HAHA, sneeeeo <3



vet inte om ni ser vad det står, men min och sneo's dåliga humor mitt i natten... HAHA! Jag vet att det egentligen inte är kul, men tro mig.. det är kul! hahahahah!

Men nu ska jag faktiskt ta och sova,Natti Natti <3


godnatt :/

I put my faith in tomorrow
And try to sleep for a while
Maybe a new day will follow
That'll make it alright

Now when I feel so down and out
Somehow you're still by my side

:*

har precis ätit och har vart ute och gått med elton. Nu ska jag göra mig iordning och sminka mig! sen så sticker jag ut i det fina vädret och busar med matilda! puss på er :*



bloggtork

Hej hopp! :*
jag är sääämst på att blogga fan. Har insett det nu! Men jag ska försöka ändra på det! Sitter i handuk nu och har precis duschat, fett skönt. Jag älskar verkligen att duscha, kan stå i timmar! :o haha! Nu dunkar jag musik och så ska jag installera min webcam (yy) Har hittat skivan till den, så nu jävlar. Igår var det stockholm som stod på listan med världens bästa brudar - matilda & sofie! Det var en najs dag med massa flum. Vi såg gaybloggarn amiiir :o :o jag nuddade han, jag stod precis framför honom i rulltrappan på hm + att matilda gick fram och frågade efter en tändare av han!! :o det nii! Haha, det var nog det roligaste som hände. Jag inhandlade inte alls mycket, åkte egentligen bara upp för att ha något att göra och för att det var gratis tågresa (aa) jag köpte; nytt löshår & en tröja från ONLY. :) Sen åt vi på världens godaste kina "buffe" resturang. Fan vad jag åååt, haha.. Gott som sjutton var det!!  Det fanns suchi (stavning?!) där, men jag vågade inte smaka (a) sen så drog vi hem med sju tåget. Sen snabbade jag och matilda oss och tog på oss mjukisar, sen stack vi och dansade med elin & sara på DuD (y) sen efter att vi dansat, så stack vi och åt mc... HAHA, onödig träning/dans. Sen stack vi hem & sov skönt som sjutton.

Och nu har jag som sagt precis duschat och innan det städade jag rummet! äntligen städat och fint. Men nu ska jag smörja mig, sen så ska jag fixa med camen & sen ska jag träffa världens bästa mattsow! <3




-

DÅLIG UPPDATERING! jag veeeet :// tror det är för att jag har vart ute hela tiden under den här perioden jag inte har skrivit. Som igår, då var jag, matilda & frida på fest. Det var helt okej faktiskt! :) Dagen innan det så.. Var jag med nahro och matilda. Dagen innan det så var jag med matilda, haha. Ni ser ;p jag har haft fullt upp. Men idag blir det nog bara att sitta hemma, om jag inte åker till aram. Eftersom han ville ha hjälp med diskning och mat :D haha! Fett kul. Men jag får se, men jag orkar inte skriva mer nu. Är skapligt trött faktiskt. Uppdaterar kanske senare.

Puss!

naken janne

Naken-janne bor i katrineholm :o :o
säger bara; HAHAHAHAHAHA.

en liten snabb förklaring; jag & matilda skulle ut på balkongen och röka. Vi tittar på huset snettemot och då kommer en gubbe ut på balkongen SPRITT SPRÅNGADES NAKEN! :o HAHA. Han typ matade fåglarna, för han slängde ut något flera gånger från balkongen. Vi bara kunde inte sluta skratta. Lite tisdagshumor va?

Nu ska matilda ta på sig, sen drar vi ut.
Puss!

-

Såhär ser skjortan ungefär ut som jag fick.. Fast min är lite ljusare i tyget, snygg va? Till ett par högklackade skor och svarta tight ;)


en vanlig måndag i juli

Hejsan bloggen.
Måndag idag och jag har faktiskt hunnit med en del. Jag vaknade kolckan elva imorse, gick upp och duschade av kroppen och gjorde mig iordning. Sen gick jag ner till mormor&morfar, och gick ut på en lång promenad med elton. Sen efter det har jag vart på stan med mormor och mamma. Jag fick en supersnygg jeansskjorta av mamma. Ni vet en sådan jag har visat tidigare i bloggen? Supersnygga!! Jag bara älskar dom. Den var på rea 200 ;- ingenting vafan. Så jag är supernöjd verkligen!! :) Och nu måste jag städa rummet, sen lite senare ska jag träffa mattsow. Sen får jag se vad som händer! Uppdaterar senare.


come back

Jag känner mig bortglömd av en person som stod mig väldigt nära. Riktigt bortglömd.. Det är som om jag vore bortblåst med vinden.. jag hatar den här känslan..


dunka dunka låten

Haha, skönaste låten! Jag har hört den en gång och jag kan den redan utan till, lyssna! haha
"när festen startar tar den över som en nickokick, och alla brudar skakar rumpan - ja menar shit pomfritt!"

ho-o-o-omee!

Nu är jag hemma i katrineholm :) skönt att vara hemma nu faktiskt, hem till sin egna säng och sitt rum! Har precis duschat, underbart. Sen nu ska jag packa upp alla saker. Och medans jag gör det ska ni få höra lite skön musik;





stockholm next :*

Nu är det bestämmt! :) Mormor ska bjuda mig & älskling till stockholm på hotell i två dagar! Så jäkla härligt det kommer bli. Vi ska gå på gröna lund, shoppa och massa annat mysigt :) Jag längtar redan.. Jakob vet inget än, så vi får hoppas att han inte läser min blogg (a) för en lite överraskning kanske det kan bli? Men vi har inte bestämt vilket hotell än. Men ni kanske har något bra förslag på ett bra hotell? Helst hästen sängar säger jag bara ;) haha.

