if i told you i never want to leave you

Sov hos älskling igår då, mycket mysigt som vanligt. Hjäpte hans mamma och kinda att laga äkta blattemat, så nu jävlar.. nu kan jag! haha, skämt åsido. Men det var jätte trevligt, känner mig verkligen hemma när jag är hos dom. Jakobs mamma tyckte att det var bra att jag lärde mig laga denna rätt, för jakob gillar den och hon sa något i den här stilen "Men det är bra johanna att du lär dig det här, så att du kan laga det åt bahe (jakob, dom kallar han ibland för det, ett roligt ord på syrianska) i framtiden." Jag skratta lite för mig själv när hon la den där kommentaren, haha sötaste. Men i alla fall, var nere på stan igår som sagt, och fick med mig min efterlängtade väska och en brunkräm hem. Mycket nöjd är jag! På kvällen gjorde även jag och älskling tacos, klirrade riktigt fint i kistan.
Men nu har jag inte tid att sitta här längre, ska börja städa mitt rum nu. jippi.... or not!
- bless

i like the make up

Checka hennes sminkning, riktigt sugen på att sminka någon iskolan sådär. Grymt snyggt juuue! Någon som känner sig frivillig som försökskanin? frida? haha.

one shot


all the right moves

11 sökta sommarjobb nu då, cha CHIING säger jag bara.
Känns så jäkla skönt! Mardrömmen nu vore ju att inte få något av dom, men så ska vi inte tänka.
Skolan idag, hade bara mattematik och stylist. Matten tråkar ut mig, som vanligt. På stylisten började vi med en liten rolig grej, skulle sätta ihop collage av kläder som är moderna nu. Fick ihop en hel del snyggt faktiskt. Imorgon sover jag i norrpan (som vanligt varje tisdag) hos min kära pojkvän. Men innan jag drar till han, ska jag & frida dra en runda på stan. Det finns en tröja och väska som vill att jag ska köpa dom, får se om jag tilllåter dom bli mina..
Nu ska jag färga håret!
- bless




i dont want to be sick

Ont i huvudet som fan, hostar som en jävla gris, min hals gör ont..
Nej, nu hoppar jag ner i säng. För imorgon SKA jag till skolan, vi har brud/bal make up!
- GODNATT

THANK GOD IT'S OVER

Hej bloggen. Sitter framför tv'n och tittar på roomservice, och fy sjutton vilken härlig lägenhet dom håller på att göra om. Världens härligaste balkong, fyfan... Nu känner jag att jag vill bli vuxen och bara flytta långt här ifrån med min kärlek! Aja, tänkte berätta om gårdagen..
Var på akuten hela kvällen igår, fy fan.. Jag vill inte berätta varför, lite personligt måste det få vara. Jag var i alla fall hemma hos jakob när det hände och jakobs syster och jakob åkte med mig upp till akuten.. Jakobs syster stannade hela tiden, hela 5 timmar.. så himla uppskattat! Och när jakob och jag kom ut från aktuen var sanna, kinda och sannas pojkvän också där, för dom hade hört vad som hänt och ville komma och kolla hur jag mådde. Så jäkla söt familj & jakobs mamma hade blivit så orolig för mig att hon hade börjat gråta.. alltså jag blir tårögd bara när jag tänker på hur underbara dom är, min extra familj. :) Kom hem i alla fall väldigt sent och sov inte så mycket på natten, så jag gick inte till skolan idag. Utan idag har min älskling tagit hand om mig hela dagen, underbart.. Min älskling!
Så, ja.. det var min gårdag, lite jobbig :/ men det fixade sig ju tillslut i alla fall, för nu mår jag bra. Skolan imorgon, har stylist och vi ska börja med balfrisyrer/brudsmink. Det ska bli riktigt kul! Dock är jag fortfande lite förkyld, men det skiter jag i. Det är bara tråkigt ändå att vara hemma. Nu ska jag inte tråka ut er mer. Ha en trevlig onsdagkväll.

