Såg dom här på åkes förut idag, GE MIG!!!
så äckligt snygga

I LOVE THE SUN

Precis kommit hem, sov ju i norrköping igår till idag, hos min älskling. Var och kollade på hans fotbollsträning i ektorp, han är så duktig så! Efter det åkte vi hem till han och gjorde korv med bröd, sen somna vi ganska tidigt, massa mys. Hade bara en lektion idag, och den var ju inte speciellt ansträngande. Börja känna att onsdagar är ganska onödiga, i alla fall denna onsdag. Efter skolan åkte jag och brudarna ner till stationen och köpte glass och satt ute i det fina vädret och bara njöt. Jag och frida gjorde även en god gärning idag och köpte en majblomma av en söt liten kille, men frida gjorde bort sig lite... HAHAHA, fy fan jag garva så jag grät!
Men nu hinner jag inte skriva mer, ska ut och träffa min matilda.
- bless

SEX AND THE CITY 2

Nya sex and the city 2 trailern (för er som inte vet, så har dom gjort en till trailer, därför jag säger "nya") jag bara SKA på den på bio. Någon som hänger med mig då eller?

happy day, oh happy day.

Idag är det en bra dag! Solen skiner och det är sjukt varmt ute, jag fick träffa min älskling idag, provet gick galant och nu till det bästa... Det ringde från en av mina sommarjobb och frågade om jag fortfarande var intreserad av att jobba hos dom, GISSA OM JAG BLEV GLAD?!?!?! så på torsdag ska jag upp till willys på en liten intervju. :D Den här dagen kan inte sluta annat än bra!
♥♥♥

GRYM


old pic

Sjukt tråkig blogg har jag fått, inga bilder - inga videos!
Det måste bli ändring!
gammal bild från i vintras

I THINK I KNOW WHY THE DOG HOWLS AT THE MOON

Jag och mamma var ute och övningskörde i över en och en halv timme. Jag älskar att köra bil, haha. Vi åkte ner till mormor och morfar, båda två ville åka med och se hur jag körde, haha. Sen när vi kom hem så färgade jag mammas hår och både plockade och färgade hennes ögonbryn. Det blev en riktig mamma&dotter dag idag, det gillar jag jätte mycket ♥ Och nu har jag precis duschat, rakat benen och smörjt in mig. Har även pluggat till provet imorgon, dock verkar det vara det lättaste provet vi haft. Så enkla frågor att vem som helst kan svara på dom.
Men nu ska jag göra mig en kopp varmt te och macka och fortsätta kolla på wallander, sen blir det att krypa ner till sängs.
- bless

sista dagen på lovet

Sista dagen på lovet och den ska spenderas såhär; övningsköra & plugga till stylistprovet. Men det är inte så mycket att plugga till, kan det mesta. Och det praktiska skulle vi föna och tupera, vilket vi har gjort nu några gånger. Så det ska nog gå bra! Jag längtar faktiskt lite till skolan, saknar mina brudar, och frajdoooo som jag inte sett på hela lovet.
men nu har jag inte tid med bloggen längre, - bless!

hala madrid!

Lördagkväll och jag spenderar den hemma i soffan med familjen. Just nu är det körslaget på tv, klockan nio börjar 17 agian och klockan 10 är det el clasico. Det är mycket jag vill se idag fan... Hoppas verkligen på vinst för real ikväll, och jag hoppas att messi gör sig illa precis innan matchen, så får vi se hur kaxiga alla barca fans blir. För utan messi, är barca INTE ETT SKIT! :)
godis, chips och dricka - here i come! Myskvällen är laddad, (Y)

girlsnight

Godmorgon!
Har precis käkat mamma & magnus super goda frukost! Sitter nu och kollar på min stora kärlek med min lillebror som går på canal +. Gårdagen var riktigt rolig, det var jag, fia, matilda, johanna, julia och lovisa. Vi hade myst ihop oss på fias golv med massa madrasser och täcken och med maassssaaa chips, popcorn och dipp. Sen kollade vi på talang och solsidan, sen satt vi och pratade hela kvällen, underbart! Kom hem vid tjugo i två. Då jag gick och la mig på en gång. Supertrött var jag! Idag då? Vad händer idag... ingen aning! Kanske en lugn hemmakväll för första gången den här veckan?
- bless

stupid

klockrena!