Åh, nu vill jag att jakob ska komma hem så jag kan krama ihjäl honom & så att vi kan åka till stockholm (a) :* habibiiiiii!



brittan

Jag hoppas det är fejk.. För låter hon såhär live dör jag :o haha!

hiss eller diss?

Jag tycker defenitift hiss! Jag tycker hon passa as bra i det faktiskt. Hon är riktigt snygg!

wtf?

Jag får sjukt mycket kalla kårar av det här, jag tror fan på det! Sen vad ni gör, är upp till er!! Men vafan skulle det annars vara, va? Nej, det är michael jackson's spöke. (y)

den starkaste stjärnan

Det går inte att hålla tillbaka tårarna när jag läser den här bloggen.. Usch, jag fick rysning i hela kroppen när jag läste datumet det hände.. Usch, att förlora sin son som är så liten. Jag lider verkligen med dom som förlorar sina små barn. Det är inte det att jag inte lider med dom andra som dör, klart man gör det. Men ett litet stackars barns liv. Som inte ens fått uppleva något här ivärlden. + att han dog i cancer :/ varför?! Nej, usch.. gråten sitter i halsen på mig. Kolla länkarna på den bloggen också, finns en jätte fin film dom gjort om han.. R.I.P. <3
http://denstarkastestjarnan.blogg.se/

rysningar i hela kroppen


Åh, jag önskar jag hade vart där.. Vilket drag!! Fatta alla italienare ;) haha. Nästa år?
jag bokstavligen r y s e r   i   h e l a   k r o p p e n.

hej hopp :*

Kom precis hem från badet. Först var jag ute med elton och gick runt sjön! Musik i öronen med bra takt i. Och, jäääklar vad fort det gick. Elton är helt slutkörd nu.. Haha, han är nog inte van att gå så fort, eftersom mormor & morfar inte kan gå så fort längre! Sen var jag nere och doppade mig. Eller ja, där ljög jag doppade bara benen. Idag var det faktiskt kallt i vattnet ;o Så det hoppade jag över. Och nu sitter jag här, vi skulle precis fika faktiskt. Sen får jag se vad kvällen bjuder på!




(y)


@ örebro-o-o

Godmorgon bloggfan!
Har precis vart nere i örebro med mormor, vi var och handlade lite mat. Ska snart gå ner till sjön faktiskt och ta mig ett dopp. Eftersom sjön här är så liten, så är den skapligt varm kan jag lova er. Och det gillar jag starkt! Kvällen igår bestod av enbart chill. Jag gjorde inte ett skit, var ute och gick med elton & fanny på en och samma gång (båda är hundar) Elton är ganska liten & en cockerspaniel och fanny är vit & dubbelt så stor. Så verkligen ut som black and white! Det var lite skojj att gå ut med dom samtidigt. Och jag klarade faktiskt att gå med dom i en och samma hand. Det ni ;) Men jag träffade några pojkar på vägen, som blev lite förvånade att jag klarade det.. Haha! Nu ska jag hjälpa till med maten. Ni vet, nu ska jag redan äta middag.. För jag åt frukost vid 9.. Ja, så är det att vara med mormor & morfar. Haha! Men jag kommer nog vara lite dålig med uppdateringen eftersom jag ist är ute. Men jag försöker när jag har tid!

Puss!

:)

Nu har jag det riktigt bra kan jag lova er. Sitter i det fina vädret, med solnedgången i ansiktet. Bärbara datorn i knät och nya veckorevyn och ett klas sockerdricka på bordet! i just love the summer. Fast, det skulle ju inte sitte fel med tjejgänget här bredvid mig också. Men ensam funkar också. Nu ska jag enbart njuta av den härliga solen. Gör det ni med, sitt inte inne. Puss på er!

ånnaboda

förlåt, dålig uppdatering. Men jag sitter nu i örebro uppe i ånnaboda! Ska vara här tills på söndag. Lite lugn och ro. Bada lite och ut och gå med elton runt sjön. Riktigt skönt faktiskt att slappna av. Innan jag åkte iväg, så stannade jag i viala och bytte adidas tröja med sofie. Hon hade köpt en likadan svart/guld adidas tröja. Men köpt fel storlek, hon ville ha en större och ja en mindre. Så det passade ju perfekt och byta med varandra bara! Så nu har jag en ny adidas tröja. Haha! Nej, men nu ska jag inte sitta vid datorn när jag är bortrest och det är så fint väder ute. Jag ska nog faktiskt ut och gå med elton runt sjön, passa på att bada lite ska jag nog fasiken också göra. Har ju fixat mig ett litet extra sommarjobb. Ska ut och gå med elton varje dag. Så kommer jag tjäna en 100dring varje vecka. Inte så pjåkigt faktiskt tycker jag, men jag kan nog få mormor att höjja priset ;) Men, jag klagar inte. Jag får motion och pengar på en och samma gång. Great! Men nu ska jag kila, uppdaterar sen.

Puss!

:D

Nu har jag pratat klart med älskling i mick. Så jäkla bra jag mår nu när jag har pratat med han. Åh, så jäkla underbart det var att prata med han & se han :o helt sjukt underbart. Ni förstår inte känslan.. Åh, vad jag längtar tills han kommer hem. Jag ska bokstavligen krama sönder honom. Vi skulle prata mer imorgon lovade han mig. Åh han sa så söta ord till mig, han fick tillomed att gråta av dom vackra orden.. my bby :*  Men nu väntar faktiskt sängen, klockan är ju ändo tjugo i tre ;o Men jag skriver imorgon när jag vaknar. Puss&kram och allt det där som jakob brukar säga! :D haha. natti natti <3

ääälskling :*

jakob kom in på msn & nu snackar vi i mick och har cam på! Jag får både se och höra min älskling, bättre kan det inte bli. Här kommer jag sitta hela kvällen. Puss :*

helsingborg, råå.

