VÅRAN FINA MILLAN

Jag kan inte sluta gråta just nu... allt bara forsar ner för min kind. Jag hade inte riktigt förstått att du var borta förens idag, idag föll pengen ner på riktigt.. Det gör så ont i mig. En sån himla glad och genomsnäll person. Det är rättvist!! :'( Jag önskar hela tiden att jag kunde gjort något... Men det är försent.. Men jag ler när jag tänker tillbaka på den härliga och roliga tiden vi hade tillsammans. Vi skrattade jämt tillsammans, jag hör än idag ditt skratt inom mig. Och jag ser ditt vita härliga leende framför mig.. Varför? VARFÖR? :( Kom tillbaka... Ja vill inte att det ska sluta såhär.
"Vi ses i nangiala" - ja millan, en dag ses vi där.. <3 hoppas du har det bra där..
vi kommer alltid vara bästa vänner

FAMILJEDAG I ÖREBRO

Äntligen hemma nu efter en heldag i örebro. Var först på lek och bus fabriken och jag kände mig som fem år igen, men lite skraj var jag när vi var där. Skulle åka en ruschebana som stupade rätt ner, jag skojar inte.. Och fan va det pirra i magen när jag åkte och jag lät nog mer än dom flesta barnen där. Efter lek och bus fabriken så drog vi vidare till örebro och shoppade. Fick mig tre snygga tröjor och en mascara. Såg även dessa sjukt snygga shortsen på bikbok, men fanns såklart inte i min storlek. Men såfort jag hittar dom i min storlek så ska jag köpa dom.
Fatta i sommar, till ett par bruna ben och höga klackar och en vit fin blus. MUMS
mocca-shorts, BIKBOK 249 ;-

ÖREBRO

Snart drar jag med familjen till lek och bus landet och efter det blir det marieberg för lite shopping! Vilken underbar fredag. Nu ska jag slänga i mig lite frukost, sen göra mig iordning.
Hörs

BATHTIME

Min kära pojkvän, min lillebror och jag var i badhuset igår och plaskade och jag trodde fan inte det skulle vara så kul att plaska i lite vatten. Fan så kul jag hade! Dom hade någon slags hoppborg eller typ "hinderbana" i vattnet och jag skratta så jag höll på att kissa på mig alltså, och sen hoppade jag från trean för första gången i mitt liv.. trodde jag skulle dö... men jag klara mig (förutom att bikinitoppen åkte ner) hahaha.

SADNESS

Var idag på min första begravning.. det var riktigt jobbigt, jobbigare än jag trodde det skulle bli. Man blir tagen bara av att det är så vackert på en begravning.. Nej så idag är jag väl lite nere, men det är okej.. Riktigt jobbigt vare iaf.

Vila i frid gammelfarmor Tyra.
Tack för alla fina minnen jag har med dig.
Hälsa gammelfarfar Holger där uppe i himlen.
<3

GODNATT

Cissi ringde mig nyss och hade en liten aning panik, hahah hon har hamnat på en blogg "no more Mr. Nice guy".. och blivit kallad för "classetyp". Jag förstår hennes panik, jag hade också fått det. hahah! Men lite roligt är det fan.. Nu ska jag försöka sova lite, dock håller jag på att svettas ihjäl och fem minuter efter fryser jag ihjäl....

COME TO ME?

Dreggel, dreggel... Sjukt snygg!!

SATURDAY NIGHT

Blev lite ändrade planer i sista sekund. Jobbet ringde och fråga om jag kunde jobba lördag, och jag självklart ja. Så ja drog till norrköping med ett grovt försenat tåg, gick på gymnasiefest med pojkvännen, åkte hem till han, somna som en stock och tog halv elva tåget imorse tillbaka till katrineholm och jobb mellan 12 - 17. Och nu äntligen kan jag ta det lugnt! Jag har varit uppe i högvarv dom senaste två veckorna, nu säger kroppen ifrån och jag tänker inte resa mig upp ur soffan ikväll, om inte wille vaknar.. Är nämligen barnvakt! Mamma och magnus är ute och äter, det förtjänar dom. Så ikväll är det jag (wille) soffan och melodifestivalen ikväll! Och såklart, en massa naturgodis....

FRIDAY, IM IN LOVE

Godmorgon!
Vaknade precis och ligger fortfarande kvar i sängen och solen skiner genom fönstret.. Det är inte ofta den gör det, så kanske borde ha pallrat mig ut till yxbacken idag med skolan? ahja, anyway. Idag ska jag försöka komma ner på stan en snabbis och sen senare ikväll drar jag mig mot norrköping för lite party med min pojkvän.

HAFT TO HAVE

Har någon lust att slänga in dom här ap-snygga shortsen i min garderob?

WE DONT CELEBRATE SUNDAYS

söndagar, vad händer då egentligen?
Har iaf vart ute på en riktigt långpromenad med lillebror, riktigt skönt. Sen har jag även typ nyss vart och solat med ellen, behövligt... Dock vet jag inte om det var så bra, eftersom jag precis nyligen blivit typ frisk? aja, sitter nu och taggar inför tisdag då det bär av till stockholms fashion week med klassen, fyfaaaan va kul vi ska. Kommer bli grymt vaa!

VILKEN SMÄCK

Jag vill haaaaa, så jäkla söt.

RSS 2.0