rosabandet galan

Torsdag kväll och jag ligger ner i min säng och bara lyssnar på musik och tar det lugnt. Kom hem från älskling idag, tog halv ett tåget (tidigt, i know) men jakob skulle ändo jobba, så tänkte jag att jag kunde åka hem.
Vi har haft det jätte mysigt dom här tre dagarna, kan förklara dagarna med det här ordet: KLOCKRENT!
Och idag när jag kom hem hann jag inte mer än att äta lite, sen drog jag ner på stan med matilda & efter ett tag kom madicken, vi sprang runt lite på stan och kollade lite i affärer. Låter konstigt, men man kan faktiskt shoppa kläder nu i katrineholm (y) gillas! Men sedan klockan 4 kom mamma, magnus och martin och hämtade mig, så åkte vi till örebro och köpte ny bil! :D supersnygg saab! Sen på vägen hem åkte vi och köpte pizza och åkte förbi vårat blivande hem!! ny start säger jag bara! Fy 17 va härligt det kommer bli!
Och sen när vi kom hem, satte vi på tv'n och kollade på rosa bandet galan.. Jag fick tårar i ögonen av det, vissa berättelser.. tror dom samlade in hela 50 miljoner kronor till rosa bandet, det ni.. Det hela berör mig lite extra, eftesom min farmor har bröstcancer.. eller jag tror att den är borta helt faktiskt, jag hoppas verkligen de.. Farmor <3
Och nu ligger jag här har precis kollat på mammas pojkar (älskar't) och pratar nu med jakob på facebook, haha härligt att man kan prata där igenom (HAHA) Nej, men nu får jag tacka för mig och jag ska lägga ut en låt som måns zelmerlöw sjöng ikväll på galan som fick mina tårar att rinna lite..
Måns zelmerlöw - impossible

godmorgon!

Pato pooh ft. Adam tensta - Follow me


Colby 'o donis - under my nose


Akon, david guetta ft. francisco - sexy bitch remix


timberland & francisco - Rhytm of the night


Ray j - true love


Kat de luna - in the end


Francisco - This time remix


Jason Derulo - Premadonna



tripp till norrköping

Nu är jag hemkommen från norrköping, blev en liten tripp dit idag. Helt oplanerat, mamma skulle leta efter en bikini överdel, eftersom dom åker utomlands nästa vecka... FUSK! Men jag kom i alla fall hem med en påse från gin tricot, ovanligt? Nej skulle inte tro det! Köpte en väst, skitsnygg. Den kommer bli en favorit, helt klart!

Ni har säkert sett den i reklamen eller på skyltar, och jag bara älskar den!


Ikväll, blir det att festa med brudarna & världens saknaste emelie ska vara med!! <3
ursäkta ordet nu, men FAN va kul vi ska ha ikväll! :D

EDDIE RAZAZ!

Alltså han är ju så sjukt jävla bra, jag fööööörstår inte varför han hängde löst igår..
MIN EDDIE! <3


Jag säger ju att han är BÄST! kolla bara här:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article6008986.ab?

pluggdag!

Jag, johanna har vart en riktig duktig tjej idag tycker jag.
Lämnadt in alla skoluppgifter som skulle lämnas in, så allt det är klart. Känns riktigt skönt ska jag tala om för er! Sen har jag skrivit ett CV som jag ska börja lämna in nu till massa olika butiker, för nu inför julen kommer det nog behöva ganska många extra anställda. Så imorgon skickar jag in ett till guldfynd som sökte personal nu till jul. Sen så ska jag ju såklart, gå till fler affärer, jag ska UTAN tvekan ha ett jobb nu i vinter. Tjäna egna pengar skulle vara sjukt kul! För det har jag aldrig gjort tidigare faktiskt, bara studiebidraget - och det räknar jag inte direkt.

Sen så har jag idag pluggat massor till matteprovet, känner mig riktigt duktig faktiskt! Men nu är det nog med allt pluggande och cv hit och dit. Nu ska jag koppla av och läsa veckorevyn som jag fick av mamma idag, och sen ska jag unna mig en lång och varm dusch! Jag älskar att duscha, haha. Ta det inte fel! Sen ska jag krypa ner i sängen och sova för natten.