Jag vill helsingborg igen! :( aaaw, i miss it so.
Det är så sjukt vackert där nere, ni anar inte.

bilden är tagen när vi var där sist, år 2007..

orolig

Jakob skrev på msn klockan kvart över fyra att han skulle ut med sin kusin och fiska & kanske grilla. Och han skulle komma in på msn direkt när han kom hem. Men jag har inte hört ett skit från han.. Jag börjar fan bli orolig, tänk om det hänt honom något? han har inga pengar kvar på mobilen heller, så jag kan inte ringa han eller få svar på sms. Jag börjar få ont i magen.. Åh! :(( Man överreagerar alltid i sådana här situationer.. Men vafan, han är sjuk.. Vad som helst kan ha hänt? JAKOB HÖR AV DIIIIIIIIIIIIIG! :( <3

krillebooooi

Okej, alltså.. JAG DÖR!! hahaha, kolla låten! Är hans "cha cha" populärt eller? JAG DÖÖÖÖÖÖÖR! HAHAHAHAHAHA!

ge mig

Någon som har lust att köpa detta åt mig? Jag dör.. Kläderna skriker att dom vill till mig!


jeansskjorta

Nu har jag städat klart, phuuuu.. Äntligen säger jag bara. Jag älskar när allt är klart, underbar känsla! haha. Sitter och kollar på lite kläder och jag hittade en skitsnygg jeansskjorta på gina tricot som jag lätt skulle kunna tänka mig. Till ett par svarta leggnings och högklackat. Vad tycks?

städtajm

Nu ska jag städa mitt ruuuum, ihi. Så himla kul va? Nej, skulle inte tro det! ;/ Men det måste göras. Med bra musik i högtalarna kan man städa fort! Och det blir ju faktiskt kul.
spola fram till 35sek. Det är då det bra börjar ;) Jag gillar rösten och språket!!
Ni får tycka att jag är dum i huvudet, men jag tycker låten är skön! (y)

en dag i norrköping

Hej bloggen!
Kom precis hem från norrköping. Det har vart en riktigt trevlig dag med mamma & hennes kompis mia, mycket skratt har det blivit kan jag säga (tro det eller ej, men sin mamma kan man ha riktigt kul!!) Vi kollade runt i alla möjliga affärer. Först var vi på maxi som dom byggt ut, men jag tyckte faktiskt inte att det var något speciellt.. Sen drog vi ner på stan och kollade lite där. Jag köpte bara en tröja, men jag älskar den tröjan. Köpte den från gina tricot, ooovanligt att jag köper något därifrån! ;) haha. Såhär ser tröjjan ut;


LOVE THE COLOUR!!!! <3 den är sjukt snygg till mina nya mörka stentvättade jeansleggnings ;) Den ser inte så snygg ut på bilden ser jag nu.. Men det är riktigt snygg iverkligheten. Såg att typ alla fjoritsar hade såna tröjor och köpte såna. Så det här kanske blir den nya "randiga" tröjan. Ni vet den randiga i alla möjliga färger från gina tricot som alla har? Det här kanske är nya tröjan. haha! Men nu ska jag städa mitt rum och äta något.

Puss!


norrkan next

Nu har jag gjort mig iordning. Ska bara ta på mig kläder, sen bär det av till älsklings hemstad och shoppa med mammi! :) Ska inte handla så mycket, måste spara pengarna. Men något fint kanske man kommer hem med? Men nu måste jag skynda mig lite. Ha en bra dag. 

Puss

jag saknar lule :(

-

Nej höreni.. Nu ska jag krypa ner under täcket och försöka sova.


:)


Jakob, du får mig att le! min älskling ( han som trummar, för er som inte sett han)

(y)

Lite musik sådär på nattkvisten; (yy)


shakira - la tortura (har alltid vart en favorit när det gäller shakira)


tänker på mamma & pappa när jag hör den här, speciellt refrängen..


Kan man sitta still till det här ens?


Texten är klockren, Videon också.

min njakop

Föresten, jag lovade ju att jag skulle berätta om jakob. Ja, som ni kanske läste så var han på sjukhuset imorse.. Han undersöktes och dom såg att han hade fått ett slags virus i sig. Så han fick starka tabletter som han ska ta 4 gånger om dagen (?) Dom fick aldrig något namn på "viruset" han har. Men jag skulle kunna tänka mig att det är körtelfeber. För dom hade kollat i halsen på honom och sagt att hans "körtlar" under tungan eller vad sjutton det var var svullna. Och jag mådde precis likadant när jag hade körtelfeber som han gör nu. Fast han har dock lite minde smärta. Men jag lider verkligen med han min älskling, jag vet precis hur det känns! Fyfan.. Jag hoppas han blir frisk fortare än vad jag blev. Eftersom det vart så dyrt att smsa & ringa så har vi inte haft så jätte mycket kontakt, så jag vet ju inte allt detlajerat. Men det viktigaste i alla fall. Han har skrivit massa gulliga sms som jag kan ligga och kolla på mitt i natten om jag saknar honom. Men jag fick ett litet roligt sms förut/nys av honom, det stod "Fan, det är verkligen synd om mig :/" man brukar ju säga att när killar är sjuka så är det ju jätte synd om dom, dom tycker synd om sig själva bara för en liten förkylning.. Ja, ni har säkert hört alla historier om att det inte ska vara synd om dom, för vi föder barn & bla bla bla.. jag vet inte allt vad som står i den dikten. Men den här gången jakob, så är det helt okej att tycka synd om sig själv.. för jag förstår han! Usch, min älskling :(( bli frisk nu & kom hem till sverige, så jag kan krama dig! <3

utanjakkoingenjohanni

Var inne på min lunar (haha) och läste gamla inlägg som jag skrivit i bloggen man hade på lunar och hittade något jag skrivit efter att ha vart tsm med jakob i 5månader, read it!

