ME, MYSELF AND I.

Slänger in en lite halv ful bild på hur tänderna blev, syns bättre i verkligheten. Men iaf!

WHITNEY PORT

Den 5 oktober släpper bikbok nya kollektionen som whitney port gjort! Måste nästan befinna sig där då, har en känsla av att vissa saker kommer vara slutsålt innan dom knappt hunnit släppa kollektionen.. I vilket fall så är det, spännande spännande!

GOOD DAY

Idag har varit en bra dag, först var jag hos tandläkaren och fixade mina tänder, glad tjej. Sen fick jag hem tröjan jag beställde från gina, glad tjej. Färgade håret idag också, känner mig levande igen. Även vart ute med lillebror på en promenad! :) en bra dag, helt enkelt.


ETT ORD: ÄNTLIGEN!

Som rubriken lyder, ääääntligen har blogg.se fått arslet ur stolen och gjort en iphone app! (eller så kanske dom har haft det länge och jag bara inte sett det) men i vilket fall så är det underbart! Jakob och jag var på en liten utflykt förut, och hittade en sjukt vacker plats.


DIAMONDS ARE A GIRLS BEST FRIEND

Tack tack tack världens bästa sanna! Gjorde helt klart min kväll, har precis käkat god mat och skrattat gott med min härliga extra familj. Nu ska jag och jakob kolla film, sen sova.
Ha det bäst!

FINALLY

Jag hittade tröjan, den älskade polotröjan som angelica blick hade på sig. Och nu är den påväg hem till mig, kärlek vid andra kastet (jag hade nämligen tittat på den tidigare, jag kände inte igen den bara). Dock så köpte jag mig en annan polotröja idag, men so what.. Eftersom det sägs att detta kommer bli den kallaste vintern hitils, så känns det som om det kommer behövas många varma tröjor..


ANGELICA BLICK

Jag skulle döda för att få hennes garderob!
Och vart fan har hon köpt den där äckligt snygga polotröjan?

bild låna av angelicablick.se

Äntligen fredag, och äntligen helg! I hage...

img_3356 (MMS)

Äntligen fredag, och äntligen helg! I hagebycentrum idag var det massa olika aktiviteter, en av dom var att Tony erving var där och lärde folk dansa, jag kunde inte sluta skratta.. Nu står det fredagsmys på schemat med jakob, tidig dag imorgon.


FIKA-TAJM

Tog en chai-latte på CH förut med en mycket saknad matilda, hade en hel del att ta igen eftersom vi inte typ träffats på, 2 veckor?!

SCHOOL, AND I LOVE IT.

Fan så glad och fan så bra man mår när man får träffa sin klass igen efter en vecka, hur fan ska vi klara oss efter studenten? Jag tycker dock synd om våran samhälls lärare gurra som inte fick en syl i vädret idag på första lektionen.. haha! Imorgon ska vi ut iskogen och trampa, yey känner jag. Men what the fuck, sista året. Vi går en all in.
Jag och cissi orkade inte riktigt lyssna på roger på matten, så vi lekte lite med cameran i stället.

WE'RE A MATCH MADE IN HEAVEN

Godmorgon!
Första natten på en hel vecka som jag sov hemma, kändes helt sjukt konstigt att inte ha älskling bredvid sig.. Men jag överlevde! haha. Idag är det skola, första skoldagen på en vecka också, eftersom vi har haft praktik. Jag längtar lite efter mina fina tjejer i Stylist 3C faktiskt. Nu ska jag äta frukost, Ha en bra dag allesammans! <3

WEDNESDAY

Torsdag och imorgon är det sista praktikdagen, sen är det bara fredagar som gäller. Önskar faktiskt helt ärligt att jag skulle vara kvar där flera hela veckor, älskar det. Men så är det icke! Vad har jag gjort idag? Inte ett skit. Bara kramats och umgåts med min pojke som jag absolut inte gjort redan hela veckan? haha. 

Idag på praktiken har det hänt så jäkla my...

img_8013 (MMS)

Idag på praktiken har det hänt så jäkla mycket rent ut sagt, och idag fick jag reda på en sak som gjorde hela min dag, så damn happy :) just nu sitter jag hemma hos jakobs syster och kollar på fotboll och dricker te. Var nere på stan förut och köpte mig en vit stickad från monki, letat efter en sådan huuuur länge som helst och äntligen hitta jag den! När jakob och jag var påväg till jakobs syster, såg vi hur snyggt jakobs granne hade pimpat sin balkong, fick bara kort på en, men det var fler som hade såhär.. Kanske utförsäljning på netto? Haha.


Mys-tisdag

img_7329 (MMS)

Mys-tisdag


Första dagen på praktiken avklarad och jag...

Första dagen på praktiken avklarad och jag trivs redan som fisken i vattnet! Har fått mycket beröm även, vilket gör mig mycket glad och speciellt eftersom det bara är första dagen. Just nu ligger jag hemma hos pojken min och bara tar det lugnt, både jag och han är ganska trötta, så ikväll ska vi nog bara slappa. Dock har jag spanat in lite grejer i hagebycentrum, som jag nästan måste köpa.. Haha! Får se hur jag gör.


<3

Var nyss och kollade på världens sötaste varelser med familjen och jakob. Mammas kompis mia, hennes hund har fått hundvalpar, vääärldens sötaste armstaff valpar, 8 stycken. Jag ville inte åka där ifrån, men vem vet.. Snart kanske en sådan lite krabat springer runt här hemma...

WILLIAM 1ÅR!

Igår fyllde världens sötaste lillebror 1år. Han var världens lyckligaste, bland alla hans paket. Jag stod för tårtorna igår, la ner hela min själ på dom.. hah! Jag lägger upp fler bilder sen, här är i alla fall en av tårtorna:


FÖDELSEDAGSFIRANDE

Gårdagen bestod av att fira älskade ellen som fyllt 19! Vi förfestade hos ellens pappa och senare drog vi ner till harrys och skakade rumpa. Jag hade en helt sjukt kul kväll, dock blev jag helt seg på slutet.. haha.

KLASSFEST

Igår var det onsdag och vi körde all in på en klassfest med temat: kavaj, vit skjorta och röda läppar. Direkt efter skolan drog några från klassen ner på stan och käkade gott, och sedan vidare till o'learys för att ta en cider. Jag kan säga att det blev verkligen en all in.. Vi var hälften av klassen på första lektionen idag, haha. Jag låter bilderna tala för sig själva, jag hade i alla fall en så sjukt bra kväll och tror resten också hade det, nu kör vi inför student 2012!!
Nu orkar jag inte lägga upp mer, det vart så sjuuukt mycket bilder tagna och så sjukt många videor.. haha!

ÖVERLYCKLIG


MAKE UP STORE

Hey!
Nu börjar skolan hoppa i gång på riktigt, vi börjar sakta men säkert ha riktiga lektioner, and i have a feeling it's gonna be a good year. Lärde mig trolla idag på matte lektionen, det är inte alltid det inträffar. Sen idag på hantverkstekniken så fick vi det nya sminket från make up store. Skapligt glada tjejer, blev som julafton, och det som är ännu bättre är att vi får 20% på allt vi handlar på make up store. Min sminkväska kommer förvandlas till make up store.


LOVE ME

Så j*vla snyggt!
129 riksdaler på kappahl.

<3


RSS 2.0