Men eftersom det vart så dålig uppdatering idag, lägger jag ut lite bra musik! :)

Jay Z ft. Alicia Keys - empire state of mind


Shakira ft T-pain - She wolf offical remix


Kesha - tik tok



och en liten extra puss till min mamma & magnus för att dom hjälpte mig med CV't lite :)

jofama

Jag är så grymt sugen på att köpa skinnjackan som kenza designat. Den är ju grymt snygg, men jag har några bekymmer - hur mycket kostar den & vart köper man den?

GODNATT!

Nu ska ja krypa ner under täcket och sova djuuupt!
Och jag tycker randys katt passar bra in, kolla bilden bara:

HAHA, godnatt <3

hår bekymmer..

Sitter och funderar lite på vad jag kan göra med mitt hår.. INGENTING!! Mitt hår är nog det tråkigaste på heeeela jorden! usch fy sjutton, byta med mig någon?

Jag skulle ju inte tacka nej till någon av dom här brudarna's hår;

myskväll

Nu har jag och matilda vart på ica nära och köpt lite gott gott till kvällen! :) Just nu sitter vi och nördar happy aquarium på facebook, jag kommer ihåg när jag sa att alla var töntar som satt och nördade farmville. Men jag måste erkänna att jag börjar bli en liten tönt som gillar happy aquiarium! haha.

Kvällen kommer vi spendera framför datorn och klockan nio blir det grannfejden på tv3. Ni missar väl inte? Det är ju förfan i baggetorp ;)

Haha, japp.. utan redigering ser vi ut såhär! :)

tråkig uppppppdaaate

Jag måste säga att jag är ganska usel på att blogga på helgerna.. haha! Men jag har en aning om att det handlar om att jakob är här då, har som sagt ingen lust att blogga då. Men i helgen har vi haft det riktigt mysigt, ifredags åkte vi inte fören halv sju från norrköping. När vi kom hem hit så käka vi, sen myste vi hela kvällen inne och kollade på idol, måste bara tillägga att eddie är BÄÄÄÄÄSSSSTTTTT!!!! Så, nu vet ni :) Haha, natten blev inte så sen, somnade vid ett. Och vaknade vid ett på lördagen. Då var vi ute och gick en stund, mysmys. Sen senare på kvällen hem igen och kolla på körslaget! Somnade vi två & söndagen så var vi ute hela dagen, vi var först på torino och käkade, sen gick vi förbi massa olika hus, bland annat det huset som jag och min familj ska kolla på, på fredag! Ska bli superkul!! :)

Sen idag - måndag har jag bara vart iskolan och sen kommit hem och slappat framför tv'n, jag orkar inte så mycket annat efter skolan. Snart är det höstlov, vad händer då?

kenzas shoes

Läste kenzas blogg och såg hennes sko kollektion som kommer ut nu snart, sjukt snygga skor. Jag vill ha! Jag lägger ut bilden som jag snodde av kenza själv.

Grymt snygga skor, eller vad säger ni? Dom skulle jag inte tacka nej till att ha hemma i min garderob.

myspys

Har bara en sak att säga.. MYS MYS MYS & ÅTER MYS <3 med världens finaste jakob yacoub!
Vi hörs imorgon! <3

-

Nu har jag precis kollat klart på mammas pojkar! Seriöst, jag är fan besatt av det där programmet. Haha, jag tycker faktiskt det är skitroligt program. Jag gillar han cristian, han verkar så gullig, haha. Och tjejerna? Ja, en del vet man ju inte om man ska skratta eller gråta åt.. Jag tror ni vet vilka jag syftar på om ni kollar på programmet, en av dom brudarna jag menar heter i  alla fall izza.. Usch fyfaaaan vilken brud! I dagens program hade hon en klänning så man såg halva bröstvårtan, mysigt.. Bra intryck hon måste ge mammorna! ;p haha. Men jag en favorit faktiskt, och det är viktoria björnadotter. Helt sjukt söt tjej, det kan ni inte annat än hålla med om?

mammas pojkar!