"det finns en saga som är lika vacker och underbar som en dag!
den sagan började för nästan exat ett år sedan, då jag fick kontakt med världens bästa kille, jakob. eller ja, då visste jag inte att han var världens bästa! men jag märkte på en gång när vi började prata med varandra att den här killen inte var som alla andra, det kändes så speciellt med han. jag trodde han bara skulle bli en i mängden, men han blev inte det. han blev något alldeles speciellt, den bästa killen i mitt liv. nu har det gått snart 5 måndader sen vi blev en och samma person, och mer ska det bli! jag klarar mig inte utan han, han gör mig knäsvag med sitt charmiga leende, jag får fjärilar i magen när jag hör hans röst! i'm in love. <3 i världens bästa kille. jag kommer aldrig släppa taget om dig, du är min. alla varma kramar som jag får, all kärlek han ger mig! det är sjuukt. många tjejer drömmer om såna killar som han, och tänk att en av dom drömmarna är min. när jag hör hans namn slår mitt hjärta ett extra slag. jag är kär, på riktigt!

jag älskar dig jakob yacoub!
johanni&jakko, det är så det ska vara, alltid.
7/3-08 det är vårat datum hjärtat.

/ din habibi johannii. <3
"

Jag kommer ihåg när jag skrev det. Jag lyssnade på massa "kärlekslåtar" och bara lät mina ord komma på papper. Jag skrev verkligen bara av mig, det var precis sådär jag kände (och känner än idag) :)
Jag är verkligen kär i världens bästa pojkvän!

scary movie

Nu ska jag kolla på film med lillebrorsan, det blir scary movie 1.. Han älskar dom filmerna, jag själv är ju inte direkt så förtjust i dom filmerna. Men dom funkar! (y) Jag uppdaterar senare.
Och, försten !! ;o jag har pratat med jakob.. jag vet vad felet med honom är nu.. Jag berättar sen <3


helt sjukt

Okej, det här är bland det sjukaste jag har hört..
Micheal Jackson´s ex-fru och tillika mor till två av hans barn, Debbie Rowe, har mer eller mindre sålt sina barn (igen). Den här gången lyckades hon klämma ut nästan 40 miljoner kronor ur sin före detta svärmor i byte mot att hon då skulle ge upp alla sina rättigheter som förälder till hennes och Michael Jacksons två barn. "Det är bara stor slutsuma", sa en nära vän till familjen efter beslutet. Familjen var för den delen inte heller särskilt nöjda men de såg dessvärre det helt som nödvändigt. 

Vem fan i helvete säljer sina barn?! Jävla cp-kärring!

raaaaaaawr

1. Låten är klockren
2. HAN ÄR SÅ SJUKT JÄVLA SNYGG! :o


OBSESSED

Nån som hänger med mig när jag ska gå på den här på bio? För, den här filmen ska jag deffenitift se!!
Jag måste säga, att beyonce är sjukt gryym.

kände mig tvungen

Utmanad!
Om du inte svarar kommer han att dö.

DIN ÄLSKLING:

Heter: Jakob Yacoub
Ålder: 18
Bor: Norrköping
Ser ut: Han är perfekt i mina ögon
När du tänker på han så tänker du: Min jakob
När du ser han tänker du: Pirret jag får i magen

JA/NEJ
Du brukar sitta och titta på bilder på honom: Ja
Du brukar sitta och läsa hans sms: Ja
Du brukar sitta och drömma dig bort om eran framtid: Ja
Du brukar gråta över honom: Ja
Du träffar honom ofta: Ja, så ofta vi kan.
Du saknar honom ofta: Ja :(

HAR DU NÅGON GÅNG:
Kramat honom?: Ja
Kysst honom?: Ja
Haft sex med honom?: Ja
Bråkat med honom?: Ja, det kan man väl säga. Men vad är ett förhållande utan bråk?
Slagit honom?: Om han förtjänat det, ja (a)
Velat honom någonting ont?: Nej? :o
Skällt på honom?: Ja
Sagt att du älskar honom?: Om jag har, <3

HAR HAN:
Sagt att han älskar dig?: Ja
Slagit dig?: Nej
Sagt att han saknar dig?: Ja
Pratat med dig nyss?: Ja
Bilddagboken?: Ja, det har han "jyjakko10"


:'(

Vaknade nyss och fick se att jakob skrivit på msn. Han är påväg till sjukhuset nu! :((((( FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN! Jag vet inte vart jag ska ta vägen längre.. JAG KAN INTE GÖRA NÅGOT!! Jag kan inte ens prata med han! HJÄLP :(

gooooodnatt ♥

Nej, nu går jag faktiskt och lägger mig. Jag får städa klart imorgon ist!
Så noga är det inte ikväll med att städa! ;)
Sovgott allihopa :) (speciellt hjärtat mitt, krya på dig ♥)

nothing to worry about

Jag vet ju att det inte är något att oroa sig över, du kommer säkert vara bra imorgon när du vaknar .. Men det är det, att jag blir så himla orolig när jag hör att det händer saker med dig älskling.. Du kommer bli bra, du ÄR bra imorgon när du vaknar. nu: ska jag försöka städa mitt rum. hoppas jag lyckas denna gång..

Uppdate later! :*


<3

Fan, nu kan jag inte sluta gråta :((( Jakob, du måste bli frisk.. Jag klarar inte det här, mina tårar blir bara fler och fler.. Jag önskar jag kunde ligga bredvid dig nu och bara krama dig och aldrig släppa taget om dig, jag vill att du ska må bra! Fan, det som aldrig händer dig något.. Och nu när du inte ens är hemma, händer det något. Jag mår så dåligt över att du mår såhär.. Du är verkligen min andra halva. Jag kan inte ens städa mitt rum, för jag blir lika svag som dig när du är sjuk.. Jakob, ikväll är det jag som ber för dig mitt hjärta <3

ögonorgasm!!




jakob :(

Du måste bli frisk älskling.. Jag vill inte gråta mer, jag håller tummarna för dig nu! FAN! :(((



who's that?




why so obsessed with me?

