LIVE YOUR LIFE

Min jul har varit perfekt, har ätit gott och umgåtts med familjen. Fått världens bästa julklappar också! Dock är det en sak jag saknar... Vart fan är snön??!? Man kan tro det är mars ute.. Jag köpte nyligen en ap snygg  svart pälsväst, och jag trodde inte jag skulle kunna använda den fören i mars typ.. Men den kommer till bra användning. Just nu ligger jag i sängen och skriver från min underbara..... iPad!!! Lagom glad tjej. Nu ska jag resa på mig och försöka hitta några huvudvärkstabletter.

VSFS

Så förbannat snyggt! Här har ni hela Victoria's Secret fashion show 2011.
(dock får dom här tjejerna mig att vilja svälta)


---

Lite lagom kul att 3 kunder idag på jobbet sa "Var inte du på tv härom dagen? Jag tycker jag känner igen dig.."

MEDVERKAN

Kommer ni ihåg att i våras blev jag filmad och skulle medverka i ett program? Det sändes idag klockan 9 och här är resultatet, det börjar vid 9'30 min och framåt och sedan vid 47 min och sen lite senare också. Så ta en titt om ni vill :) http://urplay.se/165326

LOVE

Världens bästa klass


TISDAG 13 DECEMBER

Jag har tråkigt i skolan, sitter och väntar på att samhällen ska börja. Dagen har verkligen varit upp och ner hitills.. Jag vet i alla fall att den kommer sluta bra, eftersom jag kommer spendera dagen och natten med älskling.

SCHOOL

Sitter iskolan och har precis repeterat geometri.. Gud vad jag älskar matte (känn ironin). Idag lyxade jag och tjejerna till det på lunchen och gick och åt sallad i stället, mums!


RSS 2.0