- bless



take me to the dreamplace

Såja, nu ska vi se om jag har tid för lite bloggande. I mellan åt tappar jag verkligen all lust för att skriva, som ni kanske märkt eftersom jag uppdaterar så sällan, men jag ska försöka bli bättre (vilket jag sagt alla andra miljoner gånger som jag uppdaterat dåligt) Men i alla fall, skolan idag gick väldigt fort. Kan ju bero på att vi bara har två lektioner, stylist och mattematik. På matten fick jag typ rycket, som jag brukar. Men vem fan vill läsa matte?!? Och vem fan tycker mattematik är roligt?!?! förutom du lovisa, haha.. Lovisa fick sitta bredvid mig hela mattelektion och hjälpa mig, tack för det vännen. Det behövdes!
Sen på stylistlektionen så skulle vi arbeta med dockor, tror det är typ anda gången som jag arbetar på en docka. Men i alla fall vi skulle föna, tupera och göra en uppsättning med svinrygg. Jag gjorde inte riktigt en svinrygg, körde min egna lilla frisyr, men det gick ju galant. Fick ju beröm för den också, så det var ju bra. Fick även tillbaka mitt stylistprov om huden, guess what?! 3 poäng från full pott, IM HAPPY!! Det gjorde min dag lite sådär :)
Okej, fråga mig inte varför dom hamnade på sidan... Fan, så såg dom inte ut när jag laddade upp dom! Aja, tur att ni har ett huvud ni kan vrida på så ni ser ;)
Nej, nu har jag inte tid längre.
Ska dejta kudden nu!
- puss!

the best i ever had

Eastfm, städning & fixa håret.
- hörs va!

7/3-2008

This is our year baby, we will make it the best.
Just you & I, all we need is us. You & me against the world hayati.


bloggtork

Hej, jag har bloggtorka
- hejdå!

holla if you need me

Nu ska jag krypa ner till sängs, vi hörs imorgon bitti.
riktigt fin låt

you're heart is mine!

Fyfan, det känns som om jag ska sprängas vilken sekund som helst... Har ätit så mycket nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen längre, men gott var det.. riktigt gott, mamma hade lagat hennes goda potatisgratäng och sen kyckligfile till och en superduper god sallad! Man kan ju inte annat än att vräka i sig så att man spyr nästan.
Sitter i alla fall nu framför tvn och kollar på jönssonligan på mallorca, jag gillar dom filmerna. Dom är lite småroliga. Snart ska jag färga håret och sedan duscha och sen ska jag faktiskt hoppa ner i säng, blir en tidig kväll. Har vart vaken så länge alla andra nätter nu, så nu får det vara nog med det.

and i will always love you

Det har vart väldigt dålig uppdatering märker jag nu. Jag har i alla fall spenderat min helg hos älskling i norrköping.
Fredagen gjorde vi inte så mycket, kollade på film och sen typ bara tog det lugnt, la oss ganska tidigt..
Lördagen gick jakob upp vid elva och gjorde sig iordning och sedan gick han iväg till hagebykonstgräsplan för att han skulle ha match lite senare på dagen, jag låg kvar och sov. Gick upp dit vid halv två tiden och kollade på när han spelade (syrianska) mot syrianska i linköping. Såklart vann jakob och deras lag! Efter det, så gick vi hem och gjorde oss iordning. Sen lite senare åkte vi ner till stan till kinaresturangen, jakob ville bjuda ut mig :) Så det var jätte mysigt, friterad banan med glass som efterätt, kan det bli godare? Efter det gick vi hem och kollade på melodifestivalen och myste, efter det blev det skräckfilm... sen somnade jag gott i älsklings famn!
Tack älskling för en underbar helg, dock är ju alla helger det med dig. Men denna var lite speciell :)

<3

NU: jackson five på fyran!

and everybody wants to know who you are

Det har inte blivit någon uppdatering idag för att det har vart fullt upp i skolan. Började skoldagen med stylist/manikyr, hade ingen lärare dock, för att hon var sjuk. Men vi fick träna själva, och det gick kanon. Sen var det lunch, typ thai kyckling wook, det klirrade fint i kistan. Sen hade dom andra svenska och jag arbetade på min uppsats som ska vara inne imorgon innan tolv.. Men det ska jag nog ordna!
Efter skolan så gick jag, cissi & frida ner på stan en snabbis för jag skulle byta ut min jacka, och det gick ju alla tiders, om inte bättre. För att det var 100 kr rabatt på alla jackor idag, så jag fick en 100 lapp tillbaka när jag bytte jackan, det var ju alla tiders! Lycklig johanna gick sedan ner till sats med frida och tränade. Och nu sitter jag här hemma och kollar på sveriges värsta bilförare med magnus, fan så tröga dom är på det där programmet alltså.. Helt sjukt, förstår inte vart dom hittade sitt körkort.. i soptunnan kanske! Men nu ska jag fortsätta titta!