Har laddat ner massssa skön musik, och jag kan ge er lite smakprov på vad jag lyssnar på just nu;









djulö

Kom precis hem för en liten stund sen. Var och badade på djulö.. Och jag kan upplysa er om en sak, det var inte varmt ;o Usch, fy sjutton!! Men nu väntar något bättre, grillat och mys på balkongen med la familia! :)


musico

Lite musik, som ligger i min spelningslista idag;











Tisdag

Jahapp, dagen började med att mina högtalare till datorn gick sönder. Knappen där man stänger av och på ljudet gick sönder. Så jag får inte på dom. Så jag fick åka upp till Ö&B och köpa nya, några skithögtalare för trehundra.. Men det är iaf något tills jag hittar något annat. För vafan är en dator utan ljud (?) och jag som lyssnar på musik hela tiden.. Nej, det skulle aldrig funka.

Fick ett sms av sofie förut och hon frågade om jag ville med till smultronstället! Men jag kan ju inte åka :((( För jag har ju ögonfluss. Så jäkla irriterande, för det skulle ju vara sjuktkul att åka dit.. Menmen, vi får göra det en annan gång. Ellerhur sofie? Så dagen kommer väl se ut som igår, chillin' at home. Jag uppdaterar senare!

Puss!


småttingar

Kollade igenom alla bilder jag lagt ut på bloggen genom det här året jag har bloggat och jag hittade jätte-snygga bilder.. Men dom är FÖR snygga för att läggas ut. Men däremot hittade jag jätte söta bilder på mig & jakob, skapligt små vi ser ut att vara! haha, check it out. Bilderna är tagen förra sommarlovet, i juni. Så det är ju ett tag sen, fan så liten man såg ut! haha.


SMÅTTINGAR! <3 haha!

I MADE IT!

Jag har bara en sak att säga, efter en hel kväll igår & en hel dag idag, så har jag kommit på hur man gör! :D:D jag har fixat det, ni kanske märker en liten skillnad på bloggen? haha.. IM SO FUCKING BEST!! fast, nu är det dock väldigt slarvigt gjort.. ville bara få det klart! Får försöka fixa till det lite senare eller något. Men nu orkar jag verkligen inte, nu ska jag njuta av kvällen och lyssna på lite skön musik. Jag uppdaterar senare!

PUSS!

-städa

städa städa städa städa städa..
jag ooooooooorkar inte!! jag vill inte ha ögonfluss :(( justja, jag ska läsa på internet om det, för att se hr länge det håller på! hoppas det står en dag :D haha.

MJ <3

jag dör, ;o det här är ju helt sjukt mäktigt!! vilken jäkla hyllning för MJ <3 Jag ryser i hela kroppen..

- Godmorgon

Vaknade alldeles nyss & kollade mig i spegeln.. Mitt ena öga var jätte svullet och varigt.. Nu är det andra dagen jag vaknar upp såhär.. Och jag gick till mamma, och hon sa att jag fått ögonfluss.. KUL! och det roliga är ju, att det är bara i ena ögat.. haha! Jag ser helt muppad ut. Men vafan, kul och få ögonfluss. JippiiI! Och hur många dagar dar det tills det går över?! suck.. Som jag sagt förr, allt ska JÄMT hända mig..


JAG DOG NÄSTAN NYSS ;o

http://nuwn.net/pics/jag.jpg


fly away

Nej, jag funderar på att gå och lägga mig faktiskt. Krypa ner under täcket och bara sova ut. Gud, va skönt det låter. Men på något sätt så fastnar jag här, för att jag spelar musik och tänker. Det älskar jag, speicellt på kvällen/natten när alla andra sover och man bara hör sig själv andas och musiken. Det är underbart, fast nu önskar jag att när jag vände mig om så såg jag att jakob låg i sängen och väntade på mig.. Men det gör han inte, nej för han är utomlands.. ÅH! prutt, kom hem :*
Jag sitter nog här ett tag till om ni vill något.
Natten är lång, remember that.

bloggfan

Jag fastnade här hela kvällen ist för att kolla på film. Vet ni varför?
Jo, för att jag försöker fixa min header.. Det är en grejj som jag försöker fixa med den, men det funkar inte. Det gör verkligen inte det. Och jag tror jag har hållt på nu i typ två timmar med det?! Jag skojar inte, och jag ger mig ju inte heller. Men jag får ta hjälp av någon ist. För nu tänker jag inte bry mig mer om den här dumma bloggen. Sofie får faktiskt lov och hjälpa mig. För hon kan sånt här med bloggar.

Ahja, annars mår jag toppen faktiskt! Det kan man inte tro efter gårdagen.. Det blev lite galet, jag vet inte om jag berättade vad jag gjorde igår ;o Det var ju fest hos lovisa fisa i vingåker. Så på dagen så var jag & sofie först och shoppade i örebro. Och jag hittade faktiskt lite smått gått, ett par jeans, en tröja, ett par skor och brunkräm :) jag är nöjd med dagen. Sen blev stress hem och görsa oss iordning hos sofie. Sen fick vi skjuss hem till lovisa. Kvällen blev klockren, det var riktigt kul faktiskt! Det var lite stelt i början, men i slutet så stod alla i vardagsrummet och dansade. Det var riktigt kul! Men däremot slog det till i mitt huvud lite fort.. Menmen, sånt kan hända ibland. Men jag hade riktigt kul faktiskt, allt tack vare mina kära vänner!! :) Sen vid ett/två (?) så tog jag & sofie en riktigt lång promenad hem till henne. Och där hemma hoss henne, gjorde vi makaroner och korv (riktigt gott var det) sen somna vi nästan på en gång.

