12 MARS

Nu äntligen (!!!) är köket klart. Har levt i ett kaos sen i måndags, slipdamm i hela lägenheten, saker överallt, köksbordet i vardagsrummet... Ja, k a o s! Men nu är det äntligen klart, och fasen så nöjd jag blev! Så idag har jag bokstavligen endast städat! Tvättat fönster, dammat, bytt sängkläder, bytt gardiner M.m. Så skönt!
 
Nu ligger jag i soffan och slappar, och tänker inte flytta mig härifrån fören jag ska lägga mig! 
 
lovej
 
 
Lagade egen fläskpannkaka också kvällen till ära, mums! 

10 MARS

Godmorgon! 
 
blev väckt kvart över sju i morse av målaren då vi tapetserar om i vårat lilla kök. Kommer bli jätte fint och fräscht! bilder kommer upp när det är klart. Har även köpt lite nytt fräscht köket, känns lite kul att köpa nytt då man får lite förändring. 
 
Jobbar idag mellan 13-19. Känns dock lagom surt att gå upp såhär tidigt då.. Men men, tänkte igår att jag skulle gå ut och gå när dom var här men nu är det ju grått och jätte tråkigt ute.. Tappade lusten lite. 
 
Nästa torsdag ska jag äntligen gå till frisören och göra en makeover i håret, är så spänd och nyfiken på resultatet!! Så det får gärna bli nästa torsdag redan imorgon, haha. 
 
lovej
 
 

7 MARS

 Firar idag 7år med jakob, sjukt va fort tiden gått.. Kommer ihåg än idag när han lajvade på lunarstorm (haha!!) och första gången vi träffades, första kyssen, allt.. Det känns som om de hände igår. 
 
Det har hänt mycket på dom här 7 åren som jag kommer bära med mig livet ut. Han är min bästa vän och min andra halva. 
Vi har inte gjort något speciellt så, känner att det måste man inte. Jakob var på fotbollsmatch i Linköping och tills han kom hem överraskade jag med 3-rätters. Det satt gott i kistan vill jag lova er, men nu spricker jag typ. 
 
Nu ska vi kolla på film och bry oss om varandra.
 
lovej
 
 
 

RSS 2.0