- bless

AND HE KISSED ME 'TIL THE MORNING LIGHT

Nyduschad och fräsch, nu ska jag packa idrottsväskan & sen krypa ner till sängs.
en till sak bara, jag älskar dig jakob! Du är så jäkla underbar, tack för att du finns och ställer upp jämt! Världens bästa pojkvän, jo.. det har jag!

give me


Åh, kan någon bara trolla över hennes utseende och hennes hår till mig?!

friends <3

jag har riktigt bra vänner alltså, dom har hittat min skinnajacka i en mindre storlek som dom lägger undan till mig nu, tack mina fina vänner - bäst är ni!

who wanna get fuckt'up tonight?

Kom hem för ett litet tag sedan och har absolut inget att göra, så jag sitter på ansiktsboken (HAHA) och lyssnar på musik. Volymen ligger på max, likaså basen.. jag gillar det, riiiiktigt mycket. Hade redovisning idag för min presentation, det gick faktiskt riktigt bra. Det är bra det!
Riktigt söt och trött johanna

körskola....

Fyfan det är ju självmord att gå på en körskola kurs i tre och halv timme... Ont i arsle hade jag som fan också, men nyttigt är det fan ändå att lära sig det där. Nu sitter jag hemma hos älskling i norrköping, ska kolla över min presentation sen ska vi krypa ner under täcket och så, sovmorgon imorgon.. det gillar vi! Myspys längre med babiii.

- natti natti!

lockerz

Hela klassen sitter och håller på med lockerz just nu.
En riktigt bra sida, du ska samla poäng och så får du saker, du kan bland annat få, en apple data, en ipod toch, vanlig ipod, xbox 360 m.m.. Och det bästa är att du behöver inte ens ha mycket poäng för att få sakerna. Så vill ni ha en invite så skicka en kommentar till mig så skickar jag till dig, jag lovar ni kommer inte ångra er.
(p.s. matilda kolla din hotmail, jag har skickat en till dig)

if i could turn back time

Nu har jag gjort klart presentationen och är nästan klar med uppsatsen, okej där överdrev jag kanske. Inte nästan klar, men en bit på vägen är jag i alla fall. Har ju dock inte pluggat ända sedan jag skrev att jag skulle göra det, pluggade i kanske en och halv timme och sen har jag kollat på tv och tagit det mest bara lugnt. Och nu sitter jag och har precis duschat, underbart.
Imorgon ska jag sova över hos älskling, börjar bli beroende av att få han hans närhet vid min sida när jag vaknar upp. Men måste dock hem till kholm först efter skolan och gå på den där äckligt långa körskolan kursen, sen tar jag sista tåget till norrköping och kryper ner under täcket med älskling. För på onsdag har vi sovmorgon, där jag passar på att sova över hos han just imorgon, så man kan mysa längre på morgonen :) Nog tjatat om det. Vet inte mer vad jag ska skriva, så antar att vi hörs imorgon.

plugg

Ja, ni kan väl läsa rubriken.. en uppsats ska vara inne på fredag & en presentation om våran apu plats ska vara inne på onsdag. Here we go.

i hate you, so damn bad.

Sitter iskolan med kära vänner och har precis avslutat matten. Har nu håltimme fram till tio i ett! Ganska skönt :) Ska plugga lite till vårat stylistprov vi har i eftermiddag som handlar om huden, ett praktiskt prov och teoretiskt. Slänger in lite skön musik först.