Har pratat lite med jakob på msn.. Och jag kan ju inte sakna någon mer än vad jag saknar honom.. Jag fick ett jätte gulligt sms av honom igår på festen, och jag kunde inte hålla tårarna inne.. Men vad det stod får ni inte veta! :) Det är så jobbigt att vara ifrån honom, usch.. Men idag kom han in på msn, och skickade massa låtar som var till mig sa han. Så dom låtarna ligger i min spelningslista och spelas om & om & om igen..

HAHAHA

Okej, förlåt för min dåliga humor.. MEN FAN VA KUL DET HÄR ÄR! kolla ungarna :D hahaha!

filmkväll

Jahapp, vad händer ikväll då? Jag funderar starkt på att sätta på en film och bara slöa i sängen. Det skulle inte vara så fel faktiskt. Men måste bara komma på en bra film jag kan se. Förslag? :)

- angry

JAG BLIR GALEN!
hur fan kan man som person ändra på sig, för att det kommer andra personer in i sitt liv? bli helt annorlunda bara för det. Jag känner inte igen dig längre. Jag kokar inombords, jag vet inte vad jag ska göra. Ska jag berätta hur jag känner, eller ska jag hålla allt inom mig (?) även fast du inte alltid är den snällaste mot mig, vill jag inte sjunka till din nivå och förstöra.. Jag vill inte göra det, jag vill att du ska vara lycklig. Men hur mycket mer ska man behöva ta för att allt ska bli bra? Nej, nu får det fan bli ändring på det här! Jag försöker & försöker, men det känns som om jag inte får något tillbaka? Jag pratar aldrig längre med dig. Förr kunde vi prata om precis allting. Men nu är vi aldrig ensamma, och tro det eller ej, men vi håller på att tappa den där kontakten vi hade.. Nej, jag skulle kunna skriva hur mycket som helst. Men det ska jag inte göra, ska inte låta allt gå över på bloggen (haha) men jag var tvungen att skriva av mig.

HEJDÅ!

- örebro next

Godmorgon!
Första dagen på sommarlovet som jag är uppe såhär tidigt.. ;o hah! Men det är endast för att vi ska till örebro och shoppa idag. Och vi måste komma iväg tidigt, för att jag & sofie sen ska hinna hem och göra oss iordning och sen dra på fest. Det kommer bli en stressig dag, men jag står ut! Ska försöka hitta något fint till kvällen tänkte jag idag. Igår så var jag & sofie ute och tog en massssssa kort, det var skit-kul faktiskt!! Men jag vill inte visa några än, det får ni vänta med tills jag kommer hem imorgon ;) då kommer jag bomba bilder i min blogg. Men jag kan ge er ett spakprov.. Men nu måste jag göra mig iordning och packa allt tills ikväll.

Puss

Test, för att få tiden att gå.

KILLTESTET:
(tjejer svarar)
brunett eller blondin?
brunett
utsida eller insida? utsidan är ju det första man ser.. Men insidan är riktigt viktig.
vad är det första du tittar på hos en kille? ögonen & klädstilen
nörd eller badboy? badboy
har du nångång utnyttjat en kille för att tex få nåt gratis? nee
vad tänder du mest på hos en kille? hans charmhet
gillar du nån just nu? ja :)
har du nån bästa killkompis? hade, men har inte tror jag faktiskt ;o
vad gör du om du gillar nån? flirtar (?)
om du tkr nån är snygg, säger du det då? ja
har du en bror? ja
vem är den snyggaste kändiskillen? cristiano ronaldo ;o
hur gammal var ditt äldsta strul? 20
vad hette han? its not your buisness
tycker du nån av dina manliga lärare är snygga? nej
har du nån gång gillat nån av dina kompisars killar? äru sne eller?
är du en player? nee
om du verkligen gillar en kille, gör du vad som helst för han? ja
hur länge var ditt längsta förhållande? är inne i det nu, 1år & 4månader..
berättar du för dina kompisar om du hittat en kille? ja
vem var den senaste du gillade? Jakob, gillar han fortfarande :)
gillar du killar med skägg? ibland.. haha!
gröna, blåa eller bruna ögon? bruna eller blåa!
om du träffar en killkompis, hälsar du då alltid med en kram? ja, eller inte alltid..
är det sexigt med killar som spelar fotboll? om det är ;o
ska killar färga håret? ja, varför inte?
om du har en kille, ska han komma med smöriga komplimanger & presenter? ibland är det väll gulligt (a)
är det avtändande om han är nykterist? nee
ska han röka? helst inte
knarka? N E J!!
gör det något om han är djupt religös? nej :)
gör det nåt om han är fattig? nee
ska han vara känslig? ja, vad är kille utan det?
vad skulle du göra om din kille var otrogen? bli fruktansvärt ledsen
vill du gifta dig? ja, klart.
vill du få barn? jaaaa, massssooor.


-

Nyduschad och fräsch! Nu väntar jag bara på att sofie ska ringa mig, för jag fick stränga order igår att det var hon som skulle ringa mig, inte jag som skulle ringa henne! haha. Så, under tiden kan jag väl passa på att städa upp lite på rummet.. Hittade en låt förut, och jag blev skapligt besviken :( Lyssna och tänk efter vad jag menar.

Duschen väntar

som rubriken säger.. duschen väntar!