vänner, dom är bra dom <3

Hemma efter en riktigt lyckad dag! Dagen började med att jag hängde med min kära mormor till norrköping, elton skulle klippas (en hund för er som inte fattar) och under tiden han klipptes, drog jag och mormor en runda på stan. Jag fick en jätte fin tröja av mormor från lindex, en svart tunika med kedjor på axlarna, är ganska dålig på att förklara som ni hör kanske... haha! Sen hann jag knappt hem innan jag skulle iväg igen, det väntades nämligen grillkväll hemma hos lovisa i vingåker med massa fina tjejer! Det var riktigt trevligt, det blev mycket skratt! Det måste vi göra om någon gång. Så jag är riktigt nöjd med dagen. Imorgon kanske jag, fia & matilda drar en tripp till norrpan och shoppar lite. Vi får se imorgon hur vi gör, men det skulle vara kul. Nu ska jag faktiskt krypa ner under täcket och kolla på gårdagens avsnitt av "Dating in the dark" Men ni får ha det bra fram tills vi hörs igen.
Slänger in en jätte fin bild på min älskade vän matilda karlsson!

afrika, mitt afrika.

Letade fram alla afrikanska skivor vi köpte när vi var nere i afrika, fyyyyyy.. vilka minnen jag har alltså! Tre veckor nere i afrika med min familj och min bästa väns familj. Det finns inget som kan slå det. Det var riktigt underbart. Jag längtar tillbaka något fruktansvärt när jag hör låtarna! Alla minnen jag och lovisa har tillsammans, det är helt sjukt.. Även fast vi inte umgås så mycket längre lovisa, så ska du veta att du alltid kommer vara min bästa vän. Sen barnsben har det vart du & jag. Nej, nu ska jag fortsätta städa och drömma mig bort till Afrika, Tanzania, Zanzibar... :) You name it!

watch out for that tree!

Ligger i min säng och har precis kollat klart på george of the jungle, det var min favorit film när jag var liten. Jag älskar den fortfarande, hela filmen ligger på youtube för er som vill se. Och jag måste bara visa er en sak som ni bara MÅSTE kolla på..
Alltså spola fram till 3'26 och kolla framåt till 5'30, ni måste... det är det SÖTASTE jag sett. Ja kan inte sluta le, haha!

gråt inte för mycket nu bara

Har bara en sak att säga; HAHAHAHAHAHAHAHHA. Pinsam brud, herregud säger jag bara, jag vet att du läser dom här raderna, så ta åt dig.
Nu: Marieberg med familjen, shooooooppppppaaaaaaa.

påskafton

GLAD PÅSK!
Har vart hemma hos farmor och farfar idag, fick både pengar och godis. me like! :) Nu väntas det påskäggs jakt och god påskmat hemma, sen senare får jag se om jag drar med sofia och matilda ut.
- bless


i love my girls

Vill bara säga en sak, tack för ikväll brudar!
Nu ska jag sova som aldrig förr, PUSS!
p.s. saknar inte dig heller ska du veta :)

stylistutbildningen

lite påskstäming på brudens hår va

en lyckad kväll

Hemma från en sjukt rolig kväll med tjejerna, sofia, johanna & matilda. Sofia min kära vän har ju fått körkort, så vi satte volymen på högsta och satte gasen i botten och gjorde kholms gator oroliga (ahahha, fan va barnslig jag låter) Men det var riktigt kul måste jag säga, väääldigt mycket skratt. Har dock väldigt ont i halsen nu, kan knappt prata. Men det var det värt, sofia skjusade precis hem mig och nu sitter jag här och ska bara försöka få tillbaka min röst. Vi bestämde även att vi måste träffas igen nu på lovet och parta loss, det var riktigt länge sedan jag var ute nu. Har blivit för mycket tid åt min pojkvän.... Men det ska det ändras på! Får ju inte glömma bort alla mina underbara vänner. Detta var en mycket bra start på lovet!
- pusssssss

the hills beroende johanna

Jag kan inte vänta tills den 27 april, check it out! Har en liten sak att lägga till bara, finally gör dom slut....

riktigt läckra

Min vän evelina hade ett par riktigt läckra leggnings på sig idag iskolan, blev riktigt sugen på att köpa sådana. Kostar ynka 149 ;- från bikbok.
Bilden ger inte alls rättvisa till leggningsen, det är transparant tyg på dom tre ställerna ni ser som ser silvirgt ut (men absolut inte är, utan det är genomskillningt tyg för er som inte vet vad transparant tyg är), skitsnyggt. Får ta och införsöka mig dom nu i veckan, för jag vill åka och shoppa! Ska försöka tvinga med mamma & magnus till örebro, vill ju ha min efterlängtade klädställning från ikea också.

wiohu

Vill bara säga en sak, LOOOOOOOOOOOV!


Ser väl kanske inte gladst ut på bilden, haha.

RSS 2.0