Nu har jag bäddat rent i sängen, ska bara sen vänta på att tvätten ska bli klar så jag kan ta upp den.
Men nu först: Mammas pojkar med popcorn och tända ljus! (y)


jakob ööööööqvist

Hej hej och hemskt mycket hej!

Vaknade för en liten stund sen och kollade klart på oskyldigt dömd, riktig bra serie det där. Eller säger man serie? Jag vet inte, men ni vet säkert i alla fall vad oskyldigt dömd är. Jag ligger fortfarande ner, jag orkar inte gå upp.. Haha, är helt sjukt trött. Men det får man vara :) speciellt en sån här dag när man är ledig! Ska väl snart dra mig upp ur sängen och käka lite frukost.

Jag bara måste lägga upp lite roliga klipp på jakob öqvist som han lagt ut på sin facebook, jag är ju nämligen vän med han där ;) haha. Nej, men han är ju så jävla knäpp.. haha, kolla bara in dom här klippen:

Hah, jag tycker det första när han springer runt nästan naken i adam och grys direktsänding är bäst! haha.

Mcd i Norrköping

Sitter på mcdonald i Norrköping med Matilda & Frida. Jag gillar att det finns trådlöst på mcd, inte så fel va? haha. Men här sitter vi, frida & matilda med varsin kaffe & jag med min lilla goda äppelpaj. Nu ska vi bara sitta här och vänta tills kvart i sex när jag har personlig träning på SATS. Sen bär det hem och ska mysa hela kvällen, för jag är ledig imorgon! wiiiiiiie :) Men nu ska jag prata lite skit med mina fina vänner :)

...

jag ooooorkar inte hålla ögonen öppna!
sängen väntar, Puss på er! <3

hus hus hus hus hus

Nu letar ja, magnus & mamma efter hus på internet för fullt. Så snart kanske det blir visningar hela veckorna? Jag hoppas vi hittar något snyggt hus med stor tomt och inglasad altan (y) det skulle gillas. Sen skulle det ju inte vara fel med pool, yacutzi, bastu... Haha, skämt å sido, det tror jag ni förstår! Men vi får se vart vi hamnar. Något snyggt hus måste det ju finnas i katrineholm?

NU: ska jag städa mitt rum, sen duscha, sen ska jag packa träningsväskan inför imorgon! Sen ska jag lägga mig ner i min sköööna säng & sova gott hela natten lång. Sen imorgon bitti går inte mitt tåg fören klockan 11. Det gillas starkt! Men nu måste jag börja städa, för annars kommer jag få hålla på hela natten!

PUSS!

hahahahah, sofie kommer du ihåg?
Bilden är tagen för ca 2år sedan!
Blond som solen var jag då, uj uj ..

vila la diva

Jag lyssnar på lite bra musik, så jag kan lugna ner mig lite..


Han gör den här låten RIKTIGT bra! <3 eller vad säger ni?
Sofie, jag vet att du aldrig lyssnar på musik som jag lägger ut, men lyssna på den här! ;)


Tack för att jag har så fin pojkvän, som lyssnar på mig när jag är så arg som jag är!
Idag var det första gången på riktigt som det verkligen svartnade för ögonen på mig.
Jag såg bara den där, som jag verkligen vill slå sönder...

cdsklhfdshfjlashfgksdljf

JAG ÄR SÅ ARG ATT JAG SKULLE KUNNA SLÅ VEM SOM HELST!!!!!!
Får jag tag på dig någon dag kommer jag göra dig i  l  l  a på riktigt.. FYFAN JÄVLA IDIOT!
KOMMER IN HÄR I VÅRAT HUS OCH BARA SKRIKER, VEM FAN TRORU ATT DU ÄR?!
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHH! :@@@@@@@

HAHAH


Alltså förlåt min dåliga humor såhär efter en skoldag, hahahahah!

en sak bara..

Lev livet varje minut 
Lev livet till det tar slut
Jag ska samla stunder
Nya under
Älskar å andas
Alla sekunder

Lev livet nätter och dar
Lev livet, livet jag har
Låt det hända
Och låt det komma


natti natti

Nu har jag duschat och smörjt in mig och borstat tänderna, nu snart ska jag krypa ner under täcket och sova gott. Imorgon ska jag ha mittbena, undra hur det kommer se ut?! ;o en bild kanske ni får.. PUSS&GO'NATT! <3

pluggtime!!