Nu har jag fixat och trixat med min blogg hela tiden. Och jag blir ALDRIG nöjd! Jag skiter i det här nu, nu låter jag den vara såhär tills jag kommer på något som är bra.. Mina ögon börjar bli riktigt trötta nu faktiskt, så jag orkar nog inte kolla klart på filmen. Men det kan jag göra imorgon ist :) Men, aah.. Hörs imorgon allihopa!

Godnatt ♥

bad boys

Sitter och glor på bad boys 1 nu. Var sjukt länge sen jag såg den faktiskt. Klockan är tolv & jag är inte ett dugg trött.. Jag tror jag har vänt på dygnet.. För vid den här tiden annars brukar jag sova.. Fast, det är ju sommarlov så vafan!


Gammal & Go


prom night

Fick lite sällskap av matilda förut. Vi kollade på film, letade musik och snackade skit! (som tjejer brukar göra) Det var riktigt najs. Men nu har hon åkt hem, hon fick skjuss den jäveln, men det är klart i det här vädret vill man inte gå ;) Men vi satt iaf och kollade på prom night, Grymt bra film om ni frågar mig. Det var jakob som tipsade mig om den. Han sa att jag skulle gilla den, och tänka sig det gjorde jag också! Nu kanske det är 4 gången jag kollar på den. På tal om jakob, så visade han sig i webb nyss. Min älskling!! Gud vad jag saknar honom och gud vad jag tjatar om det.. Men... ah, så är det att vara kär! :*

<3

Nu har jag kollat klart på filmen, den var bra. Fast läskig, ni tycker säkert inte den är speciellt läskig om ni ser den, men jag blir rädd för precis allllllllllting. Jag fattar inte, jakob brukar säga att jag ska tänka att allt bara är på film, men tror det funkar eller ?! nej, det gör det verkligen inte. Jag vill se mer bra filmer, har ni något bra tips på filmer? :) send me an kommentar isf! För i det här vädret, kan man ju inte göra så mycket annat än kolla på film? Myskväll med baby skulle inte vara fel.. Men han är ju inte hemma, KOM HEM :( vi satt och pratade igår kväll/natt om killar och så fråga dom lite om jakob, åh fan vad jag började sakna han! Nej, nu får du fan komma hem! annars kommer jag ner och hämtar dig!!

my bloody valentine

Jag håller på att kolla på "My bloody valentine" och jag skiter snart på mig. Fyfan, jag hatar verkligen skräckfilmer. Men jag måste ändo kolla på dom (?) och det är ju bara ännu värre när jag inte har jakob bredvid mig som jag kan krama sönder om jag blir rädd.. Men jag ska klara, för den är bra filmen.. Men så sjukt läskig.. Var tvungen och pausa ett tag, och försöka lugna ner mig lite. Men nu ska jag nog kolla vidare.

låt bilden tala för sig själv


thaaaa gangstes ; lovisa, kajsa och mee in the kundvagn
som vi sa igår; någon gång under kvällen gick det snett.. haha! <3

-

Nu har jag kommit hem från en övernattningsnatt i vingåker hos lovisa fisa. Vi var först 9 tjejer som grillade maschmallos och åt jordgubbar. Sen åkte några hem, så det var bara jag, sofie, kajsa och lovisa kvar. Alla förutom sofie dansade så att svettan rann om oss. Så vi fick för oss att vi skulle gå ut i samhället och "busa" lite. men PRECIS när vi gick ut, så började det spöregna. Och det blev bara värre och värre. Vi vart totalt GENOMSURA! vi hittade en kundvagn också, som vi åkte. Men sen så sa jag och skojade och sa att jag skulle springa i underkläder genom vingåker (jag menar, hur många är ute mitt i natten i vingåker?) men dom trodde inte jag vågade, men jag tog av mig till spetstrosor och bh och sprang raksträckan i vingåker, HAHA. Vi hade inte sett en bil på hela kvällen och precis när jag börjat springa kom det en bil. Och vi allihopa sprang och gömde oss bakom en buske. Men jag fick stå längst ut med rumpan bar.. Haha, gud vilken trevlig och blöt kväll! Tack brudar, det här måste vi göras om!

Men vi ses ju redan på lördag ;) då kör vi!

klubberiet

Ärligt talat, lite sugen blir jag faktiskt på att dra dit. Även fast stället kryllar av fjorisar.. 4 September, drar vi dit då brudar? ;) haha!


städnings tajm

Godmorgon bloggen!
Blev inget skrivet igår, för igår orkade jag verkligen inte bara. Jag låg bara hela dagen i sängen och glodde på the hills och the city. Jag orkade inte röra mig, haha. Men sen drog jag på mig mjukiskläderna och drog ut och träffade matilda en lite sväng. Snackade lite skit som vanligt. Sen gick jag hem och satte mig vid tv'n med mamma och magnus och kollade på filmen "irene huss" den var faktiskt jäkligt bra! Sen gick jag och la mig vid typ ett. Och efter ca 40 min ringer jakob mig!! Åh, jag blir så himla glad när han ringer mig. Jag blir alldeles varm i kroppen! Min underbara <3 jag räknar ner, nu är det bara 3 veckor och 2dagar kvar.. Sen är du hemma igen!! Han har skickat en låt till mig som var till mig sa han. Och den låten kan jag inte sluta lyssna på. Men jag står ut, det ska jag göra! Även fast min andra halva är bortrest..