2år med världens bästa

2år sedan.. 2år sedan..
Jag kan fortfarande inte förstå att du är min, att det är mig du älskar. Dom här två åren har gått fruktansvärt fort, det känns som om det var igår det var fredag 7 mars 2008 och du skulle sova hos mig för första gången. Du vågade inte äta samtidigt som min familj, för du skämdes kommer jag ihåg, så vi fick vänta tills dom hade ätit klar, sen åt du och jag, haha så söt du var. Jag kommer ihåg allt, som om det var igår det hände. Allt vi har gjort tillsammans, det skulle behövas ett helt block för att skriva upp allt. Allt du gjort för mig, att du alltid funnits vid min sida när jag behövt tröst. All kärlek du gett mig, alla varma kramar du gett mig. Jag trodde inte att en människa kunde betyda såhär mycket för en, du är mitt liv jakob. Utan dig är jag ingenting. Du har blivit en del av mig, det spelar ingen roll om vi bråkar, vi blir alltid sams. Det är meningen att det ska vara vi. Du får mig att bli varm i hela kroppen när du kysser mig i pannan med dina underbara läppar.. Jag känner mig så trygg med dig, älskar att vakna upp vid din sida och känna dina armar runt om mig.. Inget kan hända mig då.. Kommer ihåg att jag sa till dig att jag inte ville förlora dig, då sa du till mig.. johanna, det kommer alltid vara du & jag på ett eller annat sätt. Och det kommer vara så, det kommer alltid vara johanna och jakob. Jag kan verkligen inte tänka mig ett liv utan dig, du är min högra hand. Jag älskar dig så fruktansvärt mycket.. Det finns inga ord som kan förklara min kärlek egentligen, jag är bara så himla lycklig att ha dig vid min sida dag som natt. Du är underbar, det ska du veta. Och kom ihåg, du har mitt hjärta i din hand. När jag hör ditt namn.. slår mitt hjärta ett extra slag! Det här är bara början av en kärlekshistoria som kommer fortsätta i all evighet.
Jag är din förevigt habibi.
Jakob Yacoub <3 Johanna Jonsson


this is not easy

Jaha, pluggandet står mig uppe i halsen just nu. Finns så mycket annat jag vill göra, men plugget måste göras.. Har i alla fall kommit hem idag från en jätte romantisk helg hos min älskling. Vi firar ju två år tsm idag! :) Men vi kunde inte spendera natten tsm, eftersom jag hade plugg.. Men lördagen fick bli våran "firdag" :) Berättar mer sen, måste bli klar med skiten nu.

- bless

stereo love

Fan va tiden går sakta då när man väl är klar... Ringde hannah och lovisa och frågade om dom skulle ner på stan något, för jakob spelar match när jag kommer till norrköping, så tänkte om dom ville gå med mig lite på stan och det ville dom, så när jag kommer fram till norrköping möter dom upp mig :) Det blir bra och nu väntar jag bara på att få gå ner till stationen, det är tråkigt att vänta..

you spinning me around

Så ja, nu är bloggen nästan klar va :D Sofie hjälpte mig med att sätta allt under varandra, om ni förstår hur jag menar. Jag är sämst på att ändra bloggar & sofie är ett litet geni, så hon fick allt hjälpa mig. Så nu är jag glad :) Ska bara hitta en snyggare bild sen att ha i stället för den jag har nu. Nej ni, hur jag inte tid med bloggen längre. Slänger in en låt som jag blir glad av, allt börjar flyta på nu.. snön är på väg bort, jag kan ha på mig min nya skinnjacka utan att frysa sönder, solen skiner.. :) sommaren kanske ändå kommer iår, eller vad tror ni?

jakob yacoub, the love of my life.

Klockan tre går tåget till norrköping och älskling.
Ikväll ska vi ut och äta eller något liknande, kan jag tänka mig.. inte jag som bestämt vad vi ska göra, utan det är jakob.. så det kan bli kul :) För imorgon firar jag & han 2år tillsammans <3
Men nu ska jag göra mig iordning och så, vi ses & hörs.
- puss

Kan man bli sötare eller?

Fyfan, jag dör. Ge mig! haha

you know that i never will hurt you

Nu bär det av till skolan för en mattelektion, värt... Men tyvärr kommer det ju se ut såhär varje fredag nu fram till sommarlovet, OM dom inte gör ändringar i schemat.. vilket jag hoppas på! Ska även hinna med att byta min skinnjacka idag också, vill ha en mindre storlek. Sen bär det av hemåt igen, och senare även tillbaka till norrköping igen.. Jag vet inte än! Får se hur det blir, återkommer under dagen.
- bless


come baby, we can cry together


me heart you same as forever

Äsch, nu får den vara såhär tills min vän sofie får fixa så allt sitter "under" varandra om ni fattar. (du har inget val sofie, du måste hjälpa mig..hah) Om en timme är det fredag, super skönt! Från och med nu kommer vi bara ha en lektion på fredagar... kan det bli mer surt eller? Gå upp extra tidigt ta ett tidigt tåg för att gå på en äcklig matte lektion, sen hem igen... aja, men det är ett måste. Så imorgon åker tåget nio och då springer vi ner på stan bara först och gör lite ärenden, sen blir det matte.