Tända ljus, godis, dricka, bra musik & matteboken uppslagen.
JAPP, här ska det pluggas!

fame


Jag bara SKA se den där filmen!

SATS

Efter skolan idag var jag & frida på stan ett tag, kollade runt lite. Frida köpte ett par vita tygskor på skopunkten för enstaka 99 ;- vilket kap! Och under tiden vi var på stan, så földe 3 blatte killar efter oss. Och jag skojar inte, varje affär vi gick in i - gick dom in i! Haha, och dom typ puttade in frida i mig.. Vilka boys va? ;) Haha, jag kunde inte sluta skratta. Sen i alla fall, efter att blivit förföjld ett tag, gick vi till SATS - vårat gym & frida tog ut sitt kort, wohoo.

Sen så beställde vi tid med en personlig tränare på onsdag klockan 17'45 & 18'45. Så jag tränar rätt och går ner i vikt på dom ställerna jag vill. Så på onsdag ska det bli en rolig dag! Först skolan som börjar klockan 10'50, inte så fel va? Sen efter skolan går jag & frida ner till stan och shoppar något kanske, sen sätter vi oss vid ett fik och väntar tills klockan blir kvart i sex. :) Jag tycker det låter som en ganska härlig onsdag faktiskt!

Men nu väntar jag på att maten ska bli klar, sen måste jag plugga matte & stylist. Sen så kanske det blir att träffa matilda ett litet tag, vem vet. :)

PUSS!

this is it

Innan michael jackson dog så hade han gjort en singel, som släpptes imorse klockan 6. Kommer det bli en världshit? Jag vet inte, men jag vet att den kommer beröra hela världen.. Jag gillar låten, här är den - this is it med michael jackson <3

hahaha




Gör som jag och bli medlem på idols hemsida, Och bli ett fan av EDDIE RAZAZ <3<3 haha.
Desperat?! ...

it's amir bitch!



Är det amir's nya musikvideo? ;) haha.

tuff brud

Skriv sju sanningar om dig själv och utmana sju vänner. - jag utmanar alla som läser detta inlägg.


1. jag kan aldrig hålla käften (postivt sätt, jag snackar alltså bara mycket, inte skit)
2. jag är osäker i mig själv
3. jag älskar min katt simba
4. jag är kär, så kär som jag aldrig vart förr
5. jag vill bo i stockholm
6. jag vill bli rik när jag blir stor
7. jag vill leva som lauren i "the hills"

Johanna är soet

Sitter iskolan med fridus, har mattematik. Måste plugga ordentligt för nästa vecka är vårat första matteprov!! Lite nervöst blir det fasiken. Jag har inget att göra, så jag tar lite egopixx, njuuuut. :D



söt som 17. Det måste ni ju hålla med om? (ironi)
PUSS VA!

i most be strong

Nu ska jag krypa ner under täcket och försöka sova, utan att höra your voice.. Jag klarar det, jag är stark, right? Du är bäst j a k o b <3 det vet du. DU ÄR EN DEL AV MIG! Mycket om han just nu ibloggen.. Men det är ändo min blogg & jag skriver om vad jag vill, passar det inte er - så dra. För ingen tvingar er att läsa.

Jag måste bara tacka för att jag har världens finaste vänner:

Matilda Karlsson skrev:
Hej gumman. Vill bara säga att du är best och jag elskar dig hihi :) <3

Madicken Wahlgren skrev:
Du är världens finaste johannii <3

Ni gör mig så glad, utan er vore jag ingenting. Era ord gör mig stark!! Tack för att ni finns underbaringar! glädjetårarrrr :')

..Godnatt på er bloggläsare! <3




aldrig har jag kännt såhär..

