SCHOOL

Måndag och en ny skolvecka full av inlämningar och prov. Idag var det samhällsprov som stod på schemat, får väll se hur det gick. Gick i alla fall bättre än vad jag trodde. Hade i alla fall saknat tjejerna! Hur ska jag klara studenten och skiljas från dom?


SUNDAY

Så jävla trött på min garderob, vill slänga ut varenda klädesplagg och köpa allt nytt. Både igår och idag har jag varit på jakt efter nya kläder, men hittar inte ett skit!! Jag behöver inspiration, hjälp mig..


<3

Det var så jobbigt att se när din pappa pratade på tv om dig idag.. Jag får en klump i magen, kalla kårar.. Jag mår dåligt. För varje dag som går förstår man bara mer och mer att du verkligen är borta, världens finaste millan.. Men jag vet att du både hör och ser oss varje dag, hoppas du har det bra där uppe. i miss u.
http://svtplay.se/v/2564785/ostnytt/12_10_18_10?cb,a1366518,1,f,-1/pb,a1366516,1,f,-1/pl,v,,2564785/sb,p103416,1,f,-1

PLUGGA ÄR KUL, ELLLLLER?

Jag har varit pissdålig på att uppdatera dom senaste dagarna.. Men plugget tar livet av mig. Folk säger att trean är soft, inte mycket plugg oså.. jo jo, tjena! Men det är bara att ligga i, vad ska man göra..

LILLA SVARTA

Spontan utekväll, det var jag absolut inte beredd på, men det var kul. Dock har jag och ellen kommit på en sak, vi borde få göra ett svenskt "The hills", det skulle seriöst passa in. Jag, lovisa och ellen har dansat och ellen har dissat hahahaha. Sämre Dj kan man nog fan inte hitta i alla fall, den saken är säker. Och det pinsamaste var väl att han sa "Är ni med katrinehoooolm?"......... Jag körde Coco Chanels säkra kort ikväll, den lilla svarta.

FRIDAY

Fredag, åh vad jag älskar fredagar! + att vi har studidedag på måndag, LOVLEY!
Vad ska man göra ikväll då? Jo, om planerna blir som tänkt ska jag faktiskt träffa saknade lovisa och min bästis.

NAILS

Nagel lektion idag, gjorde förstärkning med gelé på Medina. Vi använder röd gelé färg för att bli riktigt duktiga, så att vi inte gör utanför oså. Det var första gången jag använder mig av det här sorten och jag fick beröm av min lärare, det blir man glad över när det är första gången.


WHO RUN THE WORLD, GIRLS!!

Sitter iskolan och har precis haft skolfoto (läs plojjfoto). Vi var coola soldater. Okej, nog med text. Jag låter bilderna tala för sig själv!

GODNATT

Nu släcker jag lampan för idag (okej, där ljög jag, jag kan inte sova utan tänd lampa....) men iaf, jag ska sova nu. Slänger in en bild på mig och mina föräldrar när dom gifte sig.

KANELBULLENS DAG

Kom nyss hem från mormor och morfar. Mamma, Wille och jag var där och åt kanelbullar och kollade på kort. Det är mysigt att vars hemma hos
Mormor och morfar, man blir glad. Jag låter bilderna på mormor och morfar tala, jag älskar er mormor & morfar!


WONDERFUL

Nej, men det är klart som fan att när man precis beställt hem ett paket från gina tricot, så kommer det upp nyheter som man typ bara måste beställa hem? Snälla, säg mig varför... Den här skönheten passar perfekt nu i höst innan det blir för kallt till ett par snygga typ "acne boots" eller liknande.
Vet inte om ni ser, men den är kortare fram och lång bak.. How lovley?!

SCHOOL

Idag skulle vi göra en höstinspirerande uppsättning, så detta var vad jag lyckades sätta ihop.


DON'T BREAK MY HEART


<3

JAG ÄLSKAR ER!


TREATE ME RIGHT

Jag kan tamefan inte sitta still när låten hoppar i gång, rysningar i heeeela kroppen.

SÖNDAG

Här hemma bakar vi chokladbollar och kladdkaka idag och en viss ung herre har fått tag på kladdkake skeden.. Haha!


RSS 2.0