<3

Vill bara skriva ett litet inlägg och berätta att jag älskar livet, fina vänner ni gör min dag & min fina pojkvän! Jag älskar er!!!! <3 Fint väder är det också, bättre kan det faktiskt inte bli. Igår gick ja, cissi, sofie och lovisa till vasaparken och grillade och hade det jätte mysigt. Lite bilder fick vi med oss från den dagen, check it out!
<3

<3

världens.sötaste.pojkvän.

STUPID IDIOTS

två ord: galen kväll
dagen började med att jag jobbade mellan halv 12 och halv 9.
Dirket när jag kom hem gjorde jag mig iordning snabbt och sedan drog jag till fia, där alla brudar var. Vi hade det jätte trevligt och roligt tills den där skiten hände, jag behöver inte gå in på detalj vad som hände. Men jag kan säga att det var länge sedan jag var såhär arg, jag var så jävla nära, SÅÅÅ jävla nära på att drämma till alla dom där idioterna (menar inte mina tjejkompisar, så ni inte missförstår mig) Men, som sofie skrev i sin blogg efter denna dag kommer jag dra alla er över en och samma kant. JÄVLA IDIOTER! aja, nog snackat om det. Drog ner på stan vid tolv, ganska mycket folk på stan eftersom det var öltält idag. Även där nere blev det bråk, men denna gång var inte jag inblandad eller ja.. på sätt och vis var jag väl det! Skitsamma, nu låter det som om hela kvällen vart skit men de har den absolut inte vart! Jag har haft det jätte trevligt! Och kvällen avslutades för ungefär en timma sedan då matilda och nero följde mig hem, jätte snällt :) Men nu väntar sängen.
- bless

WORK, WORK, WORK.

Kul att man blir väckt klockan nio på morgonen av willys som frågar om jag vill jobba idag igen, dom behövde folk... och jag behöver pengar... så jag sa ja! Så halv tolv börjar jag idag och slutar inte fören halv nio... Men tjejer, jag kommer till er när jag slutat! SÅ MATILDA, JAG RINGER DIG NÄR JAG KOMMER HEM! Nu måste jag få i mig en bra frukost så att jag är pigg på jobbet!
- bless


sommarklädd.tjej.
hoppas man snart kan springa runt i barbenta ben och korta shorts!

- KEEP DREAMING, YOU'LL MAKE IT.

Jobbat idag mellan 14'00 & 21'00. Riktigt roligt faktiskt, jag gillar att sitta i kassan. Dock missade jag en mysig grillkväll hemma hos min fina vän sofie, men det får bli flera gånger. Imorgon ska jag i alla fall bort till sofia på lite partaj, det ska bli trevligt. Sitter nu i min säng och ska kolla på bella & tyra show, sen läsa nya veckorevyn, men så långt tror jag inte att jag kommer, för jag är helt slut efter idag...
- KJAM

IM ALIVE

Nu är bloggen uppe igen, får se om jag kommer blogga lite mycket som förr..
fina.vänner.

du gör min dag


MORE SHOPPING...

Tänkte visa vad jag shoppade i fredags när jag och frida sprang runt på stan :)
Typ "genomskilnigt" linne i oversize från HM, 49'50 ;-
Leopardlinne, GINA 129 ;-
Rosa, jätte söt klänning, HM 199 ;-
Vit skjorta, LINDEX 149 ;-
APSNYGG tröja med transparanta armar, HM 149 ;-
Oversize tröja från, HM 199 ;-
Ett par svarta enkla cykelbyxor, BIKBOK 79 ;-
Korshalsband, UR&PENN 69 ;-
..och sen i fredags fick jag en grymt fin tröja av min fina vän emma, för att hon inte använde den... Sjukt gulligt! Och riktigt snygg är den också, check it out!


LOVE

grymt cool outfit

I CAN DO WHENEVER OR HOWEVER YOU WANT

Väldigt dålig uppdatering senaste tiden..
Valborg i fredags då, och då var ja och några fina flickor hemma hos emma och åt & drack, mycket trevligt! Kom hem vid ett, somnade på en gång nästan. Lördagen åkte jag till älskling, vi var först i hans brors grill och hjälpte till lite. Sen drog vi till tivolit, grymt kul var de. Speciellt när jakob och peter skulle åka extreme fly! HAHA. Aldrig garvat så mycket, men de var i alla fall en mycket rolig kväll, kvällen avslutades med film och mys!
:)

d.o.n.t.a.s.k.

RSS 2.0