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig

Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge







f.o.r.e.v.e.r. <3



love love love love

Fan. Allt känns så fel just nu, borde jag oroa mig? borde jag gå runt och tänka på det här hela tiden? borde jag gråta nu varje kväll? borde jag inte kunna ha kul nu? NEEEJ, jag vill inte oroa mig, jag vill inte tänka på det, jag vill inte gråta, jag vill kunna ha kul! Jag vill inte att allt ska vara så fel.. Men ändo så blir allt bara så jävla fel? Hur kan det bli så? Det jag sa i dag till dig gjorde ont ända in i benmärgen på mig. Jag ångrar att jag sa det, men jag var tvungen. Det kan inte vara såhär längre nu, jag hatar det här. Men jag vet att vi kommer klara det! Jag vet det, det kommer vara jobbigt och så.. Men vad sjutton - ett förhållande kan inte vara perfekt hela tiden? 
Jag älskar dig så fruktansvärt mycket, och du mig. Du är den ända för mig verkligen. Är du glad, är jag. Är du ledsen, är jag.. Ja, det säger sig själv va? Ett år & 7 månader.. Och det ska bli mer, vi måste bara vara ifrån varandra ett tag nu tror jag. Det är allt som behövs. Mitt hjärta är ditt, och jag vill ALDRIG ha tillbaka det. Jag är din för alltid, din johanni. Allt vi gjort tillsammans - det bara är så att det ska vara vi! Det var ödet som förde ihopp oss, kom ihåg det. Nej nu ska jag göra något annat än att sitta här och tycka synd om mig själv. 
J A G  Ä L S K A R  D I G  J A K O B  Y A C O U B - föralltid, det ska alltid vara vi. <3 

partynight på gång!

I gotta feeling, That tonight's gonna be a good night!

Ses ute i mörkret! <3

städa

Jag ska egentligen städa nu, men väntar typ en minut till och lägger in en väldigt smart dikt eller vad man ska kalla det? 
Var rädd om familj, vänner & kärleken. Sätt aldrig den du älskar åt sidan för den du tycker om, för den du tycker om kommer sätta dig åt sidan för den personen den älskar.

Hörs senare, PUSS!

old pic, but so funy.


Haha, såhär fina blir bilderna när jakob ska ta fotot, MVG!!
Var bara tvungen att lägga ut den, måste bara lägga till att bilden är över ett årt gammalt. Så ni vet! ;) Nu väntar sängen. PUSS&GO'NATT!

onsdag

I dag var det föräldrarmöte på våran skola. Jippi! eller inte. Men i alla fall, alla föräldrar skulle ha med sig sina barns macdatorer.. Så min lilla älskling har vart med mamma & magnus idag. Haha, lite smårolig humor sådär på nattkvisten. Men i alla fall, så jag, matilda och madicken passade på att göra pannkakor när ingen ändo var hemma. Så vi satte på hits for kids 11 eller vad det var och körde gärnet i köket. Haha, lite småkul var det faktiskt. Sen efter att ha moffat i oss massa pannkakor så satte vi oss ner i soffan och typ dog ett tag. Sen drog madicken hem och då var det bara lilla jag och matilda kvar. Hon gick och duschade, jag stod inne i badrummet och gjorde hennes sällskap (?) det låter faktiskt lite små konstigt. Men det gjorde jag i alla fall. Sen åkte vi en sväng med nahro till luvsjön - Bara jag som vill flytta dit eller? Tror inte det bara är jag .. Sen så åkte jag hem och kollade på grey's anatomy eller hur faaaan det nu än stavas, jag kan inte stava, okeeeej? Och nu ligger jag här och har precis kollat klart på dagens man. Det är faktiskt lite kul det där programmet.

Och nu ska jag snart sova! Imorgon börjar vi dagen med stylist och bara för det gör jag ett litet glädjeskutt! För det tycker jag är kul. Får se om vi ska hålla på med smink eller hår imorgon. Intresting. Men nu orkar jag inte skriva mer. Ha det bra och sov gott allihopa! <3


eddie razaz

Jag vet inte om det bara är jag som är helt jävla galen i eddie razaz i idol? Jag har sagt det till mina vänner och nu säger jag det igen, vinner inte han idol så vet jag inte vad. Han har min röst i varje fredagsfinal kan jag lova er!! Jag är så jävla besatt av han så jag till och med börjat läst hans blogg nu. Pinsamt (?) NEJ! :D Och jag vet vilken låt han ska sjunga på fredag ;) höhö.. Det vill ni allt bra veta va? haha, nej men det är inte så svårt att kolla det. Men han ska i alla fall sjunga release me av agnes! Om det inte bara är jag som är så galen i han, så kan jag visa hans blogg: http://eddie.idol.tv4.se/ Där har ni den! Jag läser den varje dag, gör det du också!