Men nu måste jag sätta igång. Ska städa rummet, ta disken och damsuga åt mamma hade jag tänkt (damsuger gör jag om jag orkar) haha! Menmen, så nu sätter jag på musiken på högsta volym och städar gärnet! (y)

i miss u bestis :* men call me tonight! <3

move shake drop

Lördagskvällen avslutad. Den var helt okej :) Den började hos matilda med lite tjejer. Sen drog vi vidare hem till mig! Det var lite shake shake och mycket mycket skratt! Och det kan man ju inte annat än älska! Så nu ska jag lägga mig ner i sängen och nörda the hills som jag inte kan sluta kolla på. Har kollat på nästan alla säsonger nu, men det är några avsnitt kvar! Så nu ska jag nörda lite. Den här låten får förklara kvällen! <3






En till sak; JAKOB KOM HEM! :( <3

Asgarv

Sitter med hårfärg i håret nu. Och jag snackade med min bardomskompis lina på msn och hon skickade MASSA snygga bilder på oss två för typ 5 år sedan. Men jag lovade henne att inte lägga ut på henne, men jag kan ge er ett gott skratt och lägga ut snygga bilder på mig. Jag kommer ihåg den där dagen vi tog bilderna, vi skulle sminka oss konsigt och nog vart det en konstig sminkning.. Take a look


Ja menar, vi alla har väl vart riktigt söta en gång i tiden? HAHA!
Året är 2005 och jag var alldeles perfekt.. HAHA!

utgång på ingång

Nu ska jag färga håret, duscha, raka benen, dunka musik och sminka mig!
För ikväll är det utgång på ingång, vi ska vara hemma hos matilda! pusss va :*

cykeeeeel

Aram och Nahro tyckte tydligen att min cykel stod bra där uppe på en conteiner..

(dålig bild, för jag har sämsta mobilen + att det var mörkt ute)
Och hur jag fick ner den kan vi tacka sanna och mattsow för! <3 haha!

!!

Jag har alltid velat lära mig hur man lägger upp youtube klipp UTAN själva bilden med i inlägget. Och nu har jag lärt mig det tack vare isabelle strömberg :) En supergullig bloggerska, här hittar ni hennes blogg: http://isabellestromberg.blogg.se/ värt att gå in på kan jag säga!

Lördag

Gårdagen spenderade jag hemma med familjen faktiskt. Vi kollade på film "step-brothers" den var faktiskt sjukt rolig. Efter den satte jag mig vid datorn och sen gick jag och la mig faktiskt, en helt lugn och skön fredag kväll. Min älskling ringde mig inatt!! Första gången jag hörde hans röst på 3 dagar.. Helt underbart var det, han är så jävla charmig!! min pojkee <3 Men nu ska jag göra något annat. Hörs senare!

Kram

-

Älskar låten :)


idag börjar jag på riktigt!!

Ja, som överskriften säger - idag börjar jag på riktigt! Och vad menar ja med det? Jo, idag och en månad framåt ska jag försöka gå ner 7-8 kilo i vikt. Och nu har jag läst runt på massa hemsidor och läst och sett andra när dom skrivt hur dom gjorde när dom gick ner i vikt. Och jag har mätt hela min kropp och vägt mig. Så att jag verkligen ser att det blir skillnad sen. Så från och med nu ska jag äta:
Frukost: Filmjölk med bananer
Mellanmål: Frukt, Frukt och åter Frukt.
Kvällsmat: Varma koppen
Ni får skratta hur mycket ni vill om att jag ska äta varma koppen, men jag vet ju att det funkar så .. Men sen så ibland kan jag väl frästa till mig en liten portion mat, men ABSOLUT inte stor. Och det kan få bli varanan fredag när mamma gör så god mat :)

Sen har jag ju också några absolut NEJ som jag inte får äta:
Glass
Godis
Chips
Ostbågar
Mcd-mat
Vitt bröd

Det kommer bli jävligt jobbigt, men jag SKA klara det. För nu är jag riktigt taggad att gå ner i vikt och må bra!


<3

En låt jag inte kan sluta lyssna på

R.I.P. King of pop - Micheal Jackson <3

bikini problems

Jag ska ju köpa en ny bikini. Och jag hittade tre olika, men jag kan inte bestämma mig för vilken. Så nu behöver jag lite råd, vilken är snyggast/finast? Eller ja, vilken skulle passa mig bäst?



Nu får ni tycka och tänka vad ni vill.

2 Juli

im so sorry för den kassa uppdateringen. Men vafan, sommarlovet har ju börjat och då ska man ju inte sitta inne och hecka vid datorn? Jag kan inte annat än älska det här sommarlovet, vafan allt känns bra! Allt är så himla roligt. Under dom här två/tre veckornas tid utan bloggen har jag:

Stekt och badat i djulö med brudarna, nästan varje dag.
Festat
Vart med älskling
Shoppat
Haft grillkvällar med brudarna

Och tänka sig, allt det där är precis min smak, :* Men till en lite sorligare sak nu då.. Just nu håller på min älskling och hans familj på att åka utomlands.. Det är bara 30km kvar tills dom lämnar sverige. Och jag sitter klistrad med telefonen bredvid mig. För han ringer mig imellan åt hela tiden. Och nu är det bara ett samtal kvar, sen lämnar han sverige. FAN rent ut sagt vad jag kommer sakna honom. Och det är ju inte en kort tid han ska vara borta heller, hen hel jävla fucking månad :/ Helt seriöst, så vet jag inte hur jag ska klara mig. Han är fan min andra halva.. Men som tur är, kan vi faktiskt ringa till varandra och smsa. Men det är ju inte jätte billigt, men det skiter jag i! Jag ska MINST prata med han varannan dag. Men vi har gjort en deal. Varje "hel" timme ska jag kolla msn, om han är inne. Så vi kan snacka där också. Men ändo, en hel månad utan jakobs gulliga skratt och leende och utan hans varma kramar och han passonerade kyssar.. Åh, jag längtar redan tills han kommer hem! my bby <3

Men nu ska jag kolla på lite kläder på nelly och försöka att inte börja gråta.. Men jag får ju tänka så som han har sagt till mig "det är lungt johanna, jag kommer komma hem.. hem till dig <3" Och det är så jag kommer tänka från och med nu..

J O H A N N I  <3  J A K K O

RSS 2.0