your love is my drug

Ja, som ni ser är bloggen under uppbyggnad.. Försöker komma på en fin header nu, vill försöka få den lite frään, sofie hjälpte mig lite på vägen! thanks :) Kommer tillbaka soon..

ska bara ha

Den här underbaringen kommer ut i april och då ska den bli MIN! 129 ;- för bhn & 99 ;- för trosan!

-

har bara en sak att säga, Vissa brudar går med svansen mellan bena.... Först kaxar man upp sig när man är med sina vänner, men när man själv går fram till henne blir hon liten som en myra och vågar inte säga ett piss, osäker brud säger jag bara. Och förstår svenska, det gör hon tydligen inte heller, för jag menar vilket av orden "LÄMNA OSS IFRED" var det DU inte förstod?

leave me alone your hoe

Nu kan jag slappna av, nu är allt gjort som skulle göras.
Idag fick vi sluta vid två & då drog jag, frida & hannah ner på stan och kikade lite. Hittade ganska mycket snyggt, men köpte ett par jeans från gina & min efterlängtade skinnjacka!!! Jag kan inte bli gladare :) Underbart säger jag bara. Och den var till och med en hundring billigare, kan man inte annat än älska va? Sen tog vi halv sju tåget hem och vi gick hem till mig och pluggade gärnet, fan va bra vi är säger jag bara! Underbar känsla när man pluggat klart allt skit.

Imorgon är det stylist som står först på schemat, love it. Hoppas bara vi får göra något roligt. Nu ska jag plocka iordning lite efter mig & sen krypa ner till sängs.


Här är min älskade skinnjacka som jag köpte idag, :*

-

Sitter och väntar på att försäljning och service ska börja, under tiden dunkar vi musik och lyssnar på väldigt konstig musik, typ "fuck eachtothers mom" Eller hur det nu än stavas. HAHA!

En låt dör ni inte av :)


godmorgon!

Godmorgon kära läsare!
Sitter iskolan och väntar på att lektionen ska börja, dagen börjar med engelska... jippi!
Hörs under dagen, eller ikväll.



En liten outfitbild, inte för att man ser så bra men.. jag har på mig;
grå tröja med markerade axlar från VILA
Svarta leggings med ribbade knän från GINA
Bruna stövlar från SKOPUNKTEN
Örhängen från HM


kan inte sova..

Vad heter ni? Johanna & Jakob
Hur träffades ni?
Internet, sen säger jag inte mer.. hahaha!
Hur länge har ni varit tsm?
2år på söndag :)
Är ni förlovade?
nej
Bor ni ihop?
på helgerna, ja!! <3 och även ibland i veckorna.
Har ni barn?
ah, 589676st.
Har båda körkort?
nej, men snart kanske båda har?
Isåfall, vem kör bäst?
Skulle vilja säja jag, men då ljuger jag..
Kommer du ihåg er första kyssen?
Självklart! Det var hemma hos mig i min soffa, han tog steget och kysste mig, trodde jag skulle flyga upp till himmeln då i det ögonblicket kan jag lova er!
Vem sa "Jag älskar dig" först?
Njakobb :)
Vem är äldst?
jakob, ett år äldre.
Vem fyller först på året?
jakob, 14 januari.
Vem är längst?
jakob, annars vore det ju pinsamt
Vem sjunger bäst?
Jadu... ingen av oss har ju direkt talang om jag säger så, HAHA..
Håller ni i handen på stan?
yes, sometimes! :)
var det kärlek vid första ögonkastet?
ja, OM det var.
Kände ni varann innan ni blev ihop?
ja, det gjorde vi.
Har ni någon speciell låt?
Daniel Lemma - Haze, inte just texten, men låten.. Varför säger jag inte! Men det har alltid varit så.
Har ni stora framtidsplaner?
Stora & stora.. vi tar dagen som den kommer :)
Har ni gråtit i varandras armar?
ja <3
Har ni varit utomlands tillammans?
nej
Vilket är ert bästa minne?
Måste jag välja ett? hmm.. Det finns så många, men ett av dom som jag tänker på just nu är när vi stog uppe på hagebyberget och han stog och höll om mig och viskade massa vackra ord till mig.. Det är ett fint minne! Men finns dock massa fler, stockholms resan, nattbad... Ja, ni fattar. Allt är bra minnen med jakob!
Vem lagar bäst mat? beror på vad för mat, syrianskt = Jakob, svenskt = jag! hahaha.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll?  Kollar på tv och kramas!