Puss på eddie!

TJOKISDAG!!!!

Hello!
Dagen har spenderats med matilda! Vi har moffat tjockissaker - hela jävla eftermiddagen!! kan ge några exempel; chips, vaniljruta med vaniljkräm, saft, tårta & till det har jag moffat en och halv cheesburgare. FY FAAAAN, kan man bli mer tjock? Nej fyfan, nu mår jag nästan dåligt över hur mycket jag ätit idag.. Madicken gjorde oss sällskap nu på kvällen, vi har mest tagit det lugnt och lyssnat på musik. Men vi fick också skjuss ner till mcd av rebin & nahro, för jag skulle ju förstås ha cheesburgare, HAHAHA.. fan så pinsam jag är! Nej, men nu har jag i alla fall matilda & madicken lämnat mig, heh.. dom ville inte leka med mig längre, haha.. nej men dom skulle till enköping med grabbarna och hämta en bil. Om jag säger såhär, jag har inte direkt någon idé att åka till enköping och tillbaka.. Skönt att stanna hemma, haha ;)

nu: spotify & städa rummet!

bara för att jag tycker min älskling är bäst :*

takin' back my love




Jag gillar låten STARKT!

zaaacccc

Nu har jag duschat, smörjt in mig så nu är jag babylen.. hihi! Ska bara borsta tänderna och kamma i genom håret, sen ska jag kolla klart på high school musical filmerna som jag påbörjade kolla på förut idag. Jakob ska ringa mig också senare, älskar att somna till hans röst. Nu ska jag runda av, imorgon börjar dagen med mattematik (y) jippppppii... eller inte! Men det fixar sig, ska jobba riktigt ordentligt så att jag får vara hemma på fredag, för det skulle ju inte var så tokigt? Menmen, ni får sova gott. För det ska jag göra!

Puss

Puss va, bara för att du är så snyyyyyygggggg.


Kaffffe

Skulle pröva på att dricka kaffe nyss, jag menar många tjejer som jag känner dricker kaffe. Så när magnus kokade kaffe, gjorde han åt mig också. Så när kaffet väl var klart, så la jag i socker och mjölk. Sen kom det stora ögonblicket när jag väl skulle smaka.. Och det smakar ju SKIIT rent ut sagt, jag kunde inte sluta rynka på näsan.. Fy fan, jag ska aldrig dricka kaffe.

Så det blev te till myskvällen med familjen. Vi kollar på någon film som heter dictrict 9 (stavning?!) och jag vet inte om det ska vara någon slags action/skräck film. Men helt ärligt så vet jag inte om det är en komedi eller skämt film. För det handlar tydligen om aliens som kommer till jorden, och det roliga är att man får se hur dom lever sitt liv. Och vi människor umgås med dom och vi förstår deras jävla utomjordingsspråk, haha. Ja ni, jag vet inte vad jag ska säga. Men jag ska väl fortsätta "njuta" av filmen. Uppdaterar senare.

Puss

-

Jag gillar låten, och det är ju inge fel på killarna i den ;) Zac efron & Corbin bleu. Refrängen är bäst! Synd att det är så dålig kvalité.. För dom gör videon riktigt bra!



lauren & heidi, bff?

Vad tror ni? Tror ni dom kommer bli bff igen? Jag ska inte säga säkert, men jag tror faktiskt att dom kommer hitta tillbaka till varandra den här säsongen, och jag hoppas.. hopppppppas verkligen att heidi gör slut med äckliga spencer!


En sak till, lauren är så grymt snygg. Det måste ni ju hålla med om?

sagoland



Jag gillar videon, den är fin på något sätt.

