FREEDOM

Jag och älskling kom precis hem efter att ha vart på upptäcksfärd och gjort lite annat dumt.. haha! Var nere på stan föut och köpte mig den där ricinoljan, så nu snart ska jag sätta i det i håret, får se hur det fungerar. Annars så hade jag prov idag i psykologi.. Och så har min visdomstand fått för sig att komma ut, det gör s v i n o n t!! Jag har ont i huvudet hela tiden och jag kan inte äta som en normal människa.. yeey.

HEJ KOMPIS <3


RICINOLJA

Sofie min kära vän tipsade mig om en bra olja som kommer få mitt hår att växa och bli tjockare. Det verkar faktiskt fungera, och detta är något jag verkligen behöver.

<3

Hur mycket du än hatar att jag pussar på dig, så kommer du få stå ut med det hela ditt liv. Du är min ögonsten & jag älskar dig massor, finaste lillebror.


FREDAG 25-11-11

Jobbat idag mellan 12-19. Fick reda på en sak som gjorde mig sjukt glad! Lycklig tjej. Praktik väntar imorgon mellan 12-18! Ingen vila här inte.. ;)


-

Orkar inte skriva idag, är fullt upptagen med att plugga på det där förbannade nagelprovet.. Ska plugga på om sjukdomar och andra hudsjukdomar och varenda jäkla sjukdom heter likadant?! Hur ska jag skilja på dom?? Åh...

HUR SÖT?


SYSKON-KÄRLEK

Tisdag och värsta skoldagen för veckan är över. Jag har nog dock inte skrattat så mycket på länge som jag gjorde med frida på väg ner till tåget, folk måste trott att vi var på tända eller något, för vi skrattade åt typ ingenting (?). Jag kunde verkligen inte sluta, fan vad jag älskar att skratta och må bra! Efter skolan så har jag varit barnvakt, pluggat och tittat på tv. Intressant va?
Fina syskon, haha!

-

När det gäller tv-program så är måndagar bäst, ensam mamma söker klockan åtta & klockan nio börjar mitt stora feta syrianska bröllop.
HÖRS

WANT SO BAD

åhh vad det kliar i fingrarna... Ska jag eller ska jag inte? Hjälp mig. En liten tidig julklapp till mig själv...

MONDAY MORNING

Måndag morgon.. Alltid lika kul! Sitter och väntar på att lektionen ska börja, samhäll står först på schemat.
Kvinnan kan!

THE BEST


SUNDAY

Har precis kommit hem efter att ha jobbat och efter det var jag och mamma och solade, vilket vi gör varje söndag. Nu sitter jag här och väntar på mat, dör av hunger snart.

UTVÄXT

Så sjukt sugen på att "färga utväxt". Det är så äckligt snyggt. Frågan är ju bara, hur jag tar mig till väga, tips?


@@@@


SATURDAY NIGHT FEVER

Sitter nu i sängen och har precis läst igenom massa bloggar. Jobbet gick bra idag och jag skrattade så sjukt mycket åt en sak idag, gjorde hela dagen på jobbet alltså, hahah! Sen när jag kom hem har jag bara myst med mamma och magnus framför tvn, vi tittade på en film "hämnden" hette den, den var faktiskt riktigt bra, rekomenderas!

16-21

Bla bla bla, nu sticker jag till jobbet. Hörs ikväll!

HOW LOVLEY?


GREAT

Kolla in denna vackra skapelse, så sjukt snygg. Tycker faktiskt nästan att budget halsduken från Hm är snyggare än den från MMM.

IDOL-MYS MED LILLEBROR

Äntligen fredag!
Veckorna går så sjukt snabbt, känns som om det nyss var måndag.. Praktikten idag gick bra och kändes som om allt gick i racer-fart. Fick sjukt mycket gjort. Har precis slängt på mig mys-kläder för, Ikväll är jag barnvakt, åt världens finaste mamma och magnus så att dom kan få lite egen-tid, det är dom värda! <3 Så ikväll är det jag och lillebror som ska mysa och kolla idol.