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses?
ja
Blir du lätt svartsjuk?
skoja inte
Brukar ni bråka?
Det händer väll alla par, dock händer det inte ofta. Men klart vi bråkar!
Ringer eller SMS:ar ni mest?
ringer :)
Vad är hans/hennes finaste kroppsdel?
svår fråga, men hans ögon dödar..
Brukar nån av er prata i sömnen?
HAHA, jakob har gjort det en gång & jag är väll inte bättre jag själv..
tillslut, älskar du honom/henne?
ja, 45876546 varv runt jorden och tillbaka <3


natti natti

Har precis duschat nu och smörjt in mig med lavendel olja! Nu tänker säkert ni vafan är det? Lavendel vet ni ju i alla fall vad det är? hoppas jag. Det här är en jätte bra olja för dom som är torra, och jag är extremt torr på vintern. Så den här passar mig perfekt! Min lilla kisse ligger i min säng och sover, det ser jäkligt skönt ut faktiskt.. funderar på att hoppa i säng snart! Det är ju ändå en dag imorgon också.

- goodnight! <3


Bara för att det här var första gången du sov hos mig, du somnade mitt på dagen, trött kille säger jag bara & baara min!

fancy

Yes, finally har jag pluggat klart!
Ni förstår inte vilken skön känsla, haha.

Kollade på "dating in the dark" nyss, hahaha säger jag bara.. fan va pinsamt! Skulle aldrig ställa upp på något sånt där, tur att man redan hittat kärleken säger jag bara! Magnus kom inatt också från thailand, :) jag lovar er, han är svart... svart! Fyfan så jäkla brun han är! Inte ett dugg avis, nejnej.. Jag som tyckte jag fått lite färg på kroppen efter att ha solat två gånger, men jag kan fan gå och slänga mig i väggen alltså.. haha!

Och eftersom magnus kom hem, kom han även hem med min nya parfym och mascara! wiiiou.

Parfymen ser skitliten ut, men det är den inte. haha! Väldigt glad & nöjd är jag i alla fall!
Nu ska jag packa väskan, för imorgon efter skolan ska jag & frida gå på stan, sen få vi se om hon vill hänga med mig och träna lite. Måste träna inför sommaren nu vava!

- fucking bless people


-


neigbors knows my name

Idag iskolan var jag riktigt duktig, fick alla min restuppgifter klara. Men har en liten jävel kvar som måste bli klar ikväll, men det fixar jag. Vi hörs lite senare när jag är klar.


snygg man är

gtjg

Hur börjar man egentligen på ett inlägg? "hej, tjabba, hej bloggen.." Ja, ni fattar. Äsch, skitsamma. Jag kör bara i stället.

Idag, har jag för det mesta tagit det lugnt, men lite saker har jag fått gjort som, pluggat (jippi), vart nere hos mormor & morfar och fikat med mammi & lillebror, och även solat. Skönt skönt, fan var ju blekare än snön innan jag solade. Jakob tyckte till och med det, då är det riktigt allvarligt alltså, haha! Imorgon börjar skolan, och jag längtar lite smått faktiskt. Det var så länge sen jag träffade alla nu. Två veckor, eftersom vi hade apu veckan innan sportlovet också. Ja ni, nu har jag inte så mycket mer att skriva. Vill göra om min header, men kan inte.. Är ganska så urusel på sånt trix. Men får väl be någon vän hjälpa mig lite!

- bless

<3

Saknar redan min babiii.. Det är så tomt i sängen nu, :( Får försöka lyssna på bra musik och tänka på annat, och här har ni en riktig goding!

RSS 2.0