The hills

Som dom flesta av er vet säkert så är the hills säsong 5 igång. Och jag är helt fastklistrad. Jag har följt det nu, och sett alla säsonger. Och precis nyss tittade jag på andra avsnittet av det. Och jag är så jäkla irriterad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Kan någon, bara nååågon skjuta spencer?! fy fan.. Ikväll går tredje avsnittet på mtv, klockan 17'00. Jag tycker att ni som har mtv, borde som jag ska - kolla på det avsnittet. Man kan ju bara inte missa?


<3<3

körslaget





Rigo's team från körslaget i lördags, är det bara jag som får rysningar?
i know you want me .. ;)

simba-aa-aa <3


HAHA, jag tror min simba sover ganska bra just nu.
Skönaste stilen, familjens stjärna.

high school musical 3

Igår fyllde elin (magnus dotter) 11år och vi firade henne med tårta och massa annat mumsigt. Hon fick massa presenter, nästan så att man blev lite avundsjuk.. haha! Nej, men hon fick en superbra film i present - high school musical 3. Jag vet att dom flesta typ hatar dom filmerna. Men jag tycker faktiskt att dom är sjukt bra, haha. Jag hade sett dom två andra, men aldrig trean. Men igår kväll nördade jag den kan jag säga, sjukt bra film enligt mig haha! Man typ drömmer sig in i rollerna. Jag fattar inte :P menmen, bra är dom filmerna i alla fall. Det var typ det jag ville säga!

Hejdå <3

bara min



Du är det finaste gud någonsin skapat. <3

<3

Nej..nu..ska..jag..sova..puss..och..godnatt.. <3..<3

stefanie pratt

Stefanie Pratt har jag alltid tyckt vart ful.. Men fy fan så snygg hon blivit, kolla själva:
Hon är het, det är ju ingen tvekan om saken.

-

Då var det redan torsdagkväll.. Den här veckan har gått fruktansvärt fort ;o tycker inte ni det? fy sjutton.. Imorgon är det fredag dårå.. WOHOOOO! haha! Jag vet inte vad som händer om jag hänger med brudarna till therese, eller om jakob kommer.. För han & jag pratade ju om det i veckan att han skulle komma till mig. Men vi får se hur det blir, det blir bra hur det än blir :) Annars då, vad har hänt idag?  Jo, morgon började med att jag & matilda cyklar ner till tåget som vanligt, men när vi väl kommer ner kommer ärthjärnan på att hon glömt tågkortet hemma, oooh så roligt det var att cykla hem igen i det iskalla vädret. Men sedan tog vi nio tåget & när vi kommer fram regnar det, wiie.. Och inget paraply har vi heller, så vi tog fram matildas karaktär "fatima" och satte våra halsdukar på huvudet.. ta inte illa upp nu ni som läser, utan vi gör det på skämt. Vi kommer till skolan och har styling. Och matilda tvättar mitt hår, så det gick hela lektionen åt på - att tvätta mitt hår, men tro mig.. Jag klagar inte, för det var fruktansvärt skönt.. TILLS jag började få ont i arslet för att jag suttit så länge.. :P Efter skolan så sprang jag & frida till tåget.. Och det löna sig ju, för vi hann ju med det ;p Sen nu ikväll har jag mest bara tagit det lugnt, vart ute på "stan" med matilda, för hon skulle käka donken. Och lite senare kom nahro (matilda's boy) utanför mig med en bmw, grym bil säger jag bara. Och vi tog en liten provtur i den och jag säger bara ABOOOOOW, inte och leka med alltså, haha. Fan huvudet åkte bakåt, det GICK verkligen inte att hålla det framåt. Racerbil!! Och nu sitter jag här och har precis duschat, rakat benen och smörjt in mig med dove :) Ska snart sova, är redigt trött faktiskt. Trodde inte jag skulle vara det, men så är det. 
Ett långt och tråkigt inlägg, kommentera om ni orkat läst hela om mitt intresanta liiiiv. 
PUSS! <3
Slänger in en RIKTIGT snygg bild på hjärtat mitt, hahaha..

RSS 2.0