******

Jag har tänkt på det ett tag, men nu verkligen insett vad jag vill arbeta med inom framtiden. Nu ska det letas!

WEDNESDAY

Hade stylist-sm idag och temat var djur. Det var kul, och vi blev nöjda med resultatet. Tyvärr får ni inga bilder eller information om vad vi gjorde, för att det finns folk från andra plusgymnasium ute i Sverige som fortfarande inte gjort, så vi får inte gå ut med något som skulle kunna användas som inspiration. Annars så kom jag nyss hem till jakob, vi har varit ute i ingelsta och kollat läget. Nu måste jag plugga.

HOLD YOUR ARMS AROUND ME

Godmorgon!
Har precis vaknat och ligger kvar i sängen. Blev överraskad igår, så fick sova med världens finaste inatt. Det gör mig dö-lycklig. Idag är det fars-dag! Eftersom jag inte har en egen far som bryr sig, så sparade jag pengar att köpa mig en fars-dag present, så jag skämde bort mig själv lite istället, lyx. Ikväll ska vi äta middag som mormor och morfar och efter att vi har varit där så följer jag med jakob hem till norrköping. Ha en bra dag allesammans!

VILL INTE INSE, MEN MÅSTE.


VERSACE FOR HM

Som dom flesta vet så kommer det ut en kollektion från vercase för HM den 17 november och det finns inte något faktiskt som faller mig riktigt i smaken, men det fanns en fin klänning. Men jag skulle nog faktiskt aldrig lägga ut dom pengarna för den klänningen.

AGAIN AND AGAIN

Alltid lika kul att vakna tidigt, förstår inte. Tur att jag har både alla Vänner säsonger och The hills säsongerna som jag kan underhålla mig med. Lördag idag då.. Och vad ska man göra, ingenting. Äter pencillin ju så får inte festa, eller ja.. dricka alkohol och jag ska hålla mig borta från kylan.. Så, det blir väll att stanna inne. Dock vill jag inte ens ut, tittade nyss på termometern 0 grader?!?! FYFAN. Dags att ta fram min älskade boomerang tror jag!

I FEEL SEXY AND FREE

En låt som gör mig glad


TIPS

Tänkte tipsa er om ett par sjukt bra produkter, har använt dom enstaka gånger och känner redan skillnad. Dom är köpta från apoteket och har ett riktigt bra pris också. Min hud är en rejält blandad hud, i pannan är jag ganska fet och brukar få lite finnar ibland i pannan, medans resten av ansiktet är jätte fint, förutom näsan som ofta är torr. Och dom här produkterna är suveräna för alla olika problem. Jag är inte alls lika fet i pannan längre tack vare rengöringslotionen och inte alls lika torr i ansiktet längre tack vare dag&natt cremen. Sen till den makalösa lilla tuben, over night eller något heter den och du lägger den på orenheter och finnar på kvällen och sover med det, och POFF på morgonen är dom borta. Helt sjukt, try it säger jag bara.

OLIVIA PALERMO

Den här kvinnan vet hur man ska klä sig & inte nog med det så är hon sjukt vacker också!

UNDER OMBYGGNAD

-

ANA GINA

Gick in och kikade på anaginas blogg nyss. Snacka om att kvinnan ändrat på sig!! både utsidemässigt och hur hon skriver i sin blogg. Förr var det alltid massa skojj och trams. Nu är det helt annorlunda. Och börjat klätt sig riktigt snyggt har hon också.

LIVET HAR SINA GODA STUNDER, ELLER?

Ni tittar in flitigt även fast jag inte uppdaterar ser jag.. Jag SKA bli bättre på att blogga, jag tycker ju att det är kul? Men hittar inte tiden bara. I alla fall, Var hemma från skolan igår pga urinvärksinfektion. Trodde det hade gått bort tills idag då jag tog mig till skolan och insåg när jag satte min fot inne iskolan att jag inte kommer klara av det här. Jag hade så ont så jag kunde inte ens sitta ner.. Så det var bara att traska ner till tåget igen och åka hem. Och nu sitter jag här efter ett läkarbesök och ska käka pencillin i en vecka, jippii....

RSS 2.0